ΦΟΒΟΣ_ΠΑΝΙΚΟΣ HELP!!!
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 5 of 5
    Senior Member

ΦΟΒΟΣ_ΠΑΝΙΚΟΣ HELP!!!

Καλησπερα σε ολους!Εχω εδω και 3 βδομαδες περιπου επι καθημερινη βαση αρκετους πονοκεφαλους...εχω κανει 2 φορες αξονικη στο κεφαλι γι'αυτο το λογο...η μια πριν 4 χρονια και η αλλη πριν 1 χρονο,δεν εδειξαν τπτ και η δυο!Ο φοβος και ο πανικος ομως δε λενε να φυγουν.Συχνα αναρωτιεμαι...και αν εχω οντως κατι και δε φανηκε στις εξετασεις?Δε μπορει να ποναω τοσο πολυ...Ωρες ωρες λεω τωρα θα πεσω κατω απο τη ζαλαδα η τωρα θα κανω εμετο!Απο την αλλη λεω,μα αν ειχα κατι το σοβαρο πχ. θα ημουν ακομα ορθιος η θα ειχα ορεξη για φαγητο?Λογικα οχι...Σημερα πηγα και εκανα αναλυτικες εξετασεις αιματος και δευτερα θα παρω τα αποτελεσματα!Ειμαι ατομο αγχωδης και φοβαμαι πολυ με τις αρρωστιες,με το παραμικρο τρεχω στους γιατρους και απο ολους καθε φορα περνω την ιδια απαντηση...δεν εχεις τπτ,απο το αγχος ειναι!Τι να κανω δεν ξερω...καθε γνωμη και βοηθεια,φυσικα δεκτη!

Senior Member
    Ξέρεις κάτι.Αν σου πω οτι όντως υπάρχει πρόβλημα και οτι εχεις κάτι σοβαρό, εσύ ο ίδιος μετά απο λίγο θα αρχίσεις πάλι να λές \"μπά δέν ισχύει δέν έχω τίποτα με τρόμαξε αυτός.

Αν σου πώ οτι όλα αυτά είναι απο το άγχος σου και απο τον παράλογο φόβο σου για τις αρρώστιες θα πείς \"ώχ μωρέ που καταλαβαίνει αυτος τώρα, εγώ μάλλον έχω κάτι πολύ σοβαρό και οι βλάκες οι γιατροί δέν το βρίσκουν γιατί θα ναι σπάνιο.

Πρέπει μόνος σου να περάσεις αυτο το ταξίδι.Να ωριμάσεις και να καταλάβεις τι παίζει τελικά με τον εαυτό σου.Και γιατί να νιώθεις έτσι όπως νιώθεις.

Junior Member
    file mina akouse me kala!epi dyo xronia eixa ponokefalous,zalades,baria matia,astatheia xypnaga k koimomouna etsi!arxisa tis magnitikes ola kala!den mou evgaze kanenas ap to myalo oti exo provlima sovaro!k an kapoies stigmes to evgaza nomiza oti tha zo etsi gia panta!stamatisa ti douleia giati eniotha oti den mporousa,xorisa me tin kopela mou,den evgaina katholou exo!me liga logia katestrepsa ti zoi mou k ayto itane to pragmatiko provlima k oxi to kefali!meta apo dio xronia ekana kapoies fysikotherapies giati eixane piastei ta nevra ston ayxena apo tin poli piesi!ayto itane!edo k 4 xronia den exo parei oute ntepon gia to kefali!vres tropous xalarosis giati apla to agxos sou vgainei sta nevra tou kefaliou!den pathaineis tipota xoria oti einai kourastiko! to katalavaino!pare ta pano sou k skepsou ti tha kaneis otan sou perasei!na sai kala!!!

Senior Member
    Συνήθως τα νεύρα στο αυχενικό είναι αυτά που επηρεάζουν και αισθανόμαστε την ζαλαδα και η οποία μας ανησυχεί και θέλουμε να μετράμε συνεχεια την πιεση μας η να κάνουμε αξονικές τομογραφιες…
    Συμφωνώ απόλυτα με τις φυσιοθεραπείες στην περιοχη του αυχένα η ακόμη και καθημερινο μασαζ. Εμένα με βοήθησαν ιδιαίτερα σε αυτό το κομμάτι

Senior Member
    Η αδερφή
    μού έχει τα ίδια...Και πού δέν πήγε...
    Τα πάντα έκανε και τίποτα.Τώρα τελευταία
    πίνει το τσάι το Λίνεα και ο πονοκέφαλος τής περνάει.
    Τρία τριγωνάκια σε μία μεγάλη κούπα
    και καυτό νερό εννοείται...Όταν δέν το πίνει
    τήν πιάνει πάλι..