Results 1 to 9 of 9
Thread: ladose help pleaseeee
-
20-09-2010, 16:21 #1
ladose help pleaseeee
παιδια εχω σοβαρο προβλημα.
εδω και 12 μερες ο γιατρος μου,μου αλλαξε τη φαρμακευτικη αγωγη και τα χω παιξει.
συγκεριμενα μου εβγαλε το ενα remeron(επερνα δυο) και στη θεση του μου εβαλε το κολο-ladose.
απο τοτε που αρχισα να τα παιρνω εχω πρωινη αφυπνιση(αυτο δεν με εχοχλει και τοσο) και το κυριοτερο ειναι οτι το αγχος μου εχει μεγαλωσει.
το συζητησα σημερα μαζι του και μου ειπε οτι στην αρχη το ladose φερνει αγχος και πανω στο μηνα φερνει αγχολυση και ψυχολογικο ανεβασμα.
θα ηθελα να παρακαλεσω θερμα οσους παιρνουν ladose να μου πουν τις εμπειριες τους.
θα περασει το αγχος βρε παιδια?
θα ερθει η αγχολυση και ποτε?
δεν αντεχω αλλο!
help pleaseeeeee
- 20-09-2010, 16:43 #2
Εμένα αμελί μου το λαντός λειτούργησε πολύ γρήγορα, σε 4-5 μέρες είδα διαφορά κατευθείαν και μου έκατσε καλά σαν φάρμακο.Δεν είχα πρόβλημα άγχους όμως αλλά κατάθλιψης οπότε δεν είδα κάποια διαφορά στο θέμα άγχους.
20-09-2010, 17:22 #3
Κάθε φάρμακο επιδρά διαφορετικά σε κάθε άνθρωπο.
Γιατί σου άλλαξε ο γιατρός σου αυτά που έπαιρνες; Σου το εξήγησε;
Συνήθως \"Ομάδα που κερδίζει δεν την αλλάζεις\"
20-09-2010, 18:34 #4
τελικα εληξε το θεμα αισιως.
του εξηγησα ποσο καλο μου εκαναν τα δυο remeron και δεχτηκε να γυρισουμε στην παλια αγωγη.
ο λογος που μου τα ειχε αλλαξει ηταν επειδη τα remeron παχαινουν.
αλλα αν τα ζυγισει κανεις καλυτερα δεν ειναι να εισαι παχουλη και ηρεμη παρα λεπτη και με το αγχος να χτυπαει κοκκινο?
το θεμα των κιλων θα το αντιμετωπισω με διατροφη,οχι με φαρμακο που δεν μου παει και επιδεινωνει την κατασταση μου.
21-09-2010, 01:09 #5
amelie74 , έχεις υ2υ.
τα ρεμερόν σε μένα λειτουργούσαν σαν υπνωτικά.
τα λαντόουζ πάλι ήταν πολύ ελαφρά και δεν έκαναν και τίποτα με την κατάθλιψη μου.
εσένα γιατί σου δίνει 2 ρεμερόν ?http://www.mazi.org.gr/
21-09-2010, 09:23 #6
Originally posted by arktos
amelie74 , έχεις υ2υ.
τα λαντόουζ πάλι ήταν πολύ ελαφρά και δεν έκαναν και τίποτα με την κατάθλιψη μου.
εσένα γιατί σου δίνει 2 ρεμερόν ?
μηπως υπαρχει προβλημα γενικοτερο με τα U2U????
και μενα τα ρεμερον λειτουργουν τοσο σαν υπνωτικα οσο και σαν αγχολυτικα.ειναι τα καλυτερα απο οσα εχω δοκιμασει μεχρι στιγμης.στον καθε ασθενη ταιριαζει διαφοτερικο φαρμακο.εγω με αυτα ειμαι καλυτερα απο οτι παλιοτερα...δεν πεταω κιολας βεβαια...
21-09-2010, 13:36 #7
Originally posted by amelie74
Originally posted by arktos
amelie74 , έχεις υ2υ.
εσένα γιατί σου δίνει 2 ρεμερόν ?
μηπως υπαρχει προβλημα γενικοτερο με τα U2U????
και μενα τα ρεμερον λειτουργουν τοσο σαν υπνωτικα οσο και σαν αγχολυτικα.ειναι τα καλυτερα απο οσα εχω δοκιμασει μεχρι στιγμης.στον καθε ασθενη ταιριαζει διαφοτερικο φαρμακο.εγω με αυτα ειμαι καλυτερα απο οτι παλιοτερα...δεν πεταω κιολας βεβαια...
δεν έλαβες γιατί δεν κατάφερα να το στείλω.
άμα κλέβεις νετ αυτά παθαίνειςhttp://www.mazi.org.gr/
21-09-2010, 15:19 #8
οκ αρκτουλα.
μηνυμα εληφθη:P
σου απαντησα.
φιλακια
21-09-2010, 22:02 #9
Αμελie εγώ με τα entact είχα βάλει 10 κιλά όχι από τα φάρμακα αλλά γιατί δεν μπορούσα να κρατήσω την όρεξη μου…
Αχρηστος...
17-07-2025, 22:23 in Ψυχώσεις & Σχιζοφρένεια