Results 16 to 21 of 21
-
28-09-2010, 10:17 #16
Και εγω ειμαι η κοπελα που αναφερθηκε στο forum και εχω και μια δευτερη γνωμη για τα πραγματα οχι για το τι εκαναν οι γονεις μου αλλα πιστευω οτι αν μια σχεση παει στραβα φταιμε μοναχα εμεις στην συγκεκριμενη περιπτωση εγω και ο chris18.θα το εκτιμουσα αν καποιος μου ελεγε τι να κανω και εγω...διοτι τσακωνομαι συνεχεια με τους γονεις μου απο τοτε...ειμαι 18 δεν εχω δικη μου ζωη για να μπορεσω να του δωσω αυτα που ζηταει...παρα ολα αυτα επειδη πιστεψα στην καλη του ψυχη του εδωσα τα παντα απο σκεψεις μεχρι συναισθηματα μεχρι αλλαξα για εκεινον...και τελικα με αφησε...ειναι ο πρωτος μου σε ολα...αγαπη,σεξουαλικα,συνα� �σθηματικα...κοιταζω τον εαυτο μου στον καθρεπτη και θυμαμαι εκεινον...οι γονεις μου ναι τα καναν ολα αυτα...ειπε καποια ψεματα σ αυτους και σε εμενα και φοβηθηκαν για εμενα...κακος πλ κακος φερθηκαν ετσι...μπορει ομως να τα καταστρεψουν ολα οι γονεις?και κατι αλλο επειδη δεν εχω ξαναβρεθει σε τετοια θεση...πως ξεπερνας τον πρωτο σου ερωτα?γτ νιωθω οτι καταρρεω...γιατι ακουσα υποσχεσεις απο εκεινον που δεν τις τηρεισαι ποτε διοτι ενθουσιαστηκα και εχτισα ολη μου τν ζωη μαζι του....και με διεγραψε παντου...πιστευω μονο εδω θα δει πως εχουν τα πραγματα απο μεριας μου...ελπιζω να μην φανει πολυ ακυρο το ποστ μου...
- 28-09-2010, 10:23 #17
καλωστηνα την περδικα!
τι νεα?
αχ μια πονεμενη αγαπη ειναι ολοκληρη η ζωη μας!
την αγαπουμε τη ρημαδα και μας πονα αυτο!
τι θα ηθελες εσυ απο την σχεση σου τωρα?
πως θα ηθελες να ειναι?
ασχετα με τους αλλους
λες εσυ τα θελω σου
τα καταγραφεις
και αν συμφωνουν με του αλλου το σκεφτεσαι και πορευεσαιαιαιαι....Λεω ο,τι μπορω να εκφρασω οταν μου το επιτρεπει αυτο που ειμαι καθε φορα. Μαλλον μου αρεσει η επικοινωνια...και εδω...:)
28-09-2010, 10:39 #18
Originally posted by researcher
καλωστηνα την περδικα!
τι νεα?
αχ μια πονεμενη αγαπη ειναι ολοκληρη η ζωη μας!
την αγαπουμε τη ρημαδα και μας πονα αυτο!
τι θα ηθελες εσυ απο την σχεση σου τωρα?
πως θα ηθελες να ειναι?
ασχετα με τους αλλους
λες εσυ τα θελω σου
τα καταγραφεις
και αν συμφωνουν με του αλλου το σκεφτεσαι και πορευεσαιαιαιαι....
θα ηθελα να σπουδασω ναυπιγικη να κανω παραλληλα μαθηματα φωτογραφιας και βιντεο μυστηρια για το χαρτζιλικι τα σαββατοκυριακα...θα ηθελα να μεινω σε ενα σπιτι μαζι του εν το μεταξυ και να τα περασουμε ολα μαζι...θα ηθελα να φτιαξουν οι σχεσεις μου με τους γονεις μουκαι να γινει αυτο με τις λιγοτερες προστριβες...τελειωνοντας με σχολες να δουλεψω διπλα του...αυτα...του εξηγησα οτι περναω ασχημα ψυχολογικα λογω σπιτιου και δεν αντεξε να μου παρασταθει αυτον τον καιρο οποτε δεν νμζω οτι φταιω εγω που δειλιασα να κυνηγησω τα θελω μου... τι λες?
05-10-2010, 23:58 #19
Πραγματικα πολυ συγκινητικη ιστορια,ανεχτηκες τοσα μονο κ μονο επειδη την αγαπουσες..ομως φιλε μου πρεπει να πας παρακατω...ετσι τα εφερε η ζωη που μαλλον ετσι ειναι γραφτο να γινει...εκανες οτι καλυτερο κ ας μην φταιει ουτε η κοπελα ουτε εσυ...κ αυτη θα ησυχασει οχι απο εσενα αλλα απο τους γονεις της... κ ουτε θα σε ξεχασει ποτε...να το ξερεις...:)
δεν το πιστευω οτι εν ετει 2010 ακομη αγαπουν τοσο εντονα καποιοι...
06-10-2010, 15:11 #20
Αχ χρηστο τι γλυκος π εισαι.μ θυμιζεις τν εαυτο μ.ζω ακριβως την ιδια ιστορια..
06-10-2010, 19:07 #21
Originally posted by chris18
στην συνεχεια των ημερων εμαθα στο νησι απο ενα ατομο πολλυ ασχημα πραγματα για τον πατερα της κοπελας μου...οτι απατουσε την γυναικα του 3 χρονια με μια αλλη γυναικα...εγω μολις το εμαθα ακομα και μετα απο οσα ειχανε γινει δεν ειπα κουβεντα ουτε στην κοπελα μου ουτε στον πατερα της ουτε σε κανεναν...το κρατισα για εμενα...γιατι ηταν κατι που δεν με αφορουσε...αλλα ουτε και ειμουν καποια κατινα να τρεξω σε ολο το ωησι να πω τα μαντατα
εμαθε οτι το ηξερα και εγω απο το ιδιο ατομο που μου το ειπε
και πιστεψανε οτι εγω επιασα την κοπελα μου και τις τα ειπα ολα μου τραβαγε τα μαλια (εχω αρκετα μακρια μαλλια) και μου ξεριζωσε τουφες μου εκανε νυχιες μου εσπασε ενα περιλαιμαιο που ου ειχε κανει δωρο η κοπελα μου με βαραγε με γροθιες φοναζε να ξεκουμπιστω απο το σπιτι της με ελεγε αλητη και ακουγε ολη η γειτωνια και εγω το μονο που εκανα καθολη την διαρκεια του ξυλοδαρμου κοιτουσα την κοπελα μου στα ματια και δακρυζα
η κοπελα μου δεν μπορει να παρει την ζωη της στα χερια της
γιατι τους χρειαζεται οικονομικα και εμπιρικα
ο πατερας της ειναι φοτογραφος και θελει και η κοπελα μου να ακολουθισει αυτο το επαγγελμα.Ο πατερας της την εκβιαζει πως αμα παω μαζι της να τον ξεχασει γενικα απο την ζωη της.Και η κοπελα μου πολυ απλα διαλεξε κατι αναμεσα στα δυο, θελει και εμενα και τον πατερα της
ακομα και εξω που βγαινει
γιατι δεν μπορω να την εμπιστευτω οσο και να την αγαπαω δεν μπορω να την εμπιστευτω γιατι ηδη μου εχει δωσει δικαιωμα μια φορα!
τι να κανω εγω?
δεν μπορει να μου δωσει αυτο που της ζηταω...πητε μου σας παρακαλω πολυ τι να κανω με αυτην την σχεση!
Originally posted by Maria92
τσακωνομαι συνεχεια με τους γονεις μου απο τοτε...ειμαι 18 δεν εχω δικη μου ζωη για να μπορεσω να του δωσω αυτα που ζηταει...
αλλαξα για εκεινον...και τελικα με αφησε...ειναι ο πρωτος μου σε ολα.
πως ξεπερνας τον πρωτο σου ερωτα?γτ νιωθω οτι καταρρεω...γιατι ακουσα υποσχεσεις απο εκεινον που δεν τις τηρησε ποτε διοτι ενθουσιαστηκα και εχτισα ολη μου τν ζωη μαζι του....και με διεγραψε παντου...
Όσο για το πως το ξεπερνάς...Δεν ξέρω αν έναν ΕΡΩΤΑ τον ξεπερνάς. Εξαρτάται αν ήταν και ΑΓΑΠΗ η αν ηταν απλά κάτι που έμοιαζε πιο πολύ με ενθουσιασμό.
Η ΑΓΑΠΗ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΠΟΤΕ, ΟΥΤΕ ΞΕΧΝΙΕΤΑΙ.
Τί να αποφεύγετε αν πάσχετε ή έχετε προϊστορία με ΓΑΔ και...
15-06-2025, 01:41 in Κρίση πανικού, Διαταραχή Πανικού, Αγοραφοβία