Results 46 to 60 of 68
Thread: δυο λόγια...περί στιγματισμού
-
02-10-2010, 20:38 #46
συμφωνω με κατερινακι!χαρηκα που διαβασα κατι τοσο ομορφο απο την λαιτ!
- 02-10-2010, 20:44 #47
εγω παλι θα συμφωνησω με τη ρειν! ετσι για να εχουν ισορροπια οι ομαδες! 2-2 το σκορ! :P
οταν καποιος καταφερνει κ με το παραμικρο παραξηγειται κ τσακωνεται με ολον τον κοσμο, η οταν κανεις τελικα δεν του μιλαει, ε, κατι θα κανει λαθος κ αυτος.
it takes two to tango...
02-10-2010, 20:53 #48
Και εγω συμφωνω με rain...τι παει να πει ταμπελλα και σταυροφοριες κλπ.
Συνεχιζεις απλως την ζωη σου οσο μπορεις κανονικα , αν θες να κανεις αγωνα για τα δικαιωματα των ψυχικα ασθενων τον κανεις , αλλα ως επι των πλειστων συνεχιζεις την ζωη σου.
Εαν κατι παει στραβα δεν σημαινει οτι φταιει το στιγμα ή η ψυχικη ασθενεια. Προχθες πχ συναντησα ενα UFO τυπο...επειδη αυτος ηταν UFO σιγα μην φταιει το στιγμα ή η ταμπελλα ή εγω.
Σε ορισμενες φασεις φταιω και εγω γιατι εαν ημουν στις μαυρες μου το UFO θα με εκανε να τα δω μαυρα , ενω εγω απλως προσπερασα ενα ακομα UFO:)
Τεσπα κοιταμε μπροστα δεν κολλαμε. Και αυτοβελτιωνομαστε ωστε να πετυχουμε τα θελω μας.[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
02-10-2010, 20:54 #49
μα στο καταπληκτικο κειμενο της,η λαιτ ουσιαστηκα απανταει σε αυτο που λες lou
απο εκει κ περα ειναι εμεισ τι κανουμε..γιατι δεν αποδεχομαστε τα \"ασχημα\" αυτης της ασθενειας!
αυτο νομιζω μας φωναζει η λαιτ!
02-10-2010, 21:04 #50
συγγνωμη ντορα αλλα διαφωνω καθετως κ οριζοντιως.
αν εξαιρεσουμε εκεινα τα απαραδεκτα περιστατικα που ειχαν γινει κατα της λαιτ απο 2-3 φιλαρακια της, ποιος δεν την αποδεχτηκε?
επειδη οποιος τολμουσε να εχει σε ενα θεμα διαφορετικη αποψη απο αυτην, παντα το επαιρνε σαν προσβολη κ μετα γινοταν της κακομοιρας?
η λαιτ δε ζηταει να την αποδεχτουμε απλα, ζηταει να της κανουμε κ ολα τα καπριτσια.
συγγνωμη, ετσι, αλλα εμμεσως πλην σαφως αυτο το στορυ παιζεται. κ μετα ολα αυτα φορτωνονται στην σχ, τη μητερα αποποιητρια ολων των ευθυνων.
02-10-2010, 21:20 #51
Συμφωνω με κατερινακι κ dora. Το κειμενο της λαιτ ηταν καταπληκτικο, δυναμικο, συγκηνητικο.
02-10-2010, 21:31 #52
επειδη εχει τυχει να μιλησω με την λαιτ πιο ιδιωτικα να το πω ετσι..
ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ..ξερω φαινομαι γραφικη,αλλα εχει πολλα καλα στοιχεια..
02-10-2010, 21:38 #53
Δεν φαινεσαι γραφικη.
04-10-2010, 16:20 #54
Originally posted by RainAndWind
Καλωσήρθες πίσω LightBluePath.:)
Το κείμενό σου ήταν πολύ ενδιαφέρον και σε μερικά σημεία θα το χαρακτήριζα έως και συγκλονιστικό.Δε συμφωνώ με όλα,αλλά με αρκετά ταυτίζομαι.
Σημασία έχει ότι εδώ σου δίνεται ένας χώρος να βγάλεις ένα μέρος από το φορτίο σου,ένας τόπος να το απλώσεις αυτό που θες και να ακουστείς.Κατανοητή η πίκρα που εκφράζεις,καθώς απ\'ό,τι μας έχεις περιγράψει αυτά που ζεις είναι ζόρικα.Από την άλλη τείνεις να ξεχνάς πως ο κόσμος δεν αποτελείται μόνο από όσα αρνητικά συναντάμε στην προσωπικότητα των ανθρώπων γύρω μας.Υπάρχουν άλλα τόσο θετικά που αν το μάτι μας προτιμήσει να δει αυτά,θα τα δει.Είναι και θέμα του ότι προσέχουμε ό,τι ανά εποχή μας απασχολεί έντονα,μας ανησυχεί και μας προβληματίζει.
Δεν παύει όμως να ισχύει πως αν τείνουμε να βλέπουμε την αρνητική πλευρά των πραγμάτων,των καταστάσεων ή των ανθρώπων,θα βγάζουμε μία αντιπαλότητα,μία αρνητικότητα με τη σειρά μας κι εμείς,που θα κάνει την επικοινωνία μας δυσκολότερη,όχι ευκολότερη,διαιωνίζοντας το θέμα,επιτείνοντας το θυμό μας,δίχως να έχουμε την ευκαιρία να αποκτήσουμε την επικοινωνία που θα είναι καθαρή από αιχμηρά συναισθήματα.
