\'ΜΗ ΠΕΡΠΑΤΑΣ ΜΕ ΤΑ ΒΡΟΜΙΚΑ ΠΟΔΙΑ ΣΟΥ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ\" - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 6 FirstFirst ... 23456 LastLast
Results 46 to 60 of 83
    Senior Member
    Ναι βρε θεοφανια ,γιατι αυτος ο καποιος ξερει που μπηκε ,και για τους λογους που μπηκε {τους δικους του,για μια αποδειξη των δικων του προβληματων}και επειδη αυτο τον τελευταιο καιρο ειναι της μοδας
    Το αγνοεις,και συνεχιζεται η κουβεντα {αυτο για το αλλο λιβαδι}
    Το πρώτο σου χρέος πλαταίνοντας το εγώ σου είναι, στην αστραπόχρονη τούτη στιγμή που περπατάς στη γης, να μπορέσεις να ζήσεις την απέραντη πορεία, την ορατή και την αόρατη του εαυτού σου.
    ΚΑΖΑNΤΖΑΚΗΣ

Senior Member
    Originally posted by Θεοφανία
    Αρσι, διάβασε καλύτερα τι είπε η κοπέλα. δεν την πρόσβαλε κανείς και άρχισε να μας λεει προβληματικούς.
    Δεν καταλαβαίνω πως κάποιος θελει να βγάλει τα εσωψυχα του σε έναν χώρο που δεν εκτιμά όσους τον αποτελούν....
    Το είδα Θεοφανία...

απλά ήθελε ντε και καλά να ΑΠΑΙΤΗΣΕΙ σιωπή αυτό κατάλαβα.Δεν είναι έτσι όμως κι αν θέλει ας μπει να το συζητήσουμε.

uloda,κι εγώ είχα αναρωτηθεί για τα κείμενά σου και στο λέω απολύτως καλοπροαίρετα.Αν ήθελες κάτι,να μιλήσουμε,αντιμετωπίζεις ένα πρόβλημα ή απλά εκφραζόσουν γιατί δεν υπήρχε ένας πρόλογος κάτι.Μπορεί να μη σου άρεσε ο τρόπος της remedy αλλά όπως σου ανέλυσε ήταν απλά απορίες κι όχι επίδειξη εξυπνάδας.Θα μπορούσες να είσαι πιο συζητήσιμη ρε παιδί μου ή να εκφράσεις τη δυσαρέσκειά σου για τον τρόπο της!Είναι λίγο κάπως όμως να απαιτείς να μη σου μιλάμε.Εξηγείς κι αν ο άλλος θελήσει τότε σέβεται την επιθυμία σου.Αλλά απαίτηση μπορεί να γίνει μόνο σε κλειστό θέμα δε συμφωνείς?Και λέω ότι απαίτησες γιατί άρχισες να κατηγορείς επειδή συνέχισαν να σου απαντάνε ή μάλλον να εξηγούνε.
    Που διαφωνείς?

Originally posted by soft
    Ναι βρε θεοφανια ,γιατι αυτος ο καποιος ξερει που μπηκε ,και για τους λογους που μπηκε {τους δικους του,για μια αποδειξη των δικων του προβληματων}και επειδη αυτο τον τελευταιο καιρο ειναι της μοδας
    σοφτ, γιατί δεν απαντάς ξεκάθαρα στην ερώτηση μου?
    Σου αρέσει να σε αποκαλεί κάποιος προβληματική?

Originally posted by Arsi
    Αρσι, διάβασε καλύτερα τι είπε η κοπέλα. δεν την πρόσβαλε κανείς και άρχισε να μας λεει προβληματικούς.
    Δεν καταλαβαίνω πως κάποιος θελει να βγάλει τα εσωψυχα του σε έναν χώρο που δεν εκτιμά όσους τον αποτελούν....
    Το είδα Θεοφανία...

απλά ήθελε ντε και καλά να ΑΠΑΙΤΗΣΕΙ σιωπή αυτό κατάλαβα.Δεν είναι έτσι όμως κι αν θέλει ας μπει να το συζητήσουμε.

uloda,κι εγώ είχα αναρωτηθεί για τα κείμενά σου και στο λέω απολύτως καλοπροαίρετα.Αν ήθελες κάτι,να μιλήσουμε,αντιμετωπίζεις ένα πρόβλημα ή απλά εκφραζόσουν γιατί δεν υπήρχε ένας πρόλογος κάτι.Μπορεί να μη σου άρεσε ο τρόπος της remedy αλλά όπως σου ανέλυσε ήταν απλά απορίες κι όχι επίδειξη εξυπνάδας.Θα μπορούσες να είσαι πιο συζητήσιμη ρε παιδί μου ή να εκφράσεις τη δυσαρέσκειά σου για τον τρόπο της!Είναι λίγο κάπως όμως να απαιτείς να μη σου μιλάμε.Εξηγείς κι αν ο άλλος θελήσει τότε σέβεται την επιθυμία σου.Αλλά απαίτηση μπορεί να γίνει μόνο σε κλειστό θέμα δε συμφωνείς?Και λέω ότι απαίτησες γιατί άρχισες να κατηγορείς επειδή συνέχισαν να σου απαντάνε ή μάλλον να εξηγούνε.
    Που διαφωνείς?

ακριβως.

Member
    Originally posted by Remedy
    Τωρα μαλλον δεν καταλαβαινεις τι λεω
    Η κανεις πως δεν καταλαβαινεις
    μια χαρα καταλαβαινω σοφτ
    εγω ουτε προβλημα εχω ουτε κατ επεκταση νοιωθω προβληματικια
    ουτε ανεχομαι τον καθε\" εμπνευσμενο\" να με λεει προβληματικια , ουτε εμενα αλλα ουτε και κανεναν αλλον..
    πιο κατανοητο τωρα?
    Μη βλεπετε παντου εχθρους. Συμφωνω με σοφτ.
    Απο αυτα που γραφεις καταλαβαινω επισης οτι εχεις μπερδεψει τη περσονα σου του φορουμ με την αλιθινη σου προσωπικοτητα.
    Get a life se symvoulevw

Senior Member
    Originally posted by imerosjohn
    ουτε ανεχομαι τον καθε\" εμπνευσμενο\" να με λεει προβληματικια , ουτε εμενα αλλα ουτε και κανεναν αλλον..
    πιο κατανοητο τωρα?
    Απο αυτα που γραφεις καταλαβαινω επισης οτι εχεις μπερδεψει τη περσονα σου του φορουμ με την αλιθινη σου προσωπικοτητα.
    Get a life se symvoulevw

Τραγελαφικος δεν ειναι ο mr...πολλα προφιλ μπαινωμεσαναπροσβαλλω λεει get a life....κωμωδια
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Μια ζωή τα ίδια και τα ιδια.....

Senior Member
    πιο κατανοητο τωρα?
    Get a life se symvoulevw
    εχμ.....
    εγω απο αυτα που γραφεις καταλαβαινω οτι εχεις μπερδεψει τα δυο φορουμ μεταξυ τους

GET A FORUM ΣΕ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΩ

οσο για το λαιφ, μη στεναχωριεσαι για μενα...
    ενα απογευμα μου εχει περισσοτερο λαιφ απο τα τελευταια σου 5 χρονια τουλαχιστον....

Senior Member
    Ακου κατι θεοφανια ,οταν μπηκα τυχαια και εμεινα εδω μεσα ,δεν θεωρησα τον εαυτο μου ουτε μια στιγμη προβληματικο
    τον θεωρησα η μαλλον με ενιωσα σαν εναν ανθρωπο που εχει καποιες αδεξιοτητες για καποιους λογους
    Προβληματικη δεν με ειπα ποτε,ουτε ποτε με πειραξε η λεξη
    Τωρα αν καποιοι μπαινουν και λενε, δεν εχει σημασια για μενα με αφηνουν αδιαφορη,πραγματικα{οχι ολα}αλλα μπορω να ξεχωριζω λιγο,για ποιο λογο λεει κατι καποιος ,και πως το λεει.
    Εχω παρει αλλα πραγματα απο δω μεσα ,αυτα που πραγματικα με ενδιαφεραν
    και ευχαριστω ,γ αυτο
    καληνυχτα ,γιατι αυριο περιμενω και τις απαντησεις μου
    και οταν αυτο εχει να κανει με την ζωη οχι την δικια μου αλλα οποιοδηποτε τ αλλα τα βρισκω απλα περιττα.
    Το πρώτο σου χρέος πλαταίνοντας το εγώ σου είναι, στην αστραπόχρονη τούτη στιγμή που περπατάς στη γης, να μπορέσεις να ζήσεις την απέραντη πορεία, την ορατή και την αόρατη του εαυτού σου.
    ΚΑΖΑNΤΖΑΚΗΣ

Senior Member
    soft , δεν το έχω παρακολουθήσει το θέμα.
    σου εύχομαι όλα να πάνε καλά αύριο.
    http://www.mazi.org.gr/

Ακου κατι θεοφανια ,οταν μπηκα τυχαια και εμεινα εδω μεσα ,δεν θεωρησα τον εαυτο μου ουτε μια στιγμη προβληματικο
    τον θεωρησα η μαλλον με ενιωσα σαν εναν ανθρωπο που εχει καποιες αδεξιοτητες για καποιους λογους
    Προβληματικη δεν με ειπα ποτε,ουτε ποτε με πειραξε η λεξη
    Τωρα αν καποιοι μπαινουν και λενε, δεν εχει σημασια για μενα με αφηνουν αδιαφορη,πραγματικα{οχι ολα}αλλα μπορω να ξεχωριζω λιγο,για ποιο λογο λεει κατι καποιος ,και πως το λεει.
    Εχω παρει αλλα πραγματα απο δω μεσα ,αυτα που πραγματικα με ενδιαφεραν
    και ευχαριστω ,γ αυτο
    καληνυχτα ,γιατι αυριο περιμενω και τις απαντησεις μου
    και οταν αυτο εχει να κανει με την ζωη οχι την δικια μου αλλα οποιοδηποτε τ αλλα τα βρισκω απλα περιττα.
    μη περιμένεις όμως καλή μου να είμαστε όλοι το ίδιο. Ο καθένας μιλάει για τον εαυτό του.
    Εύχομαι αύριο να είναι όλα καλά...

Senior Member
    Kαλά αποτελέσματα soft κι από μένα.Εύχομαι όλα να πάνε καλά.

Member
    Καλα αποτελεσματα σοφτ και απο μενα.

Member
    Originally posted by keep_walking
    πιο κατανοητο τωρα?
    Get a life se symvoulevw

Τραγελαφικος δεν ειναι ο mr...πολλα προφιλ μπαινωμεσαναπροσβαλλω λεει get a life....κωμωδια

sorry αλλα το κανω ρεπορτ γιατι εγω δεν σε εβρισα

Member

ενα απογευμα μου εχει περισσοτερο λαιφ απο τα τελευταια σου 5 χρονια τουλαχιστον....
    ναι. φαινεται αυτο.

Page 4 of 6 FirstFirst ... 23456 LastLast