Results 16 to 30 of 50
Thread: Εχει ποτε συνερθει κανεις...
-
24-09-2010, 13:10 #16
ρε παιδια μη γινεστε ρεμαλια , δεν υπαρχει λογος.
Και εγω παιρνω αντιψυχωσικα εδω και πολλα χρονια και βλεπω οτι με βοηθανε πολυ.
Και μην υπερβαλλεται , εαν πατε μετα απο 6 μηνες-1 χρονο στη δοση συντηρησης και μειωνεται σιγα σιγα
η δοση ειναι σαν να μην παιρνεις τιποτα.
Βεβαια και εγω εχω προσπαθησει 3 φορες να τα κοψω αλλα παντα γινομουν χειροτερα.
Τωρα το πηρα αποφαση οτι οπως αλλος π.χ. εχει πιεση και τον ριχνει και σεξουαλικα κ.λ.π. το φαρμακο ετσι και
εγω θα παιρνω αυτο το φαρμακακι.
Επειδη με ηρεμει πολυ το φαρμακο πινω καφεδες και ειμαι οκ.
Με τη δοση συντηρησης μπορεις να κανεις μια σχεδον κανονικη ζωη και να τα κανεις ολα.
Αντιθετα αμα το ριξεις στο αλκοολ κ.λ.π. γινεσαι ρεμαλι και δε γινεσαι και καλα.
- 24-09-2010, 13:22 #17
Δεν νομίζω , η χρήση αντιψυχωσικών προκαλεί πολλές βλάβες μεταξύ αυτών θρομβόσεις ψυχώσεις προβλήματα καρδίας εγκεφαλικά και πολλά άλλα. Κοινονικά σε κάνουν μη αποδεκτό και απορυπτέο. Είναι ποιο φυσιολογικό να πείνεις λίγο αλκοολ απο το να πέρνεις ότι θεωρεί ο άλλος για σένα καλό.
Ρεμάλι ή ψυχοπαθής ; Εγώ ψυφίζω ρεμάλι
24-09-2010, 13:25 #18
η δοση συντηρησης η δικη μου ηταν 10μγ ζυπρεξα και 2ml αλοπεριντιν μηνιαιως δεν νομιζεις οτι δεν ηταν κ τοσο χαμηλη δοσολογια για να μην εχω παρενεργειες?
Εξ αλλου 3 φορες οπως λες προσπαθησες να τα σταματησεις, για μενα ειναι η πρωτη φορα!
24-09-2010, 13:28 #19
Originally posted by aliento
Δεν νομίζω , η χρήση αντιψυχωσικών προκαλεί πολλές βλάβες μεταξύ αυτών θρομβόσεις ψυχώσεις προβλήματα καρδίας εγκεφαλικά και πολλά άλλα. Κοινονικά σε κάνουν μη αποδεκτό και απορυπτέο. Είναι ποιο φυσιολογικό να πείνεις λίγο αλκοολ απο το να πέρνεις ότι θεωρεί ο άλλος για σένα καλό.
Ρεμάλι ή ψυχοπαθής ; Εγώ ψυφίζω ρεμάλι
Δυστυχως συμφωνω μαζι σου!
24-09-2010, 13:29 #20
Πω aloperidin ε ; Μου δώσαν στη κληνική όταν μπήκα 4ml ΘΕΕ ΜΟΥ για 4 μέρες ήμουνα χαμένος εντελώς πραγματικά η ποιο τραβματική εμπειρία που είχα ποτέ . Α ρε katerinaki !!!
24-09-2010, 13:37 #21
ειναι μεγαλο ρισκο οτι θα ξανακυλησουμε χωρις φαρμακα εχω δυο μηνες που βγηκα απο την κλινικη και ακομα οι δοσεις μου ειναι πολυ μεγαλες και νιωθω αποδιοργανωμενη εντελως!
τι να πω ελπιζω μαους να εχεις δικιο και να μειωθουν οι δοσεις συντομα γτ με βλεπω να τα κοβω μονη μου!
24-09-2010, 13:40 #22
το θεμα ειναι οτι τις περισσοτερες φορες δε βοηθαει και το αλκοολ κ.λ.π. αντιθετα τα αντιψυχωσικα
ειναι μεν σκατα αλλα βοηθανε στα συμπτωματα. εξαλλου ολοι απο κατι θα παμε. αμα προκαλει λιγα εγκεφαλικα
κ.λ.π. να προσεχεις τη διατροφη σου και να γυμναζεσαι. το αλκοολ προκαλει χιλιες φορες περισσοτερα στο συκωτι κ.α.
εγω παντως θεωρω πιο αποδεκτο εναν αρρωστο που παιρνει το φαρμακακι του και ειναι οκ μετα και μπορει και να εργαστει κ.λ.π. απο ενα ρεμαλι που πινει αλκοολ και ναρκωτικα και δεν κανει τιποτα στη ζωη του.
δηλαδη τι πειραζει αμα εισαι οκ και παιρνεις απλως ενα φαρμακο. Αμα ειναι να κοψουμε τα φαρμακα εντελως θα πεθανει
η μιση ανθρωποτητα..
Στους περισσοτερους δε φαινεται οτι παιρνεις φαρμακο και πρεπει καποιος να τους το πει για να σε καταλαβουν.
Απλως πρεπει να βρεις τη μινιμουμ δοση σου. Οπως λες επαιρνες και aloperidin που ειναι παλιο τυπικο αντιψυχωσικο με
περισσοτερες παρενεργειες. Οσο για το stedon εμενα μου εκανε προβλημα στο περπατημα και απαισια στερητικα οταν πας να το διακοψεις..
24-09-2010, 13:45 #23
[quote]Originally posted by maus
Στους περισσοτερους δε φαινεται οτι παιρνεις φαρμακο και πρεπει καποιος να τους το πει για να σε καταλαβουν.
Δε νομιζω! κανει μπαμ οτι κατι παιρνεις! τωρα αν ειναι μονο 2μγ ζυπρεξα η 2 μγ ρισπερνταλ τι να πω ισως δεν φαινεται !
24-09-2010, 13:50 #24
ναι οντως φαινεται αν ειναι μεγαλες οι δοσεις!
εμενα ολοι με ρωτανε αν εχω κτ γιατι ειμαι πολυ σλοου!
24-09-2010, 14:04 #25
Πέρασα στο ψυχ. απάνθρωπες στιγμές και αυτό με κάνει να φοβάμαι να πω ή να δείξω ότι δεν είμαι καλά
σε δημοσιο ησουν?τι κακο κανανε?...Η μονη μας υποχρεωση..... ειναι να σωσουμε τα ονειρα μας...
..ελπιδα ειναι η αισθηση που εχεισ οτι αυτο που νιωθεισ να σε βαραινει τωρα,δεν θα κρατησει για παντα....
..Μονο στα ηρεμα νερα καθρεφτιζεται κατι χωρις ν αλλαζει μορφη.
Μονο σ ενα ηρεμο μυαλο υπαρχει η καθαρη αντιληψη του κοσμου...
24-09-2010, 14:10 #26
Originally posted by Adzik
Πέρασα στο ψυχ. απάνθρωπες στιγμές και αυτό με κάνει να φοβάμαι να πω ή να δείξω ότι δεν είμαι καλά
σε δημοσιο ησουν?τι κακο κανανε?
24-09-2010, 14:11 #27
Originally posted by εσωτερική_σήψη
με τα καινουργια ομως δε φαινεται καθολου..
παλια απλως φαινονταν τα εξωπυραμιδικα στα χερια αλλα τωρα
με τα πιο καινουργια φαρμακα (π.x. Risperdal Quicklet) δε φαινεται ουτε αυτο.
μια δοση 4mg Risperdal δε σε κανει καθολου slow. Ισα ισα στη δουλεια μου λεγανε ποσο γρηγορα και αποδοτικα δουλευα.
Το παν ειναι να πας σε δοση συντηρησης με καποιο συγχρονο φαρμακο..
24-09-2010, 14:14 #28
Originally posted by maus
Originally posted by εσωτερική_σήψη
με τα καινουργια ομως δε φαινεται καθολου..
παλια απλως φαινονταν τα εξωπυραμιδικα στα χερια αλλα τωρα
με τα πιο καινουργια φαρμακα (π.x. Risperdal Quicklet) δε φαινεται ουτε αυτο.
μια δοση 4mg Risperdal δε σε κανει καθολου slow. Ισα ισα στη δουλεια μου λεγανε ποσο γρηγορα και αποδοτικα δουλευα.
Το παν ειναι να πας σε δοση συντηρησης με καποιο συγχρονο φαρμακο..
24-09-2010, 14:39 #29
Στο Αχέπα ήμουνα για ενάμιση μήνα. Τις πρώτες μέρες δε καταλάβαινα και πολλά από την ένεση aloperidin που μου κάνανε. Πριν την ένεση μια χαρά ήμουνα δηλαδή θυμόμουνα ποιος είμαι και τι κάνω. Και ο γιατρός δεν ήξερε τίποτα για την ένεση μια νοσηλεύτρια μου την έκανε έτσι γιατί δεν είχε τη να κάνει.
Η ψυχολογική πίεση ήταν αφόρητη όλοι με κοιτούσαν και με συμπεριφερόντουσαν σαν ντίπ για ντίπ τρελό υποβαθμίζοντας τη προσωπικότητα και την νοημοσύνη μου λες και ήμουν ένα τίποτα κάποιος πολύ κατώτερος. Όλοι οι ψυχίατροι με έκριναν συνέχεια με ένα βλέμμα του τύπου \"γιατί κάνει αυτή τη κίνηση τώρα , τι σημαίνει μμμ (τρελάρες)\".
Μπορούσα να πάω στο καπνιστήριο μόνο συγκεκριμένες ώρες το πρωί και το απόγευμα 10 η ώρα και το μεσημέρι έπρεπε όλοι να ήμαστε στα κρεβάτια μας και να μη κινητέ κανείς στο διάδρομο . Αν έβγαινα έξω τις απαγορευμένες ώρες με απειλούσαν ότι θα μου δώσουν Seroquel , υπήρχε άτομο νέος που δεν τους άκουγε και έκανε ότι ήθελε αυτός κάθε μέρα του έδιναν 2-3 seroquel σε μεγάλη δόση οι νοσηλευτές και όχι ο γιατρός. Εμένα μια φορά μου το έδωσαν γιατί κυκλοφορούσα το βράδυ μου είπαν ότι είναι Stedon. Γενικά μας απειλούσαν όλους για το παραμικρό ότι θα μας δώσουν seroquel για ένα διάστημα η κατάσταση είχε ξεφύγει μόνο για seroquel μιλούσαν , το ποίο απίστευτο ήταν όταν ήρθε η μητέρα μου και λέει ένας γιατρός \"μιλάει με τη μητέρα του δώστε του seroquel \" ότι να ναι.
Υπήρχε μια κοπέλα με νευρική ανορεξία που την είχαν δεμένη για 15 ολόκληρες μέρες στο κρεβάτι γιατί όταν σηκωνόταν είχε νεύρα και τα έσπαγε.
Πέρα από όλη αυτή τη πίεση υπήρχαν ευτυχώς λίγοι πολύ τρελοί που μου έσπαγαν τα νεύρα και με επηρέαζαν ένας έλεγε ότι σκεφτόταν και το επαναλάμβανε δε σταματούσε να μιλάει όταν ήταν ξύπνιος , αυτός έπαιρνε 14 χάπια λολ και τον πείραζε τα 2 αλοπεριντιν που έπαιρνε.
Με βάρεσαν και 2-3 φορές επιδεί έμπαινα εκεί που είχε τα φάρμακα.
Γενικά για 1+ μήνα προσπαθούσα να διατηρήσω την αξιοπρέπεια μου αλλά όλο και περισσότερο οι νοσηλευτές με υποβάθμιζαν. Όλοι ήταν χρόνια στη δουλειά και ήξεραν ακριβός πώς ήμουνα μέσα μου και έκαναν τα πάντα για να με υποβαθμίσουν.
maus καλύτερα και σε αυτή τη περίπτωση να έκανα 1+ μήνα φυλακή και να ήμουν ρεμάλι παρά ψυχοπαθής σε κλινική.
24-09-2010, 14:45 #30
και γω στο αχεπα ημουνα για τρεισιμιση μηνες!και μου διναναι 1γρ σεροκουελ την ημερα!!μαζι με αλοπεριντιν προς το τελος μου το γβαλανε και μου βαλανε το ινβεγκα!πριν ποσο καιρο ησουν μεσα?
Άγχος και συμπτώματα
24-07-2025, 13:14 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή