Results 46 to 60 of 128
-
18-09-2016, 17:31 #46
Εσύ φιρί-φιρί πηγαίνεις να δυστυχήσεις.
Εγώ στην δικη σου περίπτωση θα έφευγα μακριά και θα άλλαζα και τηλέφωνο.
φιλική συμβουλή...
- 18-09-2016, 23:50 #47
Diana1982 ηταν η πρωτη σκεψη μου....κ ισως το κανω...αλλα εχω μια μανα κ μια γιαγια που με χρειαζονται..κ ξερω θα πεις κ αυτα που χρειαζεσαι εσυ?αλλα αυτες ειναι οι θυσαυροι μου..οσο για
το ..να δυστυχησω..ηδη ειμαι..αλλα ειμαιδυνατη θελω να πιστευω...ξερω θα τα καταφερω, τωρα ευτυχισμενη, δυστυχισμενη..δε ξερω
αλλα με δυο γραμμε τα ειπες ολα, να ξερεις.δε παραμυθιαζω τον εαυτο μου..ξερω
19-09-2016, 10:00 #48
Πω πω........έχεις τραβήξει χοντρό λούκι τώρα καταλαβαίνω τι μου έγραψες τότε στο δικό μου ποστ......
Κοίτα να είσαι εσύ καλά πρωτίστως , δεν γίνεται να βάλεις κάτω τον εαυτό σου τόσες φορές για κάποιον άλλον όποιος και εάν είναι αυτός.....
Δεν σου αξίζει τέτοια συμπεριφορά για όσα έχεις κάνει για αυτόν τον άνθρωπο και μην νιώθεις άσχημα ....βγάλε τις ενοχές απο πάνω σου .. Πιστεύω πως το αλκοόλ με το χασίς δεν είναι πως εάν τα πάρεις μαζί ή και ξεχωριστά ξαφνικά σε κάνουν κακό άνθρωπο ίσως επειδή και τα δυο σε κάνουν λίγο πιο "ανοιχτό" απλά έβγαλε τον αληθινό του εαυτό με μεγαλύτερη ευκολία...
Ελπίζω να γλιτώσεις και να ηρεμήσει το κεφαλάκι σου αρκετά τράβηξες....
19-09-2016, 12:41 #49
κοριτσακι μου κ παλι...
το πενθος εχει τα σταδια του..πρεπει να τα περασεις θες δεν θες..
κ πρεπει να τα περασεις ολα για να μην μεινουν υπολλειματα.μετα θα εισαι καλα..ο πονος μετα θα γινει πιο γλυκος..πιο ελαφρυς..κ τελικα θα το αποδεχτεις.
αυτη ειναι η φαση γενικα με το πενθος..στην αρχη σε κοβει κομματια..κ μετα ερχεται ανακουφιση.
εκαενς ο.τι καλυτερο για εκεινον..ο.τι μπορουσες κ οπως μπορουσες!
ποτε ξανα μην κατηγορησεις εσενα..κανε υπομονη κ ζησε τον πονο αυτον αυτη τη στιγμη..αλλα οχι να κατηγορεις εσενα.
αυτο βγαλτο απο τη φαση εντελως!!!
ειμαστε εδω κ ο.τι θες πες μας!
19-09-2016, 23:50 #50
Αρα διαβασες την ιστορια μου κ καταλαβες....εγω τον δικο μου θα τον αγαπω μια ζωη...θα ζησω με αυτο αλλα θα προχωρησω...ηταν καλη ψυχη, αλλα αρρωστος...σοβαρη περιπτωση που ματαιωνε ακομα κ τους γιατρους..δεν ηταν βιαιος, δε θα πειραζε ποτε ουτε μυγα...οσο για το χασις ειναι ψυχοτροπο..σε καποιους λοιπον δε λειτουργει καλα ψυχικα...το ποτο δεν βγαζει τον αληινο σου ευατο αλλα σε κανει αλλο ανθρωπο..σε πινει, δε το πινεις..αλλα ασε τη δικη μου ιστορια..καλως η κακως γιαμενα τελειωσε πια...
ακου τι με συμβουλευεις κ καντα πραξεις για σενα. :)
19-09-2016, 23:56 #51
anxious4ever
τη κυριακη ημουνενα ρακος...σημερα στη δουλεια ξεχαστηκα λιγο κ ημουν καλυτερα..μια ετσι, μια αλλιως....νομιζω
πως τωρα ειμαι στη φαση της αρνησης,,δε πιστευω πως εφυγε...εκει που ολη μερα καθε μερα ετρεχα τωρα δεν εχω τι να κανω....
απλα του μιλουσα ασχημα κ σκληρα τελευταια μπας κ ξεκουνησει...κ νιωθω σκουπιδι γι αυτο...
20-09-2016, 00:01 #52
δεν ανεφερα οτι η βιοψια εδειξε οξυ εμφραγμα του μυοκαρδιου...οτι απο αυτο εφυγε...αλλα διπλα βρηκα μια βοτκα το 1/3 αδεια κ χαπια...αλλα δε ξερω αν απλα ηπιε οπως συνηθιζε κ πηρε τα χαπια του κανονικα απλα το βραδυ κ επαθε την ανακοπη το πρωι..κ οι τοξικολογικες αργουν...υπαρχει μηπως καποιος εδω που να γνωριζει καρδιολογια να μου εξηγησει καποια πραγματα μπας κ καταλαβω?
20-09-2016, 09:51 #53
μερικες φορες πρπεει να γινομαστε σκληροι με τους κοντινους μας ανθρωπους για να ξεκουνησουν ..να ταρακουνηθουν.
αυτο ολοι μας το κανουμε..γιατι εσυ συγκερκιμενα να νιωσεις σκουπιδι?
κ γω οταν δω τον αλλον κ δεν χαμπαριαζει θα του μιλησω σκληρα κ θα τον ταρακουνησω να ξεκουνησει.
χρειαζεται μη σου πω κιολας επιβαλλεται.το πολυ χαιδεμα δεν κανει κ καλο.
καλα εκανες.! κ ο.τι εκανες το εκανες απο νοιαξιμο..
τωρα γιατι αυτομαστιγωνεσαι??
ετσι δεν αφηνεις το πενθος να βγει..κανεις focus στις ενοχες σου κ στις τυψεις σου κ δεν αφηνεις το πενθος να εκφραστει..το χεις σκεφτει αυτο?
τελειωνε με τις τυψεις για να τελειωνεις κ με το πενθος.
πενθησε τον ανθρωπο αυτον για να μην μεινει μεσα σου.
οσον αφορα την καρδια..πιθανον ηταν επιβαρυμενος οργανισμος κ δεν αντεξε τα χαπια που πηρε κ το αλκοολ..αργα η γρηγορα θα γινοταν.
δεν εισαι εσυ υπευθυνη γι αυτο..αυτο πρεπει να καταλαβεις.
δεν ειμαστε εμεις υπεθυνοι για τους αλλους...κ δεν περνανε ολα απο το χερι μας.
ηθελε κ εφυγε..
20-09-2016, 20:54 #54
anxious4ever
οπως το ειπες.ηθελε να φυγει κ εφυγε.το ξερω..αλλα καμια φορα θυμαμαι να μου λεει θελω να ζησω, αλλα οχι ετσι..
τιποτα δε περναει απο το χερι μας, οταν αφορα αλλους ανθρωπους..το καταλαβα καλα..
καθε μερα επινε κ επαιρνε χαπια...κ ετρωγε οτι να ναι, καπνιζε τρελλα, οριο σε τιποτα...
δε ξερω, νιωθω τις περισοτερες ωρες αδεια,κενη χωρις σκεψεις κ αλλες στιγμες μς βομβαρδιζει το μυαλο μου...πηγα στο νεκροταφειο κ δε μπορουσα να κλαψω...ενω απο την αλλη βουρκωνω σε ασχετες φασεις η αν δω κατι που μου τον θυμιζει...καθε πρωι ξυπναω φτιαχνω καφε κ ξαφνικα εχω κρισεις πανικου,,,δε μπορω να μπω στο μετρο, φρικαρω με το κοσμο,,σημερα μπηκα κ βγηκα 2 φορες...ηταν η πρωτη προσπαθεια μετα απο οτι συναιβει...
δε ξερω...θα παω παλι στο γιατρο την αλλη βδομαδα, αλλα νιωθω πως δεν θρηνω οπως πρεπει κ φοβαμαιμην εκραγω..
08-10-2016, 22:14 #55
ποσο ωραια η αισθηση του να μη πρεπει να ειμαι δυνατη, να μπορω να βουλιαξω κ να λυγισω..για μενα κ μονο..οπως εγω το νιωθω κ οπως το χρειαζομαι..να μη πρεπει..δε μετανοιωνω μερα μαζι του.ουτε μια.κ τωρα μπορω να δειξω οσα εκρυβα κ ειχα θαψει για χρονια...τωρα μπορω να πιασω πατο χωρις να φοβαμαι πως εγω πρπει να ειμαι η δυνατη...δε πρεπει...δε πρεπει να υπαρχουν πρεπει, μονο οσα μπορουμε κ αντεχουμε.. κ για πρωτη φορα στη ζωη μου χωρις πρεπει, αφηνω να με παρασυρουν τα συναισθηματα μου, να λυγιζω...ειχα ξεχασει πωε ειναι, ειχα μαθει να τα θαβω καλα για εκεινον..και τωρα αφηνομαι,μπορω να δειξω πως δεν ειμαι ο σουπερμαν..πως πιανω πατο...κ πως καποια στιγμη θα σηκωθω.τοσο περιεργο συναισθημα κ με αγαλιαζει..ευχαριστω
08-10-2016, 22:21 #56
διαβασα την ιστορια σου και ηταν συγκινητικη θα ελεγα..παρολο που δεν συγκινουμε ευκολα...
