kriseis panikou!
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 9 of 9
    Member
    Γεια σου Νατάσσα. Όπως θα δεις εδώ μέσα είμαστε πολλοί που έχουμε αυτό το πρόβλημα και το παλεύουμε. Κι εμένα κάπως έτσι άρχισε, όπως το δικό σου. Και οφείλω να ομολογήσω πως εσύ το διαχειρίστηκες πάρα πολύ καλά, αφού κάνεις και ψυχοθεραπεία. Η γνώμη μου είναι πως αν βλέπεις να σου κάνει καλό πρέπει να τη συνεχίσεις και με υπομονή και προσπάθεια (μεγάαααααλη προσπάθεια) όλα καλά θα πάνε. Και το ίδιο εύχομαι και όλους εμάς τους υπόλοιπους που τραβάμε το ίδιο λούκι.

Junior Member
    euxaristo gia to munima sou..pragmatika perissoteri anagki exo na akouso oti den eimai h moni pou exo auto to problhma..fainete xazo,alla otan me pianei nomizo oti oloi oi aloi pou mou lene oti perasan kati paromoio den eixan toso entona sumptomata h oti den periorizontan toso!!! nomizo oti den tha ksanabro pote ton palio mou eauto..auton pou me ena sakidio gurnouse olo ton kosmo

Senior Member
    καλως ηλθες.
    Και μονο το οτι εισαι σε αυτο το φορουμ ,παρεα με ατομα που πραγματικα καταλαβαινουν τι περνας θα σε κανει να νοιωσεις καλυτερα.

Νατασα, κάπου στα γενικά κυκλοφορεί ένας μεταφραστης από γκρικλις σε ελληνικα. Φτιάξτο, γιατι εκτός από τους όρους χρήσης που απαγορεύονται, μας βγάζει και τα μάτια...

Member
    Η αλήθεια είναι πως κι εγώ σκέφτομαι οτι δεν θα μπορέσω να ξαναβρώ τον παλιό μου εαυτό αλλά από την άλλη δεν θέλω με τίποτα να το βάλω κάτω και όσο αντέχω να αντέχω θα το προσπαθώ γιατί πραγματικά έχω ανάγκη να ξαναγίνω όπως πριν και όσο περνάει από το χέρι μου θα το παλεύω. Πιστεύω πως αξίζει την προσπάθεια και το χρωστάμε στους εαυτούς μας και στους ανθρώπους που μας αγαπάνε. Και για το άλλο που είπες, κάθε άνθρωπος τα συναισθήματα αυτά ίσως τα βιώνει διαφορετικά, απλά συζητάμε για να παίρνουμε και να δίνουμε μια ελάχιστη ανακούφιση. Κανένας δεν μπορεί να καταλάβει ακριβώς το τι νιώθει ο άλλος.

Junior Member
    Συγνώμη για τα γκρικλις μου...θα συνιθησω να γραφω στα Ελληνικα,να θυμηθω και λιγο ορθογραφια, γιατι σε λιγο θα παω σε γιατρο και για αυτο )

Originally posted by natassa86
    Συγνώμη για τα γκρικλις μου...θα συνιθησω να γραφω στα Ελληνικα,να θυμηθω και λιγο ορθογραφια, γιατι σε λιγο θα παω σε γιατρο και για αυτο )
    Όταν γράφουμε με την ψυχή μας, κανείς δεν προσέχει τα ορθογραφικά μας....

Junior Member
    Το κακό ειναι οτι ενω βρισκομαι σε αυτη την κατασταση το μονο που σκεφτομαι ειναι το αγορι μου που το βιωνει μαζι μου την αδερφη μου που αντι να περναει ανεμελες μερες καθετε μεσα μαζι μου και τουσ γονεις μου που πληρωνουν γιατρους για ενα προβλημα που ειναι στο μυαλο μου και μονο ενω εχουν αλλα 2 παιδια να συντηρίσουν!

Junior Member
    σας ευχαριστω ολους που μπηκατε στον κοπο να μου απαντησετε!! πραγματικα αισθανομαι λιγο καλυτερα μετα απο ολα αυτα...