Results 61 to 75 of 128
-
08-10-2016, 23:18 #61
το προβλημα ειναι οτι τοσα χρονια ξεχασα τι μου αρεσει...θα ηθελα να ασχοληθω με εθελοντισμο αλλα ο γιατρος σε αυτη τη φαση μου το απαγορευσε...τα γμναστηρια τα βριεμαι.λεγαμε να παμε μαζι αικιντο, παει κ αυτο τωρα, δε μπορω μονη μου...το μονο που κανω ειναι να περπαταω με τις ωρες ακουγοντας μουσικη κ να χαζευω, πραγμα που δεν εκανα πριν...παντα ετρεχα γιατι με χρειαζοταν..ισως στη πορεια βρω κατι κ κατι αλλο...
- 08-10-2016, 23:31 #62
09-10-2016, 00:03 #63
πραγματικα φιλε μου δε θελω να φαινομαι κακομοιρα, ουτε να κλαιγομαι.δεν ειμαι τετοιος ανθρωπος κ οσα μου αναφερεις ειναι ολα πολυ ομορφα κ δημιουργικα..αλλα εγω ακομα κ στη δουλεια μου τεχνικος ειμαι...κ λιγο καλλιτεχνικη για καποιους..αλλα καμια σχεση με δημιουργια....επαιζα πολο καποτε για χρονια κ αγαπω το νερο.κοιταξα για κολυμβητηρια αλλα οι ωρες κοινου ειναι μονο ωρες που εγω δουλευω...ισως κανω πυγμαχια να γελσει ο κοσμος...το σκεφτομαι καιρο το ελεγα κ πριν αλλα ηθελε αικιντο..κ εγω θελω ενταση...θελω ξεσπασμα..κατι θα βρω,κατι θα κανω..οσο εχω δουλεια ακομα δηλ...γιατι κ εκει δυσκολα τα πραγματα, αλλα τωρα πια δε με νοιαζει, θα τη βρω την ακρη μου σε αυτο το τομεα οπως παντα..παντα εκανα διαφορες δουλειες οταν ξεμενα.
09-10-2016, 15:50 #64
11-10-2016, 20:42 #65
Μπα οχι με τη δουλεια ειναι σιγουρο..το πολυ μεχρι τα χριστουγεννα τις δινω...αλλα δε με νοιαζει...δεν εχω τωρα να τον προσεχω...εγω τη βρισκω την ακρη μου..θα δω τι θα κανω...αθηνα μενω, αλλα οσα εχω ρωτησει μου εχουν πει ακυρες ωρες...θα το ψαξω αν ειναι κ αλλο..δεν ηξερα οτι υπαρχουντετοιες ωρες κοινου..σε ευχαριστω πολυ πολυ, πουμε ακους αλλα κ για τις συμβουλες
11-10-2016, 20:54 #66
μακαρι να την βρεις την ακρη και με την δουλεια τοτε...ενταξει δεν εχεις να τον προσεχεις αλλα πρεπει να το κανεις για σενα...
ψαξτο θα βρεις σιγουρα...το κολυμβητηριο ειναι πολυ ωραιο και σε αναζωογονει...
αφου μενεις αθηνα εχει παρα πολλα ,αρκει να σε βολευουν και σενα γτ μερικα ειναι μακρυα...
επισης καποια στιγμη ελπιζω να σου ανταποδωση η ζωη την αγαπη που εδωσες
11-10-2016, 21:13 #67
εδωσα ναι...αλλα εκανα κ τοσα πολλα λαθη...δε μπορουσα να τα καταλαβω ολα..πιστευα οτι μπορουσε..ισως τελικα να μην ηθελε...δεν με πειραξαν ποτε τα ψυχιατρικα του προβληματα, τα αντεχα..το ποτο δεν αντεχα κ την αυτοκαταστροφη..καθε μερα μεθυσμενος κ με χαπια χαζι..ποσο να αντεξει η καρδια?εγινα σκληρη, σκυλα σχεδον τον εκανα να αισθανεται σκουλικι λογω του ποτου...αγαπη το λες αυτο?εγω ημουν η λογικη, επρεπε να αντεξω..να καταλαβω...αλλα ολους τους τροπουσ δοκιμασα κ τα ιδια ειχα,,δυστυχως αυτος ηταν ο τελευταιος κ δε υα μου το συγχωρεσω ποτε...
11-10-2016, 21:27 #68
εσυ προσπαθησες πολυ..δεν μπορουσες να κανεις κατι αλλο....ο μονος τροπος να τον εκλογικευσεις αυτος ηταν να του φερεσαι αποτομα...μονο ετσι μπορεις να ξυπνησεις καποιον..
απλα δεν αντεξε η καρδια του τοσα χρονια με χαπια και αλκοολ...μην εχεις τυψεις..μακαρι να ηταν ολες οι γυναικες σαν και εσενα και να στεκοντουσαν ετσι....
11-10-2016, 22:36 #69
[QUOTE=nick190813;640027]εσυ προσπαθησες πολυ..δεν μπορουσες να κανεις κατι αλλο....ο μονος τροπος να τον εκλογικευσεις αυτος ηταν να του φερεσαι αποτομα...μονο ετσι μπορεις να ξυπνησεις καποιον..
απλα δεν αντεξε η καρδια του τοσα χρονια με χαπια και αλκοολ...μην εχεις τυψεις..μακαρι να ηταν ολες οι γυναικες σαν και εσενα και να στεκοντουσαν ετσι....[/QUOTE
μακαρι κ εκεινος να το εβλεπε ετσι....αλλα νομιζω ηξερε πως τουλαχιστον τον αγαπουσα κ τον νοιαζομουνα..το ελπιζω..
11-10-2016, 23:05 #70
ηξερε σιγουρα...οτι τον αγαπουσες πολυ
11-10-2016, 23:35 #71
Σε ευχαριστω απο καρδιας....εχω τοσο μεγαλη αναγκη να το πιστευω.κ ας μη μ αγαπησε ποτε εκεινος..ας ημουν απλα αυτη που εμεινε..το αποκουμπι..δε με νοιαζει.αν κ ξεω πως με αγαπησε με το τροπο του..απλα στη πορεια χασαμε τους ρολους...εγινα μανα, αδερφη κ εκεινος το παιδι που ετρεχα κ προσεχα..ας μη σε κουραζω ομως..δε ξερω καν αν επαναλαμβανομαι...
12-10-2016, 00:46 #72
12-10-2016, 01:00 #73
12-10-2016, 01:07 #74
13-10-2016, 12:10 #75
Icare πριν απο χρονια ειχα μια σχεση μμε μια κοπελα για ενα χρονο οπου συζουσαμε κιολας εμενα τοτε η ψυχωση ενεργοποιηθηκε και επινα και πολυ αλκοολ καθε μερα ειχαμε τσακωμους εγω ζηλευα και τρσαμπουκιζα ακομα και φιλους της την μια μερα δεν ηθελα να την δω και την αλλη την φροντιζα απ το πρωι ως το βραδυ μεχρι που ξεκινησα χρηση ηρωινης....εκει τα εδινα ολα ψυχη σωμα πνευμα λεφτα τα εδινα ολα στην ηρωινη μου σταθηκε για λιγο χρονο...μετα θυμαμαι που μ χε πει να κανουμε μια καινουρια αρχη και ακριβως δεκα λεπτα μετα με βρηκε στην τουαλετα να πινω....ε και αυτο ηταν χωρισαμε ανα διαστηματα μαθαινω απ την θεια μου οτι ρωταει για μενα αλλα ως εκει...
Αυτο που θελω να σου πω ειναι πως αν θες ακομα να τον βοηθησεις πρεπει να καθαρισει απο αυτα που πινει μου το πες και εσυ οτι πηγαινε στους ΑΑ σου δινω τον λογο μου πως αν παει ξανα εκει και μεινει να παρακολουθει ομαδες θα βρει το δρομο του...
Και κατι αλλο χωρις να μαι γιατρος αλλα με εμπειρια στις ουσιες σου διαβεβαιω πως οι ανθρωποι με διαταραχες χρησης ουσιων εχουν στοιχεια χαρακτηρα που μοιαζουν με την οριακη διαταραχη ειναι ετσι ηφυση του εθισμου...μπορει να κανω λαθος και οντως ο τυπος να χεισυνοσηροτητα με οριακη αυτη ειναι η αποψη μου να παει στο ΑΑ και ποιος ξερει μπορει να τον γνωρισω καποτε χωρις να το καταλαβω στις ομαδες
Tags for this Thread
Με έδιωξαν από το σπίτι.
18-07-2025, 14:01 in Με καφέ και συμπάθεια....