\'ΜΗ ΠΕΡΠΑΤΑΣ ΜΕ ΤΑ ΒΡΟΜΙΚΑ ΠΟΔΙΑ ΣΟΥ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ\" - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 6 FirstFirst ... 3456 LastLast
Results 61 to 75 of 83
    Senior Member
    τις 3 προειδοπιησεις σε ενα βραδυ πως τις πηρες ηρεμετζον? με προσευχες και διαιτα?
    τα ριπορτ σε μαραναν....

Senior Member
    Originally posted by imerosjohn
    Originally posted by Remedy

ενα απογευμα μου εχει περισσοτερο λαιφ απο τα τελευταια σου 5 χρονια τουλαχιστον....
    ναι. φαινεται αυτο.
    φαινεται δεν φαινεται, αυτο ειναι κι αν σε στεναχωρει, δεν πειραζει..
    τα υπολοιπα δεν ειδα να τα σχολιασες...

Senior Member
    δενθελω να το θεωρησετε επιθεση αυτο που θα πω ,γιατι απλως δεν εχω τις δυναμεις τωρα .
    Οταν μιλησα στο θρεντ \"τι σκεφτεστε\"
    Κανενας δεν εδωσε καμια σημασια
    Που ειναι η μαχη ,ο πολεμος να παμε ,το λεω με πονο ,γιατι πολλες φορες εδω μεσα εχω δει πονο,και απλως προσπερνιεται,ειναι κριμα και αδικο ,γιατι δεν ειναι αρενα αλλα χωρος υποστηριξεις Αυτα απο softaki
    Ευχαριστω arktos και θεοφανια ,για τις ευχες σας,
    εχασα μερικα ποστ ,σας ευχαριστω ολους
    Το πρώτο σου χρέος πλαταίνοντας το εγώ σου είναι, στην αστραπόχρονη τούτη στιγμή που περπατάς στη γης, να μπορέσεις να ζήσεις την απέραντη πορεία, την ορατή και την αόρατη του εαυτού σου.
    ΚΑΖΑNΤΖΑΚΗΣ

Senior Member
    ηρεμετζον σου εκανα τη χαρη για λιγο για να μη νομιζεις οτι μας δουλευεις τωρα που ξανακουβαληθηκες...
    δεν μιλαω με τρολ με 10 νικς.
    να μπεις με το κανονικο σου αν θες συζητησεις..

Member
    Αυτο παρατηρησα, αυτο ειπα. Δεν θα ανοιξω και παρτιδες να γνωριστουμε και να αρχισουμε παρεα. Ειπαμε. Γκετ α λαιφ. Εγω εχω.

Senior Member
    Αυτο παρατηρησα, αυτο ειπα. Δεν θα ανοιξω και παρτιδες να γνωριστουμε και να αρχισουμε παρεα. Ειπαμε. Γκετ α λαιφ. Εγω εχω.
    το ειδαμε....

Member
    Με 21 ποστ σιγουρα εχω ζωη. Γιαυτο δεν εχω χιλιαδες

Originally posted by soft
    δενθελω να το θεωρησετε επιθεση αυτο που θα πω ,γιατι απλως δεν εχω τις δυναμεις τωρα .
    Που ειναι η μαχη ,ο πολεμος να παμε ,το λεω με πονο ,γιατι πολλες φορες εδω μεσα εχω δει πονο,και απλως προσπερνιεται,ειναι κριμα και αδικο ,γιατι δεν ειναι αρενα αλλα χωρος υποστηριξεις Αυτα απο softaki
    Ευχαριστω arktos και θεοφανια ,για τις ευχες σας.
    Να είσαι καλά.

ΥΓ Στο θέμα με τις ενοχές όλοι σου μιλήμαμε καλή μου.
    Υπάρχουν άνθρωποι και άνθρωποι. Καταλάβαίνω το πνεύμα σου αλλά αποδέξου πως δεν μπορούμε όλοι να σκεφτόμαστε το ίδιο.

Banned
    κοιτα μην την τελειωσεις μεχρι τα 25..

