Επικοινωνία με πρώην
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Sep 2010
    Posts
    1

    Επικοινωνία με πρώην

    Ανοίγω αυτο το θέμα

    Γνώρισα μια κοπέλα πρίν 3 χρόνια μέσω διαδικτύου chat μιλούσαμε πολλες ώρες και μετά απο 6 μήνες αποφασίσαμε να βρεθόυμε ,εκείνη είχε καποιο άλλο δεσμό που όπως μου εκμηστηρευόταν ήταν στα τελειώματα.
    Βρεθήκαμε και όπως ηταν επακόλουθο αποφασίσαμε να είμαστε μαζί. Το πρώτο καιρό είχαμε σχέση εξ αποστάσεως λόγω απόστασης παρολα αυτά βρισκόμασταν πάρα πολύ συχνά και για μεγάλα διαστήματα ερχόταν Θεσσαλονίκη πήγαινα εγω Αθήνα.Ενάμισι χρόνο τώρα μένουμε μαζί.
    Δε χρειάστηκε να ρωτήσω για τον πρώην της εφόσον είμαστε μάζι απο τότε υποτίθεται οτι όλα τελείωσαν μεταξύ τους.
    Πόλλές φόρες εβλεπα περίεργες κινήσεις με το κινητό , κλήσεις που δε σήκωνε ( έλεγε ότι δε θέλει να μιλήσει σε μια φίλη) το κινητό της το είχε πάντα μαζί της , δε με άφηνε να το αγγίξω.
    Τα μυνήματα τα έβαζε στο αθόρυβο ,πολλες φορές είχα δέι μυνημα στο κινητό της αλλα ήχο δεν είχα ακούσει.
    Αποφάσισα μια μέρα να της κάνω συζήτηση .
    Τη ρώτησα αν έχει επικοινωνία με τη προηγουμενη της σχέση
    Μου απαντούσε με μισόλογα , όχι ξεκάθαρα πράγματα και οτι εάν επικοινωνούσε η όχι ηταν δικό της θέμα και δε με αφορούσε.
    Με πείραξε πολύ η αντιμετωπισή της στην ερωτησή μου και αντί να με χαλαρώσει με έκανε να είμαι πιο καχύποπτος .
    Κοίταξα το κινητό της καποια στιγμή που το χε αφήσει , είδα μυνήματα , κλήσεις απο και προς τον πρώην της. Τα μυνήματα ήταν σχεδόν σε καθημέρινή βάση και συζητόυσαν δίάφορα μικρά όπως αυτα που σχολίάζουν δυο πολύ κοντινοι, όπως αυτά που σχολιάζουμε και εμέις . Δεν είδα κάτι πονηρό , όμως με πέιραξε η τόσο συχνή επικοινωνία , με έκανε να νιώσω εκτός βασικά έγινα ράκος ψυχολογικά. Προσπάθησα να το ξεχάσω , σκέφτόμουν οτι είναι αρχή ακόμα και ίσως θέλει μια επικοινωνία και όταν περάσει ο καιρός θα μειωθέι η συχνότητα.
    Πέρασε πολύς καιρός και πάλι είδα κλήση που δε σήκωσε μπροστά μου. Αμήχανα μου είπε πάλι απο τη δουλεία... δε το σηκώνω (είναι ασφαλίστρια) πάντα το σηκώνει ....θύμωσα πολύ και της είπα οτι δε τη πιστέυω και ότι ήταν ο πρώην της ,της είπα οτι θέλω να δω τη κλήση , αρνήθηκε , άρχισε να έχει αμήχανα γελάκια και μόλις πήγα να πίασω το κινητό της το έβαλε στη τσάντα της .Της είχα πει πολλές φορές οτι είναι καλύτερα να τα ξέρω όλα για να μπορώ να καταλάβω και ας τσακωθούμε απο το να μήν υπάρχει ειλικρίνεια στη σχέση μας και να μου κρύβει καταστασεις που άμμεσα η έμμεσα με αφορούν .
    Τέτοια σκηνικά έγιναν πολλές φορές , κάθε φορά το αρνιόταν.
    Γύρισε απο τη δουλεια μια μέρα πολύ αργά , δεν είχαμε επικοινωνήσει καθόλου, κοίταξα τις κλήσεις της , είδα κλήσεις και απο τους δυό . Τη ρώτησα αν επικοινώνησαν . Το αρνήθηκε , αρχίσα να θυμώνω πάρα πολύ , αυτη τη φορά ήξερα οτι είχα δίκιο και πιο πόλυ με θύμωνε το ψέμα , της είπα οτι έιδα τις κλήσεις της , και πάλι το αρνιόταν μέχρι που κατάλαβε οτι πραγματικά τις έχω δει και άρχισε να αλλάζει συμπεριφορά , όχι όμως όπως φαντάζεστε , είπε οτι χωρίζουμε γιατί κοιτάω το κινήτό της και ότι δε μου χει εμπιστοσύνη. Μέρες δε μιλιόμασταν προσπάθησα πάλι να το αφήσω στην άκρη έιναι όμως πολυ ψυχοφθόρο .
    Άφησα να περάσει καιρός και ξανακοίταξα το κινήτο είδα μυνήματα και κλήσεις , έιχε πάει ένα ταξίδι στο εξωτερικό για δουλειά του έιχε δώσει και το κινητό που χρησιμοποιούσε εκείνο το διάστημα , έιδα μυνήματα που εκείνος της έλεγε καλό ταξίδι, της έλεγε μόλις φτάσει να επικοινωνήσει μαζί του . Της έιπα οτι τα έιδα τα μυνήματα , οτι δε πάει άλλο οτι πως μπορέι και το κάνει αυτο , θα καταλάβαινα μια σχέση με τον πρώην της με μια επικοινωνία αραιή , και να μου το έλεγε , όχι όμως αυτο όχι να ξέρει τα πάντα και έγω σαν άντρας της να έιμαι εκτός , αισθάνομαι ακυρωμένος , αισθάνομαι οτι ουσιαστικά έιμαι εξω απο τη ζωή της , αισθάνομαι οτι κρυβοντάς μου και αρνούμενη τη συχνή τους επικοινωνία οτι τελικά κάτι κρύβεται πίσω απο όλο αυτο . Εκείνη λέει οτι μιλάνε αραιά , όμως τα μυνήματα άλλα λένε όποτε και αν κοιτάξω κάτι υπάρχει . Δε θέλει καν να το συζητήσει μαζί μου και αυτό με θυμώνει ακόμα πιο πόλυ της έιπα οτι θα χωρίσουμε και θα φταίει αυτο. Η απαντησή της ήταν Δε Πειράζει!!! Ετσι είμαι εγώ. Την αγαπώ πολύ , έχουμε ζήσει πολλά μαζί όμως αυτη η σχέση με εφτάσε στα οριά μου με έχει ρίξει ψυχολογικά και δε μπορώ να έιμαι θερμός μαζί της όπως ήμουν . Πρόσφατα ανακάλυψα ότι με ένα δεύτερο email που έιχε απο παλια πριν συνάψουμε σχέση υποδύοντας κάποια άλλη , επικοινωνούν με email , και φλερτάρουν.
    Αυτό ήταν και το τελειωτικό χτύπημα. Μου έιχε πει οτι εκέινος είχε άλλη σχέση τώρα πια και οτι μιλάνε περιστασιακά , απλά για
    ανθρώπινους λόγους.Πώς γίνεται να λέει ότι μιλάνε περιστασιακά ενώ κάθε φορά που αποφασίζω να κοιτάξω το κιννητό της να έχει κλήσεις και μυνήματα που απο τα γραφόμενα προδίδουν μια αρκετά συχνή επικοινωνία.
    Πώς γίνεται να τον βλέπει όπως λεει απλά και φιλικά ενώ την ίδια στιγμή να υποδύεται κάποια άλλη και φλερτάρει μαζί του .
    Εχω έρθει σε απόγνωση νιώθω πάρα πολυ χάλια η ψυχολογία μου έχει πέσει , νιώθω μπερδεμένος δε ξέρω τι να κάνω .
    Μπορεί να μην είναι και τίποτα απλά ένα παιχνίδι όμως στη σχέση παιχνίδια δε χωράνε , με τρώει η ιδέα που κάθεται και ασχολείται και υποδύεται καποια άλλη όχι συχνά να πώ την αλήθεια όταν λείπω εγώ ταξίδια γίνεται , όμως συμβαίνει και πραγματικά στην ιδέα οτι ασχολείται να φλερτάρει μαζί του σημαίνει για μένα οτι κάτι περα απο φιλικο νιώθει ακόμα .
    Πέιτε μου τη γνώμη σας , πραγματικά έχω ερθει σε αδιέξοδο
    απο τη μία δε θέλω να τη χάσω , και απο την άλλη με πιάνει μια απέχθεια , νίωθω ότι όλα γκρεμίζονται γύρω μου οτι δε ξέρω τον ανθρωπό μου .

  2. #2
    Banned
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    ΚΕΡΚΥΡΑ
    Posts
    2,458
    κ μονο που το διαβασα θυμωσα!ισως επειδη ειμαι αρκετα ζηλιαρα στις σχεσεις μου!

    δεν ξερω τι να σου προτεινω!!εγω θα την ειχα αφησει στα κρυα του λουτρου!!

  3. #3
    Junior Member
    Join Date
    Sep 2010
    Posts
    1
    Αγαπητέ Αντώνη.Κατα΄ρχην θέλω να ξέρεις οτί δεν είσαι ο μόνος που το έχει περάσει αυτό.Ακριβώς τα ίδια είχα περάσει και ΄γώ.Είναι πολύ ψυχοφθόρο.είναι σαν να υπάρχει ένα φάντασμα στην ζωή σου και γενικά στην σχέση σου.Αρχίζεις και γίνεσαι μανιακός θέλοντας να ελέγχεις τα πάντα (στο κινητό του,στο mail του κ.τ.λ),ψάχνοντας να βρείς κάτι που θα σου λείσει όλες τις απορείες στα ερωτήματα σου.Τί συμβαίνει?είναι ακόμα μαζί και μου το κρύβει?δεν θέλει να χαλάσει την επικοινωνία μαζί του γιατί τον αγάπάει ακόμα?και άλλες τετοιυ είδους χαζές ερωτήσεις..Και λέω χάζες ερωτήσεις γιάτι ήδη ξέρεις την απάντηση..Απλά ψάχνεις να βρείς κάτι για να επιβεβαιωθείς.Η απάντηση είναι οτι ενώ θέλει να είναι μαζί σου,θέλει να κρατάει και μία πισινή και με τον πρώην γιατί απλά δεν ξέρει τι θέλει..Το ξέρω οτι είναι πολυ σκληρό που στο λέω έτσι,αλλά και εγώ το πέρασα για 3 1/2 χρόνια αυτό,και ενώ έπρεπε να είχα τεέιώσει αυτή την σχέση πολλές φορές στο παρελθόν δεν το έκανα..και τώρα μετά από όλες αυτές τις προσπάθειες με αφήνει στα κρύα του λουτρού χωρίς μία εξήγηση και μου λέει ότι δεν ξέρει τι να κάνει στην ζωή του..Είναι γελίο!!!Αυτοί έχουν το πρόβλημα Αντώνη.Αυτοί δεν ξέρουν τι θέλουν στην ζωή τους.Μην γίνεις εσύ το παιχνιδάκι της.Γιατί και μαζί της να αποφασίσεις να μείνεις τελικά,πάντα θα υπαρχεί το σκουλικάκι που θα σε τρώει.Θα πρέπει να κάνει πολλές προσπάθειες για να κερδίσει και πάλι την εμπιστοσύνη σου..Κατά την γνώμη μου σήκω και φύγε και βρές μία κοπελίτσα που θα ξέρει τι θέλει και δεν θα είναι κολλημένη με τον παρελθόν της..Θα έιναι πολύ καλύτερα κια για σένα.Αυτό έκανα και εγω..Κάνε μία υγειή σχέση.Σου αξίζει!!

  4. #4
    Senior Member
    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    4,495
    Aν η απάντησή της όταν της ανέφερες το χωρισμό ήταν\"δεν πειράζει\",τότε γιατί εσύ αυτό το \"δεν πειράζει\"που σου απάντησε αρνείσαι να το πάρεις σοβαρά;Σου απάντησε καθαρά.Καθαρότερα δεν γινόταν να σου το πει.
    "Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
    Σπύρος Μπιμπίλας

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •