Σύντομο τεστάκι! - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 31 to 41 of 41
    Senior Member
    Originally posted by RainAndWind
    Originally posted by Soul_Rebel

Soul_Rebel:Mm/Lj/Rh/Sn
    Happy and well balanced.Some chivalry and/or high standards.

Ναι πανάθεμα με ! :P
    χαχαααα:D
    Ξέρεις τι μας είπε,έτσι;Eυτυχισμένοι δονκιχώτες με τελειομανίες,αλλά ισορροπημένες παρολαυτά.:mad::o:P
    Νομίζω κάνει μπαμ από μακριά, αύριο θα διορθώσω το βιογραφικό μου :P

Senior Member
    Raw:Mm/Lj/Rh/Sn

Dora:Mm/Lj/Sn/Rh
    Contended and maybe a little superior.Morality fits the occasion.

Lou!:Lj/Mm/Rh/Sn
    You\'re a romantic,idealizing women or expecting too much of men.

Φωτεινή:Mm/Sn/Rh/Lj
    Women:you like your men strong and your women stronger.
    Men:Wannabe lover.

Soul_Rebel:Mm/Lj/Rh/Sn

Melissa:Mm/Sn/Lj/Rh
    You\'re strong to the point of ruthlessness.Truth rules all.

Θεοφανία:Sn/Mm/Lj/Rh
    You claim to be a realist,but you\'re actually a romantic.

Rem:Mm/Rh/Sn/Lj
    Live a little!You\'re too stubborn.

Εσωτ.σήψη:Mm/Lj/Sn/Rh
    Contended and maybe a little superior.Morality fits the occasion.

DissolvedGirl:Lj/Sn/Mm/Rh
    You believe in common sense and relative morality.You\'re uncertain.
    Θάμα, θάμα...Δεν υπάρχει κατηγορία για μένα, εκατομμύρια ειδικοί εργάζονται νύχτα μέρα για να μπορέσουν να αξιολογήσουν την απάντηση μου στο θέμα, τα δημοσιογραφικά επιτελεία σε όλες τις έγκυρες εφημερίδες του κόσμου είναι ανάστατα και το CNN διέκοψε την ομιλία του Ομπάμα για να αναγγείλει την είδηση πως ούτε ακόμη κι ο Deep Blue που κέρδισε τον Κασπάροβ , είχε τη σχετική λύση στο ζήτημα της συμμετοχής μου στο τεστάκι της RAW !!

Υ.Γ. Οι φήμες πως ετοιμάζεται επανάσταση στο Τατζικιστάν με λαϊκή απαίτηση την εδώ και τώρα κατηγοριοποίηση μου με βάση τις απαντήσεις μου στο τεστ , ελέγχονται ως ανακριβείς...
    [B][I]Human, is nothing else but two dates engraved upon a tombstone...[/I][/B]

Member
    Originally posted by sabb
    Ρέιν σόρι για το οφ τόπικ, αλλά το login avroula, για λόγους που δεν καταλαβαίνω θέλει κάποιες απαντήσεις από μένα δημόσια και μάλιστα μέσα από το δικό σου θέμα...
    Φυσικά δεν είμαι διατεθειμένος να πω οτιδήποτε με κάποιον που αγνοώ την ύπαρξη του μια και το νικ avroula δεν μου λέει απολύτως τίποτε, λυπάμαι..

Ε μα και συ. Πες την καλημερα και ας πεσει χαμω. Σου συνιστω να διαβασεις το ποιηματακι μου στο θεμα αιμομιξια. μοιαζεις πολυ με εναν απο τους πρωταγωνιστες, αυτον με το αυστηρο εγω. Αυτον που εφανη, με το στεφανι κρατοντας γιαταγανι λοολολ, τι συμπτωση. Ψυχαναλυτικα ερμηνευοντας γιατι σε ξεχασε η θεματοθετρια πιστευω πως ειναι γιατι εχει και αυτη πολυ αυστηρο εγω και τα ομονυμα απωθουνται.

Senior Member

Φωτεινή:Mm/Sn/Rh/Lj
    Women:you like your men strong and your women stronger.
    Men:Wannabe lover.
    μπουαχαχαχα
    αληθεια ειναι!!αλλα λιγο...

Senior Member
    Originally posted by imerosjohn
    Ρέιν σόρι για το οφ τόπικ, αλλά το login avroula, για λόγους που δεν καταλαβαίνω θέλει κάποιες απαντήσεις από μένα δημόσια και μάλιστα μέσα από το δικό σου θέμα...
    Φυσικά δεν είμαι διατεθειμένος να πω οτιδήποτε με κάποιον που αγνοώ την ύπαρξη του μια και το νικ avroula δεν μου λέει απολύτως τίποτε, λυπάμαι..

