Κρυφτο.. - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 29 of 29

Thread: Κρυφτο..

Senior Member
    Originally posted by Lou!..
    Originally posted by insect
    πως καταφερνεις να \"κρυψεις\" τα συναισθηματα σου; δεν το καταλαβαινω πως γινεται αυτο να σου πω την αληθεια. μηπως αυτο απλα αλλαξε με τα χρονια;

σημ. αμφιβαλλω αν υπαρχει ανθρωπος που να μπορει να κρυψει τα συναισθηματα του. ειτε αυτα απουσιαζουν δια της θελησης του ) ειτε κατα της θελησης του (οπως συμβαινει με τα ψυχοφαρμακα).
    οχι διαφωνω. φυσικα κ μπορουμε να εχουμε συναισθηματα κ να μην τα δειχνουμε. ολα τα συναισθηματα κρυβονται αν καποιος θελει να τα κρυψει. ουτε ολοι οι ανθρωποι ειναι εξ ισου εκδηλωτικοι στα λογια κ στις εκφρασεις του προσωπου, ωστε να φαινονται τα συναισθηματα.
    εχεις το καθε δικαιωμα να διαφωνεις. αυτο δεν αλλαζει την αποψη μου παντως. ειτε αισθανεσαι και φαινεται (στην εκφραση του προσωπου) ειτε δεν αισθανεσαι.

Senior Member
    οκ, συμφωνουμε οτι διαφωνουμε. εγω πχ μπορω να αισθανομαι κ να μην το δειχνω στην εκφραση του προσωπου μου, να την κραταω σαν μασκα. τωρα εσυ μπορεις να λες οσο θες οτι εγω αυτο δεν μπορω να το κανω. αλλα εγω μπορω. επισης μπορω να κραταω την συναισθηματικη μου ψυχραιμια μπροστα σε αλλους κ να παω στο μπανιο δηθεν για κατουρημα κ να βγαλω πιο εντονα συναισθηματα εκει, πχ κλαμα. μπορω να φροντιζω οτι οταν ειναι να εκφραστω εντονα, πχ να κλαψω, δεν θα υπαρχει κανεις παρον να με βλεπει. υπαρχουν πολλοι τροποι για να κρυψουμε συναισθηματα υπαρκτοτατα απο τους αλλους. τωρα εσυ μπορεις να λες οσο θες οτι τα συναισθηματα δεν κρυβονται.

ενταξει τωρα αν μιλαμε για σουπερ δυνατο συναισθημα, ισως δεν κρυβεται ολοκληρη η ενταση του αλλα μετριαζεται.

αν μιλαμε για λιγο συναισθημα, κρυβεται ανετοτατα.

Senior Member
    δηλαδη εσυ με τον ιδιο τροπο κοιτας καποιον που αγαπας σε σχεση με καποιον αλλο που σου ειναι αδιαφορος

Senior Member
    Originally posted by insect
    δηλαδη εσυ με τον ιδιο τροπο κοιτας καποιον που αγαπας σε σχεση με καποιον αλλο που σου ειναι αδιαφορος
    συνηθως κρυβω τα αρνητικα συναισθηματα, η αυτα που ειναι τα συναισθηματα για ντροπη η τελος παντων που υπαρχει καποιος λογος για να κρυφτουν.

δεν ειπα οτι ΠΑΝΤΑ κρυβω τα συναισθηματα μου!

παντως απο παραξηγησεις που εχουν γινει με αλλους, καταλαβαινω οτι οι αλλοι χαμπαρι δεν πηραν τα αληθινα μου συναισθηματα!

Senior Member
    Το συναισθημα ειπα-δεν ξελεω ειναι παντοδυναμο παντως.
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    Χμ εννοιες οπως διπλοπροσωπια και ψεμμα (που ξεφευγει και απο ανιχνευτες αληθειας!!!!) πρεπει να ειναι αστικος μυθος.
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    Για αυτο αυτοι οι πολιτικοι μας λατρευουν:)

Senior Member
    βρε παιδια...εγω αλλο λεω!
    Με πειραζει αν καποιοι με κατηγορουν για κατι..αλλα δεν θα το δειξω,μαλιστα θα το σκεφτω οτι δεν θα επρεπε να με πειραζει.Θα πω \"δεν μας παρατας\",πιστευε ο,τι νομιζεις,εγω ξερω οτι δεν ειναι ετσι..κι αυτο μου συμβαινει ακομα και με δικα μου προσωπα.Σαν \"παρτακισμος\" ενα πραγμα.
    Η αν καποιος φερεται απαραδεκτα κατ εμε,εκει που θα του την ελεγα,τωρα λεω \"ας εισαι οτι εισαι,σκοτιστηκα\"
    Ειναι σαν εκλογικευση του συναισθηματος..υπαρχει τετοια περιπτωση?δεν ξερω...
    Δεν καταδεχομαι να απολογηθω ή να εξηγησω την ορθη πλευρα της περιστασης!!!

Banned
    Originally posted by Αφωτεινή
    Με πειραζει αν καποιοι με κατηγορουν για κατι..αλλα δεν θα το δειξω,μαλιστα θα το σκεφτω οτι δεν θα επρεπε να με πειραζει.Θα πω \"δεν μας παρατας\",πιστευε ο,τι νομιζεις,εγω ξερω οτι δεν ειναι ετσι..κι αυτο μου συμβαινει ακομα και με δικα μου προσωπα.Σαν \"παρτακισμος\" ενα πραγμα.
    Η αν καποιος φερεται απαραδεκτα κατ εμε,εκει που θα του την ελεγα,τωρα λεω \"ας εισαι οτι εισαι,σκοτιστηκα\"
    Δεν καταδεχομαι να απολογηθω ή να εξηγησω την ορθη πλευρα της περιστασης!!!
    μηπως εχεις κουραστει να ασχολεισαι με τον καθενα?κ σκεφτεσαι δεν πατε να ειστε οτι θελετε κ να σκεφτεστε οτι θελετε?
    εγω να σου πω την αληθεια υγιες το βλεπω ολο αυτο..
    μια δοση αναισθησιας..!

Senior Member
    Δεν καταδεχομαι να απολογηθω ή να εξηγησω την ορθη πλευρα της περιστασης!!! <<<<<<<<<<<<&l t;<<<<<<<<<<<< <<<<<<<<<<<<&l t;<<<<<<<<<<<< <<<<<<<<<<<<&l t;, μια χαρα εισαι μωρε !!!!!!!!!! ΤΙ ΠΑΡΤΑΚΙΣΜΟς ? ξοδευουμε τη μιση μας ζωη στο να πεισουμε τους αλλους οτι τα ...συκα ειναι συκα ,,και διαπιστωνουμε οτι μετα απο δεκαετιες προσπαθειων αυτοι τα βλεπουνε ...σταφυλια ! ...ε τοτε τι να κανεις ; το σταματας , ειναι εξαντλητικο, ψυχοφθορο , και.. τζαπα κοπος .....................στου κουφου την πορτα οσο θελεις βροντα .........

Senior Member
    Να σου πω κατι αλλα εγω ειμαι xtreme περιπτωση?

Συμφωνα με τις εμπειριες μου να πα να γαμηθουνε ολοι. Ο τοπος που με γεννησε δεν ξερω γιατι με κατηγορει , μπορει να μην ειμαι σπουδαιος , ενας απλος ανθρωπος ειμαι αλλα δεν φτυνω κατω γιατι δεν αξιζει το σαλιο που θα δαπανησω και δεν εχω να απολογηθω για τιποτα.

Μην φτασεις σε αυτη τη κατασταση...εγω ειπα ειμαι xtreme.

Senior Member
    Keep στα σακουλακια σου μωρεε.....:P

Senior Member
    Σας ευχαριστω παιδια..
    Οσες φορες μοιραζομαι μαζι σας κατι που με προβληματιζει,μετα νιωθω καλυτερα..
    Σαν καποιοι ανθρωποι να με καταλαβαινουν!!
    Προσπαθω να κρατησω τις ισορροπιες αλλα πολλες φορες με την πρωτη στραβη τα ισοπεδωνω ολα ή κανω και το αλλο:ανεχομαι μεχρι σκασμου...και στο τελος δικαιωνομαι που ενιωθα οτι κανω λαθος!!

Senior Member
    Ελα αφωτεινη...τωρα ειμαι πιο ηρεμος και εγω και μπορω να μιλησω και πιο λογικα.

Σαφως και ειναι skill...σκεψου να ειμασταν εντελως διαφανοι στους αλλους , θα τρελαινομασταν οπωσδηποτε λολ.

Ακομα και οταν νομιζουμε οτι δεν ειμαστε κρυψινους ειμαστε....γιατι σιγουρα δεν εχουμε...τηλεπαθητικες ικανοτητες:)

Page 2 of 2 FirstFirst 12