Results 1 to 15 of 60
Thread: Κυλησα! !!
-
09-03-2016, 13:37 #1
Κυλησα! !!
Ξημέρωσε μια μέρα με πολλές υποχρεωσεις!! Χαχχα πολλές υποχρεώσεις για τη fleur όχι για ένα κανονικό ανθρωπο! Έπρεπε να μαγειρέψω και να φτιάξω κέικ και να βάλω πληντυριο και και να πάρω τηλ και το γυναικολόγο και το ψυχιατρο που το ζαλιζω μια βδομαδα ( και δε μου απάν τη σε κάνεις να πάνε να χεστουν) και έβαλα μια ουίσκάρα για να τα βγάλω. Πέρα και.μετά ήρθε και η δεύτερη και σκατα να φάω. ..Δεν ΑΝΤΈΧΩ ΔΕΝ ΑΝΤΈΧΩ. ..περνάν και σκέψεις μήπως είμαι διπολικη χώρισΩ τσάμπα .αλλά στα πάνω μου ήμουν μεχτι τη δεύτερη ουίσκάρα όπου έκανα και όλες τις δουλειές. ..νοιώθω ότι είμαι τελειωμένη υπόθεση. ..υπάρχει κανά χάπι να σιχάθηκα το αλκοόλ? ?? Μη μου πείτε να μην πιω ! Το ξέρω! ! Τελείωσε και το ουίσκι. .ευκαιρία να κοιμηθΩ έχω κάνα τρίμηνο ..χαχαχα πάντως όλα στη πένα είναι στο σπίτι μου Κοπιαστε !! Εχει και φαΐ ιί!
- 09-03-2016, 13:48 #2
09-03-2016, 13:49 #3
καλημερα φλερ.
ευχομαι μια καλυτερη συνεχεια απο αυριο.
ξεκινησες και συνεδριες για ψυχοθεραπεια η μονο φαρμακευτικη αγωγη με τον ψυχιατρο?
09-03-2016, 13:50 #4
09-03-2016, 13:51 #5
Ναι αλκοόλ και ψυχοθεραπεία ξεκίνησα και enlift ξεκινησα
.
09-03-2016, 13:55 #6
09-03-2016, 13:55 #7
γιατι δεν πας να το συζητησεις με τον ψυχοθεραπευτη? δεν εχετε συχνες συνεδριες? δεν μπορεις να κανεις λιγη υπομονη μεχρι να τον δεις?
09-03-2016, 14:03 #8
Είμαι μακρυά τωρα..μου είπε ότι οπότε τη χρειαστώ να τη πάρω τηλ αλλά δε θέλω θεωρητικες μαλακιες ..τα χρόνια δε γυρίζουν πίσω ..Οι παπαριες δεν αλλάζουν
...τι γίνεται ..ζεις μια ζωή παλεύοντας με τον εαυτό σου και απλά προσπάθεις να βγάλεις την κάθε μέρα. .Έτσι μέχρι να πεθάνεις .και να ρθει η λύτρωση. .σκατα......δε θέλω να αυτοκτονίσω . Μη νομίζετε φοβάμαι τα καζάνια που βράζουν. ..σκατα..τα χώ κάνει . . 2 εβδομάδες άντεξα μόνοε το κολό χάπι και χωρίς να πιω αλκοόλ ..Έχω την εν τυπώσω ότι τίποτα δε κάνουν ..χα χα χα ούτε σωματικά οργανικά με πείραξαν. .χαμπάρι σε παίρνω! !!
09-03-2016, 14:10 #9
αν και η πλεον ασχετη με χαπια, ξερω οτι τα χαπια της καταθλιψης (αν παιρνεις τετοια) θελουν χρονο για να δρασουν.
οποτε, πρεπει να βρεις την δυναμη να ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΚΙ ΑΛΛΟ. αλλα χωρις αλκοολ, γιατι το αλκοολ δεν ταιριαζει με τα χαπια.
αν δεν μπορεις να αντεξεις παν ω απο 2 βδομαδες, πως να δεις βελτιωση? δοκιμασε με συζητηση αντι με αλκοολ. συζητα οτι σε ζοριζει με τον θεραπευτη σου.
το οτι τα βλεπεις ολα μαυρα και ματαια, δεν ειναι αληθινο. εισαι στην επιδραση της ασθενειας. οποτε μην βασιζεσαι στα συμπερασματα σου.
εγω προτεινω να κανεις το συντομοτερο μια συνεδρια και να αρχισεις ξανα την προσπαθεια.
με αλκοολ δεν γινεται. αυτο ειναι σαφες.
οποτε οσο πινεις αλκοολ, δεν εχει νοημα να κρινεις την θεραπεια σου. δεν πιανει...
09-03-2016, 14:36 #10
Ναι το ξέρω ..Τώρα να το πάρω το χάπι? ? Εφάγα και μισό ταψί μουσακά το ξέρασα. . Τώρα ..εντάξει να ξανάπιάσουμε λίγο πάτο. ..είμαι περίεργη για την κατάληξη μου!! Φεύγει το κεφάλι μου! !
09-03-2016, 14:50 #11
Φλερ δεν υπαρχει θεραπεια χωρις καποια σκαμπανεβασματα. Ειναι πολυ δυσκολο να συνηθισεις την μαυριλα συν την αποχη. Απλα αλκοολ και ψυχοφαρμακα επικινδυνος συνδυασμος.
Τι εννοω ? Μπορει να μη παθεις κατι οργανικο αλλα μπορει να μην συνερχεσαι για μερες, μπορει να σου βγαζει μεγαλυτερες μαυριλες και ειναι σαν να μην παιρνεις το χαπι οταν πινεις. Δηλαδη δεν βλεπεις αποτελεσμα. Σαν να παιρνεις ντεπον για πονοκεφαλο κ να πιεις 1.5λιτρο ουζο ? υπαρχει λογικη ?
Εχεις καθε δικιο να απελπιζεσαι, ισως περιμενες πιο γρηγορα αποτελεσματα, δεν γινεται ετσι συνηθως.
Μπορεις να πεις την αληθεια στον ψυχιατρο, ενιωθα χαλια ηπια αλκοολ.
Επισης η ψυχοθεραπευτρια αν δεν της μιλησεις για τις στιγμες που σε πιανει η ισχυρη επιθυμια για πιωμα και μουδιασμα δεν θα μπορεσει να καταλαβει τι ακριβως πας να παλεψεις εκεινη τη στιγμη.
Θελεις να ξανα βρεις μια φλερ χαρουμενη χωρις πιωμα ? Θελεις να αλλαξεις ζωη ? Θελεις να ξεπερασεις οτι σε πληγωσε ?
Εξαρταται τι ζητας απο την ψυχοθεραπεια.
Ειναι μεσα στο προγραμμα να πεσεις αλλά ειναι μεσα στο προγραμμα και να ξανα σηκωθεις."Make sure your worst enemy isn't you"
09-03-2016, 14:52 #12
Αφου εισαι φτιαγμενη εντονα, δε νομιζω οτι κανει καλο να παρεις το χαπι.
Σε πρωτη φαση παρε κατι για το στομαχι σου, ξαπλωσε και απο αυριο συνεχιζεις κανονικα της αγωγη σου.
Επισης αν αναφερεις στον γιατρο την εντονη επιθυμια για αλκοολ ισως να εχει να προτεινει καποιο σκευασμα για να διωχνει την επιθυμια.
Μη νιωθεις χαλια ομως, εισαι στην αρχη και ειναι λογικο να περασεις απο σταδια τετοια."Make sure your worst enemy isn't you"
09-03-2016, 15:34 #13
Για να παίρνεις φάρμακα τέτοια πρέπει να αλλάξεις ζωή και από αλάνι του μεσονυκτίου να γίνεις φλώρος πέταλωμενος δηλαδή όχι αλκοόλ όχι ξενύχτι καλή υγεία γενικά για να έχεις μια ελπίδα με τη θεραπεία ούτε εμένα με πιάνουν τα χάπια άμα με πιάναν δε θα δούλευα θα κοιμόμουν όλη μέρα αλλά διατηρώ ένα μετρημένο τρόπο ζωής για να χω το κεφάλι μου ήσυχο αλλιώς δε γίνεται κι αν μπορείς να αποφεύγεις εμετούς κλπ με τα φάρμακα γιατί προκαλούν αναστάτωση πάντως εμένα πέρα από μια υπότύποδη ηρεμία τίποτα άλλο δε μου κάνουν και λίγο με ρίχνουν σωματικά κατά αλλά σα να μην τα παίρνω
Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
09-03-2016, 15:51 #14
Δε μπορώ να ξαπλώσω ..μια χαρά είμαι σωματικά ..ξέρασα γιατί έφαγα πάνω από. Μισή ταψαρά ταψί. .. και έβγαινε από την μύτη. ..και μετά ήπια το υπόλοιπο α ουίσκι ...ήρθε κ αντρας μου άκου θέλω. Α τον δείρω. .περίμενΩ να ανοίξει το μαγαζάκι να παρωτήσω τσιγάρα και να τα καπνίσω στο πάρκο. ..θα προσπαθήσω να μη ξανά πιω. .το μπουκαλάκι μου μαμάγε το μυαλό εδώ και μέρες γιατί ήξερα ότι ήτα ν στο ντουλάπι. .κάθε νύχτα παίρνω το χάπι ..δε ξέρω μέχρι το βράδυ αν πετύχω το ντοκτορά θα ρωτήσω αν πρέπει να το παρω
09-03-2016, 15:53 #15
Fleur καταρχάς μην σε παίρνει απο κάτω. Όπως σου είπε και η CC δεν υπάρχει θεραπεία χωρίς σκαμπανεβάσματα. Ήπιες ενώ δεν έπρεπε. Εντάξει, όλοι κάνουμε κάποια στιγμή πράγματα που δεν είναι καλά για εμάς. Σημασία έχει να συγχωρούμε τον εαυτό μας για το ένα παραστράτημα όχι να τον σιχαινόμαστε επειδή είναι αδύναμος. Δείξε σου επιείκεια, περνάς μια δύσκολη μεταβατική φάση κατά την οποία κάνεις ενέργειες για να βελτιώσεις τη ζωή σου. Όλες οι αλλαγές περνάνε μέσα από συγκρούσεις, συγκρούσεις με τον εαυτό μας που σημασία έχει να μην τον διαλύσουν αλλά να τον δυναμώσουν για να βγει νικητής! Έκανες τόση πολύ προσπάθεια τελευταία για να βελτιώσεις τη ζωή σου και αυτό πρέπει να σου το αναγνωρίσεις. Ήπιες ενώ δεν έπρεπε, οκ. Καταρχάς μην νιώθεις αδύναμη ή άχρηστη. Κανείς δεν είναι βράχος και κάνει μόνο ωφέλιμα πράγματα για τον εαυτό του. Σκέψου πώς ένιωσες, γιατί κατέληξες εκεί και συζήτησέ το την επόμενη φορά με την ψυχολόγο σου. Και σταμάτα να αυτοτιμωρείσαι για ό,τι αρνητικό θεωρείς ότι έχεις. Σε ένα υποθετικό σενάριο που θα είχες διπολική και τι έγινε; Τι θα άλλαζε για τη ζωή σου; Απλά θα έπαιρνες αγωγή για να ζεις καλύτερα και θα βελτιωνόταν η ποιότητα της ζωής σου. Δεν θα γινόσουν ξαφνικά μια άλλη, μια ασθενής με διπολική. Θα ήσουν πάλι η Φλερ με ένα επιπλέον χαρακτηριστικό και με το πλεονέκτημα ότι πλέον ξέρει κάτι παραπάνω για τον εαυτό της και μπορεί να τον βοηθήσει καλύτερα. Έχεις κάνει πολύ μεγάλη πρόοδο, μην τιμωρήσεις τον εαυτό σου με το να μην του το αναγνωρίζεις αυτό.
Νιώθω πως δεν υπάρχω, μονίμως
23-07-2025, 01:39 in Σχέσεις και Επικοινωνία