Results 31 to 45 of 50
Thread: Εχει ποτε συνερθει κανεις...
-
24-09-2010, 14:52 #31
- Join Date
- Feb 2008
- Posts
- 10,778
Originally posted by aliento
maus καλύτερα και σε αυτή τη περίπτωση να έκανα 1+ μήνα φυλακή και να ήμουν ρεμάλι παρά ψυχοπαθής σε κλινική.
- 24-09-2010, 14:52 #32
- Join Date
- Feb 2008
- Posts
- 87
Τη ξέρω αυτή τη δοσολογία , μήπως σε λένε ****** ;
Τον Μάιο βγήκα και με λένε Γιώργο.
24-09-2010, 14:58 #33
- Join Date
- Apr 2009
- Location
- Θεσσαλονίκη
- Posts
- 1,759
ελα ρε ναι αυτη ειμαι!τι κανεις πως τα πας τωρα?τα εκοψες ολα?
24-09-2010, 15:03 #34
- Join Date
- Feb 2008
- Posts
- 87
Χαχα ωραία , χαίρομαι πολύ που βρεθήκαμε , μου έλειψες :)
Ναι τα έκοψα όλα δλδ μου τα δίνουν και τα πετάω εδώ και 2 μήνες και είμαι καλά.
Να σαι καλά κοπέλα μου , το τηλέφωνο μου το έχεις έ; όποτε θες πάρε με τηλ.
24-09-2010, 15:06 #35
- Join Date
- Apr 2009
- Location
- Θεσσαλονίκη
- Posts
- 1,759
και γω χαιρομαι που σε πετυχα εδω!ναι ρε θα μιλησουμε απο τηλ!χαιρομαι που εισαι καλα!και γω θελω να τα κοψω αλλα φοβαμαι!
24-09-2010, 15:10 #36
- Join Date
- Feb 2008
- Posts
- 87
Παίρνεις πολλά για να τα κόψεις μαχαίρι , δε στο πρωτινό . Θες να βρεθούμε είσαι Σαλονίκη ; εγώ θα κατέβω το άλλο πσκ . Έχω πάρα πολλά να σου πω και να συζητήσουμε
24-09-2010, 15:20 #37
- Join Date
- Apr 2009
- Location
- Θεσσαλονίκη
- Posts
- 1,759
δε θα ειμαι εδω το αλλο σκ θα παω πελοπονησσο!θα γυρισω κτ τις 6 οκτωβρη!αλλα οποτε ξανακατεβεις θελω να βρεθουμε!θα μιλησουμε ομως απο τηλ γτ εδω ειναι το θεμα του κιπ οκ?
24-09-2010, 15:36 #38
- Join Date
- Feb 2008
- Posts
- 87
έγινε ναι εντάξει
24-09-2010, 23:04 #39
- Join Date
- Jan 2010
- Posts
- 2,650
Originally posted by aliento
Άλλα εγώ δεν έχω το δικαίωμα να μην είμαι καλά και χάλια ναμαι δείχνω οκ γιατί με τη πρώτη γκέλα θα μου πάνε πάλι ή θα μου δώσουν και άλλα ψυχοφάρμακα...
24-09-2010, 23:11 #40
- Join Date
- Oct 2009
- Posts
- 4,495
Originally posted by aliento
Στο Αχέπα ήμουνα για ενάμιση μήνα. Τις πρώτες μέρες δε καταλάβαινα και πολλά από την ένεση aloperidin που μου κάνανε. Πριν την ένεση μια χαρά ήμουνα δηλαδή θυμόμουνα ποιος είμαι και τι κάνω. Και ο γιατρός δεν ήξερε τίποτα για την ένεση μια νοσηλεύτρια μου την έκανε έτσι γιατί δεν είχε τη να κάνει.
Η ψυχολογική πίεση ήταν αφόρητη όλοι με κοιτούσαν και με συμπεριφερόντουσαν σαν ντίπ για ντίπ τρελό υποβαθμίζοντας τη προσωπικότητα και την νοημοσύνη μου λες και ήμουν ένα τίποτα κάποιος πολύ κατώτερος. Όλοι οι ψυχίατροι με έκριναν συνέχεια με ένα βλέμμα του τύπου \"γιατί κάνει αυτή τη κίνηση τώρα , τι σημαίνει μμμ (τρελάρες)\".
Μπορούσα να πάω στο καπνιστήριο μόνο συγκεκριμένες ώρες το πρωί και το απόγευμα 10 η ώρα και το μεσημέρι έπρεπε όλοι να ήμαστε στα κρεβάτια μας και να μη κινητέ κανείς στο διάδρομο . Αν έβγαινα έξω τις απαγορευμένες ώρες με απειλούσαν ότι θα μου δώσουν Seroquel , υπήρχε άτομο νέος που δεν τους άκουγε και έκανε ότι ήθελε αυτός κάθε μέρα του έδιναν 2-3 seroquel σε μεγάλη δόση οι νοσηλευτές και όχι ο γιατρός. Εμένα μια φορά μου το έδωσαν γιατί κυκλοφορούσα το βράδυ μου είπαν ότι είναι Stedon. Γενικά μας απειλούσαν όλους για το παραμικρό ότι θα μας δώσουν seroquel για ένα διάστημα η κατάσταση είχε ξεφύγει μόνο για seroquel μιλούσαν , το ποίο απίστευτο ήταν όταν ήρθε η μητέρα μου και λέει ένας γιατρός \"μιλάει με τη μητέρα του δώστε του seroquel \" ότι να ναι.
Υπήρχε μια κοπέλα με νευρική ανορεξία που την είχαν δεμένη για 15 ολόκληρες μέρες στο κρεβάτι γιατί όταν σηκωνόταν είχε νεύρα και τα έσπαγε.
Πέρα από όλη αυτή τη πίεση υπήρχαν ευτυχώς λίγοι πολύ τρελοί που μου έσπαγαν τα νεύρα και με επηρέαζαν ένας έλεγε ότι σκεφτόταν και το επαναλάμβανε δε σταματούσε να μιλάει όταν ήταν ξύπνιος , αυτός έπαιρνε 14 χάπια λολ και τον πείραζε τα 2 αλοπεριντιν που έπαιρνε.
Με βάρεσαν και 2-3 φορές επιδεί έμπαινα εκεί που είχε τα φάρμακα.
Γενικά για 1+ μήνα προσπαθούσα να διατηρήσω την αξιοπρέπεια μου αλλά όλο και περισσότερο οι νοσηλευτές με υποβάθμιζαν. Όλοι ήταν χρόνια στη δουλειά και ήξεραν ακριβός πώς ήμουνα μέσα μου και έκαναν τα πάντα για να με υποβαθμίσουν.
maus καλύτερα και σε αυτή τη περίπτωση να έκανα 1+ μήνα φυλακή και να ήμουν ρεμάλι παρά ψυχοπαθής σε κλινική.
Λέρος γαμώ το κέρατό μου.\"κάπου υπάρχει κόλαση,τ\'όνομά της είναι Λέρος\".Στην εποχή μας.
:mad:"Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
Σπύρος Μπιμπίλας
24-09-2010, 23:25 #41
- Join Date
- Feb 2008
- Posts
- 87
Εγώ τα έλεγα αλλά :) ξές ( όχι Γιώργο δεν είναι έτσι ή μήπως το φαντάστηκες ή μα ρώτησα δεν είναι έτσι ή έλα μήν ανυσηχείς όλα θα πάν καλά ή που στο αχέπα η καλύτερη κληνική είναι ) Κανένας σεβασμός ο τρελός λέει τα δικά του \" τα πείρε σήμερα τα φάρμακά του ;\" αυτό μου έσπαγε τα νεύρα και δε μπορούσα να αντιδράσω γιατί θα μου έδειναν έξτρα χάπια και θα με κρατούσαν περισσότερο. Ού μπλέξεις ... δε μπορούσα να κάνω τίποτα και ήμουνα και έγκλιστος . Μα και λογικός να είσαι τρελένεσε ή όχι.
