δυο λόγια...περί στιγματισμού - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 5 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 16 to 30 of 68
    Senior Member
    Originally posted by lightbluepath
    Originally posted by insect

Α, ναι σοβαρα, δηλαδη το οπιο δεν το πινανε απο την αρχιαοτητα?
    Το όποιο δηλητήριο δεν είναι; Είναι δυνατόν να έπιναν δηλητήριο και να ζούσαν; Και εκτός αυτού, ξέρω στην αρχαιότητα το πίνανε, το πίνανε και μετά από τον πρώτο αιώνα; Κατά τ\'άλλα συμφωνώ με τη Ρέμεντυ.
    και το τσιγαρο δηλητήριο ειναι αλλα ενας καπνιστης μπορει να ζησει μεχρι και τα 90.

Banned

η πραγματικοτητα βρισκεται μεσα σου. η δικη σου πραγματικοτητα. αν σου βγαλουν διαγνωση \"λογικη διαταραχη\" δηλαδη θα λες σε ολους οτι εισαι λογικη. \"γεια σας παιδια, πασχω απο λόγικη\". δεν νομιζω. εσυ μεσα σου φτιαχνεις την εικονα που αντανακλα η οπτικη σου.
    αν θες να μιλησουμε για την πραγματικοτητα της κοινωνιας, εγραψα ενα θεμα στα γενικα και εχω καταθεσει καποιες σκεψεις μου εκει.
    Δεν καταλαβαίνω τι λες και που κολλάει. Πάντως ότι και να έχουμε δεν θα πρεπε να ντρεπόμασταν, και θα έπρεπε να το λέμε. Όσο για την πραγματικότητα που λες είναι δική μου, δεν ζω μόνο εγώ στην κοινωνία. Δυστυχώς η κοινωνία έχει σχηματίσει μια πολύ κακή τη χείριστη εικόνα για τους σχιζοφρενείς και δεν καταλαβαίνω γιατί τόση μανία με τη λογική.

Banned
    και το τσιγαρο δηλητήριο ειναι αλλα ενας καπνιστης μπορει να ζησει μεχρι και τα 90.
    Καλά τώρα ότι θες λες. Τι σχέση έχει το τσιγάρο με το όπιο; Έλεος

Senior Member
    απαντησε μου στην εξης ερωτηση.

ο καρλος, ειναι ρατσιστης και πεταει απο το παραθυρο τον συνεργατη του επειδη δεν του εδωσε τα χρηματα που του χρωστουσε και επειδη ειναι μαυρος

ο χιγκιτα αδυνατει να διαχειριστει καλα τον λογο επειδη δεν ειχε καλη εκπαιδευση μικρος, ομως θυμωνει με το παραμικρο και κατα βαθος θελει να τον λυπουνται

ο χουαν ειναι μηχανικος και κατεχει πολλες τεχνικες γνωσεις ομως αδυνατει στον γραπτο λογο επειδη δεν τα πηγαινε καλα με τα γραμματα, τα αντιπαθουσε οπως ελεγε

ο μιγκελ ειναι επιχειρηματιας με πολλα χρηματα ομως κανει καταχρησεις για να διωξει το αγχος της δουλειας, αφου βλεπει παντου εχθρους

ο ρομπερτο ειναι αθλητης του στιβου παιρνει ομως αναβολικα γιατι θελει να γινει πρωταθλητης αφου τον ενοχλει να ειναι αλλοι πιο γρηγοροι

με κλιμακα απο το 1 εως το 10 ποσο λογικη βρισκεις την καθε περιπτωση

προτεινεις λοιπον να εχει κλιμακα η σχιζοφρενεια.

σχιζοφρενεια κλιμακος 1 μικρης εντασης
    σχ, κλιμακος 10 out of this world

γιατι σε ενοχλει ο ορος λογικη και γιατι συστηνεσαι ως σχιζοφρενης. θελεις δηλαδη να ειναι αυτο το πρωτο πραγμα που θα ανακαλυψουν επανω σου?