Αυτο θα πει ανιδιοτελης αγαπη...πραγματικα ομως...υπαρχει μεσα σε ολους μας ,αλλα λιγοι ειναι αυτη που καταφερνουν και την βγαζουν προς τα εξω
συλληπιτηρια για τον χαμο του φιλου σου...
Αλλα τωρα πρεπει να κανεις κατι και για σενα...θρηνισε τον ακομα ειναι νωπα τα τραυματα αλλα καποια στιγμη θα πρεπει να σηκωθεις...
08-10-2016, 22:48 #57
nick190813 σε ευχαριστω πολυ για τα καλα σου λογια...αυτο ακριβως κανω..προσπαθω αληθεια, παω σε ειδικο , δε με αφησα στο ελεος..αλλα πραγματικα νιωθω για πρωτη φορα την αναγκη να βουλιαξω, δεν ειναι κακο...μαλον υγιες το βρισκω τωρα στο μυαλο μου..ξερω καποια στιγμη θα σηκωθω, δεν ειναι η πρωτη φορα που αντιμετωπιζω το θανατο..εχασα κ το πατερα μου παλιοτερα που ελιωνε μερα με τη μερα.απο το 2005 καφαλι δεν εχω σηκωσει,κ παντα ημουν εγω η δυνατη, αυτη που επρεπε να αντεξει..δε δικαιουμαι κ εγω τωρα πια λοιπον να πεσω?να μη φοβαμαι για τους αλλους κ να με ελευθερωσω πιανοντας πατο?να μην ξανακουσω αθτο το εσυ εισαι δυνατη?η ψυχη μου το ηξερε...νομιζω μου το χρωσταω..δε ξερω αν το βλεπω λογικα, αλλα ετσι το αισθανομαι..ακομα κ ο ψυχιατρος μου με ρωτησε γιατι αντεξα 10 χρονια..οτι συνηθως οι ανθρωποι φευγουν..κ μετα κ το χαμο του πατερα μου...απαντηση δεν εχω να δωσω...τη ψαχνω...μονο την αγαπη σκεφτομαι για εκεινον, οχι για τον ευατο μου..αυτον δεν τον κοιταζα ποτε..κ καπου εκει ειναι το δικο μου προβλημα μαλλον...ισως το βρω, ισως οχι...τη σημασια εχει..ειμαι πλεον 38...δεν αλλαζει ο ανθρωπος ουτε θελω να αλλαξω..ισως απλα να με μαθω
08-10-2016, 22:58 #58
08-10-2016, 23:07 #59
εχω μαθει τοσα χρονια να θαβω καλα...κακια συνηθεια που μου εμεινε...φοβαμαι τι μπορει να ξεθαψω αλλα ξερω πως θα ναι για καλο...ειμαι μαθημενη στα δυσκολα.των αλλωνων ομως.για τα δικα μου δεν ειχα χρονο...τωρα που εχω λοιπον δε ξερω τι να τον κανω κ απλα δουλευω μανιωδως...για να μη σκεφτομαι..αν δεν ειχα κ αυτο δε ξερω...προσπαθω κ οταν δε μπορω απλα αφηνομαι...για μενα η ιστορια μας, ολοκληρη ζωη, δυσκολη αλλα κ με ομορφες στιγμες..δε βιαζομαι λοιπον...ανθρωποι στη ζωη μας ερχονται για καποιο λογο...κ εγω πηρα κ εμαθα πολλα απο αυτον..
08-10-2016, 23:13 #60
να μην θαβεις τιποτα ..για να μην σου μεινει και τιποτα...να τα ξεθαψεις ολα ωστε καποια στιγμη να νιώσεις αναλαφρη μεσα σου...
επισης εκτος απο την δουλεια θα ηταν καλο να κανεις και κατι που σου αρεσει και ποτε δεν ειχες χρονο οτιδηποτε και αν ειναι...
εμαθες πολλα και εχεις ακομα να μαθεις παρα πολλα ..νεα εισαι
Tags for this Thread
Με έδιωξαν από το σπίτι.
18-07-2025, 14:01 in Με καφέ και συμπάθεια....