24-09-2010, 23:51 #42
- Join Date
- Jan 2010
- Posts
- 2,650
(αυτο παει στην ερωτηση της ρειν)
μπα, δε νομιζω. δεν μπορεις να κανεις κ πολλα. υστερα κ οι δικοι μας δεν ειναι μαζι μας, ειναι μαζι με τους γιατρους. εγω ειχα κανει 2 αποπειρες κ εφαγα δις νοσηλεια απο 1 μηνακι τη φορα (προ αρχαιοτατων χρονων). εκει μεσα λες \"ναι\", γιατι πρακτικα δεν εχεις δικαιωμα στο οχι. εγω που ειμαι κ αντιδραστικη, ηταν μεγαλο πακετο. αλλα ξερω κ κοσμο που παει εκει με τη θεληση του!!!!!!! φυσικα αν ρωτησεις τον πατερα μου, σου λεει, για τη δικη μου εμπειρια: \"ελα μωρε πως κανεις ετσι? σιγα! που να ειχες σπασει το ποδι σου κ να ησουνα 6 μηνες στο κατ!\"
εγω με τους δικους μου τα τσουγκρισα πολυ ασχημα τοτε, θυμαμαι ειχα πει της μανας μου: \"μαμα απο εδω κ περα τυπικα. για μενα ως μανα τελειωσες.\" κ αυτη ειχε πει \"οκ, σεβαστο.\" κ μετα μια φορα μου λεει: \"εχω πολυ θυμο με τον Π. {ο ψυχιατρος που τους συστησε να με κλεισουν μεσα}. μου κατεστρεψε τη σχεση μου με το παιδι μου.\"
ε, λοιπον, ειλικρινα εγω αυτη τη γυναικα, δεν τη λυπαμαι καθολου. (βεβαια στην πορεια τα ξαναβρηκαμε. πρεπει να εχω τελικα πολυ αδυναμο χαρακτηρα)
25-09-2010, 00:04 #43
- Join Date
- Nov 2006
- Location
- Planet Love
- Posts
- 25,330
Originally posted by Lou!..
(αυτο παει στην ερωτηση της ρειν)
μπα, δε νομιζω. δεν μπορεις να κανεις κ πολλα. υστερα κ οι δικοι μας δεν ειναι μαζι μας, ειναι μαζι με τους γιατρους. εγω ειχα κανει 2 αποπειρες κ εφαγα δις νοσηλεια απο 1 μηνακι τη φορα (προ αρχαιοτατων χρονων). εκει μεσα λες ναι, γιατι πρακτικα δεν εχεις δικαιωμα στο οχι. εγω που ειμαι κ αντιδραστικη, ηταν μεγαλο πακετο. αλλα ξερω κ κοσμο που παει εκει με τη θεληση του!!!!!!! φυσικα αν ρωτησεις τον πατερα μου, σου λεει, για τη δικη μου εμπειρια: \"ελα μωρε πως κανεις ετσι? σιγα! που να ειχες σπασει το ποδι σου κ να ησουνα 6 μηνες στο κατ!\"
εγω με τους δικους μου τα τσουγκρισα πολυ ασχημα τοτε, θυμαμαι ειχα πει της μανας μου: \"μαμα απο εδω κ περα τυπικα. για μενα ως μανα τελειωσες.\" κ αυτη ειχε πει \"οκ, σεβαστο.\" κ μετα μια φορα μου λεει: \"εχω πολυ θυμο με τον Π. {ο ψυχιατρος που τους συστησε να με κλεισουν μεσα}. μου κατεστρεψε τη σχεση μου με το παιδι μου.\"
ε, λοιπον, ειλικρινα εγω αυτη τη γυναικα, δεν τη λυπαμαι καθολου. (βεβαια στην πορεια τα ξαναβρηκαμε. πρεπει να εχω τελικα πολυ αδυναμο χαρακτηρα)
πως εφτασες σε μια τετοια αποφαση?
ηταν μια φαση με καποια ασθενεια που στα εδειχνε ολα μαυρα προς στιγμην, η μια συνειδητη αποφαση?
25-09-2010, 02:36 #44
- Join Date
- Jan 2010
- Posts
- 2,650
ρεμ
εκεινη τη στιγμη τα βλεπα ολα μαυρα. οποτε το συνειδητη αποφαση το αποκλειουμε. τωρα για το ασθενεια, ναι πρεπει να ειχα καταθλιψη (καποιο αλλο προβλημα υγειας οχι), αλλα εγω θα το αποκαλουσα κατι σαν ενα μπαχαλο σκεψεων/πραξεων/συναισθηματων, που απλα δεν ηξερα πως να το κουμανταρω. δεν ειναι οτι ημουν μια χαρα, κ μια ωραια μερα αρχισα να τα βλεπω ολα μαυρα, να αισθανομαι χαλια κλπ. προοδευτικα χτιζεται ολο αυτο το μπαχαλο κ εισερχεσαι σε μια προβληματικη κατασταση σαν παγιδα καπως.
οποτε, γενικα κακη περιοδος. για μια αποπειρα νομιζω χρειαζεται κ κατι παραπανω απο κακη περιοδο, οποτε \'καποια στιγμη που ξεχειλιζει το ποτηρι\', εγω ας πουμε τη μια διαβαζα για ενα μαθημα στην εξεταστικη, δεν καταλαβαινα τπτ, εκνευριστηκα κλπ, την αλλη παλι ενας διαγωνισμος ηταν που τον παρατησα γιατι επαθα κριση αγχους, κ μετα δεν εβλεπα πως θα μπορουσα να συνεχισω να υπαρχω με τετοιες αποτυχιες, λολ, να αντικρυσω τη μουρη του υπευθυνου καθηγητη... οκ, νομιζω ενα κολλημα μου (απο τη συλλογη κολληματων) ηταν σαφες!
25-09-2010, 05:59 #45
- Join Date
- May 2006
- Posts
- 13,021
Υπαρχουν καποια στανταρ.
Εχετε προσεξει πχ. οτι καποια κοινωνικα στρωματα τρωνε ολο αυτο το λουκι ...του στυλ εγω ειμαι ανωτερος απο σενα?
Δεν εχω παει ποτε σε δημοσια υπηρεσια για παραδειγμα , με ανθρωπους να στρογγυλοκαθονται στα γραφεια τους που να μην τα εχουν με τις καθαριστριες και να τους σερνουν τα καρουλια τους.
Ο \"τρελλος\" ειναι απο τις \"χειροτερες\" κοινωνικες ταξεις σε αυτο και ειναι ενας φαυλος κυκλος δηλαδη εχεις καποια προβληματα και σε πιεζουν και οι αλλοι και σου δημιουργουν περαιτερω προβληματα και προσπαθεις να ξεφυγεις.
Ναι σαφως πρεπει να δειξουν την ανωτεροτητα τους καπου.
Πρεπει να σπαμε τους κυκλους και οχι να τους διαιωνιζουμε , σκεφτομαι αλλαγη περιβαλλοντος για μενα παρα να καθομαι να ιδροκοπαω με τον καθε ηλιθιο που θελει να τον παιξει καμποσος και πολυξεριδης.
Βιδωνω καποιους στο εδαφος οταν ερχομαι τετ -α - τετ και αρχιζουν την παπαρολογια , αλλα μαλλον αυτο δεν τους αρεσει , δειχνουν χαζοι μπροστα στον \"τρελλο\" και τρελαινονται λολ.
Φυσικα εγω δεν θα ριξω τον εαυτο μου και τα στανταρ μου , μοναξια τωρα αλλα οχι για πολυ.
Καποιοι θα πουν οτι απεκτησα καλο και τα βλεπω στραβα...μπορει αλλα δεν ειναι ετσι.
Δεν το παιζω εξυπνακιας στους αλλους , οι αλλοι το παιζουν εξυπνακιες σε μενα γιατι ειναι \"ανωτερη παστα\". Φυσικα δεν τσουβαλιαζω υπαρχουν και πραγματι αξιολογοι ανθρωποι.[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
Νιώθω πως δεν υπάρχω, μονίμως
23-07-2025, 01:39 in Σχέσεις και Επικοινωνία