πιστευετε στο θεο? - Page 8
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 8 of 9 FirstFirst ... 6789 LastLast
Results 106 to 120 of 123
    Senior Member
    ενας πολυ σοφος πριν χιλιαδες χρονια νομιζω ο Πλατωνας αλλα θα το βρω να σας το στειλω, ειχε πει στο περιπου οτι θα ερθει εποχη που το κακο θα θεωρειται αρετη, που το αθεμιτο θα ειναι θεμιτο που ο κλεφτης και ο δολοφονος θα ειναι σοφοι......ομως προσοχη τοτε ειχε πει θα ερθει το τελος....
    γιαυτο ας μην εγκαταλειψουμε τις αξιες μας διοτι θα χαθουμε......

Senior Member
    Παιδακια πριν σασ υπνωτισουν εμεισ ετσι ειμασταν η μαλακια πηγαινε συννεφο εγω ημουν ο πιο ησυχοσ γτ δουλευα κι ολασ ειχε κατι αλλουσ δε φανταζεσται
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member

Senior Member

Senior Member
    λοιπον βρηκα και ενα αλλο....του Ερμη του Τρισμενγιστου ο οποιος εζησε γυρω στο 25.000 προ Χριστου.....και μιλαει για τα εσχατα χρονια και το τελος του κοσμου
    <<κανενας δεν θα σηκωνει πια τα ματια προς τον ουρανο. Ο ευσεβης θα θεωρειται τρελος και ο ασεβης σοφος, ο παραφορος θα περναει για σοβαρος και ο χειροτερος εγκληματιας για αγαθος. Η ψυχη και ολες οι πιστεις που συνδεονται μαζι της και με τις οποιες η ψυχη γινεται αθανατη ή που την πιεζουν για να πετυχει την αθανασια, οπως σας εχω πει, θα προκαλλουν μονο γελια και ακομη χειροτερα θα βλεπουν σαυτα τη ματαιοτητα.και δεν θα ακουγεται πια και ουτε θα βρισκει χωρο στην ψυχη η αγιοτητα και η ευσεβεια.
    οι θεοι χωρισαν απο τους ανθρωπους και ειναι ενας χωρισμος αξιοθρηνητος. οι μονοι που παραμενουν ενιαιοι ειναι οι αγγελοι του κακου που αναμειγνυονται με τους ανθρωπους και τους εηξαναγκαζουν, τους δυστυχισμενους σε καθε υπερβολη.
    και αυτος θα ειναι ο γηρασμος του κοσμου. η ελλειψη θρησκειας, η αταξια, η συγχυση ολων των αγαθων.
    και οταν ολα αυτα εκπληρωθουν Ασκληπιε, ο Κυριος και Πατερας, ο Θεος θα εξετασει τουτη τη συμπεριφορα και τα ηθελημενα εγκληματα και θα φραξει τον δρομο στα κακα και στη γενικη διαφθορα, θα διωξει την πλανη θα εκμηδενισει την κακια

Senior Member
    Μια επιστημονική προσέγγιση στο ερώτημα αν υπάρχει Θεός

https://www.youtube.com/watch?v=Pq5-cV24QWA

Senior Member
    Πιστευω στον Θεο , πιστευω στους Αγιους , και υπαρχουν , η δεν υπαρχουν , το αποτελεσμα ειναι το ιδιο .......

Banned
    Πρέπει να πιστεύω πολύ, γιατί βρίζω πολύ.

Senior Member
    Ειναι λογω εκπαιδευσησ σορρυ

Senior Member
    Δε με αφηνουν να γινω οικογενεια με την κορη μου τισ ειπα ολα τα μυστικα του πλανητη και λεφτα να περναει να με βλεπει μονο και να συζηταμε σα φιλοι τισ λατρευω

Senior Member
    Quote Originally Posted by jim7 View Post
    Πρέπει να πιστεύω πολύ, γιατί βρίζω πολύo]
    A , κι εγω βριζω πολυ , elis , δεν σημαινει κατι .....

Senior Member
    Quote Originally Posted by homebod View Post
    Μια επιστημονική προσέγγιση στο ερώτημα αν υπάρχει Θεός

https://www.youtube.com/watch?v=Pq5-cV24QWA
    και οι εξωγηινοι υπαρχουν αλλα ειναι εξω απο τη δυνατοτητα των ανθρωπινων αισθησεων.......χαχαχα

Senior Member
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Πιστευω στον Θεο , πιστευω στους Αγιους , και υπαρχουν , η δεν υπαρχουν , το αποτελεσμα ειναι το ιδιο .......
    οι αγιοι πλακα πλακα ειναι η πιο τρανταχτη και χειροπιαστη αποδειξη διοτι εχουν υπαρξει.....καλο να εχουμε εναν αγιο προστατη ο καθενας

Senior Member
    Quote Originally Posted by marouli66 View Post
    οι αγιοι πλακα πλακα ειναι η πιο τρανταχτη και χειροπιαστη αποδειξη διοτι εχουν υπαρξει.....καλο να εχουμε εναν αγιο προστατη ο καθενας
    Αληθεια ειναι , εχουν υπαρξει , εχω κι εγω τον προστατη μου , τον αυτοδιορισα !! εχω κι αλλον ενα , σε περιπτωση που δεν κανει δουλεια ο πρωτος .....ο Αγ. Πορφυριος ειναι για την κτθλψη , αφου πιστευεις .....

Senior Member
    πολυ δυνατος αγιος.....εγω εχω τον αγιο εφραιμ, ειναι απο τους πιο νεοφανείς αγιους και εχει κανει πολλα θαυματα για να πιστεψει ο κοσμος, δεν χρειαζεται αναγκαστικα να επιλεγεις αγιο βαση ειδικοτητας.....αλλα βαση καρδιας.......εμενα πχ με τον τροπο του εμφανιστηκε στη ζωη μου και με βοηθαει με τον τροπο του σε οποιοδηποτε θεμα......

Page 8 of 9 FirstFirst ... 6789 LastLast