Results 1 to 15 of 64
Thread: Οι "άλλοι"
-
25-01-2007, 10:27 #1
Οι "άλλοι"
Γεια σας παιδιά... Είπα να ανοίξω ένα καινούργιο θέμα... Θέλω να σας ρωτήσω πως σας φαίνονται εσάς οι υγειείς άνθρωποι...Αυτοι που τους βλέπουμε παντού δίπλα μας , να μιλάνε στις καφετέριες εντελώς αυθόρμητα, να κάνουν πράγματα και να ζουν...Τι σκέψεις λέτε να έχουν?Τι σκέψεις έχετε εσείς όταν τους βλέπετε(πχ ίσως φθόνο)...
I am the son and the heir, of a shyness that is criminally vulgar, I\'m the son and heir , of nothing in particular...You shut your mouth, how can you say, I go about things the wrong way, I am human and i need to be loved, just like everybody else does...
- 25-01-2007, 12:00 #2
Καλημέρα oddserver.
Όταν αισθανόμουν χάλια από την κατάθλιψη, έμπαινα στο συτοκίνητο το πρωι και κοιτούσα τους ανθρώπους σε άλλα αυτοκίνητα ή τους πεζούς που περπατούσαν και αναρωτιόμουν γιατί εγώ να είμαι έτσι και οι άλλοι γύρω μου, γνωστοί και άγνωστοι να είναι μια χαρά; Σε καμία περίπτωση δεν ένιωσα φθόνο γι\'αυτούς, απλώς ήθελα κι εγώ να είμαι σαν κι αυτούς. Από την άλλη βέβαια τα φαινόμενα πολλές φορές απατούν και σε καμία περίπτωση δε σημαίνει ότι κάποιος που φαίνεται μια χαρά, είναι κιόλας. Αν πάρω τον εαυτό μου για παράδειγμα, είμαι συνέχεια χαμογελαστή κι ευγενικη με όλους και πιστεύω ότι οι άλλοι δε φαντάζονται τι περνάω! Δεν συμφωνείς;
Νικολέτα
25-01-2007, 12:24 #3
εμενα το μυαλο μου απο τοτε που επαθα οι επαθα σκεφτεται αλλιως για τους γυρω. προχωραω στο δρομο και σκεφτομαι οτι ο καθενας απο αυτους ισως εχει κατι παρομοιο με μενα. εξαλλου κανεις δεν μπορει να καταλαβει με μια ματια.ισως πολλοι απο αυτους που βλεπουμε να εχουν προβληματα σαν τα δικα μας και να μην το ξερουμε.ποιος θα με δει εμενα εξω και θα καταλαβει οτι εχω προβλημα?θα δει μια κοπελα οπως ολες να περναει καλα και θα πιστευει οτι δεν εχω κανενα προβλημα.ο καθε ανθρωπος κουβαλαει κατι δικο του μεσα του!φθονο δεν εχω νιωσει ποτε..που ξερεις πως νιωθει ο διπλανος σου?
απλα οταν δεν εχω ορεξη για τιποτα σκεφτομαι καλα ολοι αυτοι που πανε καθε μερα για καφε και κλαμπ που την βρισκουν την ορεξη?????????
25-01-2007, 12:27 #4
φιλοι μου καλημερα. εγω αισθανομουν δυστυχως οτι ειχα μια σοβαρη παθηση γιατι ειμουν μονιμα ζαλισμενος.Αυτο βεβαια ηταν και ειναι μεγα λαθος γιατι ισως ολοι εμεις εχουμε ενα χαρισμα που δεν εχουν οι αλλοι οτι ειμαστε πολυ συνεσταλμενα ατομα, πολυ ευαισθητοι και τελοιομανεις.
25-01-2007, 13:31 #5
Στη ζωη εχουμε τα πανω μας και τα κατω μας.
Ποτε κανεις δεν ξερει πως αισθανεται ο αλλος.
Προσωπικα ποτε δεν ζηλεψα τους αλλους.
Ειμαι ευαισθητος και μου αρεσει αυτο.Πιστευω οτι ειναι
προτεριμα του εαυτου μου.
Μπορει καποιες φορες να φτανω πολυ χαμηλα λογω της
ευαισθησιας μου.
Θα ρθει μια μερα ομως που θα εκτιμηθει αυτη μου η ευαισθησια.
25-01-2007, 13:51 #6
Κι εμένα μου αρέσει που είμαι ευαίσθητη και το θεωρώ προτέρημα κι όταν εκμεταλέυονται κάποιοι αυτή την ευαισθησία, λέω ότι εγώ είμαι εντάξει με τον εαυτό μου αφού ενεργώ με βάση αυτό που αισθάνομαι. Τότε, οι άνθρωποι που με ξέρουν καλά μου λένε να αλλάξω και να γίνω πιο σκληρή. Τι να πει κανείς!
Νικολέτα
25-01-2007, 15:56 #7
εγω παλι υπαρχουν στιγμες που θα ηθελα πολυ να ειμαι υγειης και ανετη σαν τους αλλους και ναι υπαρχουν στιγμες που ζηλευω(δεν φθονω,δλδ δεν θελω το κακο τους,απλα θελω και γω ρε παιδια να ειμαι καλα!)
τωρα που το σκεφτομαι βεβαια αυτο που θελω δεν ειναι να ειμαι σαν τους αλλους αλλα σαν την παλια χαρουμενη και κοινωνικη Ιωαννα...
25-01-2007, 16:14 #8
Τους ζηλεύω.Θα ήθελα κι εγώ να μπορούσα να είμαι όπως αυτοί οι \"άλλοι\".Δεν έφταιξα εγώ γι\'αυτό που είμαι,γιατί οι άλλοι να χαίρονται κι εγώ να θρηνώ;
25-01-2007, 17:02 #9
παιδια?τι θα πει θα θελα να ειμαι σαν τους αλλους?που ξερετε τι περναει ο αλλος και ο καθε αλλος?τι νομιζετε οτι ολοι γυρω μας ειαι ευτυχισμενοι και μονο εμεις υποφερουμε?ο καθενας εχει τα δικα του προβληματα.
αυτο που λες Ιωαννα ειναι πολυ σωστο,να ησουν η παλια ιωαννα..
ο καθενας μας ας προσπαθησει να ειναι ο καλυτερος εαυτος του.
Κασσι θα ερθουν μερες που θα χαιρεσαι και εσυ..δεν θα ναι ολη η ζωη σου ετσι πιστεψε το αυτο..
τα λεω σε εσας μηπως το πιστεψω και εγω..
26-01-2007, 06:53 #10
oddserver μιας και ανοιξες εσυ αυτο το thread θα θελα να σε ρωτησω τα δικα σου συναισθηματα απεναντι στους \'\'αλλους\'\'...
την καλημερα μου!!:)
26-01-2007, 07:39 #11
Τους ζηλεύω.Τελεία.Δεν νιώθω άνετα με το ότι είμαι ευαίσθητος.Δεν με έχει βοηθήσει και πολύ μέχρι τώρα.Ανυπομονώ να γίνω άνετος σαν τους \"άλλους\".Να εκφράζομαι .Αν και φοβάμαι ότι δεν πρόκειται ποτέ να γίνει...Καμιά φορά τους φθονώ κιόλας...Κυρίως τους άλλους που με έχουν πληγώσει...Βέβαια πράγματι ποτέ δεν ξέρεις τι περνάνε οι άλλοι.Ίσως να έχουν περισσότερα προβλήματα.
I am the son and the heir, of a shyness that is criminally vulgar, I\'m the son and heir , of nothing in particular...You shut your mouth, how can you say, I go about things the wrong way, I am human and i need to be loved, just like everybody else does...
26-01-2007, 08:47 #12
Ως επι των πλειστων ζηλευω την ενεργητικοτητα τους και την ανεση με την οποια επικοινωνουνε με τους συνανθρωπους τους.
[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
26-01-2007, 08:55 #13
Καλημέρα σε όλους.
Ιωάννα και Άννυ συμφωνώ απόλυτα κι επαυξάνω!!! οddserver η ευαισθησία στον κόσμο που ζούμε πολλές φορές δε μας βοηθάει, αλλά είναι μια αρετή που δεν θα ήθελα να πιστέυω ότι θα εκλείψει από κάποιους ανθρώπους. Νομίζω ότι πρέπει να επικεντρωθούμε στον εαυτό μας και να βελτιώσουμε μερικά χαρακτηριστικά μας που νομίζουμε ότι θα ήταν καλό για ΕΜΑΣ να βελτιωθούν. Αυτό βέβαια, όπως διαπιστώνω, δεν είναι εύκολη υπόθεση και θέλει προσπάθεια. Όλα τα όμορφα πράγματα όμως στη ζωή είναι δύσκολα, για να τα εκτιμάμε όταν τα κατακτήσουμε! Να είσαι σίγουρος ότι θα τα καταφέρεις.
Νικολέτα
03-02-2007, 21:15 #14
Έχω δει αρκετά για να ξέρω ότι τα φαινόμενα απατούν... οπότε δεν χωρίζω το κόσμο σε άλλους και άλλους :) Και μένα αν με δει κάποιος θα πει ότι είμαι μια χαρά παιδί! (χααχα).
Πέρα από το χιούμορ όλοι λίγο πολύ κάτι έχουν. Άλλοι λίγο κι άλλοι πολύ. Βλέποντας κάποιον σε μία καφετέρια να γελάει δεν θα μου κάνει εντύπωση γιατί μάλλον και \'γω θα γελάω.
Όταν κοιτάω κάποιον δεν λέω \"αυτός είναι καλά\" ή όχι. Δεν το σκέφτομαι καν. Γιατί δεν ξέρω. Κι έχω δει πολλούς που είναι πολύ χειρότερα από μένα. (αυτό αν θεωρηθεί αλαζονικό, τι να κάνουμε).
Το σημαντικό νομίζω είναι να ασχοληθούμε με τον εαυτό μας. Δηλαδή να αναγνωρίσουμε που χωλένουμε και να το επιδιορθώσουμε. Όχι τόσο να κοιτάμε τους άλλους.
03-02-2007, 21:55 #15
Καλησπερα.Δεν εχω καταλαβει γιατι θα πρεπει να διαχωριστουμε εμεις με τους αλλους.Αν και για μενα υσχιει,νιωθω ηδη αρκετα διαφορετικος απο τους αλλους,ομως γιατι να υπαρχει η μαλλον γιατι εμεις οι ιδιοι βαζουμε αυτο τον διαχωρισμο.Ο καθενας κουβαλα τον δικο του σταυρο,αλλοι ομως το εκλαμβανουν αλλιως.Στην ουσια δεν εχω να ζηλεψω τιποτα και κανεναν,μου αρκει ο δικος μου σταυρος.Οσο οι αλλοι κι αν φαινονται \"ανετοι\" κατα εμενα δεν ειναι και τοσο πολυ. Το κανουν σαν αμυνα,δεν θελουν να φανερωθουν ισως,δεν θελουν να διαφερουν,πιστευω ειναι δια φοροι οι λογοι τους οποιους και μπορω να καταλαβω.Συναναστρεφομαι καθημερινα με ανθρω πους που θεωρουν μεγαλο ζητημα και προβλημα τους τι θα φορεσουν σημερα,βαρεμαρα,ανια, δεν τους μπαινουν τα ρουχα κλπ.Προβληματα που για μενα φαινονται τοσο μικρο μπροστα στα δικα μου,αλλα ετσι ειναι,ο καθενας εκλαμβανει διαφορετικα τον τροπο ζωης του..Οσο πιο βαθεια μπαινεις στο προβλημα σου,τοσο πιο πολυ διαφερεις και ξεχωριζεις μεσα σε τοσο πληθος,εχει ομως καποιο σκοπο.. οσο να ναι..!!
Ευχαριστω!"...και θα πληρώνω σαν αντίτιμο στο χρόνο, την μοναξιά για όλα τα χάδια που ζητούσα."
Εργασιακός εκφοβισμός και κακοποίηση
30-07-2025, 09:56 in Κακοποίηση