soft = hard - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 31 to 42 of 42

Thread: soft = hard

Senior Member
    Soft,θέλεις να το συζητήσουμε;Γιατί σου είπαν να περιμένεις τρεις μήνες?
    Έχεις δίκιο,η εμπειρία κάποιου που μπαίνει σε μία περιπέτεια υγείας,έχει τη δύναμη να τον κάνει να δει τη ζωή με άλλο μάτι.Να την εκτιμήσει,να την εξετάσει πιο προσεχτικά,να τη γεύεται δυνατότερα.

Κοπέλα μου,μην απελπίζεσαι.Κράτα το ηθικό σου ψηλά.Αλλά και αν λυγίζεις,μην το θεωρείς σαν κάτι κακό.Έχεις και το δικαίωμα να λυγίσεις.Θα λυγίσεις και μετά θα επανέλθεις στην αρχική σου θέση.Έχεις ακούσει το καταπληκτικό,το καλάμι λυγίζει,αλλά δεν σπάει.Γιατί είναι εύκαμπτο.Γίνε εύκαμπτη,σαν καλαμιά.Αυτό σου εύχομαι ένα συννεφιασμένο πρωινό.Η σκέψη μου είναι μαζί σου.
    "Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
    Σπύρος Μπιμπίλας

Senior Member
    Originally posted by soft
    Εχοντας περασει ξεπερασει τοσα πολλα πραγματα στη ζωη μου,πιστευα οτι θα ηταν κατι ευκολο,και θα μπορουσα να σκεφτω λογικα
    Αφου η λογικη η υπομονη και η ηρεμια σε καταστασεις δυσκολες με αντιπροσωπευαν,αλλα με αφησαν δεν με ακολουθουν αλλο
    Καλή μου soft,κάποιες καταστάσεις είναι δύσκολες.
    Και σ\'αυτές πολλές φορές για λίγο μας εγκαταλείπουν μερικά χαρακτηριστικά μας όπως αυτά που αναφέρεις.
    Αν αναλογιστείς και άλλες καταστάσεις θα δεις πως πάλι υπήρχαν στιγμές που η ηρεμία ή η υπομονή ένιωθες να σε εγκαταλείπουν.Φυσικό και ανθρώπινο.

Είναι ίσως οι στιγμές που χρειαζόμαστε ένα χέρι επειδή οι αντοχές μας στερεύουν.Ή ίσως απλά ανθρώπινα συναισθήματα που πάντα έρχονται σε μικρότερο ή μεγαλύτερο ποσοστό όταν μας συμβαίνουν \'στραβές\'.

Είσαι αυτό που είσαι και είναι πάντα εκεί ακόμα κι αν αυτή τη φορά νιώθεις πιο έντονα να σε εγκαταλείπει ένα κομμάτι σου,αυτό είναι εκεί έτοιμο να αναδυθεί και πάλι.
    Να δεις πως κι αυτή τη φορά θα το ξεπεράσεις και θα μιλάς για ακόμη μια δυσκολία που ξεπέρασες:)

Σου αφιερώνω ένα κομμάτι και ελπίζω να πάνε όλα καλά,θα πάνε!!!
    http://www.youtube.com/watch?v=I0Xz7RDpxnw

*μου άρεσε πολύ το παράδειγμα με το καλάμι που έδωσε η ρέιν

Senior Member
    Σ ας ευχαριστω για τη συμπαρασταση σας ολους ,και για τις ευχες
    Αργησα ν απαντησω ,γιατι δεν ηθελα ,να ξαναδιαβασω το θεμα μου ,και γενικα την απογοητευση μου ,απ ολη την διαδικασια της θεραπειας
    Ξερω οτι ισως πειτε η σκεφτειτε οτι αλλοι εχουν μεγαλυτερα προβληματα υγειας και το παλευουν.
    Και γω το παλευω αλλα υπαρχουν στιγμες που δεν μπορω .τρελαινομαι ,πως αλλιως να το πω.
    Σημερα βγηκα ,δεν ειπα τιποτα στη παρεα ,για να μην αρχισουν οι υπερποστασιες
    Και οτι μου εχουν απαγορευσει οι γιατροι ,τα εκανα ολα ,εφαγα ηπια καπνισα ,περπατησα κουραστηκα{χε χε με αποτελεσμανα εχω και μια κριση},δεν ακολουθησα καμια οδηγια χρησεως ,ξεροντας οτι θα υποφερω μετα,
    Αλλα δεν με νοιαζει .Καρφακι δεν μου καιγεται πια,ολα αυτα τα \"ΜΗ\" ,με εχουν κουρασει τοσο πολυ :(
    Δεν θα κατσω να περιμενω 3 μηνες ,δεν μπορω να ζω και με αυτο αγχος .Εδω δεν μπορουσα να διαχειριστω αυτο που ειχα ,αλλο δεν μου χρειαζονταν.
    Γιατι??
    Το πρώτο σου χρέος πλαταίνοντας το εγώ σου είναι, στην αστραπόχρονη τούτη στιγμή που περπατάς στη γης, να μπορέσεις να ζήσεις την απέραντη πορεία, την ορατή και την αόρατη του εαυτού σου.
    ΚΑΖΑNΤΖΑΚΗΣ

Senior Member
    Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση
    Last edited by soft; 01-01-2011 at 06:55.
    Το πρώτο σου χρέος πλαταίνοντας το εγώ σου είναι, στην αστραπόχρονη τούτη στιγμή που περπατάς στη γης, να μπορέσεις να ζήσεις την απέραντη πορεία, την ορατή και την αόρατη του εαυτού σου.
    ΚΑΖΑNΤΖΑΚΗΣ

Senior Member
    σοφτ,

ισως τελικα να ανησυχουσες πολυ λιγοτερο για το τι σκεφτονται οι αλλοι , αν ηξερες ποσο λιγο σκεφτονται οι αλλοι. ;)
    Last edited by Boltseed; 01-01-2011 at 17:30.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Boltseed View Post
    σοφτ,

ισως τελικα να ανησυχουσες πολυ λιγοτερο για το τι σκεφτονται οι αλλοι , αν ηξερες ποσο λιγο σκεφτονται οι αλλοι. ;)
    Bolt thanks εχεις δικιο σε αυτο που λες ,αλλα στη συγκεκριμενη στιγμη δεν το βλεπεις ,απλος στεναχωριεσαι,με αυτα που βλεπεις αισθανεσαι και ακους :(
    Χρειαζομαι παντα λιγο χρονο να επεξεργαστω συναισθηματα και κατατασεις εγω ,νομιζω !!
    Αλλα για μενα ηταν σαν να μου εκαναν κηδεια ,πριν την κηδεια
    ΔΙκο μου λαθος ...........

καλη χρονια και σε σενα :)
    ΚΑΖΑNΤΖΑΚΗΣ

Senior Member
    Σε πληροφορώ απαλούλα μου ότι και το πνεύμα σου μια χαρά μου φαίνεται και το χιούμορ σου επίσης παραμένει αναλλοίωτο και σε κόβω για άτομο δυνατό και ταυτόχρονα ευαίσθητο, όμορφος συνδυασμός. Στις ωοθήκες σου ρε για το τι έβλεπες στα μάτια τους. Άσε που μπορεί ακριβώς επειδή εσύ είσαι στη φάση της διαπραγμάτευσης με αυτό που σου έτυχε και στη φάση αποδοχής του, να παρερμήνευες τις ματιές, ή να μεγένθυνες πράγματα. Ξέρεις το γνωστό έχω τη μύγα, της καλυμμένης αυτολύπησης και νομίζω ότι όλοι με λυπούνται, παίζει λες κάτι τέτοιο? Κανένα πρόβλημα εγκεφαλικό δεν έχεις, εκτός αν το λιγότερα μαλλιά ισούται με λιγότερα μυαλά, λολ.
    Άντε ρε, μια χαρά παιδί είσαι, ξεκόλλα. Θα περάσει η πρώτη φάση της αποδοχής και θα επανέλθεις δριμύτερη, δροσερότερη και απαλότερη όπως πάντα σόφτεξ μου. Σου εύχομαι τα καλύτερα για τα αποτελέσματα, ωστόσο ξέρε πως είμαστε εδώ για να σε βοηθήσουμε οτιδήποτε και να έρθει, δεν είσαι μόνη.

Όσο για το προσπαθώ να είμαι εμφανίσιμη, ΠΡΟΣΠΑΘΩΩΩΩ, αυτό εμένα μου είπε ότι προσπαθείς πολύ και αυτό σε καταπιέζει. Δεν πειράζει για λίγο καιρό να μην είσαι το next top model, έχεις κάθε δικαίωμα αυτό που ζεις να το διαπραγματεύεσαι όπως σου βγαίνει και δίχως να το εντάσσεις σε "πρέπει να..." ακόμη και την περιπέτειά σου δλδ, έλεος. Και όσο για το ότι δίνεις συμβουλές, γιατί, λέει κανένας πως όταν βρισκόμαστε σε προσωπική κρίση έχουμε λιγότερα δικαιώματα στο να συμμετέχουμε ισότιμα σε οτιδήποτε????

Ε, στο κάτω κάτω, όσοι σε κρίνουν αυτή την εποχή που περνάς ζόρια αντί να σε αγκαλιάζουν, μετά θα ξέρεις πως να τους κατηγοριοποιήσεις, θα σου είναι πιο ξεκάθαρο. Ένα άντε γαμήσου κι εσύ στον καθένα και καθάρισες,λολ
    "Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
    Σπύρος Μπιμπίλας

Senior Member
    hey soft....ελπιζω να πανε ολα καλα:) Δεν ξερω τι να γραψω απλα ειπα να δηλωσω και εγω την συμπαρασταση μου.
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    soft μου κατ αρχην καλη χρονια...........

θελω κατι να σ πω, εισαι το 2ο ατομο εδω μεσα που με εχει επιρεασσει παρα πολυ σε πολλα θεματα..........το 1ο ειναι ο pad και ελπιζω να το διαβασει κ κεινος αυτο.

απο την μερα που μ μιλησες στο chat ειληκρινα δν μπορουσα να κλεισω ματι, παραδεχομαι πραγματα........πανω απ ολα σκεφτομουνα εσενα, χωρις να σε ξερω. πως μου φανηκες με τα λογια σου τοσο δυνατη, τοσο δυνατη και καλη που δν πρεπει ουτε κατα διανοια να κατηγορεις τον εαυτο σου για οποιαδηποτε σκεψη κανεις. μπορεις με τα λεγομενα σου να αγγιξεις κοσμο και να τον κανεις να νιωσει καλα, εισαι τοσο μαθημενη απ την ζωη και το βιωμα σου σε εκανε αυτο που εισαι σημερα. δεν σταματας να παλευεις λ δν θελω να το κανεις γιατι δινεις κ σε μενα δυναμη κ εισαι το 1ο ατομο που γνωρισα σε αυτο το φορουμ 1 χρονο πριν.

σε παρακαλω πολυ , μην νιωθεις τυψεις για οτιδηποτε σκεφτεσαι, μην το κανεις, σε παρακαλω....η σκεψη δεν ελεγχεται πολλες φορες κ δν φταις εσυ! εμενα με επιρεαζεις πολυ οποτε σε παρακαλω μην λες πως εισαι κακος ανθρωπος δεν εισαι δεν παιζει να εισαι!

σκεφτομουνα εκεινες τις μερες συνεχεια αποφασισα πως ναι δεν μπορω να πω καν την ''λεξη'', μπορω να πω αλλες κ αλλες λεξεις αλλα αυτη μου προκαλει απεχθεια μ προκαλει ενα αισθημα ενοχης! πως φταιω εγω πως οποιος κ αν το μαθει θα κατηγορησει εμενα οτι το προκαλεσα! οι σκεψεις δεν ελεγχονται ομως.....

πες μου οτι καταλαβες τι εννοουσα με ολα τα παραπανω δεν ξερω αν τα πα σωστα πλζ...
    I m a Good Person With Bad Attitude

Senior Member
    τελεταια φορα ,μην στειλεις ξανα
    την επομενη θα εχει ονομα ,και μνμτ :mad:
    ΚΑΖΑNΤΖΑΚΗΣ

Senior Member
    Quote Originally Posted by keep_walking View Post
    hey soft....ελπιζω να πανε ολα καλα:) Δεν ξερω τι να γραψω απλα ειπα να δηλωσω και εγω την συμπαρασταση μου.
    Καλε μου κηπ
    καμια φορα ξερεις δεν χρειαζεται κανεις να πει πολλα ,για να συμπαρασταθει στον αλλον ενα χαμογελο ζεστο μπορει να κανει για χιλιες λεξεις
    Και οι χιλιες ισον με καμια και νεκρες μεσα σου

το ειχα γραψει νομιζω και στην αρχη, οταν ειχα πρωτομπει εδω κατι που ειχα διαβασει και μου αρεσε Αλλα παλι δεν θυμαμαι που !

{Κανεις δεν ειναι τοσο πλουσιος,που να μην εχει αναγκη ενα χαμογελο.Και κανεις τοσο φτωχος που να μην μπορει να δωσει ενα} :)

εε!!!! και μην αρχισετε ολοι τωρα να απαντατε μονο με χαμογελα ,παει το φορουμ :P
    ΚΑΖΑNΤΖΑΚΗΣ

Senior Member
    Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση
    ΚΑΖΑNΤΖΑΚΗΣ

Page 3 of 3 FirstFirst 123