Banned
    Insect, το ότι συστήνομαι σαν σχιζοφρενής, ήταν για να δείξω τα προβλήματα που περνάω και δεν καταλαβαίνω που το πας. Καλό θα ήταν να με δέχονται όπως είμαι, γιατί και αυτό είναι ένα μέρος του εαυτού μου πλέον, μερικοί θα μπορούσαν να το βλέπουν και συμπαθητικό και ενδιαφέρον, αλλά αφού είναι κακός ο κόσμος... Δεν έχω σκοπό να αξιολογήσω αυτά που μου γράφεις, το θεωρώ τελείως ανούσιο είναι όλοι από 1-10.
    Αυτό που δεν κατάλαβα, είναι γιατί βάζεις στην σχιζοφρένεια 1 και μετά βάζεις 10; Και ποιό είναι το απόλυτα λογικό; Το 10;

Senior Member
    απαντησε μου στην εξης ερωτηση.

ο καρλος, ειναι ρατσιστης και πεταει απο το παραθυρο τον συνεργατη του επειδη δεν του εδωσε τα χρηματα που του χρωστουσε και επειδη ειναι μαυρος

ο χιγκιτα αδυνατει να διαχειριστει καλα τον λογο επειδη δεν ειχε καλη εκπαιδευση μικρος, ομως θυμωνει με το παραμικρο και κατα βαθος θελει να τον λυπουνται

ο χουαν ειναι μηχανικος και κατεχει πολλες τεχνικες γνωσεις ομως αδυνατει στον γραπτο λογο επειδη δεν τα πηγαινε καλα με τα γραμματα, τα αντιπαθουσε οπως ελεγε

ο μιγκελ ειναι επιχειρηματιας με πολλα χρηματα ομως κανει καταχρησεις για να διωξει το αγχος της δουλειας, αφου βλεπει παντου εχθρους

ο ρομπερτο ειναι αθλητης του στιβου παιρνει ομως αναβολικα γιατι θελει να γινει πρωταθλητης αφου τον ενοχλει να ειναι αλλοι πιο γρηγοροι

με κλιμακα απο το 1 εως το 10 ποσο λογικη βρισκεις την καθε περιπτωση

προτεινεις λοιπον να εχει κλιμακα η σχιζοφρενεια.

σχιζοφρενεια κλιμακος 1 μικρης εντασης
    σχ, κλιμακος 10 out of this world

γιατι σε ενοχλει ο ορος λογικη και γιατι συστηνεσαι ως σχιζοφρενης. θελεις δηλαδη να ειναι αυτο το πρωτο πραγμα που θα ανακαλυψουν επανω σου?

Η σχιζοφρενεια δεν ειναι αντιθετη της \"λογικης\" και ουτε ειναι διαγνωστικο κριτηριο για κανενα απο αυτους που ανεφερες οτι πασχει απο σχιζοφρενεια.

Οσο για τι θα λες στους αλλους εχει ανοιχτει αντιστοιχο τοπικ και εχουν κατατεθει αποψεις.

Light κατι που θα πεις δεν θα μπορεις να το παρεις πισω μετα , δεν νομιζω να θες να δωσεις αυτον τον αγωνα , αλλωστε μη νομιζεις ουτε καν στο ιντερνετ δεν θα κοιταξουν πολλοι ή και να διαβασουν θα μπερδευτουν περισσοτερο.
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    Δυστυχώς η κοινωνία έχει σχηματίσει μια πολύ κακή τη χείριστη εικόνα για τους σχιζοφρενείς και δεν καταλαβαίνω γιατί τόση μανία με τη λογική.
    χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχα
    να σαι καλα βρε λμπ. ωραιο!
    μ εκανες και γελασα :)

Banned
    Βρε ίνσεκτ, πολύ μπερδεμένα μου τα λες. Καταρχάς τότε γιατί είπες για τη λογική και τη σχιζοφρένεια; Δεύτερον, δεν ανέφερα εγώ κανέναν ότι πάσχει από σχιζοφρένεια, μόνο για τους φίλους μου είπα. Εσύ ανέφερες. Τρίτον, δεν με ενδιαφέρει τι λένε οι άλλοι, εγώ είπα την δική μου άποψη. Και τι εννοείς ότι δεν θα μπορώ να πάρω κάτι πίσω μετά, εδώ στο φόρουμ ή στην πραγματικότητα άμα πω τι έχω; Μην απαντήσεις και στα δύο, σίγουρα για ένα το εννοούσες συγκεκριμένα όταν μίλαγες. Ευχαριστώ.

