θελω να διαγραφτω
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 11 of 11
    Senior Member

θελω να διαγραφτω

καλησπερα σε ολους τους συμφορουμιτες. ξερει καποιος να μου πει πως μπορω να κανω διαγραφη?

Senior Member
    Γιατί θέλεις να κάνεις διαγραφή και δεν αποφασίζεις απλά να μην ξαναχρησιμοποιήσεις το νικ σου αν αυτό θες?

Banned
    μπορείς να μην μπαίνεις για καποιο καιρό..για ένα μήνα πχ και μετά βλέπεις αν θέλεις να διαγραφείς ή όχι

Senior Member
    Originally posted by selas-selas
    καλησπερα σε ολους τους συμφορουμιτες. ξερει καποιος να μου πει πως μπορω να κανω διαγραφη?
    Aν θες το αγνοείς. Αν πάλι θες να σβήσεις ότι ή κάτι που έχεις γράψει, πατάς το Profile σου, πατάς \"Αναζήτηση όλων των δημοσιεύσεων από αυτό το χρήστη\" και για κάθε μήνυμα με το Edit σβήνεις όλο ή μέρος του μηνύματος που έχεις στείλει. Απ\' ότι βλέπω φαίνεται να έχεις στείλει συνολικά περίπου 120 μηνύματα, έτσι δεν είναι δύσκολο αν θες να σβήσεις μόνο αυτά που δεν θα ήθελες να υπάρχουν.

Administrator
    Ειλικρινά, αυτή τη στιγμή και μέχρις ότου δεήσουμε να κάνουμε μια περιβόητη αναβάθμιση που την σέρνουμε μήνες τώρα, το σύστημα διαγραφών δεν δουλεύει 100%.

Συγκεκριμένα, διαγράφονται τα ψευδώνυμα, όχι όμως και τα μηνύματα.
    Για τα μήνυματα, ο μονος τρόπος διαγραφής προς το παρόν, είναι ο τρόπος που προτείνει παραπάνω ο John11.
    Το φόρουμ αυτό, δεν υποκαθιστά τη θεραπεία με τον ψυχολόγο ή τον γιατρό σας. Απευθυνθείτε σε ειδικό, αν κάνετε σκέψεις που μπορούν να αποδειχθούν επικίνδυνες για τον εαυτό σας ή τους άλλους.

Senior Member
    Originally posted by NikosD.
    Για τα μήνυματα, ο μονος τρόπος διαγραφής προς το παρόν, είναι ο τρόπος που προτείνει παραπάνω ο John11.
    Έχω την εντύπωση ότι η απόφαση διαγραφής του selas-selas έχει σχέση με ένα μήνυμα που έλαβα και εγώ μέσω u2u, με αποστολέα κενό username.
    To μήνυμα ξεκινούσε:
    ενημερωμένο στο τέλος με όσα συνέβησαν χθες στο φόρουμ)

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ

Καλημέρα. Σε ευχαριστώ που δέχτηκες να σου πάρω συνέντευξη για την εμπειρία που είχες μέχρι σήμερα στα στα φόρουμ ψυχολογικής αλληλοβοήθειας, ...

Mε την ευκαιρία, γίνεται να μάθουμε αν κάποιος άλλος έλαβε το ίδιο μήνυμα. Παράκληση, προτείνω όχι σχόλια, αρκεί κάποιος να γράψει \"εγώ\".

Senior Member
    Originally posted by John11
    Originally posted by NikosD.
    Έχω την εντύπωση ότι η απόφαση διαγραφής του selas-selas έχει σχέση με ένα μήνυμα που έλαβα και εγώ μέσω u2u, με αποστολέα κενό username.
    To μήνυμα ξεκινούσε:
    ενημερωμένο στο τέλος με όσα συνέβησαν χθες στο φόρουμ)

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ

Καλημέρα. Σε ευχαριστώ που δέχτηκες να σου πάρω συνέντευξη για την εμπειρία που είχες μέχρι σήμερα στα στα φόρουμ ψυχολογικής αλληλοβοήθειας, ...

Mε την ευκαιρία, γίνεται να μάθουμε αν κάποιος άλλος έλαβε το ίδιο μήνυμα. Παράκληση, προτείνω όχι σχόλια, αρκεί κάποιος να γράψει \"εγώ\".
    exm
    μαλλον η υποθεση σου ειναι εκτος πραγματικοτητας...
    οσο για το υ2υ κι αυτο οπως και πολλα παρομοια τα λαμβανουν ολοι οσοι ειναι ονλινε

Senior Member
    Και εγω ελαβα αυτο το u2u

Senior Member
    το u2u το ελαβα κι εγω offlline

Senior Member
    κ εγω το ελαβα. ενταξει απο οτι καταλαβαινω ολο εχεδον το φορουμ πρεπει να το ελαβε, απο τον τυπο που εχει μανια καταδιωξης ηταν, κ δε νομιζω να εχει σχεση με τον σελας.

Banned
    μα ουδεμια σχεση!