μαυρος καθρεφτης - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 28 of 28
    Banned
    Originally posted by moonlight_walker
    Μαλλον πρεπει να ξεκινησω απο γνωριμιες δηλαδη. Αλλα εχω την αισθηση οτι τα αγορια που γνωριζω(γτ εχω γνωρισει καποια μεσω μιας φιλης) δεν με καλοβλεπουν. Ισως δειχνω εχθρικη,ισως δεν βρηκα τα καταλληλα ατομα. Παντως ακομη κ σ αυτους που μου κανουν κλικ κ θα δοκιμαζα πχ να πιω αυτο τον ριμαδοκαφε:P δεν μπορω να μιλησω. Δεν μπορω να πλησιασω αγνωστους κ ολοι μοιαζουν να εχουν σχηματισει ηδη τις κλικες τους...αγχωνομαι....
    ισως λεω ισως να δειχνεις καπως απροσιτη λογω ντροπαλοτητας..

Member
    \"if you want to be loved,...love\" ..να αγαπησεις,λοιπον, τον εαυτο σου..καθετι πανω σου..να αγαπησεις το χαρακτηρα σου..καθε σου χαρισμα και ικανοτητα..και οταν θα εκτιμησεις τον εαυτο σου,θα ερθει τοσο ευκολα αυτο που ζητας απτους αλλους..μην ξεχνας πως στα ματια των αλλων,ειμαστε αυτο που εκπεμπουμε..εισαι μικρη ακομα,δεν χρειαζεται να βιαζεσαι..να δουλεψεις με τον εαυτο σου και να αποκτησεις αυτοπεποιθηση και αυτοεκτιμηση..θα σε κανει να αισθανθεις υπεροχα και θα βοηθησει τη ζωη σου γενικοτερα!!!

Junior Member
    VasilisA πώς μπορω να βρω τί κανω λαθος; Εμφανισιακα το παραδεχομαι,δεν ειμαι ομορφη. Δεν εχω ομως κ καμια δυσμορφια...Dohra_agxos μαλλον εχεις δικαιο σ αυτο που λες για το οτι ΠΑΡΑειμαι συνεσταλμενη κατι που επισης δεν ξερω πώς να αντιμετωπισω..ευχαριστω κ παλι παντως που μπηκατε στν κοπο να μου απαντησετε. Εγω πώς μπορω να δω δικα σας post?

Banned
    VasilisA πώς μπορω να βρω τί κανω λαθος; Εμφανισιακα το παραδεχομαι,δεν ειμαι ομορφη. Δεν εχω ομως κ καμια δυσμορφια...Dohra_agxos μαλλον εχεις δικαιο σ αυτο που λες για το οτι ΠΑΡΑειμαι συνεσταλμενη κατι που επισης δεν ξερω πώς να αντιμετωπισω..ευχαριστω κ παλι παντως που μπηκατε στν κοπο να μου απαντησετε. Εγω πώς μπορω να δω δικα σας post?
    καλη μου??μολις ειπες την μαγικη λεξη..\"Εμφανισιακα το παραδεχομαι,δεν ειμαι ομορφη\"
    βγαλε το αυτο απο το μυαλο σου κ το λεξιλογιο σου κ ολα θα κυλησουν οπως πρεπει!

Junior Member
    Το να αρνηθω την αληθεια δεν θα μου δωσει αυτοπεποιθηση...Αλλα στ αληθεια ωρες ωρες εκνευριζομαι τρελα που δεν ετυχε να γεννηθω θεα,να μη χρειαζεται να κουνησω ουτε το μικρο μου δαχτυλακι για να βρω τον ερωτα κ αλλες, θελω να εξαφανιστω απ τον πλανητη αν ειναι να συνεχισω να νιωθω αορατη. Ακουγομαι ματαιοδοξη, το ξερω, αλλα παραδεχομαι απλα ο,τι νοιωθω.

Senior Member
    Αγαπητό Φεγγαράκι…
    Για αυτό συμμετέχουμε σε ένα φόρουμ σαν αυτό για να μπορούμε να ανταλλάσσουμε απόψεις και να αλληλοβοηθιόμαστε από πράγματα και καταστάσεις που μας απασχολούν…

Καταρχήν δεν είμαι ειδικός ψυχολόγος. Ολα αυτά είναι από προσωπικές μου εμπειρίες και εκτιμήσεις
    Πρέπει να λάβεις υπόψη σου τις τελευταίες τρεις προτάσεις μου στο προηγούμενο μου ποστ.….
    Την ομορφιά πρέπει να την αφήσεις τελευταία οπωσδήποτε….

Η εξωτερική εμφάνιση με λίγο γυμναστική και κάποια περιποίηση βελτιώνεται εντυπωσιακά επομένως αυτό μη σε απασχολεί και τόσο…

Πρέπει να βελτιώσεις την αυτοπεποίθηση σου και αυτό που σου είπε η Δωρα είναι σημαντικό…
    Μου έτυχε πολλές φορές να γνωρίσω αρκετές κοπέλες σε μια παρεα και τελικα να με τραβάει η αντικειμενικά πιο άσχημη λόγω της προσωπικότητας της…

Πρέπει να ασχολείσαι με πράγματα που σου αρέσουν χωρίς να δίνεις και λογαριασμό για το κάθε τι που θέλεις.
    Κάνε τον εαυτό σου το επίκεντρο της παρεας ακριβώς βασιζόμενη στον τροπο με το οποίο ζεις και αντιμετωπίζεις διαφορες καταστάσεις….

Μην την πέφτεις εσυ σε άνδρες…είναι εντελως άκομψο
    Μην δείχνεις ότι σε ενδιαφέρει άμεσα να κάνεις εδώ και τωρα σχέση.
    Μην εντυπωσιάζεσαι η μην δυσανασχετείς έντονα.

Προσωπικά πιστεύω ότι εάν ακολουθήσεις αυτά που αναφέρω πιθανώς στο μέλλον να μην ξανα ασχοληθείς με αυτό το θέμα….

Senior Member
    :) καλη μου...διαβαζοντασ σε σκευτηκα το πρωτο μου αγορι..

τοτε ημουν 15 μισι χρονων και δεν ειχα φιληθει γαλλικο..καν.. και φυσικα ολα τα κοριτσια ηταν πολυ πιο μπροστα απο εμενα τοτε..
    .. ε γνωρισα καποιον (που αλλου..στο ιντερνετ...:P:P:P) (τοτε ηταν πολυ αθωα τα πραγματα..)
    που μου εβγαλε μια τρυφεροτητα.. μια συμπαθεια..εκεινοσ 18 χρονων τοτε..
    η ολη σχεση ηταν μια χλαπατσα και μια αποτυχια και μιση... ηταν ομωσ μια εμπηρια απο την οποια εμαθα..περισσοτερο το ποια ειμαι , το τι θελω..και το τι ειδουσ αντρεσ δεν πρεπει ποτε να προσεγγισω στην ζωη μου ξανα.. το συμπερασμα μου ειναι..ε απο καπου πρεπει να αρχησουμε ολοι..

τωρα αν τον γνωριζα δεν θα του εριχνα ουτε ενα βλεφαρο.. και να φανταστεισ τοτε ε..τον εβρησκα και γλυκουλη τρομαρα μου..
    ευτυχωσ λεω ομωσ.. γιατι .. μου ανεβηκε η αυτοπεποιθηση μου..και ηταν ενα μικρο σπρωξημο στην ΄\'\'ζωη..\'\'

προσ θεου δεν σου λεει κανεισ εννοειτε να βρεισ τον πρωτο τυχοντα..αλλα μην περιμενεισ και τον πριγκιπα..θα ερθει και ο πριγκιπασ στην ωρα του..εκει που δεν θα τον περιμενεισ..
    ...Η μονη μας υποχρεωση..... ειναι να σωσουμε τα ονειρα μας...

..ελπιδα ειναι η αισθηση που εχεισ οτι αυτο που νιωθεισ να σε βαραινει τωρα,δεν θα κρατησει για παντα....

..Μονο στα ηρεμα νερα καθρεφτιζεται κατι χωρις ν αλλαζει μορφη.
    Μονο σ ενα ηρεμο μυαλο υπαρχει η καθαρη αντιληψη του κοσμου...

Member
    [quote]Originally posted by Innak
    \"if you want to be loved,...love\" ..να αγαπησεις,λοιπον, τον εαυτο σου..καθετι πανω σου..να αγαπησεις το χαρακτηρα σου..καθε σου χαρισμα και ικανοτητα..και οταν θα εκτιμησεις τον εαυτο σου,θα ερθει τοσο ευκολα αυτο που ζητας απτους αλλους..μην ξεχνας πως στα ματια των αλλων,ειμαστε αυτο που εκπεμπουμε..εισαι μικρη ακομα,δεν χρειαζεται να βιαζεσαι..να δουλεψεις με τον εαυτο σου και να αποκτησεις αυτοπεποιθηση και αυτοεκτιμηση..θα σε κανει να αισθανθεις υπεροχα και θα βοηθησει τη ζωη σου γενικοτερα!!! [ακούγεται τόσο λογικό αλλά είναι αρκετά δύσκολο να το συνειδητοποιήσεις πλήρως, πόσο μάλλον όταν είσαι κ 18...Είναι γεγόνος!Όσο πιο καλά αισθάνεσαι εσύ με τον εαυτό σου τόσο θα ελκύεις κ τους άλλους κοντά σου.Η ομορφιά έρχεται μάλλον σε δεύτερη μοίρα αφού κανείς δεν επιθυμεί να είναι με κάποιον όμορφο που είναι μονίμως πχ κατσούφης ή κομπλέξικός.Η ομορφιά μπορεί να παραπλάνησει αρχικά αλλά ως εκεί.]

Senior Member
    Το να αρνηθω την αληθεια δεν θα μου δωσει αυτοπεποιθηση...Αλλα στ αληθεια ωρες ωρες εκνευριζομαι τρελα που δεν ετυχε να γεννηθω θεα,να μη χρειαζεται να κουνησω ουτε το μικρο μου δαχτυλακι για να βρω τον ερωτα κ αλλες, θελω να εξαφανιστω απ τον πλανητη αν ειναι να συνεχισω να νιωθω αορατη. Ακουγομαι ματαιοδοξη, το ξερω, αλλα παραδεχομαι απλα ο,τι νοιωθω.
    ολα ειναι θεμα στυλ και σταιλιγκ να σου δωσω παραδειγματα οχι ομορφων γυναικων που ξερουμε και παρ ολα αυτα θεωρουντε γοητευτικεσ , ελκυστικε σ και πωσ εχουν κατι επειδη εχουν ενδιαφερον χαρακτηρα και καλο κουρεμα- βαψημο κλπ??

ε δεν την λεσ και κουκλαρα..
    sandra bernhard http://i6.photobucket.com/albums/y20...a_Bernhard.jpg και φτιαγμενη http://i98.photobucket.com/albums/l2.../Safezone9.jpg

uma thurman απλη νορμαν κοπελα http://i6.photobucket.com/albums/y20...ma-thurman.jpg και φτιαγμενη http://i192.photobucket.com/albums/z...picture-11.jpg

η Jessica Parker... γλυκουλα και χαριτωμενη..
    http://i6.photobucket.com/albums/y20...gging-com1.jpg και φτιαγμενη http://i1179.photobucket.com/albums/...d-necklace.jpg

..ελπιδα ειναι η αισθηση που εχεισ οτι αυτο που νιωθεισ να σε βαραινει τωρα,δεν θα κρατησει για παντα....

Junior Member
    Αντε να δουμε ποτε θα ρθει ο πριγκιπας...ισως ερθει οταν γινω κ εγω η ιδανικη πριγκιπισσα(κ δν εννοω απο αποψη εμφανισης τοσο, οσο απο αποψη χαρακτηρα κ ικανοτητων):P

Senior Member
    και θα δεισ πωσ δεν ειναι ενασ ο πριγκιπασ... πριγκιπες πολλοι..ο βασιλιασ ενασ..χεχεχε

Junior Member
    :P

Junior Member
    Μου ειναι δυσκολο να \"ζησω\"τη φοιτητικη μου ζωη(στον ερωτικο τομεα αναφερομαι) εξω απ τα ορια μιας σχεσης. Μηπως ειμαι πολυ συντηρητικη; Μηπως δεν ειναι φτηνη οποια κανει σεξ με οποιον την ελκυει;
    Αν ΘΕΛΕΙΣ να δίνεις στον κάθε ένα κάτι ΤΟΣΟ πολύτιμο ΟΣΟ το σώμα σου, τότε κάνε το. Εγώ πάντως, που δεν σε γνωρίζω, ήδη λυπάμαι αν το κάνεις. Κάθε άνθρωπος συνειδητοποιημένος αναγνωρίζει την αξία του και δεν την πασσάρει στον πρώτο/πρώτη τυχόντα/ τυχούσα για μια βραδιά.
    Να επισημάνω ότι ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΧΕΣΗ για να βρούμε στήριγμα.
    Αν είσαι με κάποιον για να:
    -σε στηρίζει
    -σε αγαπάει
    -σε φροντίζει
    ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ για να ΣΟΥ δινει, ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ.
    Σχέση να κάνεις όταν θελήσεις να προσφέρεις στον άνθρωπο που σε ελκύει και εμφανισιακά αλλά και συναισθηματικά/πνευματικά. Διότι ποιο το όφελος να είσαι με κάποιον απλά και μόνο για τα looks αν το μυαλό λείπει και κάθε λίγο και λιγάκι δεν μπορείτε να καταλήξετε κάπου, λέτε ΑΝΤΙΘΕΤΑ πράματα και δεν καταλαβαίνεστε;;;;;;;

Μη βιάζεσαι και ΜΗΝ ΨΑΧΝΕΙΣ. Ακόμα και αγόρι να βρεις, αν θεωρήσεις ότι η ύπαρξή του σου δίνει αξία, λάθος θα κάνεις. Την αξία σου θα την καθορίσουν οι πράξεις σου, τα πιστεύω σου, η ωριμότητά σου. Οχι το ΑΝ και ΤΙ αγόρι έχεις.

Έχε τα μάτια σου ανοιχτά αλλά όχι γουρλωμένα.
    Απλά να δίνεις ευκαιρία σε άτομα ώστε να τα γνωρίσεις. Μπορεί να κερδίσεις μια φίλη, ένα φίλο ή μια σχέση. Αλλά μπορεί και να μη κερδίσεις τίποτα. Για αυτό προσοχή στο ΤΙ και ΠΟΥ δίνεις.
    Πάνω από όλα να προσέχεις το τομάρι σου από κακοτοπιές, δηλαδή να σκέφτεσαι πριν δώσεις και πόσο θα δώσεις.

Page 2 of 2 FirstFirst 12