Results 1 to 15 of 32
Thread: plzzzz plzzzz μην με διαγραψετε.
-
19-09-2010, 11:29 #1
plzzzz plzzzz μην με διαγραψετε.
Ξερω οτι πολοι εδω θα θελατε να μου χωσετε μπουνια στα μουτρα ,αλλα θα ηθελα μια τελευταια ευκερια να συμετεχω και εγω σε αυτο το φορουμ.Υποσχομαι οτι δεν θα ξανα προσβαλω κανεναν και ουτε θα τσακοθω απλα θα αδιαφορω .
Θελω μονο να συμετεχω και επειδη εχω και εγω ψυχολογικα να μπορω να μιλισω με εναν συμπασχοντα εστω και απο τοσο μακρια.
Ας μου γραφουν μονο οσοι με πανε δεν αναγκαζω κανεναν.
Ευχομαι να μην φαω παλυ κλωτσια στον πισινο γιατι τσουζει.
- 19-09-2010, 11:32 #2
για οσους εδιαφεροντε να μηλισουν μαζι μου,θα θελα να πω οτι η κατασταση μου ειναι σταθερη οσο αφορα τα ψυχολογικα αλλα οργανικα εχω διαλιθει απο το στρες.
εχω κολπιτιδα που δεν περναει ,εχω κανει 30 θεραπειες,εχω παρει πολυ βαρος,και με το παραμικρω κρυολογω και εχω εντονη δυσπνοια.
Επισης απο βδομαδα ξεκιναω βελονισμο.Εχει κανει κανεις ?
Ναι ξερω απο στιγμη σε στιγμη μπορει να φαω μπανακι αλλα εγω αυτα που ειχα να γραψω τα εγραψα.
Ακομα ο γιος μου παει πρωτη ταξη τωρα και τα παει πολυ καλα.Τον διαβαζω και ειμε διπλα του σε ολα.
19-09-2010, 11:37 #3
καλημερα
η πανικουλα εισαι?
γιατι δεν εχω καταλαβει
σου ευχομαι ολα να πανε καλα
και να μη διαγραφεις και να τα λεμε
καλη πρροοδο στον γιο σου
φιλακια και καλωσορισες ξαναΛεω ο,τι μπορω να εκφρασω οταν μου το επιτρεπει αυτο που ειμαι καθε φορα. Μαλλον μου αρεσει η επικοινωνια...και εδω...:)
19-09-2010, 11:38 #4
Originally posted by auroula
Ξερω οτι πολοι εδω θα θελατε να μου χωσετε μπουνια στα μουτρα ,αλλα θα ηθελα μια τελευταια ευκερια να συμετεχω και εγω σε αυτο το φορουμ.Υποσχομαι οτι δεν θα ξανα προσβαλω κανεναν και ουτε θα τσακοθω απλα θα αδιαφορω .
Θελω μονο να συμετεχω και επειδη εχω και εγω ψυχολογικα να μπορω να μιλισω με εναν συμπασχοντα εστω και απο τοσο μακρια.
Ας μου γραφουν μονο οσοι με πανε δεν αναγκαζω κανεναν.
Ευχομαι να μην φαω παλυ κλωτσια στον πισινο γιατι τσουζει.
19-09-2010, 11:40 #5
Remedy μονο εδω μου εχει τυχει να νιωθω οτι με μισουνε.Στην αληθηνη ζωη ουτε τρελλη με λενε ουτε νιωθω να με μισουνε εκτος την γειτωνησα που αλληλομισιομαστε.
Την μισω γιατι εχει τα παντα ενω δεν της αξιζει τπτ.
19-09-2010, 11:43 #6
Remedy μονο εδω μου εχει τυχει να νιωθω οτι με μισουνε.Στην αληθηνη ζωη ουτε τρελλη με λενε ουτε νιωθω να με μισουνε εκτος την γειτωνησα που αλληλομισιομαστε.
Την μισω γιατι εχει τα παντα ενω δεν της αξιζει τπτ.
μισεις εναν ξενο ανθρωπο που δεν σου εχει κανει τιποτε?
δεν ξερω τι νοιωθεις(οτι σε μισουνε εδω μεσα) εγω δεν εχω καταλαβει να σε μισει κανενας. διαφωνουμε σε αυτη σου την εκτιμηση δηλαδη..
αυτο που εχω δει ειναι να εχεις προσβαλει-ενοχλησει παρα πολλους ανθρωπους που απηυδησαν μαζι σου.με την συμπεριφορα σου δηλαδη, οχι με την υπαρξη σου.
ισως μονο εδω εχεις νοιωσει ετσι, γιατι μονο εδω εχεις πει ολα αυτα που εχεις πει κατα καιρους.
ας μην επανερχομαστε ομως.
το ανελυσα επειδη ξεκινησες την κουβεντα με μπουνιες και αλλες υπερβολες..
19-09-2010, 11:48 #7
να σου πω κατι γιαυτην?Εχει εναν αντρα καλο,με καλη δουλεια ,ομορφο μεχρι τα παιδια αλλαζει πανα και αυτη ειναι μια κακασχημη βρομωστομη που βριζει ολη μερα και κακοποιει τα παιδια της.μεχρι και χριστοπαναγιες μεχρι και τα μπιμπερον στον τειχο πεταει απο τα νευρα της.Λοιπον γιατι να μην εχω εγω οσα εχει αυτη ενοω αντρα και συμπαρασταση απο αυτον και να τα εχει αυτη η αχρηστη?
και οπως εχω πει και παλιοτερα η κυρια αυτη οταν το παιδι μου κανει φασαρια του λεει σκασε ρε στοδιολο και οταν παει να πεξει με τα παιδια της το διοχνει.τι εινε λεπρο το παιδι μου εμενα?η επειδη μεγαλωνει χωρις πατερα εχει κατι να ζυλεψει απο αλλα παιδακια?
19-09-2010, 11:50 #8
να σου πω κατι γιαυτην?Εχει εναν αντρα καλο,με καλη δουλεια ,ομορφο μεχρι τα παιδια αλλαζει πανα και αυτη ειναι μια κακασχημη βρομωστομη που βριζει ολη μερα και κακοποιει τα παιδια της.μεχρι και χριστοπαναγιες μεχρι και τα μπιμπερον στον τειχο πεταει απο τα νευρα της.Λοιπον γιατι να μην εχω εγω οσα εχει αυτη ενοω αντρα και συμπαρασταση απο αυτον και να τα εχει αυτη η αχρηστη?
απο εσενα τα πηρε?
αν αυτη ηταν μονη της, θα ειχες εσυ παρεα?
γιατι τα συνδεεις?
ειναι στειρες σκεψεις αυτες.
εσυ να κοιτας τις δικες σου τις σχεσεις και τα δικα σου προβληματα.
οι ζωες των αλλων δεν επηρρεαζουν την δικη σου.
κατσε σκεψου αν ειναι απλα ατυχια η η δικη σου συμπεριφορα που διωχνει τους αντρες κι ασε την γειτονισα.
19-09-2010, 11:52 #9
ναι αλλα γιατι διωχνει τον γιο μου εμενα?πως δεν με επιρεαζει οταν διωχνει τον γιο μου που εινε ολομοναχο και δεν εχει αδερφακια να παιξει?με αρρωστενει να την εχω καθε μερα απεναντι και να βλεπω να φερεται ετσι στον μικρο.
19-09-2010, 11:56 #10
πως θα ζησω εγω με αυτην απεναντι?ωραια αρχη καναμε στο νεο ξεκινημα του παιδιου στο σχολειο.αν δεν τους ειχα για γειτωνες θα ειμουν μια χαρα.δεν αντεχω να πηγενω στην αλη ξαδερφη μου που ειναι και γειτωνισα μου και να εινε και αυτη εκει .μου χαλασε ολη την διαθεση
19-09-2010, 11:56 #11
εισαι σιγουρη οτι διωχνει το παιδι σου επειδη δεν εχει πατερα????
νομιζω οτι ειναι παραλογη σκεψη αυτη..
το πιο πιθανο ειναι να το διωχνει γιατι δεν παιζει αρμονικα με τα αλλα παιδια...
μηπως ειναι σε αλλες ηλικιες και δεν το θελουν τα αλλα?μηπως γινεται επιθετικο οταν δεν το θελουν η οταν παιζει?υπαρχουν πολλοι λογοι για να γινεται κατι τετοιο (που φυσικα αν γινεται με τον τροπο που το περιγραφεις ειναι απαραδεκτο),
αλλα αλλο να λες οτι διωχνει το παιδι σου και γιαυτο ειναι απαραδεκτη κι αλλο να την μισεις γιατι εχει αντρα και παιδια ενω κατα τη γνωμη σου δεν της αξιζουν(!!!!!!) τι σχεση εχουν αυτα μεταξυ τους?
19-09-2010, 12:00 #12
Γιατι εγω ειμαι καλυτερη της σε πολα και ομως δεν εχω οσα εχει αυτη.Αντρα που την αγαπαει και της συμπαραστεκετε και ομως οταν ειναι αυτος στην δουλεια κανει σαν να το σκασε απο το τρελαδικο.Οσο αφορα τα παιδια το δικο της εχει προβλημα απο οτι καταλαβα γιατι ο μικροσ μου πεζει με τον ξαδερφο του και συνεχεια λεει στον ξαδερφο μην παιζεις αυτον κλπ κλπ.ο δικος μου ειναι κοινωνικος και ευχαριστος στην παρεα.δεν βριζει πια και παιζει πολυ αρμονικα με τα αλλα παιδια.
Επισης τον δικο της παιδι εχει καπιο προβλημα και μοιαζει σαν να εχει σιδρομο νταουν και ο δικος μου ειναι ομορφος σαν αγγελος.λεω μηπως λεω ζηλευει αυτη τον γιο μου και τον διοχνει.
με εχει κανει ρακος αυτη η κατασταση.
19-09-2010, 12:07 #13
??????
19-09-2010, 12:10 #14
Remedy?
19-09-2010, 12:14 #15
Καλα το λεω εγω οτι εχω μαζοχιστικες τασεις,αφου καθομαι και κουβεντιαζω μαζι σου.λολ.
Αποστολή χειρόγραφου γραμματος
21-07-2025, 18:22 in Σχέσεις και Επικοινωνία