ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 10 of 10
    Senior Member

ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ

Τι να πω , πάλι, ξέρω κανω κακο στον εαυτό μου με το να ασχολούμαι αλλα απ την αλλη ανακουφιζομαι οταν και αλλοι περναν παρόμοια θέματα.Απλά κουράστηκα, και οταν πέφτω πρέπειν να σηκώνομαι.Σημερτα για παράδειγμα αισθανομαι το ποδι μου ξερό,αρνούμαι να πάω στον γιατρό, και στην τελικη τι θα μου πει...Πως θα πεισω τον εαυτο μου οτι δεν εχω κατι.....Μεχρι χθεσ κοπανιομουν στο γυμναστηριο.....και τωρα φοβαμαι οτι παραλύω...Αν κάποιος ακούει.....

Σήκω και πήγαινε μια βόλτα. Πίεσε τον εαυτό σου να προχωρήσεις και αν εισαι σε κνετρικό δρόμο κοίτα βιτρίνες. Θα ξεχαστείς και θα ξεχάσεις και την \"παραλυσία\" σου...

Senior Member
    Ολα στο μυαλό μου δηλαδή.Βαρέθηκα....το θεμα δεν ειναι να καλύπτουμε το προβλημα αλλα να το λύνουμε.Στη φαση που είμαι δε ξερω ποτε πραγματικά θα πρέπει να παω σε γιατρό.

Senior Member
    μην πας στο γιατρο , καλυτερα σ ενα φυσιοθεραπευτη, γιατι μαλλον στο γυμναστηριο το κοπανησες χωρις απαραιτητα να το καταλαβεις εκεινη τη στιγμη..........

Senior Member
    ακριβως.. ολα στο μυαλο σου ειναι.. κανε μια βολτα εξω η παρε τηλεφ. στο κινητο μια φιλη η ενα φιλο να μιλησεις για λιγη ωρα. θα σου κανει καλο. μη ξεχνας οτι ημαστε χιλιαδες σαν εσενα, αλλα δεν το βαζουμε κατω.. ημαστε δυνατοι, δεν αφηνουμε τα προβληματα να μας παρουν απο κατω, αγωνιζομαστε ευθαρσως! κανε το ιδιο!

Senior Member
    παιδιά δικιο έχετε , δε λέω και ευχαριστώ για τις συμβουλες σας αλλά τώρα σταματησε να μουδιαζει το πόδι και μουδιάζουν τα δυο τελευταια δαχτυλα του ενος χεριού.Ε οχι αυτο δεν ειναι ψυχολογικό.εχει συμβει σε κανέναν. Ειμαι απαράδεκτη.Αμα σας πω οτι μεσα σε 2 χρονια εχω κανει 2 μαγνητικεσ στο κεφάλι και με το παραμικρό μουδιασμα νομιζω οτι θα παραλύσω λόγω ΣΚΠ.Δεν εχω και ουτε είχα ποτε άλλη αρρωστοφοβια.Ισως υπσυνειδητα όταν είδα ατομα με τετοιο προβλημα ένιωσα τοσο άσχημα που μου καρφωθηκε σαν φοβια...Δε μπορω να το ξεπερασω, ειλικρινα και υποφερω και όλοο κάνω βήματα εμπρος και 10πλασια πίσω.Λυπαμαι τον εαυτο μου που αισθάνομαι έτσι.Λυπάμαι γιατι< θελω να ονειρευτλω και δε μπορώ πια.Προσπάθησα αλλα δεν....Παντως ευχαριστώ

Senior Member
    Προσπάθησα αλλα δεν....<<<<<<<<<< <<<<<<<<<<<<&l t;<<<<<<<<<<<< <<<<<<<εχεις κολησει στο ΔΕΝ ! ,,,,,,,κοιτα ειναι μια λεξη που καλυτερα να την χρησιμοποιεις ...σπανιοτερα.

Senior Member
    ok path το ιδιο λεει και ο ψυχολογος μου

Senior Member
    αλλα ρε παιδια εξηγηστε μου κατι, πως γινεται ολοι να χουμε τισ ιδιεσ φοβιες, και γω να βλεπω παράλογο κάποιος να πεθάνει απο καρδιά και υπερβολικο να τρεχει στουσ καρδιολογους και εσεις αντιστοιχα θεωρειτε παράλογη εμένα?Απο βδομάδα θα πάω σε νευρολόγο, τελος τα δαχτυλα μου συνεχιζουν να μουδιαζουν (τα 2 τελευταια) και απ οτι βλεπω κανεις δεν ειχε ποτε κατι τετοιο

Senior Member
    στο γυμναστηριο κανωpilates παρεπιπτώντος