plzzzz plzzzz μην με διαγραψετε. - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 32
    Senior Member
    Originally posted by auroula
    Γιατι εγω ειμαι καλυτερη της σε πολα και ομως δεν εχω οσα εχει αυτη.Αντρα που την αγαπαει και της συμπαραστεκετε και ομως οταν ειναι αυτος στην δουλεια κανει σαν να το σκασε απο το τρελαδικο.Οσο αφορα τα παιδια το δικο της εχει προβλημα απο οτι καταλαβα γιατι ο μικροσ μου πεζει με τον ξαδερφο του και συνεχεια λεει στον ξαδερφο μην παιζεις αυτον κλπ κλπ.ο δικος μου ειναι κοινωνικος και ευχαριστος στην παρεα.δεν βριζει πια και παιζει πολυ αρμονικα με τα αλλα παιδια.
    Επισης τον δικο της παιδι εχει καπιο προβλημα και μοιαζει σαν να εχει σιδρομο νταουν και ο δικος μου ειναι ομορφος σαν αγγελος.λεω μηπως λεω ζηλευει αυτη τον γιο μου και τον διοχνει.
    με εχει κανει ρακος αυτη η κατασταση.
    εγω , εσενα βλεπω να αυτοπαινευεσαι καινα ζηλευεις......τον αντρα της και την ζωη που πιστευεις οτι δεν αξιζει αλλα (κατα τη γνωμη σου) την αξιζες εσυ......
    ασε κανεναν αλλο να μιλησει για τα προτερηματα σου....και η γειτονισα μπορει να νοιωθει καλυτερη σου...και ο αντρας της.....δεν βγαζει καπου αυτη η λογικη
    και μη μιλας ετσι για τα παιδακια, ειναι κριμα. κοιτα τα δικα σου προβληματα καλυτερα...

Senior Member
    εσενα δηλαδι σου φενεται φυσιολογικο να πληγωνει ετσι ενα παιδακι?
    και να ριχενι χριστοπαναγιες στα παιδια της και να τα χτηπαει αγρια?
    μηπως να της πω και μπραβο?να την φτησω ναι..

Senior Member
    Xμμμ μηπως τα εχετε τσουγκρισει στο παρελθον με αυτην και δεν σε χωνευει?

Δυο τινα συμβαινουν...ή εχεις δικιο και οι προσωπικες αντιπαθειες των μεγαλων ....οδηγουν σε αυτα τα αποτελεσματα ή κατι αλλο.

Και μονο που αναφερεις με σκληρα λογια οτι ενα παιδακι ειναι λιγο \"διαφορετικο\"...ειναι αρκετο για την αλλη μανα.

Τεσπα...δεν ξερω , αλλωστε σιγα μην βγαλω ακρη μαζι σου λολ.
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    βρε κιπ δεν ειπα κατι σκληρο.ειπα απλα οτι το παιδι εχει προβλημα δεν το εκρινα.
    και εχει και προβλημα συμπεριφορας και κλεπτομανια.
    ναι τα ειχαμε τσουγκρισει στα παρελθον γιατι τα ειχε βαλει με την μανα μου .αλλα δεν φταιει το ο γιος μου να του φερεται τοσο σκληρα.εγω οταν ερχετε το δικο της εκτος οτι δεν τον διονχω τον κερναω και χυμους και οτι λιχουδια εχω.παλια ειχα σκευτει να παρω την προνοια γιατι χτυπαει κα βριζει τα παιδια της αλλα την ληπηθηκα την κακομοιρα.μαλλον τον αντρα της λυπηθηκα που ειναι καλος και του τυχε το λαχειο.
    κιπ ουτε και εγω βγαζω ακρη μαζι μου αλλα μερικα πραγματα ειναι οπως τα λεω αληως δεν θα ειχα λογο να καθομαι να γραφω ψευτιες.

Senior Member
    και ποτε δεν της ειπα οτι το παιδι της ειναι διαφορετικο,ουτε στον γιο μου εχω πει ουτε θα πω κατι κακο για το παιδι αυτο.δεν ειμαι τετιο ατομο.εγω θελω να μην πλιγωνουνε τον μικρο δεν το αξιζει.τι ειναι δηλαδι να το διοχνονε κανενα αδεσποτο σκιλι?

εμένα πάντως πανικούλα μου έλλειψες.....:Ρ (Έχω και γω μαζοχιστικες τάσεις).
    Όσο για το μπαν, πρόσεχε τι γράφεις γιατί τώρα δεν αστειεύονται. ΄
    Έχουμε αρχισει τα παρασημα......:Ρ

Senior Member
    Καλωσήρθες και πάλι πανικούλα ...

Senior Member
    Originally posted by Θεοφανία

χαχαα τι ειναι αυτο το κοκκινο θεοφανια?μπα εμενα αν με παρουν χαμπαρι θα με πεταξουν χωρις παρασημο

Senior Member
    Καλώς ήρθες πίσω Πανικούλα.Αλλά μου τα χάλασες ακόμη δεν ήρθες,λολ.
    Θες να πεις ότι το πρόβλημα της ζωής σου είναι μία γειτόνισσα και αν μία ημέρα ας πούμε μετακόμιζε θα ήσουν ευτυχισμένη;Δεν ξέρω,αλλά από όσα έγραψες δεν βγαίνει ένα τέτοιο συμπέρασμα για μένα.Άλλα βγαίνουν,που αυτή τη στιγμή δεν έχω όρεξη να αναφέρω.
    "Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
    Σπύρος Μπιμπίλας

Senior Member
    οχι βρε ρειν εχω πολλα προβληματα και τα ξερετε.
    αυτο ειναι ενα παραπανω απλα και με απασχολει.
    θελω να πανε ολα καλα στην ζωη μου αλλα οταν λεινω το ενα προβλημα ερχονται αλλα 4 που χρειζονται μια λυση.θα μπορουσα να χω μια νορμαλ γειτωνησα να μπορω να ειμαι πιο ηρεμη στο σπιτι μου.Δεν ειμαι νορμαλ εγω δεν ειναι και αυτη οποτε δεν υπαρχει μια μεση λυση.
    προσπαθω να την αγνοω αλλα αν ξαναδιωξει τον μικρο μου θα τα παρω ασχημα και δεν ξερω πως θα αντηδρασω.αν και εχω δασκαλαψει τον μικρο να μην ξαναπαει στο σπιτι τους και απο οτι φενεται δεν εχει και καμια ορεξη να πηγενει εκει.αυτη η γυναικα απο οτι ξερω ειχε σοβαρα ψυχολογικα προβληματα αλλα τωρα καπως ειναι πιο ηρεμη.
    απλα εχω αυτα που εχω και θα ηθελα να εχω ηρεμους ανθρωπους διπλα μου και οχι μια τετοια γειτωνισα για να υπαρχουν εντασεις.ξερω δεν δινω βαση σε αυτα που λεει η ρεμ τα 80 απο τα 100 που λεει ειναι ολο κακια και προσβολες.
    εγω απευθινομαι κυριως σε ατομα σαν εσενα που με καταλαβενουν καλυτερα και θα ηθελα πολυ να με συνβουλευεται μιας και εσας σας περνω στα σοβαρα .
    εχω τοσα προβληματα πως θα τα λυσω ρε γμτ?ολα τα εχω μα ολα!
    μα πανω απο ολα αυτο π με στεναχωρει ειναι που χανω την ψυχρεμια μου ευκολα .
    εχω παρατηρησει οτι τα παω μια χαρα οταν ειμαι κοντα με ηρεμα ατομα.
    οταν ομως αναγκαστηκα πρεπει να ειμαι και κοντα σε ατομα σαν εμενα περιπου παθενω ασχημη ταραχη.

Senior Member
    το παιδί της μοιάζει να έχει σύνδρομο ντάουν και αυτή έχει ψυχολογικά προβλήματα...
    ακούς τί λες?
    http://www.mazi.org.gr/

Originally posted by Θεοφανία

χαχαα τι ειναι αυτο το κοκκινο θεοφανια?μπα εμενα αν με παρουν χαμπαρι θα με πεταξουν χωρις παρασημο
    Γι αυτό πρόσεχε το στόμα σου. Με μια απλη βρισια τρως παρασημο.:Ρ

Senior Member
    αρα να υποθεσω εσυ δεν το προσεξες το στομα σου :P

αρα να υποθεσω εσυ δεν το προσεξες το στομα σου :P
    Για την ακρίβεια είπα αυτό που πίστευα αλλα το στόλισα με μερικά κοσμητικά επίθετα. Δεν με ενοχλεί καθόλου το παράσημο. Το έφαγα λέγοντας με χαρά την άποψη μου ....

Senior Member
    Μεγια τοτε και να το χερεσε σου παει τεριαζει με την φουστα σου λολολολ:P:P

υ.γ αν και πατησα πανω να δω που μηλισες ασχημα δεν ειδα να εγραψες κατι κακο εσυ.εκτος κιαν δεν προσεξα καλα.

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast