Results 16 to 16 of 16
Thread: η δυναμη της σκεψης μας
-
29-09-2010, 19:55 #16
[quote]Originally posted by *Ghost*
Ειναι δυσκολο να αγαπησεις τον εαυτο σου οταν δεν παιρνεις αγαπη απο τους αλλους....[τοτε μην αγαπας τους αλλους, οχι τον εαυτο σου]
Γενικως, οταν ακους αντιφατικες αποψεις μεσα και εξω απ το κεφαλι σου, τεινεις να \"πιστεψεις\" τα λογια των αλλων, παρα τα δικα σου...
Προσωπικα, φοβαμαι να πιστεψω οτι εχω πολλες δυνατοτητες... Φοβαμαι μηπως εχω αδικο και πιστεψω ενα λαθος... Βεβαια, το να πιστεψω οτι δεν ειμαι καλα στα μυαλα μου μου ειναι παρα πολυ ευκολο! :Ρ[[μην σκεφτεσαι λαθος, αλλωστε κανεις δεν ειναι τελειος, ολοι κατι εχουμε εκεινο που μετραει ειναι να προσπαθουμε να ειμαστε οσο ποιο σωστοι γινεται, και αυτο γινεται οταν γνωριζουμε και αποδεχομαστε τα λαθη μας γιατι μαθαινουμε απο αυτα. παρτο αλλιως]] Τελικα μαλλον εχουμε μαθει να μην επιτρεπουμε την ευτυχια στον εαυτο μας.[[μη φοβασαι, ετσι ειναι, εχουμε πολλες δυνατοτητες αρκει και μονο να το θελησουμε. και τελος εχουμε κακομαθει στο να μην επιτρεπουμε στον εαυτο μας την ευτυχια. γιατι?? δεν αξιζει δηλαδη να ειμαστε ευτυχισμενοι?? ρωταω τωρα..]]
οι απαντησεις μου ειναι μεσα στις παρενθεσεις;)
Αποστολή χειρόγραφου γραμματος
21-07-2025, 18:22 in Σχέσεις και Επικοινωνία