Results 76 to 90 of 142
-
21-09-2010, 15:51 #76
Originally posted by auroula
Originally posted by dora-agxos
keep..τι θες να ακουσεις βρε ματια μου?
βρεθηκαν καποιοι κ σου ειπαν φυγε για το εξωτερικο κ τους παιρνεις στα σοβαρα?σου φαινεται χαζο που ολοι σου λενε να τους αγνοησεις?τι αλλο μπορεις να κανεις?
γιατι πληγωνεις ετσι τον εαυτο σου?η παρομοιωση που ειπε η αρκτος πολυ μου αρεσε κ θα την ακολουθησω!το ιδιο κανε κ εσυ!
πιστεψε στον εαυτο σου,το ξερεις οτι εισαι εξυπνος ανθρωπος και δυνατος!
φυγε το συντομοτερο αν ειναι τοσο αισχροι εκει οι ανθρωποι κανε την με ελαφρα!
χωριατες πρεπει να ναι
- 21-09-2010, 15:52 #77
Ναι αλλα εκει πρεπει ν ειναι εντελως χωριατες.
Ο κιπ ειναι ενας πανεξυπνος μορφωμενος νεος αντρας, εχει ομως αυτο το προβλημα και επειδη σαν στοκοι αγραμματοι οι ιδιοι που ειναι,προσπαθουν να τον κανουν να νιωσει μειονεκτικα.
21-09-2010, 15:53 #78
σκατα...αυτο εχω να πω , δεν με νοιαζει αυτοι μπορει να σκεφτονται οτι κανουν και καλο...αλλα δεν υπαρχει τιποτα που να μην εχουν τσακισει.
[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
21-09-2010, 15:54 #79
Originally posted by keep_walking
Ναι researcher sorry... αλλα εγω σκεφτομαι μεχρι και...το τελος.
τα χεις παρει στο κρανιο
και μας παιρνεις ολους παραμαζωμα
σε συγχωρω. και εγω αν σε πιεσα συγγνωμη επισηςΛεω ο,τι μπορω να εκφρασω οταν μου το επιτρεπει αυτο που ειμαι καθε φορα. Μαλλον μου αρεσει η επικοινωνια...και εδω...:)
21-09-2010, 15:57 #80
Σαν τι θέλεις να σου πούμε ωρε Keep? Ο,τι καλοπροαίρετες συμβουλές και να σου δώσουμε, αν δεν πάρεις απόφαση ότι \"πρέπει\" να ακολουθήσεις κάποια από αυτές, τίποτα δεν θα σου αρέσει και όλο θα λες \"κανεις άλλος; κανεις άλλος; ελεήστε τον πτωχό\". Συμπαράσταση να σου προσφέρουμε (η τουλάχιστον εγώ προσωπικά) όση θέλεις σε οποια κατεύθυνση επιλέξεις να βαδίσεις... αλλα κάντο το ρημάδι το πρώτο βήμα πια!
Από τότε που μπήκα στο forum σε θυμάμαι να λες ότι έχεις πρόβλημα με τους συμπατριώτες σου και όλοι σου κακοφερονται, αλλα από,τι έχω αντιληφθεί, δεν έχεις κάνει καμια κίνηση, προς καμια κατεύθυνση (όσον αφορά αυτό το θέμα έτσι, γιατί ξέρω ότι γενικά σαν άνθρωπος έχεις διευρύνει τις γνώσεις σου κτλ). Τι νέο λοιπόν θα μπορούσε να σου προτείνει ο οποιοσδήποτε?
Το δικό μου μυαλό προβάλει τα εξής:
Η μείνε εκεί που είσαι, δυνάμωσε και ωρίμασε ψυχικά και αγνόησε τους,
η μείνε εκεί που είσαι, κανε ερευνα, προσέλαβε τα κατάλληλα άτομα και κινήσου νομικά,
η μείνε εκεί που είσαι, γυμνάσου να γίνεις γομάρι και σπάσε στο ξύλο κάνα 2 για να πάρουν χαμπάρι ότι δεν μασάς πια,
η σήκω και φύγε και άνοιξε άλλες 1000 επιλογές.
P.S. Αμάν με αυτό το καταραμένο το firewall και το chat σας, προσπαθώ τόση ώρα να μπω για να δω αν είσαι μέσα να σε μιλήσω αλλα όλο crashάρω :([B]Ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιο.[/B]
Οι σοφοί παραδέχονται. Οι πονηροί δικαιολογούνται. Οι ηλίθιοι επιμένουν.
21-09-2010, 16:58 #81
Originally posted by DissolvedGirl
Σαν τι θέλεις να σου πούμε ωρε Keep? Ο,τι καλοπροαίρετες συμβουλές και να σου δώσουμε, αν δεν πάρεις απόφαση ότι \"πρέπει\" να ακολουθήσεις κάποια από αυτές, τίποτα δεν θα σου αρέσει και όλο θα λες \"κανεις άλλος; κανεις άλλος; ελεήστε τον πτωχό\". Συμπαράσταση να σου προσφέρουμε (η τουλάχιστον εγώ προσωπικά) όση θέλεις σε οποια κατεύθυνση επιλέξεις να βαδίσεις... αλλα κάντο το ρημάδι το πρώτο βήμα πια!
Από τότε που μπήκα στο forum σε θυμάμαι να λες ότι έχεις πρόβλημα με τους συμπατριώτες σου και όλοι σου κακοφερονται, αλλα από,τι έχω αντιληφθεί, δεν έχεις κάνει καμια κίνηση, προς καμια κατεύθυνση (όσον αφορά αυτό το θέμα έτσι, γιατί ξέρω ότι γενικά σαν άνθρωπος έχεις διευρύνει τις γνώσεις σου κτλ). Τι νέο λοιπόν θα μπορούσε να σου προτείνει ο οποιοσδήποτε?
η μείνε εκεί που είσαι, κανε ερευνα, προσέλαβε τα κατάλληλα άτομα και κινήσου νομικά,
η μείνε εκεί που είσαι, γυμνάσου να γίνεις γομάρι και σπάσε στο ξύλο κάνα 2 για να πάρουν χαμπάρι ότι δεν μασάς πια,
P.S. Αμάν με αυτό το καταραμένο το firewall και το chat σας, προσπαθώ τόση ώρα να μπω για να δω αν είσαι μέσα να σε μιλήσω αλλα όλο crashάρω :(
Ξέρεις, οι ανόητοι παίρνουν πολύ περισσότερα στη ζωή, απ\' όλους όσους διαχειρίζονται τη ζωή τους όπως ακριβώς την αντιλαμβάνονται ..
Σ\' αυτό τον τομέα δεν είσαι ούτε τυχερός, αλλά ούτε και άτυχος. Αν πας να τα βάλεις με την βλακεία, δεν θα νικήσεις ποτέ - αν όμως κατανοήσεις το τι αντιμετωπίζεις, έχεις την ευχέρεια να το αποφύγεις...
Παρακολουθώ από καιρό σε καιρό τα διάφορα θέματα που ανοίγεις και καταλαβαίνω πως έχεις πρόβλημα με τους συντοπίτες σου και την μ@@@@κία που τους δέρνει..Πολύ καλά... Έκανα quote το ποστ της D, γιατί ασπάζομαι σαν λύση όλα όσα έχει παραθέσει, αρκεί να μπορέσεις εσύ να κατανοήσεις τι ακριβώς αντιμετωπίζεις.
Αν θέλεις να κυνηγάς ανεμόμυλους, οι ανόητοι θα νικούν πάντα....
ΥΓ Δεν ξέρω τι σε δένει στο τόπο σου...Εμένα στη θέση σου, με το συγκεκριμένο πρόβλημα, θα με συγκινούσε η προοπτική να ξαναρχίσω τη ζωή μου κάπου αλλού , οπουδήποτε στο κόσμο, χωρίς να με κυνηγά το παρελθόν μπροστά σ\' ένα μέλλον που εγώ θα το είχα στα χέρια μου να το κάνω ότι θέλω...
Για σκέψου το...[B][I]Human, is nothing else but two dates engraved upon a tombstone...[/I][/B]
21-09-2010, 17:31 #82
Ναι ηρεμησα λιγο τωρα...εγω συνεχιζω να βλεπω τους ανθρωπους με καλο ματι...ναι θα φυγω , απλως ηταν σημερα να βγω εξω να περπατησω , να παω σπιτι να διαβασω....αν εβρισκα κανα γνωστο να λεγαμε κανα δυο μαλακιες ... κλπ κλπ.
Αλλη μια μερα χαμενη...που μυαλο για διαβασμα.
Θα παω ενα ταξιδι , ισως βρω και δουλεια αν ειμαι τυχερος ....θα δειξει.[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
21-09-2010, 18:04 #83
Originally posted by DissolvedGirl
21-09-2010, 18:18 #84
Δεν ξερω απλως...μαλλον τι να πω? Ισως να τα βλεπω μαυρα , ισως αν αλλαζα εγω (λολ) να ηταν ασπρα...αλλα οκ επαναφορτιση μπαταριων.
[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
21-09-2010, 18:19 #85
Δεν εχει και πολυ νοημα...να εξωθω τον εαυτο μου να αλλαξει ωστε να αντιμετωπισω μια κατασταση.
21-09-2010, 18:22 #86
χεχε οταν ελεγα εγω για ντετεκτιβ με δουλευατε ολοι λολ....τεσπα απετυχε αυτο , ουτως ή αλλως χαμενος απο χερι ειμαι , τουλαχιστον θα μαθαινα τι σκατα συμβαινει.[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
21-09-2010, 18:24 #87
η μείνε εκεί που είσαι, γυμνάσου να γίνεις γομάρι και σπάσε στο ξύλο κάνα 2 για να πάρουν χαμπάρι ότι δεν μασάς πια,[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
21-09-2010, 18:24 #88
Αυτο ναι.[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
21-09-2010, 18:28 #89
Α και κατι ακομα...δεν με βριζουν στα ισια αλλα πλαγιομετωπικα...σας λεει κατι αυτο? Παρανοια?
Μονο που δεν ειναι....[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
21-09-2010, 18:39 #90
Ειναι χειροτετο το πλαγιο απο το ισιο βρισημο.Πες περιπου τι πεχτηκε κιπ ξερω την ασθενεια σου θελω να σε βοηθησω.
Κουράστηκα…
27-08-2025, 07:05 in Κατάθλιψη - Δυσθυμία