Banned
    Originally posted by Remedy

Δεν καταλαβαίνω γιατί σε έκανα και γέλασες. Ξαναρωτάω γιατί τόση μανία με τη λογική. Δηλαδή άμα κάποιος δεν είναι λογικός επειδή έχει ασθένεια πρέπεει να τον περιθωριοποιούμε; Επίσης απλά αυτή η μανία δηλαδή το παράλογο θα μπορούσε να είναι ενδιαφέρον ή ξέρω εγώ τι άλλο ή τελοσπάντων, η λογική δεν είναι πάνω από όλα. Κι όμως έτσι τη βάζουνε. Έλεος δηλαδή.

Senior Member
    Originally posted by Remedy

Δεν καταλαβαίνω γιατί σε έκανα και γέλασες. Ξαναρωτάω γιατί τόση μανία με τη λογική. Δηλαδή άμα κάποιος δεν είναι λογικός επειδή έχει ασθένεια πρέπεει να τον περιθωριοποιούμε; Επίσης απλά αυτή η μανία δηλαδή το παράλογο θα μπορούσε να είναι ενδιαφέρον ή ξέρω εγώ τι άλλο ή τελοσπάντων, η λογική δεν είναι πάνω από όλα. Κι όμως έτσι τη βάζουνε. Έλεος δηλαδή.
    ναι, εχεις δικιο, γι αυτο γελαω.
    η λογικη δεν ειναι πανω απ ολα, υπαρχουν σημαντικοτερες αξιες.

Και ναι Θεοφανία δεν είμαι σκατόψυχη όπως εσύ, απλώς η ασθένειά μου δεν μ\'αφήνει να έχω συναισθήματα για άλλους.

παρντόν?

Senior Member
    aaa lightblue συν του οτι πολλοι ειναι ρατσιστες εναντια στην κατηγορια ανθρωπων στην οποια ανηκουν if you know what i mean.

Senior Member
    αμα εχεις πολλα κομπλεξ και δεν εχεις συναισθηματα ειναι πολυ λογικο να απομακρυνοντε οι ανθρωποι απο κοντα σου.. ετσι δεν ειναι? δε ξερω αν αυτο λεγετε στιγματισμος..θα ελεγα οτι ο στιγματισμος ειναι ενα αλλο κονσεπτ :P

Originally posted by FreakOut
    αμα εχεις πολλα κομπλεξ και δεν εχεις συναισθηματα ειναι πολυ λογικο να απομακρυνοντε οι ανθρωποι απο κοντα σου.. ετσι δεν ειναι? δε ξερω αν αυτο λεγετε στιγματισμος..θα ελεγα οτι ο στιγματισμος ειναι ενα αλλο κονσεπτ :P
    συμφωνώ απόλυτα και τα κόμπλεξ δεν είναι αποτέλεσμα καμιάς αρρώστιας, απλά χαρακτήρα.

Senior Member
    ειναι αποτελεσμα ψυχολογικων προβληματων, τα οποια εχουμε ολοι εδω μεσα.. και για να μη παρεξηγουμε κομπλεξ λεω αυτο το περιπλοκο μιγμα σκεψεων-συναισθηματων που δε σε αφηνει να προχωρησεις και σε μπλοκαρει...οχι με την εννοια της βρισιας ξερω γω...και γω εχω κομπλεξ..

Page 2 of 5 FirstFirst 1234 ... LastLast