Έχεις σκεφτεί πως μπορεί εσύ να επικεντρώνεσαι στα αρνητικά των ανθρώπων,παραβλέποντας τα θετικά τους,παρακωλύοντας την ροή της επικοινωνίας με τον τρόπο αυτό;Να σου πω ένα μικρό παράδειγμα;Mπήκες ξανά στο φόρουμ με άμυνες,με ένα κείμενο που ίσως να απέπνεε σε ένα του κομμάτι και μία τάση ισοπέδωσης,μπήκες με τη στάση ενός ανθρώπου που φέρεται εχθρικά για να προλάβει να μην πληγωθεί.
Καταλαβαίνω τα γιατί σου.Εσύ καταλαβαίνεις τα δικά μου;
Mπορείς να μου απαντήσεις δίχως να θεωρήσεις ότι μέσα στις φράσεις που σου απευθύνω υπάρχει η θέληση να σε πληγώσω,να σε ειρωνευτώ,να σε μειώσω,ή θα τη βρεις άραγε γιατί θα ψάχνεις τόσο έντονα γι αυτήν;;;
Ξέρεις τι σκέφτομαι light?Τα παιδάκια των Ρομά που οι νοικοκυραίοι της Περαίας δεν ήθελαν να φοιτήσουν μαζί με τα δικά τους καθαρά παιδάκια,που δεν δέχτηκαν να κάθονται στις ίδιες αίθουσες,σε κοντινά θρανία.Και που δίδαξαν στα καθαρά τους παιδάκια πως τα άλλα είναι βρώμικα.Και μετά,όταν αυτά θα μεγαλώσουν ίσως να διώξουν πάλι και αυτά άλλα παιδάκια μακριά από τα δικά τους καθαρά παιδιά.Εκτός αν επιλέξουν διαφορετικά.
Εμείς δε σε διώχνουμε Light.Προσπάθησε να μη μας διώχνεις ούτε εσύ.Μερικές φορές και ο Ρομά θα διώξει το καθαρό παιδί σαν ξένο.Ίσως κιόλας να αρνηθεί την προσφορά του για ειρήνη γιατί προέρχεται από τη ράτσα των καθαρών που τόσους αιώνες τον έδιωχναν.Τι λέω βραδιάτικα.Τέσπα.
Και πάλι καλωσήρθες.:)
04-10-2010, 16:22 #55
Originally posted by katerinaki
δΕΝ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΗΝ ΡΕΙΝ!
Χαιρομαι που η light παιρνει μια δυναμικη θεση κ οχι μονο απλα αποδοχη της ασθενειας κ της διαγνωσης που εδωσε η γιατρος της!
Δεν φαινεται φοβισμενη οπως ηταν στην αρχη και ετοιμη να διεκδικησει τα δικαιωματα της στις κοινωνικες της επαφες!οχι σαν διαγνωσμενη σχιζοφρενης αλλα σαν ατομο με ιδιαιτεροτητα που της δωσανε μια ταμπελα κ προς το παρον την υποστηριζει!
04-10-2010, 16:23 #56
Originally posted by Lou!..
εγω παλι θα συμφωνησω με τη ρειν! ετσι για να εχουν ισορροπια οι ομαδες! 2-2 το σκορ! :P
οταν καποιος καταφερνει κ με το παραμικρο παραξηγειται κ τσακωνεται με ολον τον κοσμο, η οταν κανεις τελικα δεν του μιλαει, ε, κατι θα κανει λαθος κ αυτος.
it takes two to tango...
04-10-2010, 16:30 #57
Originally posted by keep_walking
Και εγω συμφωνω με rain...τι παει να πει ταμπελλα και σταυροφοριες κλπ.
Συνεχιζεις απλως την ζωη σου οσο μπορεις κανονικα , αν θες να κανεις αγωνα για τα δικαιωματα των ψυχικα ασθενων τον κανεις , αλλα ως επι των πλειστων συνεχιζεις την ζωη σου.
Εαν κατι παει στραβα δεν σημαινει οτι φταιει το στιγμα ή η ψυχικη ασθενεια. Προχθες πχ συναντησα ενα UFO τυπο...επειδη αυτος ηταν UFO σιγα μην φταιει το στιγμα ή η ταμπελλα ή εγω.
Σε ορισμενες φασεις φταιω και εγω γιατι εαν ημουν στις μαυρες μου το UFO θα με εκανε να τα δω μαυρα , ενω εγω απλως προσπερασα ενα ακομα UFO:)
Τεσπα κοιταμε μπροστα δεν κολλαμε. Και αυτοβελτιωνομαστε ωστε να πετυχουμε τα θελω μας.
04-10-2010, 16:34 #58
αν εξαιρεσουμε εκεινα τα απαραδεκτα περιστατικα που ειχαν γινει κατα της λαιτ απο 2-3 φιλαρακια της, ποιος δεν την αποδεχτηκε?
επειδη οποιος τολμουσε να εχει σε ενα θεμα διαφορετικη αποψη απο αυτην, παντα το επαιρνε σαν προσβολη κ μετα γινοταν της κακομοιρας?
η λαιτ δε ζηταει να την αποδεχτουμε απλα, ζηταει να της κανουμε κ ολα τα καπριτσια.
συγγνωμη, ετσι, αλλα εμμεσως πλην σαφως αυτο το στορυ παιζεται. κ μετα ολα αυτα φορτωνονται στην σχ, τη μητερα αποποιητρια ολων των ευθυνων.
04-10-2010, 16:35 #59
Originally posted by imerosjohn
Συμφωνω με κατερινακι κ dora. Το κειμενο της λαιτ ηταν καταπληκτικο, δυναμικο, συγκηνητικο.
04-10-2010, 18:24 #60
Originally posted by lightbluepath
Οι δυνατοί ήχοι από μηχανάκια με κάνουν έξαλλο-το έχει...
05-08-2025, 02:12 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή