Results 76 to 83 of 83
-
20-09-2010, 01:57 #76
Originally posted by imerosjohn
Originally posted by Remedy
το νικ με το οποιο σε ξερουμε σε ρωταω,
αισθανεσαι καλα?
μαλλον προβαλεις τις δικες σου ανησυχιες για το πως σου συμπεριφερονται οι γυρω σου,προσπαθωντας να με ερμηνευσεις...
- 20-09-2010, 02:01 #77
(καλα, το οτι απομονωνεις μιση φραση απο ολοκληρη την απαντηση του αλλου που δεν σε βολευει να φαινεται ειναι τοσο κλασσικα δικο σου...
απορω πως δεν σκεφτηκες να το προσεξεις!!!!)
20-09-2010, 02:06 #78
ki omws στο διαστημα που διαβαζω το φορουμ εχετε πει παρα πολλες φορες εσυ και η φιλη σου οτι σας κοροιδευουν οσοι δεν ξερετε απο πριν τα νικ τους. Ειναι ξεκαθαρο στα ματια μου οτι εχετε αυτο το αγχος. εγω για καλο το λεω για βοηθεια
20-09-2010, 02:09 #79
ki omws στο διαστημα που διαβαζω το φορουμ εχετε πει παρα πολλες φορες εσυ και η φιλη σου οτι σας κοροιδευουν οσοι δεν ξερετε απο πριν τα νικ τους. Ειναι ξεκαθαρο στα ματια μου οτι εχετε αυτο το αγχος. εγω για καλο το λεω για βοηθεια
Επειδή προφανώς εννοείς εμένα, θα σου πω, πως εγώ προσωπικά δεν έχω αναφέρει πουθενά τη λέξη \"με κοροιδεύουν\". Απλά μετά από τόσα χρόνια εδώ είναι πλάεον εύκολο να καταλαβαίνουμε τα παλιά μέλη που δεν μπορούν με τίποτα να απεξαρτηθούν όσα μπαν και αν φάνε....!
20-09-2010, 02:12 #80
καμια φορα δεν ειπα οτι με κοροιδευουν , ακριβως γιατι ΔΕΝ με κοροιδευουν!
αυτοι που δεν λενε ποια νικ ειχαν αρχικα δεν κοροιδευουν κανεναν.
απλα ντρεπονται για το παρελθον τους στο φορουμ και κρυβονται...
αυτο δεν ειναι κοροιδια προς εμας, ειναι αντιθετο στους ορους του φορουμ.
γιαυτο και πρεπει να απομακρυνονται τα ατομα αυτα..
καταλαβες??????
κανενα αγχος δεν εχουμε γιατι δεν κρυβουμε κατι..
εσυ που κρυβεις το πραγματικο σου προφιλ εδω μεσα, εχεις το αγχος μην αποκαλυφθεις οπως και το αγχος μη ξαναφας μπαν, γιατι κοντευεις ηδη μεσα σε 2 μερες...
εγω για το καλο σου στα λεω για να βρεις την ηρεμια σου....
20-09-2010, 02:18 #81
βρε κοριτσια για σταθειτε. Στα 15 ποστ που εχουμε ανταλαξει στα 10 εχετα χρισιμοποιησει τη λεξη μπαν με τρομο. Δεν το βλεπετε οτι ειστε κατατρομαγμενες; Δεν με νοιαζει λεμε επιτελους αν φαω μπαν. Δεν ειναι μερος της ζωης μου το φορουμ. χτες μπηκα. Εσεις θα χασετε τα ωραια ποιηματακια μου χιχι
20-09-2010, 02:21 #82
βρε κοριτσια για σταθειτε. Στα 15 ποστ που εχουμε ανταλαξει στα 10 εχετα χρισιμοποιησει τη λεξη μπαν με τρομο. Δεν το βλεπετε οτι ειστε κατατρομαγμενες; Δεν με νοιαζει λεμε επιτελους αν φαω μπαν. Δεν ειναι μερος της ζωης μου το φορουμ. χτες μπηκα. Εσεις θα χασετε τα ωραια ποιηματακια μου χιχι
με ενδιαφερον για σενα!
για το καλο σου!
ε καλα...αν ειναι για το καλο σου και φυγεις, δεν πειραζει βρε..
απο ποιητριες ειναι γεματο το φορουμ, θα τα καταφερουμε....
21-09-2010, 11:22 #83
αχα ο πανος123456?
Τι θα μπορούσε κάποιος να πουλάει μέσω ίντερνετ;
07-07-2025, 12:05 in Με καφέ και συμπάθεια....