ΜΙΑ ΠΟΝΕΜΕΝΗ ΑΓΑΠΗ ! ΒΟΗΘΕΙΑ ΠΑΡΑΚΑΛΩ
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 21
    Junior Member

ΜΙΑ ΠΟΝΕΜΕΝΗ ΑΓΑΠΗ ! ΒΟΗΘΕΙΑ ΠΑΡΑΚΑΛΩ

αγαπητο φορουμ,

αντιμετοπιζω εδω και 2 χρονια προβληματα με την σχεση μου
    ειμαι 22 και η κοπελα μου 18
    εχω μεγαλωσει με πολυ αυστιρες ιθικες αρχες απο το σπιτι οσον αφορα την σχεση 2 ανθρωπων
    γνωρισα την κοπελα μου στα 16 της και υπηρχε ενα μικρο προβλημα το να γυριζει σπιτι νωρις μεχρι τις 12 και αν αργουσε εστω και 1 λεπτο τοτε χαναμε την επομενη εξοδο
    βγαιναμε 1 αντε 2 φορες την εβδομαδα...καταλαβαινα απολυτα αυτο το προβλημα και προσπαθουσα να την στιριζω συνεχως οπως και εκανα
    ειμουν 20 χρονων και αφισα φιλους αφισα παρεες δεν εωγαινα εξω μονο και μονο για να κραταω συντροφια στην κοπελα μου και να μην νιωθει ασχημα...δεν μου το ζητισε ποτε αυτο...αλλα το εκανα επιδη το ηθελα εγω...
    ολη η χρονια κυλισε με προβληματα απο το σπιτι της και φτασαμε τον εναν χρονο σχεσεις και φτασαμε και τα 2 χρονια σχεσης οπου το δευτερο καλοκαρι που ηρθε πηγαμε διακοπες για δευτερη φορα μαζι με τους γονεις της γιατι δεν την αφινανε να παει μονη της διακοπες αλλα και απο οικονομικη της μερια...το πρωτο καλοκαιρι περασαμε καπως καλυτερα...ειχαμε τα προβληματα μας ξυπναγανε 10 η ωρα το πρωι να μαγειρεψουμε να ετοιμασουμε κα γενικα δουλειες για το σπιτι,και κουραζομασταν και οι δυο τοσο που δεν μπορουσαμε να περναμε πολλυ χρονο μαζι,παρα μονο στην παραλια και τα βραδια που δεν ειμασταν υπο την επιβλεψη τους...
    ειχε γινει και ενας μικρος τσακωμος του στιλ αν δεν σας αρεσει του χρονου να πατε να νοικιασετε δωματιο...και εμενα αυτο με πληγωσε αρκετα γιατι ειμουν φιλοξενουμενος και πηγε και για εμενα...
    φετος το καλοκαιρι οι δευτερες διακοπες ξανα με τους γονεις...μου ζητισαν να με φιλοξενισουνε ξανα...εγω δεχτικα μονο και μονο απο ευγενεια αλλα δεν ειχα και πολλα χρηματα για να πω την αληθεια ωστε να νοικιασω καποιο ξενοδοχειο...
    φτασαμε 1 αυγουστου στο νησι οπου οι πρωτες 4 μερες ηταν καλες,αρκετες δουλειες βεβαια...αλλα καλες
    5 αυγουστου ειχα τα γεννεθλια μου και δυστυχως ηταν τα χειροτερα που περασα στην ζωη μου και απο τις 5 μεχρι τις 22 που θα φευγαμε αρχισα με την κοπελα μου να ζουμε την κολαση
    ξερετε τι ειναι να πας διακοπες και να μετρας τις μερες να γυρισεις πισω σπιτι σου?
    ξερω εγω! και θα σας πω...
    στις 5 αυγουστου ειχα τα γεννεθλια μου
    και η κοπελα μου ηθελε να με κερασει εκεινη την ημερα για πολυ απλα ζητισε χρηματα απο την μητερα της για να με κερασει...
    η απαντηση της μητερας της ηταν
    Δεν το καταλαβα αυτο...αυτος εχει γεννεθλια αυτος να σε κερασει...και αρχισε ενας τσακωμος και η κοπελα μου της ζητισε το δωρο μου για να το δωσει σε εμενα και εκεινη της το πεταξε στα μουτρα και εφυγε κλεγοντας η κοπελα μου...
    αυτο εγινε το βραδυ της 4 αυγουστου που αλλαξε η ωρα 12 και εγινε 5 αυγουστου!
    το επομενο πρωι καθισαμε εξω για πρωινο ολοι μαζι
    δεν μου ειπε χρονια πολλα η μητερα της αλλα ηξερα τον λογο
    μολις τελειωσαμε το πρωινο με επιασε στο τραπεζι και με ρωτισε
    -χρηστο αφου δεν εχεις λευτα αγορι μου που θα πηγαινες την κοπελα σου σε ξενοδοχειο?

μολις το ακουσα αυτο απλα...εμεινα
    και απαντησα

-ακομα και να χρειαστει θα δουλεψω εδω στο νησι για να την παω σε ξενοδοχειο

και εκει μου απαντησε το χειροτερο...

-χρηστο εγω την μαρια την εχω στα οπα οπα και θελω να την εχεις και εσυ..δεν θελω να την πας σε ξενοδοχεια Ε κατηγοριας...
    εκει δεν σας κρυβω οτι δακρυσα και σηκωθηκα και εφυγα απο το τραπεζι

τα μαζεψα και οσα χρηματα ειχα πηγα και νοικιασα ενα ξενοδοχειο
    και πηρα και την κοπελα μου μαζι μου

το βραδυ προφανως και δεν μπορουσαμε να κοιμηθουμε
    γιατι εκεινη αναζητουσε το σπιτι της συνεχως και ετσι αναγκαστικα να ξαναπαω τα πραγματα στο σπιτι των γονειων της και να παω και εγω μαζι της

στην συνεχεια των ημερων εμαθα στο νησι απο ενα ατομο πολλυ ασχημα πραγματα για τον πατερα της κοπελας μου...οτι απατουσε την γυναικα του 3 χρονια με μια αλλη γυναικα...εγω μολις το εμαθα ακομα και μετα απο οσα ειχανε γινει δεν ειπα κουβεντα ουτε στην κοπελα μου ουτε στον πατερα της ουτε σε κανεναν...το κρατισα για εμενα...γιατι ηταν κατι που δεν με αφορουσε...αλλα ουτε και ειμουν καποια κατινα να τρεξω σε ολο το ωησι να πω τα μαντατα

τελος παντων οι μερες περναγανε
    με υποκρισια,με κοροιδια πισω απο την πλατη μου...
    λεγανε στην κοπελα μου πως δεν εχω καποιο σκοπο στην ζωη μου
    πως ειμαι ψευτης (γιατι τους ειχα πει πως εχω χρηματα για το ξενοδοχειο μονο και μονο για να μην μας πριζουν αλλα μαθανε τελικα οτι δεν ειχα)
    οτι την κορο'ι'δευω
    οτι ειμαι αναδρος
    οτι ειμαι φτωχος
    και γενικα πολυ σκληρα λογια ενω ηξερα τι ειχε κανει ο πατερας της
    και με ετρωγε τοσο πολυ να το πω
    αλλα θα εριχνα το επιπεδο μου
    και το μονο που περιμενα ηταν να ερθει η μερα 22 αυγουστου που θα γυρνουσα σπιτι

εφτασε 22 αυγουστου χαρουμενος εγω πλεον!
    τελευταια μερα η μητερα της κοπελας μου
    εμαθε για την κρυφη σχεση που ειχε ο αντρας της
    και εμαθε οτι το ηξερα και εγω απο το ιδιο ατομο που μου το ειπε
    και πιστεψανε οτι εγω επιασα την κοπελα μου και τις τα ειπα ολα
    ενω δεν το ειχα κανει
    και ετσι με περνει τηλεφωνο η μητερα της κοπελας μου
    και μου ζηταει να τσακιστω στο σπιτι που με θελει!!!
    παω εγω δεν της ειπα τιποτα
    και ηταν με την κοπελα μου και την μικρη της αδερφη εξω στην αυλη
    και με ποιανει απο το γιακα και μου ελεγε συνεχως γιατι μπλεχτικα στο κρεβατι της
    επι δεν ξερω και εγω ποσες φορες!
    μου τραβαγε τα μαλια (εχω αρκετα μακρια μαλλια) και μου ξεριζωσε τουφες
    μου εκανε νυχιες
    μου εσπασε ενα περιλαιμαιο που ου ειχε κανει δωρο η κοπελα μου
    με βαραγε με γροθιες
    φοναζε να ξεκουμπιστω απο το σπιτι της
    με ελεγε αλητη και ακουγε ολη η γειτωνια
    και εγω το μονο που εκανα καθολη την διαρκεια του ξυλοδαρμου
    κοιτουσα την κοπελα μου στα ματια και δακρυζα

μετα απο αυτο...μαζεψα τα πραγματα μου και εφυγα...με πεταξανε στον δρομο
    ηρθε η κοπελα μου και μου ειπε οτι θα παει για μπανιο με την αδερφη της
    γιατι επρεπε να ξεπερασει το σοκ η μικρη της αδερφη
    και μετα για φαγιτο...ενω εγω θα επρεπε να περιμενω να ερθει 10 η ωρα το βραδυ οπου ερχοταν το καραβι για αθηνα...ολα αυτα γινανε το πρωι γυρω στις 12-1 η ωρα...

με μαζεψε ενας φιλος του πατερα της κοπελας μου και με πηγε στο σπτι του και με περιποιηθηκε...εκει μαθανε τι εγινε και απο την δικη μου την πλευρα και εγιναν τουρκοι...νευριασανε παρα πολυ μαζι τους διοτι λεγανε ψεματα για εμενα σε εκεινους για να μην με πανε ουτε οι φιλοι τους και γενικα ψεματα για να βγουν οτι εχουν δικιο οι γονεις της κοπελας μου

εκει δυστυχως εμαθα πως μολις με ξυλοκοπισε η μητερα της κοπελας μου αμεσως η μητερα της κοπελας μου πηρε τηλεφωνο την φιλη της και της ειπε πως

-εδειρα τον γιο του μαναβη (επιδη ο πατερας μου ασχοληται με λαικες αγορες και εμποριο φροθτων και λαχανικων και παντα απαξιουσε τους γονεις μου η μητερα της γιατι εκεινη ειναι δασκαλα γαλικων σε ενα σχολειο και ειναι ανωτερης ταξης)

εκει λυπιθηκα παρα πολυ αλλα ταυτοχρονα καμαρωσα για τον πατερα μου που ειναι αγροτης!

αυτον τον καιρο μεχρι και σημερα που γραφω αυτο το thread σε αυτο το φορουμ
    κανω τα παντα για την κοπελα μου
    πηγαινω απο την ανω κυψελη μεχρι λιοσιων στο υψος 3 γεφυρες με τα ποδια διοτι δεν εχω χρηματα για να παρω ταξι
    κανω τα παντα ακομα κια να με θεωρουνε μαλακα (συχνωμη για την εκφραση αλλα μολις μιλανε στο τηλεφωνο ενω ειμαστε μαζι με αποκαλουν συνεχως ετσι)

οτι και να γινεται παντα μας το χαλανε

και το μεγαλυτερο προβλημα που αντιμετοπιζω ειναι πως η κοπελα μου δεν μπορει να παρει την ζωη της στα χερια της
    γιατι τους χρειαζεται οικονομικα και εμπιρικα
    ο πατερας της ειναι φοτογραφος και θελει και η κοπελα μου να ακολουθισει αυτο το επαγγελμα

ακομα και οταν παει με τον πατερα της στις δεξιωσεις γαμων για να τραβανε βιντεο και φοτογραφιες φοβαμε που ειναι μαζι της ο πατερας της γιατι δεν ειναι ιθικος
    και το ελεγα στην κοπελα μου συνεχως αυτο και παντα με καθισηχαζε οτι δεν θα συμβει τιποτα
    μεχρι που ενα βραδυ στις 4 η ωρα με πηρε κλεγοντας και μου ειπε πως ειχε πιει στην δεξιωση και χορεψε με εναν τυπο 2 τραγουδια και μετα καθισε στο τραπεζι του, μιλαγανε και ανταλαξανε και αριθμους...

της το συγχωρεσα ακομα και αυτο και θελω ακομα να την βοηθισω να κανει το ονειρο της πραγματικοτητα!

να της παρω την φοτογραφικη μηχανη που κανει 2.500 ευρω ακομη και ας μην εχω χρηματα
    να της πληρωσω την σχολη που κανει γυρω στα 6.000 ευρω
    να νοικιασω σπιτι για να γλυτωσει τους καθημερινους καυγαδες που αντιμετοπιζει στο σπιτι
    και γενικα να την βοηθισω στα παντα

και ειναι τωρα να παει σε ενα σεμειναριο στην αγγλια αλλα εγω δεν μπορω να παω μαζι της γιατι ο πατερας της την εκβιαζει πως αμα παω μαζι της να τον ξεχασει γενικα απο την ζωη της

και η κοπελα μου πολυ απλα διαλεξε κατι αναμεσα στα δυο
    θελει και εμενα και τον πατερα της

εγω το μονο που της ζητησα ειναι πως
    θελω παντα να ειμαστε μαζι οπου παει
    και οπου παω να ειναι παντα μαζι μου και παντου

και οταν ενοω παντου ενοω ακομα και εξω που βγαινει
    γιατι δεν μπορω να την εμπιστευτω οσο και να την αγαπαω δεν μπορω να την εμπιστευτω γιατι ηδη μου εχει δωσει δικαιωμα μια φορα!

τι να κανω εγω?
    δεν μπορει να μου δωσει αυτο που της ζηταω...πητε μου σας παρακαλω πολυ τι να κανω με αυτην την σχεση!

ευχαριστω αφανταστα πολυ που καθισατε και διαβασατε την ιστορια μου για αυτα τα 2 χρονια! και αλλα 1000 ευχαριστω σε αυτους που θα προσπαθισουν να μου δωσουν μια συμβουλη!

Χρηστος

Banned
    εγω αν σε ειχα γιο κ τα μαθαινα αυτα που σου εκανε η κυρια..θα...αστο!

ρε παλικαρι εισαι σιγουρος οτι εχεις μπλεξει με νορμαλ οικογενεια?

βασικα ειναι καλο η μανα να ξερει με ποιον σχετιζεται το παιδι της,αλλα μεχρι ενος σημειου,οχι να πηγαινετε κ διακοπες ολοι μαζι!τοσο επισημη ειναι η σχεση?σωγαμπρος θα γινεις?
    22 χρονων αντρας θα τρως φαπες απο την μανα της κοπελας σου??
    το κοριτσακι ειναι μικρη ακομα,μην περιμενεις απο τωρα να φυγει απο το σπιτι..
    για την μανα δεν σχολιαζω τιποτε αλλο!ακομα κ αυτο που σου ειπε αν εχεις λεφτα να παρεις την κορη της στο ξενοδοχειο λεει πολλα!δεν ξερω καμια μανα που να λεει πηγαινε παιδι μου στο ξενοδοχειο!με την ευχη μου!
    συνεχισε την σχεση σου σε νορμαλ επιπεδο οπως απαιτει η ηλικια σου.

Senior Member
    Καλησπερα Χρηστο,

θα μου επιτρεψεις να σου πω τη γνωμη μου?Και οποιος θελει ας πει κ=και τη δικη του και το συζηταμε το θεμα!

Οσο και να αγαπας αυτη την κοπελα,τελειωσε το!
    Το βλεπεις ειναι μια αρρωστημενη κατασταση που θα σου φερει και αλλα προβληματα1
    Αν μπορουσε η κοπελα να ειναι ανεξαρτητη,θα μπορουσε και να φυγει απο κει μεσα και να ξεκινησετε μαζι να φτιαχνετε κατι ομορφο που θα σας χαρισει ενα υγειη και ευτυχισμενο μελον!

Δε μπορειτε να ειστε μαζι,κατα τη γνωμη μου!
    Και να τη ζητησεις,να δωσετε ενα λογο η εναν αρραβωνα για να ειστε οπως θελετε, θα εχετε παλι προβλημα απο αυτη την οικογενεια και θα εχεις και εσυ απο εκεινη που θελει να ακολουθησει τα χναρια του μπαμπα της!

Μου φαινεται οτι εισαι τοσο καλο παιδι και κανεις τα παντα για τη κοπελα που αγαπας αλλα δε γινεται ετσι!

Συγνωμη αν ειπα κατι τραβηγμενο!Μπορουμε να το συζητησουμε!

Banned
    λογοι,αρραβωνες,γαμοι γινονται οταν ειμαστε ετοιμη ηλικιακα-αισθηματικα-οικονομικα..

αυτα!

Senior Member
    Ναι σιγουρα αλλα σε μια τετοια περιπτωση μπορουν να αρχισουν με ενα λογο και θα μπορουσαν και οι γονεις να βοηθησουν τον πρωτο καιρο! Αλλα δε μου φαινονται και πολυ σοι οι γονεις της κοπελας!

Junior Member
    παιδια δεν ξερω τι να πω! σας ευχαριστω για ολα!
    χωρισαμε μολις και σημερα...
    της ειπα αντιο
    Δεν θα την ξεχασω ποτε!
    ειπαμε το οριστικο αντιο

συγνωμη για τα ορθογραφικα λαθακια που εχω κανει
    αλλα ειμαι σε υπερενταση

Banned
    κ κατι τελευταιο χρηστο..

κοιτα να σηκωσεις λιγο αναστημα!!μην ξανα ανεχτεις τετοια συμπεριφορα(ξυλο)

ουτε απο τον παπα της ρωμης!!

Junior Member
    χαχαχαχα ναι :D σας ευχαριστω παρα πολυ παιδια !

Senior Member
    Τι είναι αυτό ρε παιδιά? Μυθιστόρημα?
    Δεν διάβασα ούτε λέξη…Πρέπει να προγραμματίσω ένα απόγευμα για να το διαβάσω…

Senior Member
    ...να μου κανεις και μενα μια περιληψη μετα !

Senior Member
    χρηστο, κ εγω ειμαι της γνωμης οτι η φιλη σου κ η οικογενεια της ειναι πολυ προβληματικοι κ μαλλον καλα εκανε κ τελειωσε η σχεση συτη! (η κοινωνικη τους ταξη τους μαρανε, το οτι σου φερθηκαν με τοση αγενεια δεν το προσεξαν?)

οτι σου συμπεριφερθηκαν με αθλιο τροπο, αυτο ειναι σιγουρο, αλλα δεν ειναι δικο σου θεμα.

καποια σημεια που θα μπορουσες να προβληματιστεις κ αφορουν εσενα νομιζω οτι ειναι τα ακολουθα:

1) πως τους επιτρεπεις να σου φερονται ετσι? οταν οι αλλοι μας πατανε, βαζουμε ορια, αλλιως ειναι σαν να τους λεμε, \"εδω το καλο κοροιδο!\"

2) γιατι θα ηθελες να της κανεις της κοπελας σου ολα αυτα τα δωρα, κ μαλιστα αν δεν εχεις χρηματα? αυτη ουτε καν σε υπεραστπισε ενωπιω της μανας της. επισης, μαθε να βαζεις ρεαλιστικους στοχους στη ζωη, αλλιως θα σε φανε τα αγχη. μεχρι εκει που ρεαλιστικα μπορεις.

3) λες οτι δεν εμπιστευεσαι την -πρωην- κοπελα σου, γιατι σου εχει δωσει δικαιωμα μια φορα κ θα ηθελες να ειστε πακετο ολη την ωρα. εγω νομιζω οτι δεν την εμπιστευεσαι γιατι εσυ δεν μπορεις να εμπιστευτεις τον εαυτο σου. δεν ξερω πως ακριβως να το πω, παντως μαλλον εχεις ενα θεματακι με τον εαυτο σου σε αυτο το σημειο. η εμπιστοσυνη δεν ειναι κατι που μας το παρεχει ο αλλος, ξεκιναει απο μεσα μας, εμεις το παρεχουμε στον εαυτο μας. πρεπει να εχεις καλη σχεση με τον εαυτο σου, να αντλησεις εμπιστοσυνη απο τον εαυτο σου κ να αφεθεις να εμπιστευτεις τον αλλο. ισως εχεις χαμηλη αυτοεκτιμηση κ πρεπει να τη σηκωσεις λιγο! :)

διευκρινηση:
    ολα αυτα τα γραφω για το μελλον, γιατι πολλες φορες επαναλαμβανουμε τα ιδια λαθη κ σε επομενες σχεσεις/καταστασεις που μας συμβαινουν! δεν τα γραφω για να κατσεις να κλαις το παρελθον σου! :)

Senior Member
    Δεν ξέρω παιδιά, εγώ συγκινήθηκα.. Πρέπει να την αγαπούσες πολύ chris18..
    Απλά αγωνίζομαι με τα χαρτιά που μου έχουν μοιραστεί....

Junior Member
    Nαι την αγαπουσα.αλλα ηταν μια αγαπη που με πονουσε και με αλλαζε καθε μερα προς το χειροτερο...αλλαζα σαν ανθρωπος...αφισα να μου κανουν κακο.να με βαρεσουν να με ταπεινωσουν.να με βρυσουν και εγω δεν εχω δωσει ποτε τετοιο δικαιωμα...οχι μονο στους φιλους μου...αλλα ουτε και στους ιδιους τους γονεις μου...την εβαλα πανω και απο τους ιδιους μου τους γονεις...

μακαρι να ειμουν ενα αναισθητο γουρουνι οπως πολλοι αλλοι!
    θα περνουσα καλα και δεν θα ειχα γνωρισει ποτε τετοιον πονο!

αλλα δεν αλλαζω...ειμαι αυτος που ειμαι...και θα συνεχισω να ψαχνω την ευτυχια μου μεχρι να παιθανω...ειναι καπου εκει εξω...το νιωθω!καπου εκει εξω ειναι η γυναικα των ονειρων μου και με περιμενει!

να με αγαπισει οπως θα την αγαπισω και εγω!
    ακομη και ασ πεθανω και αν δεν την βρω...θα ειμαι χαρουμενος για αυτο που ειμουν...και που πολεμουσα για κατι ιδανικο και αληθινο που τελικα δεν ετυχε να ανταμωσω στην συντομη ζωη μου!

ισως σε καποια αλλη ζωη αγαπη μου μοναδικη :)
    αλλα θα σε βρω!και θα σε αγαπω οπως και εσυ!

Senior Member
    Ε,άμα δεν αλλάζεις όπως ο ίδιος παραδέχεσαι υπάρχουν αρκετές πιθανότητες είτε με αυτήν τη γυναίκα μείνεις είτε με άλλη,να δημιουργείς ο ίδιος τις συνθήκες της εκμετάλλευσής σου.Ή αρχίζεις να φέρεσαι στον εαυτό σου με λίγο σεβασμό,ή μην απαιτείς μετά τον σεβασμό των άλλων.Εμείς μαθαίνουμε στους άλλους τα όρια.

Επίσης,αυτό το\"θέλω να είμαστε μαζί,πάντα και παντού\",πιστεύεις πως αν δεν έχεις εμπιστοσύνη στον άνθρωπό σου,το να τον φυλάς σαν ντόπερμαν είναι η λύση που ενδείκνυται;

Kαι αυτό το θα είσαι ευτυχισμένος γιατί πάλευες για ένα ιδανικό,ωραία τα ιδανικά,ακόμη κι εκεί όμως η σχέση μας μ\'αυτά θέλει υγιή όρια.Το ιδανικό θα ήταν όπως ανέφερε κι η Lou πριν,να έφτιαχνες τα δικά σου θέματα πρώτα και μετά να έψαχνες τον άνθρωπο που θα σε συντροφέψει στη ζωή.Έτσι,θα βάδιζες εκπροσωπώντας εσένα σωστά και όχι που σου φέρεσαι σαν σκουπίδι.

Γενικά επίσης η οικογένειά της μου φαίνεται πως αποτελείται από βλαμμένους,βίαιους,φαντασμ ένους,παραδόπιστους,ψωνισμ ένους νεοέλληνες,δυσλειτουργικο� �ς ως το κόκαλο και με αρχές του κώλου.
    "Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
    Σπύρος Μπιμπίλας

Junior Member
    Originally posted by Lou!..
    χρηστο, κ εγω ειμαι της γνωμης οτι η φιλη σου κ η οικογενεια της ειναι πολυ προβληματικοι κ μαλλον καλα εκανε κ τελειωσε η σχεση συτη! (η κοινωνικη τους ταξη τους μαρανε, το οτι σου φερθηκαν με τοση αγενεια δεν το προσεξαν?)

οτι σου συμπεριφερθηκαν με αθλιο τροπο, αυτο ειναι σιγουρο, αλλα δεν ειναι δικο σου θεμα.

καποια σημεια που θα μπορουσες να προβληματιστεις κ αφορουν εσενα νομιζω οτι ειναι τα ακολουθα:

1) πως τους επιτρεπεις να σου φερονται ετσι? οταν οι αλλοι μας πατανε, βαζουμε ορια, αλλιως ειναι σαν να τους λεμε, \"εδω το καλο κοροιδο!\"

2) γιατι θα ηθελες να της κανεις της κοπελας σου ολα αυτα τα δωρα, κ μαλιστα αν δεν εχεις χρηματα? αυτη ουτε καν σε υπεραστπισε ενωπιω της μανας της. επισης, μαθε να βαζεις ρεαλιστικους στοχους στη ζωη, αλλιως θα σε φανε τα αγχη. μεχρι εκει που ρεαλιστικα μπορεις.

3) λες οτι δεν εμπιστευεσαι την -πρωην- κοπελα σου, γιατι σου εχει δωσει δικαιωμα μια φορα κ θα ηθελες να ειστε πακετο ολη την ωρα. εγω νομιζω οτι δεν την εμπιστευεσαι γιατι εσυ δεν μπορεις να εμπιστευτεις τον εαυτο σου. δεν ξερω πως ακριβως να το πω, παντως μαλλον εχεις ενα θεματακι με τον εαυτο σου σε αυτο το σημειο. η εμπιστοσυνη δεν ειναι κατι που μας το παρεχει ο αλλος, ξεκιναει απο μεσα μας, εμεις το παρεχουμε στον εαυτο μας. πρεπει να εχεις καλη σχεση με τον εαυτο σου, να αντλησεις εμπιστοσυνη απο τον εαυτο σου κ να αφεθεις να εμπιστευτεις τον αλλο. ισως εχεις χαμηλη αυτοεκτιμηση κ πρεπει να τη σηκωσεις λιγο! :)

διευκρινηση:
    ολα αυτα τα γραφω για το μελλον, γιατι πολλες φορες επαναλαμβανουμε τα ιδια λαθη κ σε επομενες σχεσεις/καταστασεις που μας συμβαινουν! δεν τα γραφω για να κατσεις να κλαις το παρελθον σου! :)
    να εισαι καλα Lou :)
    σε ευχαριστω αλλα εχω απολυτη εμπιστοσυνη στον εαυτο μου.και οσον αφορα την αυτοεκτιμιση μου ναι εχεις δικιο...μονο που δεν εχω βρει τον τροπο να με \'\'ανεβασω\'\' καπως !

Page 1 of 2 12 LastLast