Results 1 to 15 of 41
Thread: Σύντομο τεστάκι!
-
23-09-2010, 14:01 #1
Σύντομο τεστάκι!
Το έχει κάνει κανένας αυτό το τεστ με τον Ρομπέν των Δασών;
Έχει πλάκα.Λοιπόν,για όσους δεν το γνωρίζουν,κάντε το και μετά θα σας πω τα αποτελέσματα.
Το στόρυ πάει έτσι:
O Σερίφης του Νόττινγχαμ συλλαμβάνει τον Ρομπέν των Δασών και τον Little John.Tους πετάει σε ένα μπουντρούμι.Η Μάριoν μαθαίνει ότι ο αγαπημένος της έχει συλληφθεί και πηγαίνει στον Σερίφη του Νόττινγχαμ να ικετέψει να τον αφήσει ελεύθερο.
Ο Σερίφης(που πάντα τη γούσταρε)της λέει πως για να τον αφήσει αυτόν και τον φίλο του θα πρέπει να ξαπλώσει μαζί του(κοινώς να της πετάξει τα μάτια έξω,λολ).
Εκείνη το κάνει και ο Σερίφης αφήνει ελεύθερο το Ρομπέν και τον Little John.H βλαμένη η Μάριoν,λολ,του εξομολογείται τη συμφωνία της με τον Σερίφη.Εκείνος οργίζεται,δεν πιστεύει στ'αυτιά του,στα μάτια του,στα φρύδια του και τα λοιπά.
Τη διώχνει.Η Μάριoν είναι απελπισμένη.
Ο Μικρός Γιαννάκης(που πάντα τη γούσταρε)παίρνει το μέρος της,την υποστηρίζει απέναντι στον Ρομπέν και της εξομολογείται ότι πάντα την αγαπούσε,θα την αγαπά και θα την στηρίζει,αν αυτή εγκαταλείψει το Sherwood δια παντός και φύγει μαζί του.Αυτή τον πιστεύει και φεύγει μαζί του για ένα ταξίδι με βάρκα την ελπίδα(σε μία ξένη χώρα).
Βάλτε με τη σειρά που αξιολογείτε τα εμπλεκόμενα άτομα.(πρώτο αυτόν που κρίνετε ως σωστότερο,τελευταίο τον λιγότερο σωστό για σας,τουτέστιν τον αχρήστου.):D
Ξεκινώ εγώ:
1)ΜΜ(maid Marion)
2)LJ(little John)
3)RH(Robin Hood)
4)SN(sheriff of Nottingham)
#όσοι τό'χετε κάνει,μην καρφωθείτε στους νέοπες,να το κάνουν όσοι δεν έχουν ιδέα.:P"Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
Σπύρος Μπιμπίλας
- 23-09-2010, 14:45 #2
1)mm
2)lj
3)sn
4)rh
23-09-2010, 14:51 #3
1.LJ
2.MM
3.RH
4.SN
23-09-2010, 14:58 #4
MM
SN
RH
LJ
ΦΙΛΑΚΙΑ!!!
23-09-2010, 15:04 #5
Όποιος πήρε το κορίτσι στο τέλος (αφού την υπερασπίστηκε στον \"αντίζηλο\" RH) , είναι ο κερδισμένος, ο ηθικά ανώτερος, ο άντρας ο σωστός, αυτός που ξέρει να εκτιμά...
Η Μάριον πάει δεύτερη , γιατί για να σώσει τον αγαπημένο της άνοιξε τα ποδαράκια της στον εχθρό της, είναι ειλικρινής μέχρι μαλακίας να πάει να τα ξεφουρνίσει χαρτί και καλαμάρι στον RH και βέβαια ρομαντική καρδιά αφού πείσθηκε πως ο LJ την αγαπά και στο τέλος τον ακολουθεί...Για την ελαστικότητα των αισθημάτων της , χάνει την πρώτη θέση για τα δικά μου τα κριτήρια...
Ο Σερίφης με τον έναν ή τον άλλο τρόπο πήδηξε, άρα βλάκας δεν είναι. Η συμμετοχή του στην ιστορία είναι καθαρά ρολίστα, αν εξαιρέσουμε πως είναι ο κακός της υπόθεσης , αλλά ηθικοπλάστες δεν είμαστε, άρα του δίνω την τρίτη θέση μια και η τέταρτη ανήκει δικαιωματικά στον...
Robin Hood --- και το κορίτσι έχασε και δεν εκτίμησε την αυτοθυσία της αλλά ούτε την ειλικρίνεια της και φυσικά την αυταπόδεικτη αγάπη της στο πρόσωπο του... Ντιπ μακάκας....
Άρα ---
LJ
MM
SN
RH[B][I]Human, is nothing else but two dates engraved upon a tombstone...[/I][/B]
23-09-2010, 15:20 #6
sabb τι κανεις παλιοφιλε?
Νομηζα οτι ειχες αποχωρησει.
Ειχες γραψει και ενα μακροσκελες δρακρυβρεκτο ποστ αν θυμαμαι καλα ε?χααχ:P:P:P
23-09-2010, 15:23 #7
Originally posted by auroula
sabb τι κανεις παλιοφιλε?
Νομηζα οτι ειχες αποχωρησει.
Ειχες γραψει και ενα μακροσκελες δρακρυβρεκτο ποστ αν θυμαμαι καλα ε?χααχ:P:P:P[B][I]Human, is nothing else but two dates engraved upon a tombstone...[/I][/B]
23-09-2010, 15:27 #8
Ναι αμε.Με ξεχασες?
Ευκολα ξεχνας .:P
23-09-2010, 15:32 #9
Ρέιν σόρι για το οφ τόπικ, αλλά το login avroula, για λόγους που δεν καταλαβαίνω θέλει κάποιες απαντήσεις από μένα δημόσια και μάλιστα μέσα από το δικό σου θέμα...
Φυσικά δεν είμαι διατεθειμένος να πω οτιδήποτε με κάποιον που αγνοώ την ύπαρξη του μια και το νικ avroula δεν μου λέει απολύτως τίποτε, λυπάμαι..[B][I]Human, is nothing else but two dates engraved upon a tombstone...[/I][/B]
23-09-2010, 15:34 #10
Αργα η γρηγορα θα σου πει καποιο πουλακι ποια ειμαι.
Μαρεσουν αυτα που γραφεις πλακα σου κανω μην στραβωνεις.:);):P
23-09-2010, 15:47 #11
Originally posted by auroula
Αργα η γρηγορα θα σου πει καποιο πουλακι ποια ειμαι.
Μαρεσουν αυτα που γραφεις πλακα σου κανω μην στραβωνεις.:);):P
Όταν αποκτήσεις τρόπους, πολύ ευχαρίστως να ξαναμιλήσουμε....[B][I]Human, is nothing else but two dates engraved upon a tombstone...[/I][/B]
23-09-2010, 15:50 #12
Καλα μην βαρας.
23-09-2010, 16:02 #13
Originally posted by RainAndWind
Ξεκινώ εγώ:
1)ΜΜ(maid Marion)
2)LJ(little John)
3)RH(Robin Hood)
4)SN(sheriff of Nottingham)
23-09-2010, 16:11 #14
Λογικά αφού όλο αυτό έγινε για τον Ρομπέν τον βάζω πρώτο.
Από αυτό βγήκε κερδισμένος ο Γιαννάκης, οπότε τον βάζω δευτερο.
Την ίντριγκα τη δημιούργησε ο Σερίφης, (τρίτος)
Και τελευταία η χαζοχαρούμενη η Μάριον....:)
23-09-2010, 16:32 #15
Εγώ βάζω πρώτη τη Μάριον γιατί προσπάθησε να σώσει τον Ρομπέν με τον οποίο ήταν τρελά ερωτευμένη, αν βέβαια ρωτούσες ποιόν θεωρώ πιο έξυπνο θα την έβαζα στο τέλος. Μετά τον Σερίφη γιατί δεν υπήρχε κάποιος ηθικός φραγμός για να μην κάνει αυτό που έκανε σε αντίθεση με τον Λιτλ Τζον ο οποίος ήταν φίλος του Ρομπέν και δε θα έπρεπε ποτέ να το κάνει αυτό στον κολλητό του ακόμη κι αν ο άλλος απέρριψε την γκόμενα. Τελευταίο βάζω τον Ρομπέν φυσικά, γιατί δεν φτάνει που η άλλη έκανε ότι έκανε για να τον σώσει, της την είπε και από πάνω. Έπρεπε να τον έχει αφήσει στο κελί να σαπίσει το γομάρι. Αυτά.
Χειμωνάκηδες vs Καλοκαιράκηδες
23-06-2025, 15:16 in Με καφέ και συμπάθεια....