Ε μα και συ. Πες την καλημερα και ας πεσει χαμω. Σου συνιστω να διαβασεις το ποιηματακι μου στο θεμα αιμομιξια. μοιαζεις πολυ με εναν απο τους πρωταγωνιστες, αυτον με το αυστηρο εγω. Αυτον που εφανη, με το στεφανι κρατοντας γιαταγανι λοολολ, τι συμπτωση. Ψυχαναλυτικα ερμηνευοντας γιατι σε ξεχασε η θεματοθετρια πιστευω πως ειναι γιατι εχει και αυτη πολυ αυστηρο εγω και τα ομονυμα απωθουνται.
    Χαχα, γελάσαμε βρε παιδιά...

Κοίταξε Ήμερε, σου έμεινε απωθημένο το θέμα με την αιμομιξία, το ποιηματάκι σου δεν μου άρεσε γιατί το βρίσκω λιγάκι ρηχό για τα δικά μου γούστα και με καθόλου έμπνευση - χωρίς παρεξήγηση έτσι ?
    Προφανώς για να εκφράσεις μια αντιπάθεια σου, πετάγεσαι σ\' ένα θέμα που δεν έχεις την παραμικρή συμμετοχή για να μου πεις σε ποιον ή ποια θα λέω καλημέρα ?? Περίεργο δεν είναι ? Είσαι εμφανώς κι εσύ και η Αυρούλα off topic, θα μπορούσες να με πετύχεις κάπου αλλού για να εκφράσεις την όποια σου ενόχληση ή αν ενοχλείσαι τόσο πολύ με την παρουσία μου, άνοιξε ένα σχετικό θέμα βρε αδελφέ, δεν σου φταίνε τα θέματα των άλλων...

Όσο για το αν έχω αυστηρό εγώ, σε πληροφορώ πως έχω και μάλιστα με τον εαυτό μου , συνήθως είμαι ηλιθιωδώς επιεικής με τους άλλους ... Δεν ανέχομαι μονάχα την κουτοπονηριά που παράγεται από ανόητους που νομίζουν πως βρίσκονται στο απυρόβλητο , όπως καταλαβαίνεις δεν με εκφράζει το \"αθώος λόγω βλακείας\"....

Κάνεις πολύ μεγάλο λάθος αν νομίζεις πως ενοχλήθηκα γιατί με \"αγνόησε\" η θεματοθέτρια, το τελευταίο μου πόστ είναι καθαρά χιουμοριστικό - αν καταλαβαίνεις τι εννοώ με τη λέξη χιούμορ...

Την καλημέρα μου

Member
    Σιγα το σοβαρο θεμα που χαλασα φιλε μου. Χαλαρωσε. Το θεμα ηταν για να περνα η ωρα δεν ηταν καμια βαθια εξομολογηση. Ισα ισα που η ψυχαναλιτικη μου αναγνωση του εδωσε και μια σοβαρη νοτα να βγαλουμε και ενα σοβαρο αποτελεσμα.

Senior Member
    Originally posted by imerosjohn
    Σιγα το σοβαρο θεμα που χαλασα φιλε μου. Χαλαρωσε. Το θεμα ηταν για να περνα η ωρα δεν ηταν καμια βαθια εξομολογηση. Ισα ισα που η ψυχαναλιτικη μου αναγνωση του εδωσε και μια σοβαρη νοτα να βγαλουμε και ενα σοβαρο αποτελεσμα.
    Δεν είπα πουθενά πως χάλασες το θέμα, είπα πως είσαι off topic και είθισται όταν είσαι εκτός θέματος - όποιο κι αν είναι αυτό , όποια σοβαρότητα νομίζεις πως έχει ή όχι - να ζητάς, έστω και για τα προσχήματα αν θέλεις , μια συγγνώμη από την θεματοθέτρια και από τους υπόλοιπους συμμετέχοντες για την εκτός θέματος παρέμβαση σου, δεν φταίνε σε τίποτε οι άλλοι να διαβάζουν τα δικά σου απωθημένα.

Και μην το συνεχίσουμε σε παρακαλώ, παραδέχομαι πως την έχεις μεγαλύτερη από μένα, να \'σαι καλά....

Senior Member
    Eίσαι ικανοποιημένη(γεμάτη,ευχαρ ιστημένη αλλιώς)και ίσως να επιδεικνύεις λίγη ανωτερότητα.Η ηθική ταιριάζει στην περίπτωση(σού\'ρχεται κουτί με λίγα λόγια):P
    πω μαρεσει!μακαρι να ηταν αληθεια ομως!:P

Senior Member
    Το έχει κάνει κανένας αυτό το τεστ με τον Ρομπέν των Δασών;
    Έχει πλάκα.Λοιπόν,για όσους δεν το γνωρίζουν,κάντε το και μετά θα σας πω τα αποτελέσματα.

Το στόρυ πάει έτσι:
    O Σερίφης του Νόττινγχαμ συλλαμβάνει τον Ρομπέν των Δασών και τον Little John.Tους πετάει σε ένα μπουντρούμι.Η Μάριoν μαθαίνει ότι ο αγαπημένος της έχει συλληφθεί και πηγαίνει στον Σερίφη του Νόττινγχαμ να ικετέψει να τον αφήσει ελεύθερο.

Ο Σερίφης(που πάντα τη γούσταρε)της λέει πως για να τον αφήσει αυτόν και τον φίλο του θα πρέπει να ξαπλώσει μαζί του(κοινώς να της πετάξει τα μάτια έξω,λολ).
    Εκείνη το κάνει και ο Σερίφης αφήνει ελεύθερο το Ρομπέν και τον Little John.H βλαμένη η Μάριoν,λολ,του εξομολογείται τη συμφωνία της με τον Σερίφη.Εκείνος οργίζεται,δεν πιστεύει στ\'αυτιά του,στα μάτια του,στα φρύδια του και τα λοιπά.
    Τη διώχνει.Η Μάριoν είναι απελπισμένη.

Ο Μικρός Γιαννάκης(που πάντα τη γούσταρε)παίρνει το μέρος της,την υποστηρίζει απέναντι στον Ρομπέν και της εξομολογείται ότι πάντα την αγαπούσε,θα την αγαπά και θα την στηρίζει,αν αυτή εγκαταλείψει το Sherwood δια παντός και φύγει μαζί του.Αυτή τον πιστεύει και φεύγει μαζί του για ένα ταξίδι με βάρκα την ελπίδα(σε μία ξένη χώρα).

Βάλτε με τη σειρά που αξιολογείτε τα εμπλεκόμενα άτομα.(πρώτο αυτόν που κρίνετε ως σωστότερο,τελευταίο τον λιγότερο σωστό για σας,τουτέστιν τον αχρήστου.):D

Ξεκινώ εγώ:
    1)ΜΜ(maid Marion)
    2)LJ(little John)
    3)RH(Robin Hood)
    4)SN(sheriff of Nottingham)

#όσοι τό\'χετε κάνει,μην καρφωθείτε στους νέοπες,να το κάνουν όσοι δεν έχουν ιδέα.:P
    Ρειν μου..εγω το ηξερα αυτο το τεστακι με ανονυμουσ κεραταδεσ...

δεν θυμαμαι τι ειχα πει τοτε..παντωσ τωρα λεω..

1.μικροσ Γιαννακησ..:P
    2.Λειντι Μαριον
    3.Ο σΕΡΙΦΗΣ
    4.ο Χαζοσ ο Ρομπεν που θα χτυπαει το κεφαλι του στον τοιχο...:):):)

και να τα μεταφρασω τωρα..

1)LJ
    2)ΜΜ
    3)SN
    4)RH

..δεν εχω κοιταξει αν εχεισ γραψει την απαντηση..θα παω τωρα
    να δω..
    ...Η μονη μας υποχρεωση..... ειναι να σωσουμε τα ονειρα μας...

..ελπιδα ειναι η αισθηση που εχεισ οτι αυτο που νιωθεισ να σε βαραινει τωρα,δεν θα κρατησει για παντα....

..Μονο στα ηρεμα νερα καθρεφτιζεται κατι χωρις ν αλλαζει μορφη.
    Μονο σ ενα ηρεμο μυαλο υπαρχει η καθαρη αντιληψη του κοσμου...

Senior Member
    Όποιος πήρε το κορίτσι στο τέλος (αφού την υπερασπίστηκε στον \"αντίζηλο\" RH) , είναι ο κερδισμένος, ο ηθικά ανώτερος, ο άντρας ο σωστός, αυτός που ξέρει να εκτιμά...
    Η Μάριον πάει δεύτερη , γιατί για να σώσει τον αγαπημένο της άνοιξε τα ποδαράκια της στον εχθρό της, είναι ειλικρινής μέχρι μαλακίας να πάει να τα ξεφουρνίσει χαρτί και καλαμάρι στον RH και βέβαια ρομαντική καρδιά αφού πείσθηκε πως ο LJ την αγαπά και στο τέλος τον ακολουθεί...Για την ελαστικότητα των αισθημάτων της , χάνει την πρώτη θέση για τα δικά μου τα κριτήρια...
    Ο Σερίφης με τον έναν ή τον άλλο τρόπο πήδηξε, άρα βλάκας δεν είναι. Η συμμετοχή του στην ιστορία είναι καθαρά ρολίστα, αν εξαιρέσουμε πως είναι ο κακός της υπόθεσης , αλλά ηθικοπλάστες δεν είμαστε, άρα του δίνω την τρίτη θέση μια και η τέταρτη ανήκει δικαιωματικά στον...
    Robin Hood --- και το κορίτσι έχασε και δεν εκτίμησε την αυτοθυσία της αλλά ούτε την ειλικρίνεια της και φυσικά την αυταπόδεικτη αγάπη της στο πρόσωπο του... Ντιπ μακάκας....
    Άρα ---
    LJ
    MM
    SN
    RH
    καλα ε..με καλυψεσ..:):):):): μπραβο..

..ελπιδα ειναι η αισθηση που εχεισ οτι αυτο που νιωθεισ να σε βαραινει τωρα,δεν θα κρατησει για παντα....

Senior Member
    τελικα..εμεισ ημαστε στον αερα:):):):)

Page 3 of 3 FirstFirst 123