ο κοσμος ειναι καλος χωνεψε το - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 35
    Senior Member
    Οκ...βασικα δεν θελω:P

Αν ειναι να πεταω εγω τα σκουπιδια λολ.

Δεν θελω συντροφια αυτη τη στιγμη.
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    χεχεχεχε.οκ οποτε θες εδω θα ειμαι.:D μην με φοβασε απο κοντα ειμαι ακινδινη:P:P
    μονο που μερικες φορες μεγαλωνουν οι κυνοδοντες μου!!!:P

Senior Member
    ο κοσμος ειναι αυτος που ειναι . τεικιτ ορ λιβιτ.

Senior Member
    O κοσμος ειναι αυτος που ειναι και εμεις ψαχνουμε το τι ειναι ισως?
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    καλημερα κιπ πως εισαι σηεμρα ζουζουνι?
    εγω ετημαζομαι για να παω στιν βελονιστρια μου,
    πεταω στα συννεφα ειμαι σιγουρη οτι ολα θα πανε καλα.
    αν δεν πανε θα φαω μεγαλη φλασια!:mad:

Originally posted by auroula
    Originally posted by ioannis2
    Το αν είναι καλός ή κακός ο κόσμος εξαρτάται πρώτα από το τι θα του δείξεις εσύ.

Μπα δεν το νομιζω.Υπαρχουν και μερικοι που εχουν γνησια κακία μεσα τους απο γεννησιμιου τους.
    Εγω προσπαθω να ειμαι καλη με τους καλους και να αγνοω τους κακους οσο κιαν με πληγωνουνε.
    Άμα τους δείχνεις ότι δεν ανέχεσαι όδι δε σηκώνεις δε θα σε πειράξουν. Θέλει δύναμη και θάρρος αυτό.

Από την άλλη εννοείται ότι πρέπει να χεις τα μάτια σου ανοιχτά πριν σε εξαπατήσει, βλάψει κλπ κάποιος για να βρεθείς προ τετελεσμένων.

Ίσως στην πράξη να μην είναι και τόσο τέλεια... εξαρτάται...
    γιάννης

Senior Member
    The good,the bad and the ugly.:P
    Κοίτα,αυτοί οι χαρακτηρισμοί,φέρουν μία ηθικίστικη χροιά,μία ηθική κρίση είναι αυτή που κάνουμε όταν περιγράφουμε τον κόσμο ως κακό ή καλό.Compared to what?

Συμφωνώ με το μέλος παραπάνω,είναι αυτός που είναι.Εμείς άλλοτε τον βαφτίζουμε έτσι,άλλοτε αλλιώς,ανάλογα με το πού γέρνει η ζυγαριά μας,αν είμαστε πεσιμιστές ή αισιόδοξοι,σε τι φάση βρισκόμαστε,αν αν αν.

Και στις δύο περιπτώσεις,ό,τι δηλαδή απ\'τα δύο κι αν τον ονοματίσουμε,πέφτουμε σε παγίδες.Αν ο κόσμος είναι βασικά καλός,τότε σε κάθε κακό θα τρώμε μία ήττα,καθώς δε θα ταιριάζει με το βάφτισμά μας η εξωτερική πραγματικότητα.Αν τον βαφτίζουμε κακό,πάλι θα υπάρχει η αντίθεση,καθώς και καλά πράγματα συμβαίνουν,υπάρχουν,γίνοντ αι,γεννιώνται.

Άστονε ουδέτερο,μην τον χρωματίζεις,νά\'σαι μέσα.:D
    "Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
    Σπύρος Μπιμπίλας

Senior Member
    Χαωδης...λολ...οπως χαωδης ειμαστε και ο καθενας απο μας:)

Senior Member
    Οχι ομως ακριβως ομως υπαρχουν κανονες:) Ας τους πουμε φυσικους νομους:)

Senior Member
    Η μέθοδος των τεσσάρων τεταρτημορίων ?

Senior Member
    Εχει ξενυχτι σημερα?:)

Σκεφτομουνα οτι ο εαυτος μας ειναι ο αγνωστος χ και παντα θα ειναι , αλλα και ο κοσμος διεπεται απο πολυπλοκους κανονες ακολουθωντας καποια στανταρ.
    Το να μη βγεις εξω με το σωβρακο αλλαλαζοντας πχ ειναι ενας μικρος κανονας λολ.

Senior Member
    Τι θέλει να πει το ποιητή ? Δώσε και σε εμάς τα φώτα σου ( χωρίς να μας τα αλλάξεις λολ )

Senior Member
    Αερολογιες...λολ να χουμε κατι να γραφουμε...παντως εαν βρω καμμια ακρη θα την μαθετε πρωτοι:)

Senior Member
    Για αμπελοφιλοσοφίες ούτε λόγος ε ? χα χα ( ξημέρωσε σαββάααατοοοο αρα ???? )

Senior Member
    Ξημερωματα Σαββατου και ειμαι του θανααααααααααατου (λολ πλακα κανω μολις ξυπνησα και εχω καλο κεφι:))

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast