Results 31 to 45 of 49
Thread: stop στο αλκοολ
-
18-09-2010, 23:20 #31
μπραβο ντορα κ απο μενα! καλη συνεχεια!
μ αρεσε αυτο με τις πορτοκαλαδες! προτιμω ομως τις φαντες χωρις ανθρακικο! (κ καμια τουρτα σοκολατα αν γινεται! :P)
- 26-09-2010, 21:16 #32
H δύναμη της ζωής βρίσκεται μέσα μας, όλοι την έχουμε επίσης και εσύ, αφού την άντλησες για λίγες μέρες είμαι σίγουρος ότι μπορείς και για πάντα, συνέχισε έτσι, είμαι σίγουρος ότι μπορείς!!!!
26-09-2010, 22:39 #33
σε ευχαριστω πολυ αλεξον!δεν με πολυβοηθανε οι συνθηκες αλλα προσπαθω!
28-09-2010, 00:58 #34
Δωρα καταρχας να σου καλη δυναμη και καλη συνεχεια.
Θα ηθελα να κανω επισης μια ερωτηση. Δεν ξερω ποτε ακριβως θεωρειται καποιος αλκοολικος. Εγω πινω συχνα, μου αρεσει να πινω (μονο κρασι) και το αντεχω, μπορω να πιω πολυ δηλαδη χωρις να εχω ιδιαιτερες συνεπειες. Τον τελευταιο καιρο λογω ασχημης ψυχολογιας και εντασης εχω την διαθεση να πινω πολυ. Καθε βραδυ, μετα τις 10-11 προκυπτει η επιθυμια να θελω να πιω για να χαλαρωσω, να κοιμηθω πιο ευκολα κτλ. Και συνηθως πινω 1 μπουκαλι κρασι, μπορει και 1μιση. Παρολα αυτα αν μεινω για 2-3 μερες χωρις αλκοολ μπορει και να μη το σκεφτομαι καν, αναλογα με τη διαθεση μου. Τον τελευταιο μηνα ομως πινω καθε μερα τις ποσοτητες που προανεφερα. Ποτε δεν το ζητω την ημερα. Δεν ξερω ποο ανησυχητικο ειναι αυτο :(
28-09-2010, 01:02 #35
Κατι αλλο ειναι οτι το συνδιαζω συχνα με ζαναξ.
1 μπουκαλι κρασι+ 1 ζαναξ =? Ειναι επικυνδινο αυτο?
28-09-2010, 01:08 #36
Δωρα και απο μενα καλη δυναμη :)
curtains θελω να σου κανω μια απλη ερωτηση
αν θελεις απαντας
δεν εχεις ιδιαιτερες συνεπειες, αλλα θελεις να το πιεις για να κοιμηθεις πιο ευκολα.
Εσυ τι βλεπεις μ αυτο??Το πρώτο σου χρέος πλαταίνοντας το εγώ σου είναι, στην αστραπόχρονη τούτη στιγμή που περπατάς στη γης, να μπορέσεις να ζήσεις την απέραντη πορεία, την ορατή και την αόρατη του εαυτού σου.
ΚΑΖΑNΤΖΑΚΗΣ
28-09-2010, 01:11 #37
Δεν βλεπω κατι ιδιαιτερο, ισως να με ηρεμει λιγο περισσοτερο.
Αν ειμαι καταβαθος ηρεμη ποτε, δεν ξερω. Ναι παιρνω ζαναξ για να ηρεμησω, πινω για τον ιδιο λογο και γιατι φοβαμαι πως χωρις αυτα δεν θα κοιμομουν ποτε.
28-09-2010, 01:25 #38
Ναι το γνωριζω και απλως αναρωτιομουν ποσο επικυνδινος μπορει να ειναι ο συνδιασμος και αν καποιος εχει εμπειρια σχετικα.
28-09-2010, 14:06 #39
κοριτσια σας ευχαριστω παρα πολυ..!
curtains ειχα ακριβως τον ιδιο τροπο σκεψης με εσενα..ελεγα δεν πινω πρωινες ωρες μωρε,το βραδυ για να χαλαρωσω πινω 10 μπυρες κ δεν με πειραζουν κιολας!ξερεις το κριτηριο της εξαρτησης δεν εγκειται στο κατα ποσο σε πειραζει,δλδ σε ζαλιζει,αλλα κατα ποσο το εχεις αναγκη!
θελει πολυ εσωτερικη επεξεργασια να αποδεχτεις κ να καταλαβεις το γεγονος οτι εχεις προβλημα με το αλκοολ..
εγω αποφασισα να το κοψω,οταν πλεον αντιληφθηκα οτι μου ειχε αλλαξει την προσωπικοτητα,εκρυβα τα κουτακια απο τις μπυρες,ειχα γινει παρα πολυ νευρικη,μου επανηλθαν οι κρισεις πανικου..ξερεις σε βαθος χρονου το αλκοολ αντι να μου προσφερει ηρεμια με εκανε αγριμι!
υστερα λες για να κοιμηθω πρεπει να πιω 1,5 μπουκαλι κρασι..ειναι φυσιολογικο \"ποτισμα\"αυτο?πολυς κοσμος γουσταρει να πινει ενα κρασακι το βραδυ,1 με 2 ποτηρακια ομως!κ οχι καθε μερα..για σκεψου το λιγο..
μην πιεις για ενα μηνα curtains μπορεις?εκει θα καταλαβεις ποσο εξαρτημενη εισαι..οχι στο τριημερο :)
κ τελος αλκοολ κ xanax δεν πανε μαζι!σκεψου το συκωτακι σου τι τραβαει εκεινη την στιγμη!
πες κ εσυ stop!!!!γινε συμμαχος μου!κ οταν θα μας ερχεται η επιθυμια για ποτακι θα γραφουμε εδω να υπενθυμιζουμε η μια στην αλλην το στοχο μας!εισαι???
:)
28-09-2010, 14:28 #40
Επίσης μια ωραία ιδέα είναι να γράφεις τα καλά και τα κακά της χρήσης ή μη χρήσης αλκοολ.
Εγώ πχ, αν πιω το βράδυ, την άλλη μέρα νιώθω κουρασμένη και γενικά μια ατονία.
Όπως επίσης και στο θέμα του ύπνου δεν κάνει καθόλου καλό, καθώς εγώ τουλάχιστον ποτέ δεν νιώθω πως έκανα καλό ύπνο αν έχω πιει.
28-09-2010, 16:05 #41
Γιο, χο, χο, γιο, χο, χο σ\' ένα βαθύ μπουντρούμι Γιο, χο, χο, γιο, χο, χο μ\' ένα μπουκάλι ρούμι
Σοβαρα τωρα , εγω μετα το αλκοολικι ,την αλλη μερα, αισθανομαι μια περιεργη ενεργεια και κουραση ταυτοχρονα , αλλα την ενεργεια αυτη δεν θα την ελεγα θετικη.
Δωρα γερα με τσαμπουκα...[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
28-09-2010, 16:19 #42
ευχαριστω κηπ!μακαρι να ειχα τσαμπουκα!
αυτο που νιωθεις την επομενη δεν ειναι ενεργεια ακριβως!υπερδιεγερση ειναι!κ η υπερδιεγερση για μας που εχουμε κρισεις πανικου ειναι αρρωστια!!ουφ!
06-10-2010, 23:05 #43
δωριτσα καλησπερα και απο εμενα κ καλη δυναμη στην προσπαθεια που κανεις...κατα την δικη μου αποψη για να νικησεις την (αρρωστεια) πρεπει να εχεις πρωτα σοβαρη επιθυμια να σταματησεισς το ποτο.Η αυτοαναγνωριση ειναι το πρωτο βημα για βελτιωση.Εξετασε καταρχας σοβαρα το αν εισαι ποτης η αλκοολικη...αν δοκιμαζοντας τον εαυτο σου εχεις εξακριβωσει πως μπορεις οποτε δηποτε να αφησεις το ποτο το τε ισως να μην ανηκεις στην ταξη των αλκοολικων..ακομα και αν πρεπει να ομολογησεις πως εισαι αλκοολικη αυτος δεν ειναι λογος να τρομοκρατηθεις..να θυμασαι οτι αλλοι το εχουν καταφερει πριν απο εσενα και εχουν αποδειξει πως γινεται να κοψεις το ποτο..γιατι να μην μπορεις να το καταφερεις και ΕΣΥ?..ασφαλως καθε αρχη ειναι κ δυσκολη αλλα ειναι δυνατον..εμπιστευσου τις δυναμεις σου και τις ικανοτητες σου..κατα την δικη μου αποψη δεν αρκει να ξερω την λυση του προβληματος μου πρεπει να τη εφαρμωσω και να την εκτελεσω γιατι μονο ετσι λυνεται πραγματικα το προβλημα..
06-10-2010, 23:27 #44
Originally posted by roula35
δωριτσα καλησπερα και απο εμενα κ καλη δυναμη στην προσπαθεια που κανεις...κατα την δικη μου αποψη για να νικησεις την (αρρωστεια) πρεπει να εχεις πρωτα σοβαρη επιθυμια να σταματησεισς το ποτο.Η αυτοαναγνωριση ειναι το πρωτο βημα για βελτιωση.Εξετασε καταρχας σοβαρα το αν εισαι ποτης η αλκοολικη...αν δοκιμαζοντας τον εαυτο σου εχεις εξακριβωσει πως μπορεις οποτε δηποτε να αφησεις το ποτο το τε ισως να μην ανηκεις στην ταξη των αλκοολικων..ακομα και αν πρεπει να ομολογησεις πως εισαι αλκοολικη αυτος δεν ειναι λογος να τρομοκρατηθεις..να θυμασαι οτι αλλοι το εχουν καταφερει πριν απο εσενα και εχουν αποδειξει πως γινεται να κοψεις το ποτο..γιατι να μην μπορεις να το καταφερεις και ΕΣΥ?..ασφαλως καθε αρχη ειναι κ δυσκολη αλλα ειναι δυνατον..εμπιστευσου τις δυναμεις σου και τις ικανοτητες σου..κατα την δικη μου αποψη δεν αρκει να ξερω την λυση του προβληματος μου πρεπει να τη εφαρμωσω και να την εκτελεσω γιατι μονο ετσι λυνεται πραγματικα το προβλημα..
:)
08-10-2010, 21:37 #45
Originally posted by dora-agxos
καλησπερα καλοι μου φιλοι..ισως ειναι λιγο χαζο το θεμα που ανοιξα δεν ξερω..
αρχισα εναν αγωνα,αρκετα δυσκολο,να κοψω το αλκοολ..
σημερα αισιως διανυω την τριτη ημερα καθαρσης!ουτε γουλια!
δεν μου ειναι ευκολο!αλλα το παλευω!!
μια επιβραβευση θελω οσο παιδιαστικο κ αν ειναι!
μια ωθηση να συνεχισω!
ανθρωπους που βρισκονται στον ιδιο αγωνα να μιλησω!
Πάει κι αυτό.
22-07-2025, 12:59 in Με καφέ και συμπάθεια....