ειμαστε οτι σκεφτομαστε.
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 15 of 15
    Senior Member

ειμαστε οτι σκεφτομαστε.

γνωμες :)

Senior Member
    Κι ότι σκεφτόμαστε είμαστε ;
    Μάλλον όχι :P

Senior Member
    Σκεφτομαι την αγαπη!!
    Λετε να εγινα αγαπησιαρικο?

Junior Member
    Νομίζω ναι....είμαστε ΟΠΩΣ σκεφτόμαστε

Senior Member
    ΑΧ! ΜΕΓΑΛΟ ΘΕΜΑ ΑΝΟΙΞΕΣ, ΕΠΙ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΑΤΕΡΜΟΝΕΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ! ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΟΜΩΣ ΕΔΩ ΝΑ ΤΙΣ ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΩ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΣΕΙΡΕΣ! ΛΟΙΠΟΝ, ΜΙΑ ΦΡΑΣΗ ΛΕΕΙ:ΑΝ ΔΕΝ ΚΟΙΤΑΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΘΕΣ ΝΑ ΠΑΣ, ΘΑ ΠΑΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΚΟΙΤΑΣ! ΚΑΙ ΟΝΤΩΣ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ! ΕΜΕΙΣ ΧΑΡΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΜΑΣ! Ο,ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ Ο,ΤΙ ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΒΑΘΥΣ ΑΝΤΙΚΑΤΟΠΤΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΕΓΩ ΜΑΣ!!! ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ:ΘΕΤΙΚΗ ΣΚΕΨΗ ΓΙΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΗ ΜΙΑΣ ΘΕΣΗΣ ΣΤΗΝ ΕΥΤΥΧΙΑ!!!!!!:):):)
    Η ανησυχία μοιάζει με την κουνιστή πολυθρόνα. Σε κρατάει απασχολημένο χωρίς να σε πηγαίνει πουθενά.

Senior Member
    Αν ρωτησεις ψυχολογο θα σου πει δεν εχουν σημασια οι σκεψεις αλλα μονο οι πραξεις! Σκεφτομαι φονους αυτο δεν σημαινει οτι ειμαι δολοφονος!
    Οι εσωτεριστες ομως πιστευουν οτι ειμαστε οτι σκεφτομαστε !
    Δηλ. η θα αγνοησεις τις σκεψεις σαν τις ενοχλητικες μυγες κ θα προσεχεις τις πραξεις σου η θα καλυτερψεις κ θα καθαρισεις τις σκεψεις σου!
    Διαλεγεις κ παιρνεις!

Senior Member
    Originally posted by katerinaki
    Αν ρωτησεις ψυχολογο θα σου πει δεν εχουν σημασια οι σκεψεις αλλα μονο οι πραξεις! Σκεφτομαι φονους αυτο δεν σημαινει οτι ειμαι δολοφονος!
    Οι εσωτεριστες ομως πιστευουν οτι ειμαστε οτι σκεφτομαστε !
    Δηλ. η θα αγνοησεις τις σκεψεις σαν τις ενοχλητικες μυγες κ θα προσεχεις τις πραξεις σου η θα καλυτερψεις κ θα καθαρισεις τις σκεψεις σου!
    Διαλεγεις κ παιρνεις!
    Από την σκέψη στην πράξη, μακρύς ο δρόμος.
    Όμως η ύπαρξη μια σκέψης είναι η αρχή μιας πράξης.
    Άρα ; :P

Junior Member
    αν διαβασετε το βιβλιο the secret αναλυει αυτο το θεμα αρκετα
    ειναι ωραιο και εχει ενδιαφερον...

Senior Member
    ΤΟ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΒΙΒΛΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΒΡΗΚΑ ΣΥΝΑΡΠΑΣΤΙΚΟ!!! ΤΟ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΑ!!! ΟΤΑΝ ΚΑΝΕΙΣ FOCUS ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΠΙΘΥΜΕΙΣ, ΟΛΟ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΘΑ ΣΥΝΩΜΟΤΗΣΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΕΠΙΤΥΧΕΙΣ!!!:):):)
    Η ανησυχία μοιάζει με την κουνιστή πολυθρόνα. Σε κρατάει απασχολημένο χωρίς να σε πηγαίνει πουθενά.

Senior Member
    Originally posted by ALIA
    ΤΟ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΒΙΒΛΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΒΡΗΚΑ ΣΥΝΑΡΠΑΣΤΙΚΟ!!! ΤΟ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΑ!!! ΟΤΑΝ ΚΑΝΕΙΣ FOCUS ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΠΙΘΥΜΕΙΣ, ΟΛΟ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΘΑ ΣΥΝΩΜΟΤΗΣΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΕΠΙΤΥΧΕΙΣ!!!:):):)
    Δεν διάβασα το βιβλίο, αλλά είδα το ντοκιμαντέρ που έχει κυκλοφορήσει. Κατά μία άποψη συμφωνώ πως οι θετικές σκέψεις σε βοηθάνε αρκετά στο να πετύχεις πράγματα από το να έχεις αρνητισμό σε όλες τις φάσεις της ζωής σου. Αυτό που με ενόχλησε όμως, ήταν η υλιστική άποψη του όλου θέματος, πως η ευτυχία μας περιστρέφεται γύρω από την απόκτηση μιας καλής δουλείας, ενός μεγάλου σπιτιού και ενός φουσκωμένου τραπεζικού λογαριασμού.

Όσο για την φράση, που την χρησιμοποιεί και ο Coelho , είναι από την σκοπιά του αισιόδοξου, γιατί στην άλλη όχθη κυριαρχεί αυτή : Όταν θες κάτι πολύ, όλο το σύμπαν συνωμοτεί εναντίον σου :P

Senior Member
    ΚΑΛΟ,ΟΜΩΣ,ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΑΙΣΙΟΔΟΞΑ, ΚΡΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΗ MATIA!!!:):):)

Senior Member
    ΚΑΛΟ,ΟΜΩΣ,ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΑΙΣΙΟΔΟΞΑ, ΚΡΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΗ MATIA!!!:):):)
    Δεν διαφωνώ, το προσπαθώ αυτό το διάστημα :P

Senior Member
    ΛΟΙΠΟΝ, ΜΙΑ ΦΡΑΣΗ ΛΕΕΙ:ΑΝ ΔΕΝ ΚΟΙΤΑΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΘΕΣ ΝΑ ΠΑΣ, ΘΑ ΠΑΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΚΟΙΤΑΣ! ΚΑΙ ΟΝΤΩΣ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ! ΕΜΕΙΣ ΧΑΡΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΜΑΣ! Ο,ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ Ο,ΤΙ ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΒΑΘΥΣ ΑΝΤΙΚΑΤΟΠΤΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΕΓΩ ΜΑΣ!!! ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ:ΘΕΤΙΚΗ ΣΚΕΨΗ ΓΙΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΗ ΜΙΑΣ ΘΕΣΗΣ ΣΤΗΝ ΕΥΤΥΧΙΑ!!!!!!:):):)
    Οι ρομαντισμοί του στυλ \"το σύμπαν συνωμοτεί για να αποκτήσεις αυτό που θες\" δεν με πείθουν. Δεν είναι όλες οι επιτυχίες ατομικές.

Banned
    ..ειμαστε αυτο που πιστευουμε πως ειμαστε..αισθανομαι συνεχως πως οι σημερινες μου σκεψεις καθοριζουν το αυριανο μου μελλον!προσπαθω παντα η τουλαχιστο τις περισσοτερες φορες να κανω σκεψεις που θα διαμορφωσουν το μελλον μου ετσι οπως θελω να το ζησω..

Senior Member
    Originally posted by roula35
    ..ειμαστε αυτο που πιστευουμε πως ειμαστε..αισθανομαι συνεχως πως οι σημερινες μου σκεψεις καθοριζουν το αυριανο μου μελλον!προσπαθω παντα η τουλαχιστο τις περισσοτερες φορες να κανω σκεψεις που θα διαμορφωσουν το μελλον μου ετσι οπως θελω να το ζησω..
    ετσι