τοσο αγοροφοβια? - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 18 of 18
    Senior Member
    Μακάρι ρε νατασα,Δέν ξέρεις πόσο στεναχωριέμαι κάθε μέρα.Η μάλλον ξέρεις.Υπάρχουν τα κέντρα ψυχικης υγείας που είναι τσάμπα αλλά εγώ τουλάχιστον δέν είχα καλή εμπειρία.Όσο αναφορά το ομαδικό του πράγματος...όλοι εδώ είμαστε μπορούμε να μιλάμε και να παίρνουμε κουράγιο ο ένας απο τον άλλο.

Και όταν νιώθεις οτι δέν βγάζεις κάτι με τον ψυχολόγο,φύγε.Είναι και τα λέφτα πολλά.Μου έχει τύχει και μένα να πάω σε μία η οποία δέν μπορούσε να με βάλει σε μια σειρά.Ήταν μικρή και έκανε ξερά τα πράγματα που ήξερε στα βιβλία.Ούτε καν ένιωσε ποτε στην ζωή της πανικό.Γενικός αμα βλέπεις οτι τελιώνει η συνεδρία και δέν πήρες κάτι σπίτι να το σκεφτείς τότε κάτι δέν πάει καλά.

Member
    εμενα μου ειχε κανει την εξης ερωτηση...δεν πιστευεις πος αυτοι οι ανικοι εξυπηρετουν στο να μαθεις καποια πραγματα???για να δουμε ποσες κρισεις θα παθεις μεχρι να ανακαλυψεις αυτα που θελεις...και η ερωτηση αυτη ειχε ξαναγινει σε ενα απο τα θεματα στο φορουμ...γιατι επιλεγεις να εισαι κοινωφοβικη...αυτες οι ερωτησεις ειναι η βαση στο προβλημα...π.χ για να αποφυγω να ρεζιλευτω δεν παω εξω για ποτο...για να αποφυγω την αμηχανια του δεν εχω να πω τπτ...για να αποφυγω τυχον απορριψη...για να αποφυγω να νιωσω υποτιμιση μπροστα σε ενα αλλο ατομο...

Senior Member
    Νομίζω η αγοραφοβία (έτσι όπως την ζώ) και την κοινωνική φοβία δέν έχει και μεγάλη σχέση.Σόρρυ κιολας αλλά ποτέ δεν την κατάλαβα την κοινωνική φοβία.Είμαι ενας ανθρωπος που ντρέπεται αρκετά απο πιτσιρίκος, αλλά δέν μπορώ να φτάσω στο σημείο να πώ οτι οκ φοβάμαι να πάω έξω γιατι θα νιώθω αμήχανα ή θα ρεζιλευτώ.

Ειλικρινά στα φρύδια μου αν ρεζιλευτώ ή αν έρθει κάποια στιγμή αμηχανίας.Δέν νομίζω να σου κάνουν χάρη που βγαίνετε έξω.Είσαι άνθρωπος και πρέπει να πάρεις και συ τον χώρο σου σε αυτή την κοινωνία.

Page 2 of 2 FirstFirst 12