Αλλαξα νικ - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 24 of 24
    Senior Member
    Νίκο,
    Σ\' ευχαριστώ και εγώ με τη σειρά μου δημόσια για τα καλά σου λόγια και για το ζεστό και ειλικρινές μήνυμα σου.
    Για τα υπόλοιπα , σου έχω στείλει u2u...
    [B][I]Human, is nothing else but two dates engraved upon a tombstone...[/I][/B]

Junior Member
    το μηνυμα διαγράφηκε απο την ομαδα διαχείρισης για παραβίαση των ορων χρησης.

Senior Member
    πολι για μενα λετε?:P

Senior Member
    Ο νικος ξερει τι ομορφογυναικα ειμαι γιαυτο δεν με διαγραφει.:P:P

Senior Member
    Originally posted by winston_man_3

το μηνυμα διαγράφηκε απο την ομαδα διαχείρισης για παραβίαση των ορων χρησης.
    Αγαπητέ φίλε, δυσκολεύομαι να αντιληφθώ το νόημα του πόστ σου...
    Το αν είμαι μέλος οποιουδήποτε φόρουμ - εκτός από τα 2 ψυχολογίας που ανέφερες , είμαι σε 5-6 ακόμη εικαστικής τέχνης, λογοτεχνίας, φιλοσοφίας, μουσικής, αστρονομίας - είμαι σε όλα με το ψευδώνυμο sabb, διατηρώ blogg με το ίδιο όνομα , και γενικά η διαδικτυακή μου παρουσία βασίζεται σ\' ένα ψευδώνυμο. Το τι κάνω επομένως με την παρουσία μου στα διάφορα φόρουμς, δεν νομίζω πως θα έπρεπε να σ\' ενδιαφέρει κι ούτε φυσικά το τι θα ήθελα να κάνω σε σχέση με την παρούσα συζήτηση που - κακώς - έγινε δημόσια και δεν σκοπεύω να την συνεχίσω δημόσια.

Προφανώς, κάτι δεν σου κάθησε καλά στο φόρουμ του Κρίνου, νομίζω ωστόσο πως είναι αντιδεοντολογικό, να κάνεις παράθεση όρων και κανόνων που ισχύουν σ\' ένα άλλο φόρουμ, στο e-psy. Δεν καταλαβαίνω τους λόγους που στρέφεις τη συζήτηση για το τι γίνεται σε μια άλλη διαδικτυακή κοινότητα, επικαλούμενος τι ?

Για ποιους ευεργέτες και κουραφέξαλα μιλάς ? Με ποιο δικαίωμα μπαίνεις σε μια συζήτηση που δεν έχεις αναμιχθεί από πριν , και αντί να προτείνεις κάτι ουσιαστικό , προάγεις την ανοησία ?

Δεν καταλαβαίνω το μένος σου εναντίον μου, δεν θυμάμαι να έχουμε συνομιλήσει μαζί , πόσο μάλλον να έχουμε διαφωνήσει - ειλικρινά η παρέμβαση σου εκτός από αντιδεοντολογική , είναι περίεργη , κατά πάσα πιθανότητα εκπορεύεται από εμπάθεια αλλά το θέμα είναι πως δεν μπορώ να κατανοήσω που ακριβώς στρέφεις τα βέλη σου...

Επάνω μου, στον Νίκο, στον Κρίνο, στον Ποσειδώνα ή στον Ανάδρομο Ερμή ?

Senior Member
    sabb συνχωρεσεμαι που σε εκανα ανω κατω.Δεν μαρεσει να σε βλεπω ετσι εξαιτιας μιας μαλακιας που ειπα.
    μου ξεφυγε εκανα black χιουμορ .δεν ηξερα και την αληθηνη σου ηλικια οπως ειδα στο αλο σαιτ .
    εισαι ο μονος που μετανιωσα αν σου μηλισα ασχημα.
    σε ολους τους αλους δεν τα περνω πισω.
    ο ονουφριος τι ειναι?πως και δεν εχω δει ποτε του ποστ?:P:P

Το \"Winston_man_3\" ΔΕΝ εχει ΚΑΜΙΑ σχεση με εμενα. Δεν ξερω ποιος μαλακας το εφτιαξε και τι ρολο βαραει αλλα το ειδα εντελως τυχαια τωρα μιας και δεν πολυμπαινω πια εδω. το μηνυμα διαγράφηκε απο την ομαδα διαχείρισης για παραβίαση των ορων χρησης.

Senior Member
    Originally posted by Winston_man_2
    Το \"Winston_man_3\" ΔΕΝ εχει ΚΑΜΙΑ σχεση με εμενα. το μηνυμα διαγράφηκε απο την ομαδα διαχείρισης για παραβίαση των ορων χρησης.
    Μάλλον λείπει η ζωή από μέσα μας Winston, έχεις δίκιο....

Σ\' αυτόν που καπηλεύτηκε με δόλο και δειλία το δικό σου νικ, τίποτε άλλο παρά οίκτο...

Administrator
    κλείνω το θέμα, διαγράφω το μήνυμα του ονούφριου.

Σάββα, τα υπόλοιπα με προσωπικό μήνυμα.
    Το φόρουμ αυτό, δεν υποκαθιστά τη θεραπεία με τον ψυχολόγο ή τον γιατρό σας. Απευθυνθείτε σε ειδικό, αν κάνετε σκέψεις που μπορούν να αποδειχθούν επικίνδυνες για τον εαυτό σας ή τους άλλους.

Page 2 of 2 FirstFirst 12