ποστ παντα!!

Senior Member
    Originally posted by soft
    Ευχαριστω arktos και θεοφανια ,για τις ευχες σας.
    Λάθος κάνεις soft.Προσωπικά έδωσα σημασία και πολύ μάλιστα απλά μου δόθηκε η εντύπωση πως ήθελες απλά να εκφράσεις τις σκέψεις σου,τα συναισθήματά σου.
    Το ένιωσα τόσο δυνατό το ζήτημα που δεν ήξερα πως να το αγγίξω.Κι αν ήθελες.
    Καλά αυτό μπορεί να έχει να κάνει και με μένα προσωπικά.Συνήθως όταν κάτι με αγγίζει πολύ μένω ανέκφραστη,το ίδιο ακριβώς ένιωσα και με ένα κείμενό σου χθες στο \'σκέψεις\' και στο λέω πολύ ειλικρινά.

Senior Member
    απλη μεθοδο των τριων, εμαθες στο δημοτικο?
    προβλημα: σε 21 μηνυματα εχουμε 3 προειδοποιησεις, σε ποσα μηνυματα εχουμε 5?????????????????
    ε???????????????????
    (τοση ζωη εχεις ΚΑΙ μαυτο το νικ)

Member
    exeis kati enantion mou; Δεν θυμαμαι να σε πειραξα στη συντομη παρουσια μου. Τι τρεχει;
    Και αυτο με τα ονοματα που λες δεν το καταλαβαινω. Ποιος ειναι εδω με το αλιθινο του ονομα και θες να συστηθω εγω; Το μπερδεμαπου ελεγα με τις περσονες μαλλον. Εσενα το αληθινο σου ονομα ειναι ρεμεντυ στη ρεαλ λαιφ;

exeis kati enantion mou; Δεν θυμαμαι να σε πειραξα στη συντομη παρουσια μου. Τι τρεχει;
    Και αυτο με τα ονοματα που λες δεν το καταλαβαινω. Ποιος ειναι εδω με το αλιθινο του ονομα και θες να συστηθω εγω; Το μπερδεμαπου ελεγα με τις περσονες μαλλον. Εσενα το αληθινο σου ονομα ειναι ρεμεντυ στη ρεαλ λαιφ;
    Κινέζε....τράβα άλλο λίγο τα μάτια.....αν και δεν σου πάει, αλλά λέμε τώρα....

Senior Member
    ελα τωρα που κανεις και τον χαζο.....
    εχει κανεις εδω το πραγματικο του ονομα?
    πριν φας το μπαν ειχες το πραγματικο σου ονομα?
    τα πολλαπλα προφιλ και ονοματα απαγορευονται.
    με οποιο νικ εκανες εγγραφη, με αυτο οφειλεις να παραμεινεις,εκτος αν ενημερωσεις δημοσιως οτι το αλλαζεις.
    το νικ με το οποιο σε ξερουμε σε ρωταω, οχι το ονομα της ταυτοτητας σου.
    και ναι, εχω εναντιον σου το οτι εισαι παλιο μελος που προφανως εχεις φαει μπαν και ξαναμπαινεις, οχι απλα με αλλο νικ, αλλα και για να δημιουργησεις φασαριες οχι για συμμετοχη
    το αποδεικνυουν οι 3 προειδοποιησεις που πηρες με το που μπηκες
    τι αλλο να εχω με σενα?
    δεν σε ξερω προσωπικα για να εχω κατι μαζι σου!
    αυτο πουε χω ειναι οτι προκαλεις αναστατωση και μαλιστα απο προθεση!

Member
    Originally posted by Remedy

το νικ με το οποιο σε ξερουμε σε ρωταω,
    Afto ειναι δικο σου κολλημα. Το μπερδεμα που ελεγα. σκεψου το και μην βλεπεις εχθρους. Μη φοβασαι οτι σε κοροιδευουν. Κατασκευασματα του μυαλου ειναι αυτες οι ιδεες.

Page 5 of 6 FirstFirst ... 3456 LastLast