Εθισμός ; ή ιδέα μου; ή υπερανάλυση; - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 24 of 24
    Senior Member
    ξενερωσε με το παρελθον μου (οσο αναφορα τις εμπειριες μου)
    γι\'αυτο δε ξαναλεω τιποτα σε κανεναν.
    Α...ναι πολλοι αντρες ξενερωνουν με αυτο , αλλους μπορει να μην τους καιγεται καρφι , αλλα ναι αλλους τους καιει.
    Μπορει να νοιωθουν και ανασφαλεια.
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    Originally posted by Gothly
    22 ειμαι.
    δεν ειπα οτι ξενερωσε με το γεγονος οτι βλεπω πορνο κ με το τι κανω μονη μου.
    σορρυ δεν το εξηγησα. ξενερωσε με το παρελθον μου (οσο αναφορα τις εμπειριες μου)
    γι\'αυτο δε ξαναλεω τιποτα σε κανεναν.

δε θελω να με αντιμετοπιζει ουτε ως κατωτερη ουτε ως ανωτερη. απλα να με κανει να νιωθω ανετα κ οχι ασχημα κ να ντρεπομαστε για καποια πραγματα.
    απανταω και στο δευτερο:
    αναρπαχτη=αναρπαστη=στον κοσμο των ενηλικων οι αντρες τρελαινονται για γυναικειες φαντασιωσεις

οσο για το υπολοιπο τωρα καταλαβα τι εννοεις και ειδα και καποια αρχικα σου μνμτα.
    ΟΧΙ, δεν εισαι υποχρεωμενη να δινεις αναφορα για τις εμπειριες σου σε οποιον γνωριζειςσ.
    δεν ειναι εξομολογος ο αλλος , δεν χρειαζεται να βαζεις εναν σχεδον αγνωστο σε σκεψεις και ανασφαλειες του τυπου, μηπως ενα ετοιο παρελθον σημαινει κι οτι δεν θα εισαι πιστη κλπ κλπ κλπ.
    ασε τα πραγματα να εξελιχθουν και καποια φορα σιως εσυ κρινεις οτι θελεις να εκμυστηρευτεις και κατι οταν νκιωσεις σιγουρη με τον αλλο.

Senior Member
    όταν ομως κανω μια καινουρια σχεση δε τα λεω αυτα στον άλλον.

παλια το θερουσα καλυτερο να τα λεω όχι μονο απο θεμα ειλικρίνειας αλλα κ επειδη οταν λεω ψεματα κανει μπάμ λες κ θελω να το δειξω.

ο τελευταιος όμως οταν τα ακουσε αυτα δε του αρεσαν (δε χωρισαμε για αυτο το λογο) όμως φανηκε οτι ξενερωσε λιγακι . πιστευε οτι ειμαι πιο ήσυχη σαν κοπελα(που ειμαι όντως-αλλα είναι άσχετο αυτο με το σεξ).
    πικοιλουν οι αποψεις τελικα.
    Ξεπέρνα αυτό το ενοχικό ο κάθε άνθρωπος που μπαίνει στη ζωή μου \"πρέπει\"να ξέρει και το αγαπημένο μου χρώμα βρακιού.Γιατί ακριβώς πρέπει είπαμε;Είναι οι δικές σου ενοχές που σε ωθούν να\"εξομολογείσαι\",αναμένο� �τας να \"τιμωρηθείς\"για τις σκέψεις που η ίδια έχεις βαφτίσει ως μη φυσιολογικές και μη ομαλές.

Αφού λοιπόν πήρες το μάθημά σου από την αντίδραση του τύπου εκείνου,στον επόμενο δεσμό σου κράτα και κάτι για πάρτη σου.Μην αισθάνεσαι την ανάγκη να αναποδογυρίσεις τα σώψυχά σου και να αναφέρεις το σεξουαλικό σου ιστορικό.Θα εκτιμάς και η ίδια τον εαυτό σου περισσότερο όταν θα ξαναγυρίσει ο έλεγχος όσων θα αφήνονται να γίνουν ορατά,πίσω σε σένα,που πια συνειδητά θα λες ή δε θα λες,όχι σπρωγμένη από ενοχές.

Εξάλλου,αν κάποιες φαντασιώσεις υπάρχουν,γιατί να μην μπουν στο παιχνίδι της σχέσης,όχι ως \"στα λέω χαρτί και καλαμάρι τι έχω κάνει η σκρόφα\"(λολ),αλλά ως σταδιακό άνοιγμα των κομματιών αυτών,με σκοπό να μοιραστείτε στο κρεβάτι σας εμπειρίες καινούργιες και να παίξετε με όσα βαθιά επιθυμείτε;

Kαι,πάντα,όχι στον κάθε τυχαίο,αλλά σε όποιον έχει αποδείξει ότι δεν είναι στενόμυαλος,συντηρητικός και \"κονσέρβα\",ώστε να μη γίνεις ο στόχος του εγκεφαλικού πουρί του καθενός.

:P
    "Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
    Σπύρος Μπιμπίλας

Senior Member
    Originally posted by Boltseed
    Πότε δηλαδή δεν είναι φυσιολογικό?

Φυσιολογικο για ποιον?

Για το e-psychology?
    Για εσενα?
    Για εμενα?
    Για την γειτονια σου?
    Για εκεινο το μελος που τρωει συνεχεια μπαν εδω μεσα?

Ενοχλεις κανεναν με την συμπεριφορα/σκεψεις/προτιμησεις σου?

Νομιζα πως ισχυει το

\"whatever happens in bedroom, stays in bedroom\"
    ξεχασες την εκκλησια μπολτακι! :P

Senior Member
    ....όλα αυτα μπορει να ειναι κ βλακειες, γι\'αυτο λεω μηπως ειναι στο μυαλο μου; κ τελικά μηπως έτσι κανουν κ οι άλλοι;
    .... ναι, ναι, και παλι ναι ._________________________________________________ ___οκ , θες και τον ρομαντισμο σου, θες να βλεπεις και πορνο .,,Ολοι στο ιδιο καζανι ειναι. _______________...και σιγουρα τα ποιο πολλα πορνο ειναι ομωτητες , βρες κανα ρομαντικο πορνο τουλαχιστον____________________και ενταξει εισαι 22 , τ αγορακια της ηλικιας σου δεν φανταζονται οτι εχουνε να κανουνε με την ...\'\'ΕΜΑΝΟΥΕΛΑ\'\' ,,,η πρεπει εσυ σταδιακα και με τροπο να καθοδηγησεις καποιον στα γουστα σου , η να περιμενεις να βρεις εναν ποιο ταιριαστο παρτενερ _____________Για το \'\'φυσιολογικο\'\' ,,,παυει εκει που σταματαει το υγιεινο ,εκει που αρχιζεις να αμφιβαλεις η να φοβασαι,, και συνακολουθα που δεν θα το διασκεδαζεις κιολας .................

Senior Member
    γενικοσ κανονασ για τισ κοπελεσ ειναι οτι παντα εχουν παει με τρεισ και γενικοσ κανονασ για τουσ αντρεσ με καμια 15αρια το βιβλιο των σχεσεων εχει ενα πολυ απλο εμπειρικο κανονα για να βρεισ το σωστο αριθμο οτι λενε οι γυναικεσ το πολλαπλασιαζεισ επι τρια και οτι λενε οι αντρεσ το διαιρεισ με το δεκα

Senior Member
    pad τι λες.. οκ αν η αλλη εχει παει με 3 να πει με 3.
    αλλα αμα εχει παει με 103(τροπος του λεγιν) θα πει με 3? αυτα ειναι χαζομαρες..
    καλυτερα να μη πεις τιποτα.
    οι κανονες = ψεματα.

Originally posted by pad
    γενικοσ κανονασ για τισ κοπελεσ ειναι οτι παντα εχουν παει με τρεισ και γενικοσ κανονασ για τουσ αντρεσ με καμια 15αρια το βιβλιο των σχεσεων εχει ενα πολυ απλο εμπειρικο κανονα για να βρεισ το σωστο αριθμο οτι λενε οι γυναικεσ το πολλαπλασιαζεισ επι τρια και οτι λενε οι αντρεσ το διαιρεισ με το δεκα

αχαααααααα!!! Πολύ καλό!! Έτσι είναι!

Κατα τα άλλα, δεν χρειαζεται να δινεις αναφορά τι έχεις κάνει.Ξεκίνα τη σχέση και αν δεις πως ταιριαζεις και παει καλά τότε άνοιξε τη ψυχή σου.
    Και έλεος!!! Να μη ντρέπεσαι για τίποτα που σε ευχαριστεί στο σεξ.
    Να χαίρεσαι που σε έχεις βρει.

Senior Member
    pad τι λες.. οκ αν η αλλη εχει παει με 3 να πει με 3.
    αλλα αμα εχει παει με 103(τροπος του λεγιν) θα πει με 3? αυτα ειναι χαζομαρες..
    καλυτερα να μη πεις τιποτα.
    οι κανονες = ψεματα.
    ρωτα τισ μεγαλυτερεσ που ολεσ εχουν παει με τρεισ τυχαιο δε νομιζω και ξυπνα ποτε δε λεμε αληθεια ουτε εσεισ ουτε εμεισ

Page 2 of 2 FirstFirst 12