Εχει ποτε συνερθει κανεις... - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 4 FirstFirst ... 234
Results 46 to 50 of 50
    Senior Member
    Ας αναφερθώ στο αρχικό ερώτημα του κηπ.Εχει συνέρθει ποτέ κανείς μετά από θεραπεία και μετά από πόσα χρόνια έκοψε τα φαρμακα και συνηρθε?Εγω περνω ηδη 1,5 χρονο φαρμακα και ο γιατρος δεν λεει να μου τα κοψει.Μαλλον θα τα περνω για πολλα χρονια ακομα.
    Ας απαντησει καποιος παρακαλω.

Member
    @mihalis τα φάρμακα ποτέ δε θα στα κόψει ο γιατρός. Θα τα παίρνεις μια ζωή.

Senior Member
    Originally posted by aliento
    aliento
    τι ειναι τωρα αυτο?χρησμος?
    πως μπορεις να ξερεις για εναν συγκεκριμενο ανθρωπο και μαλιστα αγνωστο σου, αν συνεχισει η οχι να του δινει φαρμακα ο γιατρος του ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ????
    δεν μπορεις να μιλας τοσο απολυτα για κανεναν, ουτε για τον ιδιο σου τον εαυτο, ποσο μαλλον για αλλον, ποσο μαλλον για εναν ανθρωπο που μπορει να εχει ελπιδες οτι θα γινει καλα, ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΛΑ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΑΘΗΣΕΙΣ!

αν οι διαγνωσεις απαγορευονται μια, το να καταδικαζεις εναν ανθρωπο σε αιωνια αρρωστια και μαλιστα χωρις να εισαι γιατρος, θα επρεπε να απαγορευεται εκατο !!!

Member
    Originally posted by Remedy
    Originally posted by aliento
    aliento
    τι ειναι τωρα αυτο?χρησμος?
    πως μπορεις να ξερεις για εναν συγκεκριμενο ανθρωπο και μαλιστα αγνωστο σου, αν συνεχισει η οχι να του δινει φαρμακα ο γιατρος του ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ????
    δεν μπορεις να μιλας τοσο απολυτα για κανεναν, ουτε για τον ιδιο σου τον εαυτο, ποσο μαλλον για αλλον, ποσο μαλλον για εναν ανθρωπο που μπορει να εχει ελπιδες οτι θα γινει καλα, ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΛΑ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΑΘΗΣΕΙΣ!

αν οι διαγνωσεις απαγορευονται μια, το να καταδικαζεις εναν ανθρωπο σε αιωνια αρρωστια και μαλιστα χωρις να εισαι γιατρος, θα επρεπε να απαγορευεται εκατο !!!
    Οτι και να λές αυτή είναι η άποψη μου. Και απο προσωπική εμπειρία αλλά και απο το ότι δεν έχω διαβάσει ή έχω γνωρίσει για κάποιον που του είπαν οι γιατροί Μεγάλε Θεραπεύτικες τέρμα η ντόπα. Βρές μου ένα κείμενο στο νετ που να λέει ότι η ψυχωση γιατρεύετε και θα συμφωνήσω μαζί σου.
    Και δε θέλω να μηλίσω και για τα χρήματα ...

Senior Member
    Originally posted by keep_walking
    Υπαρχουν καποια στανταρ.

Εχετε προσεξει πχ. οτι καποια κοινωνικα στρωματα τρωνε ολο αυτο το λουκι ...του στυλ εγω ειμαι ανωτερος απο σενα?

Δεν εχω παει ποτε σε δημοσια υπηρεσια για παραδειγμα , με ανθρωπους να στρογγυλοκαθονται στα γραφεια τους που να μην τα εχουν με τις καθαριστριες και να τους σερνουν τα καρουλια τους.

Ο \"τρελλος\" ειναι απο τις \"χειροτερες\" κοινωνικες ταξεις σε αυτο και ειναι ενας φαυλος κυκλος δηλαδη εχεις καποια προβληματα και σε πιεζουν και οι αλλοι και σου δημιουργουν περαιτερω προβληματα και προσπαθεις να ξεφυγεις.
    Ναι σαφως πρεπει να δειξουν την ανωτεροτητα τους καπου.

Πρεπει να σπαμε τους κυκλους και οχι να τους διαιωνιζουμε , σκεφτομαι αλλαγη περιβαλλοντος για μενα παρα να καθομαι να ιδροκοπαω με τον καθε ηλιθιο που θελει να τον παιξει καμποσος και πολυξεριδης.
    Βιδωνω καποιους στο εδαφος οταν ερχομαι τετ -α - τετ και αρχιζουν την παπαρολογια , αλλα μαλλον αυτο δεν τους αρεσει , δειχνουν χαζοι μπροστα στον \"τρελλο\" και τρελαινονται λολ.

Φυσικα εγω δεν θα ριξω τον εαυτο μου και τα στανταρ μου , μοναξια τωρα αλλα οχι για πολυ.

Καποιοι θα πουν οτι απεκτησα καλο και τα βλεπω στραβα...μπορει αλλα δεν ειναι ετσι.

Δεν το παιζω εξυπνακιας στους αλλους , οι αλλοι το παιζουν εξυπνακιες σε μενα γιατι ειναι \"ανωτερη παστα\". Φυσικα δεν τσουβαλιαζω υπαρχουν και πραγματι αξιολογοι ανθρωποι.

Και απαντω στον εαυτο μου μιας και ηρθε στην επιφανεια το θεμα...λες τριχες:)
    Σε μια καινουρια γνωριμια μπορει ο αλλος να ειναι λιγο σφιγμενος απεναντι σου λογω...λεμε τωρα καποιας προκαταληψης , αλλα απο σενα εξαρτωνται ολα.
    Και ναι ηταν καποιοι πχ. σφιγμενοι που ειχα \"τσακωθει\" μαζι τους...ανταλλαξα 5-6 συζητησεις και εχουν χαλαρωσει και αυτοι.

Δεν λεω οτι η προκαταληψη δεν εχει...εξουσια , οπως και οταν ακους κατι αρνητικο για τον αλλο , τοτε ταυτοχρονα δημιουργεις και μια αρνητικη εικονα , αλλα το να φτασεις στην υπερβολη και να νομιζεις οτι σε κυνηγαει ενα \"βαρυ\" φορτιο στιγματος ή οπως αλλιως θες πεστο εχει μεγαλη διαφορα.

Βεβαια ακομα θελω να αλλαξω τοποθεσια...κυριως λογω και επαγγελματικων ευκαιριων:)
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Page 4 of 4 FirstFirst ... 234