Results 1 to 13 of 13
Thread: help please!
-
25-09-2010, 16:29 #1
help please!
σας εχω δυσαρεστα πολυ δυσαρεστα.
σημερα,παρολο που ειχα παρει τα φαρμακα μου,ενιωθα υπερμετρο αγχος.
δεν ηθελα να υπερερβω τη δοσκολογια του γιατρου και τους ειπα βγαινω εξω να πιω ενα καφε.
τελικα ο "καφες" εγινε 6 κουτακια αμστελ.
οι γονεις μου,επειδη καταλαβαν οτι παω για μπιρες,μετα απο καποια ωρα βγηκαν εξω και με εψαχναν στους δρομους.
τελικα πανω που γυριζα σπιτι,τους βρηκα στους δρομους εντρομους να με ψαχνουν.
μολις συναντηθηκαμε μου ειπαν οτι επειδη βρωμαω αλκοολ απο μακρυα,θα μου παρουν το εβδομαδιαιο χαρτζιλικι(οπως και εκαναν) και θα μου αγοραζουν εκεινοι τις κοκα-κολες και τα τσιγαρα.
τους ρωτησα ποτε θα ξαναρχισουν να μου δινουν χαρτζιλικι και μου ειπαν θα δειξει....ειμαι μια αλκοολικη και μπατιρισα....
- 25-09-2010, 18:33 #2
ηπιες μπυρα για να μειωσεις το αγχος;
ειχες προμελετησει την κινηση που εκανες ή απλα σου την εδωσε κ ειπες θα κανω κατι που μου απαγορεύουν;
τωρα οι γονεις προσπαθουν να σε προφυλάξουν με αυτο που εκανες, τους προκαλεις ανησυχια κ θετεις τον εαυτο σου σε κινδυνο. χαρτζιλίκι θα ξαναπάρεις, απλά φρόντισε να το ξοδευεις για καλο σου κ για τα απαραιτητα.
25-09-2010, 19:02 #3
Originally posted by mstrouf
ηπιες μπυρα για να μειωσεις το αγχος;
ειχες προμελετησει την κινηση που εκανες ή απλα σου την εδωσε κ ειπες θα κανω κατι που μου απαγορεύουν;
τωρα οι γονεις προσπαθουν να σε προφυλάξουν με αυτο που εκανες, τους προκαλεις ανησυχια κ θετεις τον εαυτο σου σε κινδυνο. χαρτζιλίκι θα ξαναπάρεις, απλά φρόντισε να το ξοδευεις για καλο σου κ για τα απαραιτητα.
εχεις δικιο οτι οι γονεις μου απο ενδιαφερον αντεδρασαν ετσι γιατι παλιοτερα που επινα ειχα πεσει μια φορα σε κομμα και παραλιγο να πεθανω.
τωρα εχω κανει εμετο και ειμαι χαλια ψυχολογικα.
ενα με το χωμα
αυριο-μεθαυριο ισως ειμαι καλυτερα....
ελπιζω τουλαχιστον...
σε ευχαριστω για το ενδιαφερον σου.
εσυ πως εισαι καλη μου?
25-09-2010, 19:03 #4
εχει παθει το ιδιο μια φιλη μου
25-09-2010, 19:08 #5
τι να κανουμε αμελι μου, στον αγωνα, προσπαθουμε..
η παλη ειναι συνεχομενη, χωρις νικητες κ ηττημενους
μην σε παιρνει απο κατω, σκεψου οτι οι ανθρωποι που εχεις διπλα σου ενδιαφερονται για σενα κ γι αυτο αντεδρασαν ετσι. να εισαι ευγνωμων που σε νοιαζονται κ σ αγαπανε.
δεν χρειαζεται ισως να αναφερω οτι το αλκοολ οχι μονο δεν βοηθαει στη μειωση του αγχους, αλλα το επιδεινωνει κιολας.
φροντισε τον εαυτο σου, αυτο ειναι το καλυτερο που εχεις να κανεις για σενα
25-09-2010, 19:09 #6
αμελί, προσπάθησε να μην ξαναπιείς.
το ξέρεις όπως και άλλοι εδώ μέσα πως δεν είναι εύκολο να κόψεις το ποτό.
μην σε φάνε οι τύψεις πάντως.
ό,τι έγινε, έγινε.
πάμε παρακάτω.http://www.mazi.org.gr/
25-09-2010, 21:25 #7
Amelie,ό,τι έγινε,έγινε.Ό,τι ήπιες ήπιες.Συνέχισε σα να μην ήπιες τίποτε.Μόνο αυτό μπορείς να κάνεις για να μην ανατρέψεις την προσπάθεια που έχεις ήδη κάνει.Δεν έχεις ηττηθεί και μην πιστέψεις στιγμή πως έχεις.Έπεσες;Σήκω και συνέχισε στον δρόμο που άρχισες.
#Αυτή τη στιγμή που σου γράφω,καπνίζω ενώ είχα άκαπνη ένα μήνα.Για κανέναν δεν είναι εύκολο να απεξαρτηθεί από οτιδήποτε είχε διαλέξει να τον παρηγορεί.Αύριο δεν θα καπνίσω.Κάθε πρωί ξεκινάει ένας νέος δρόμος.Πάμε!Ξανά.Δίχως αυτοτιμωρίες και δίχως δικαιολογίες."Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
Σπύρος Μπιμπίλας
26-09-2010, 15:48 #8
σας ευχαριστω πολυ και τις τρεις σας για τις απαντησεις σας.
η αληθεια ειναι οτι με ανακουφισαν αρκετα τα λογια σας.
και ναι εγω δεν θα ξαναπιω...αλλα αυτο που μου τη σπαει ειναι το ψυχροπολεμικο κλιμα που επικρατει.
τους μιλαω και μου απαντανε απο ψυχρα εως επιθετικα...
κατα τη γνωμη μου θα ταν σωστο να ερθουν και να μου πουν \"τι σε ωθησε ρε αμελι στο ποτο?τι ζορια τραβας?\" αντι να με βριζουν συνεχεια(κυριως η μητερα μου).
και αυτο το μετρο με την περικοπη του χαρτζιλικιου,μου κανει σαν να με αντιμετωπιζουν σαν εφηβο και οχι ως γυναικα τριαναταβαλε...και υστερα απετουν ωριμοτητα απο μενα....
27-09-2010, 22:22 #9
φαε, πιες, γλέντα, ολα με μετρο. ετσι ειναι η ζωη α-μελι μου
οσο για το χαρτιλικι...\"δωροδοκησε\" τους με μια καλημερα το πρωι και μια αγκαλιτσα.. γονεις σου ειναι..
29-09-2010, 03:08 #10
γιατι βρε?δεν ειναι και τοσο κακο να παρεις ανχολιτικο οταν το εχεις αναγκη...ειναι πολυ καλυτερα να το παρεις απο το να λες δεν θελω αλλα χαπια αλλα να πινεις μπυρακια...αυτο ειναι ακομα χειροτερο γιατι κανεις και μια μεγαλη προσπαθεια απο οτι καταλαβα απο αυτα τα λιγα που διαβασα...
30-09-2010, 11:29 #11
Originally posted by selas-selas
φαε, πιες, γλέντα, ολα με μετρο. ετσι ειναι η ζωη α-μελι μουοσο για το χαρτιλικι...\"δωροδοκησε\" τους με μια καλημερα το πρωι και μια αγκαλιτσα.. γονεις σου ειναι..
30-09-2010, 11:32 #12
Originally posted by αντωνης25
γιατι βρε?δεν ειναι και τοσο κακο να παρεις ανχολιτικο οταν το εχεις αναγκη...ειναι πολυ καλυτερα να το παρεις απο το να λες δεν θελω αλλα χαπια αλλα να πινεις μπυρακια...αυτο ειναι ακομα χειροτερο γιατι κανεις και μια μεγαλη προσπαθεια απο οτι καταλαβα απο αυτα τα λιγα που διαβασα...
αυτες τις μερες που δεν πινω ειμαι καλυτερα.
παιρνω τα φαρμακα μου και ηρεμω(σχετικως)....
30-09-2010, 21:09 #13
Originally posted by amelie74
Originally posted by selas-selas
φαε, πιες, γλέντα, ολα με μετρο. ετσι ειναι η ζωη α-μελι μουοσο για το χαρτιλικι...\"δωροδοκησε\" τους με μια καλημερα το πρωι και μια αγκαλιτσα.. γονεις σου ειναι..
Νέα μαμά με ιστορικό αγχώδους διαταραχής και κατάθλιψης
29-07-2025, 13:00 in Ψυχολογική Υποστήριξη & Αυτοβοήθεια