\'ΜΗ ΠΕΡΠΑΤΑΣ ΜΕ ΤΑ ΒΡΟΜΙΚΑ ΠΟΔΙΑ ΣΟΥ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ\" - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 6 FirstFirst 12345 ... LastLast
Results 31 to 45 of 83
    Senior Member
    Originally posted by Remedy
    Originally posted by soft
    Τωρα μαλλον δεν καταλαβαινεις τι λεω
    Η κανεις πως δεν καταλαβαινεις
    μια χαρα καταλαβαινω σοφτ
    εγω ουτε προβλημα εχω ουτε κατ επεκταση νοιωθω προβληματικια
    ουτε ανεχομαι τον καθε\" εμπνευσμενο\" να με λεει προβληματικια , ουτε εμενα αλλα ουτε και κανεναν αλλον..
    πιο κατανοητο τωρα?
    οι αποψεις μας σε αυτο το θεμα ,με βρισκει αντιθετη
    Ειπα εσυ δινεις τροφη ,εσυ την παιρνεις
    ο πεινασμενος θα παει αλλου !!
    Το πρώτο σου χρέος πλαταίνοντας το εγώ σου είναι, στην αστραπόχρονη τούτη στιγμή που περπατάς στη γης, να μπορέσεις να ζήσεις την απέραντη πορεία, την ορατή και την αόρατη του εαυτού σου.
    ΚΑΖΑNΤΖΑΚΗΣ

Senior Member
    Να σε ρωτησω κατι ρεμ?Εσυ ριχνεις τα μπαν?Αυτο εχω καταλαβει.

Banned
    Originally posted by auroula
    Να σε ρωτησω κατι ρεμ?Εσυ ριχνεις τα μπαν?Αυτο εχω καταλαβει.
    αυτη αυρουλα ναι!

ειναι ο φοβος κ ο τρομος!

πρεπει να την ξεπαστρεψουμε!να κανουμε κατι!

Senior Member
    Εχμ...ποιος ειπαμε ειναι ο προβληματικος στην περιπτωση?
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    ουτε ξερω ακομα
    αλλα αμα το βρεις πες μου
    Το πρώτο σου χρέος πλαταίνοντας το εγώ σου είναι, στην αστραπόχρονη τούτη στιγμή που περπατάς στη γης, να μπορέσεις να ζήσεις την απέραντη πορεία, την ορατή και την αόρατη του εαυτού σου.
    ΚΑΖΑNΤΖΑΚΗΣ

σοφτ...ειναι ξεκαθαρο τι συζητάμε τόση ώρα, γιατί το μπερδεύεις μέσα σου?
    Η θεματοθέτρια μας είπε προβληματικούς, γεγονός που σε κανέναν δεν άρεσε, πλην εσένα που είπες να πάμε σε άλλο λιβάδι.
    Εσύ βγάζεις κανένα νόημα από αυτά που λες?

Senior Member
    ε τοτε τι λες? Δεν μας εξηγεις?
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    To \'\'προβληματικός\'\' είναι έκφραση στιγματισμού για ανθρώπους με ψυχικές ασθένειες ή ψυχολογικά προβλήματα αλλά και γενικότερα για κάποιον προβληματισμένο....
    Δηλαδή αν κάποιος έχει μια σωματική ασθένεια κολάει το προβληματικός επειδή αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα?

Απο κει και πέρα αν η uloda το βλέπει έτσι κι επιπλέον δεν έχει και διάθεση για διάλογο δικό της θέμα απλά είναι πολύ μακριά απ\'την πραγματικότητα.Το φόρουμ είναι ανοιχτό σε όλους και δεν είναι φόρουμ προβληματικών ή και ψυχικά ασθενών αλλά ανθρώπων που ενδιαφέρονται για θέματα ψυχολογίας ή και αντιμετωπίζουν παρόμοιες καταστάσεις ψυχικής υγείας,οπότε και αλληλουποστηρίζονται.Έτσι το βλέπω εγώ.

Αρσι, διάβασε καλύτερα τι είπε η κοπέλα. δεν την πρόσβαλε κανείς και άρχισε να μας λεει προβληματικούς.
    Δεν καταλαβαίνω πως κάποιος θελει να βγάλει τα εσωψυχα του σε έναν χώρο που δεν εκτιμά όσους τον αποτελούν....

Senior Member
    Originally posted by keep_walking
    Εχμ...ποιος ειπαμε ειναι ο προβληματικος στην περιπτωση?
    μα γιατι να κανουμε υποθεσεις>?
    ας μας πει η ποιητρια τι ηθελε να πει......

Senior Member
    Και ετσι ειναι Arsi...εκτος εαν ηθελε να αυτοστιγματιστει μια και ειναι η ιδια στο σαιτ αλλα να ξερει οτι πολλα ατομα εδω δεν θεωρουν τους εαυτους τους ετσι...

Senior Member
    και αυτοι που το θεωρουν κανουν μεγα λαθος....

Senior Member
    Originally posted by Arsi
    To \'\'προβληματικός\'\' είναι έκφραση στιγματισμού για ανθρώπους με ψυχικές ασθένειες ή ψυχολογικά προβλήματα αλλά και γενικότερα για κάποιον προβληματισμένο....
    Δηλαδή αν κάποιος έχει μια σωματική ασθένεια κολάει το προβληματικός επειδή αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα?

Απο κει και πέρα αν η uloda το βλέπει έτσι κι επιπλέον δεν έχει και διάθεση για διάλογο δικό της θέμα απλά είναι πολύ μακριά απ\'την πραγματικότητα.Το φόρουμ είναι ανοιχτό σε όλους και δεν είναι φόρουμ προβληματικών ή και ψυχικά ασθενών αλλά ανθρώπων που ενδιαφέρονται για θέματα ψυχολογίας ή και αντιμετωπίζουν παρόμοιες καταστάσεις ψυχικής υγείας,οπότε και αλληλουποστηρίζονται.Έτσι το βλέπω εγώ.
    α γεια σου

Senior Member
    Δεν το θεωρουν ,αλλα αρπαζονται αμεσως,γιατι??
    ΚΑΖΑNΤΖΑΚΗΣ

Originally posted by soft
    Δεν το θεωρουν ,αλλα αρπαζονται αμεσως,γιατι??
    Ρε συ σοφτ, αν μπει καποιος εδώ μέσα και πει \"είστε όλοι πρεζάληδες, ή κλέφτες, ή δολοφόνοι\", θα πούμε, \"οκ, αφου δεν είμαστε άστον να λέει?\"

Page 3 of 6 FirstFirst 12345 ... LastLast