δυο λόγια...περί στιγματισμού - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 5 FirstFirst 12345 LastLast
Results 31 to 45 of 68
    Senior Member
    ετσι για να μη νομιζουν μερικες μερικες οτι θελουμε το κακο τους συνεχεια.... αλλη δουλεια δεν εχουμε(δεν εχουμε!!!!!)

Member
    Originally posted by Θεοφανία

συμφωνώ απόλυτα και τα κόμπλεξ δεν είναι αποτέλεσμα καμιάς αρρώστιας, απλά χαρακτήρα.
    Γιατι βρισκεσαι τοσα χρονια εδw ειπαμε;
    Προβλεπεται σε αυτo το σαιτ, ποστο του κριτη χαρακτηρων;
    Πως λεγεται αυτo το ποστο;
    Moderator of bad characters?

Senior Member
    Originally posted by imerosjohn

συμφωνώ απόλυτα και τα κόμπλεξ δεν είναι αποτέλεσμα καμιάς αρρώστιας, απλά χαρακτήρα.
    εσυ καλυτερα να προβληματιστεις για ποιον λογο εχεις αποκλειστει απο δω μεσα, μιας και οποτε επανερχεσαι εχεις ακριβως την ιδια συμπεριφορα που σε εδιωξε απο εδω και αποδειξη οι 3 προειδοποιησεις στα 33 σου μηνυματα...
    για το καλο σου ειναι το σχολιο , γιατι απ οτι φαινεται απο τις απανωτες επανεγγραφες σου η επιθυμια σου ειναι να βρισκεσαι εδω μεσα.
    δεν προκειται να τα καταφερεις αν συνεχιζεις το ιδιο βιολι....
    (εμμονη με το μοντερειτιγκ παρατηρω επισης.
    ξερεις...αν το χεις μεγαλο καημο, μπορεις να ανοιξεις δικο σου φορουμ και να κανεις οσο μοντερεισον θελεις και να μη μπορει να σε διωξει κανεις, ακομα κι αν γραφεις μονος σου εκει μεσα ;))

Member
    Oh, συγνωμη που σε ξεχασα. Ελα μη κανεις ετσι. Και εσυ εχεις κομβικο ποστο.
    Moderator of authenticity of forum nicknames.
    H moderator of the door. Πορτα δηλαδη οπως στα νυχτερινα μαγαζια. Μη το παιρνεις για ασημαντο. Ειναι βασικο και απαραιτητο ποστο.

Senior Member
    Oh, συγνωμη που σε ξεχασα. Ελα μη κανεις ετσι. Και εσυ εχεις κομβικο ποστο.
    Moderator of authenticity of forum nicknames.
    H moderator of the door. Πορτα δηλαδη οπως στα νυχτερινα μαγαζια. Μη το παιρνεις για ασημαντο. Ειναι βασικο και απαραιτητο ποστο.
    περαστικα για την εμφανη πικρια του αποκλεισμου σου και για οτι αλλο σε ταλαιπωρει, επισης ;)

Member
    Originally posted by Remedy

περαστικα για την εμφανη πικρια του αποκλεισμου σου και για οτι αλλο σε ταλαιπωρει, επισης ;)

Δεν ειμαι αποκλεισμενος. Δεν σου χρωσταω αναφορα πως βρεθηκα εδω και πως γνωριζω χαρακτηρες εδω. Δημοσια γραμμενα ειναι αυτα που εχω διαβασει και εχω σχηματισει τη γνωμη μου. Δεν παραβιασα κανενα κλειδωμενο συρταρι, ε; Αν ομως νοιωθεις καλυτερα δημιουργωντας σεναρια στο μυαλο σου, ας μη σε ταραζω, κυρια moderator of the door. Opws epithimeis
    Kαι φιλικα παντα, ανταποδιδω τις ευχες, περαστικα σου, επισης.

Senior Member

Δεν ειμαι αποκλεισμενος. Δεν σου χρωσταω αναφορα πως βρεθηκα εδω και πως γνωριζω χαρακτηρες εδω.......
    μα δεν σε ρωτησα πως βρεθηκες εδω και γιατι :)
    απ τα λιγα που σου εγραψα , καταλαβες να εχω καμια απορια για την περιπτωση σου?
    αν καταλαβες κατι τετοιο , καταλαβες λαθος.
    εγω απλα περαστικα σου ειπα και σου προτεινα ΕΣΥνα σκεφτεις το τι κανεις εδω..
    τα οποια περαστικα, επαναλαμβανω :)

Member
    Να σκεφτω εγω τι κανω με 36 ποστ; αχαχαα
    Μηπως, χμ, χμ, χμ, να σκεφτοσουν ΕΣΥ που εχεις 3233 ποστ περισοτερα;;;;
    Οτι να \'ναι ο παραλογισμος. περαστικα και παλι.

Μεγάλο καημό διακρίνω.....να δεις τι μου θυμίζει....:Ρ

Member
    και εγω διακρινω καημο μεγαλο, εντοπισμενο στο who is who μου...... Και ξερω καλα τι μου θυμιζει......
    Τη κυρα Κατινα την κουτσομπολα στο χωριο του παππου μου. Κινητο ληξιαρχειο και θυρωρειο ειναι η ατιμη. Μονο οταν κοιμαται ηρεμει απο το κουτσομπολιο.

Banned
    ναι, εχεις δικιο, γι αυτο γελαω.
    η λογικη δεν ειναι πανω απ ολα, υπαρχουν σημαντικοτερες αξιες.
    Remedy, ελπίζω να μην το λες ειρωνικά αυτό. Αν το λες ειρωνικά, δεν σου δίνω καμμία σημασία.

Banned
    Originally posted by FreakOut
    αμα εχεις πολλα κομπλεξ και δεν εχεις συναισθηματα ειναι πολυ λογικο να απομακρυνοντε οι ανθρωποι απο κοντα σου.. ετσι δεν ειναι? δε ξερω αν αυτο λεγετε στιγματισμος..θα ελεγα οτι ο στιγματισμος ειναι ενα αλλο κονσεπτ :P
    Απαξιώ να απαντήσω.

Banned
    Originally posted by FreakOut
    αμα εχεις πολλα κομπλεξ και δεν εχεις συναισθηματα ειναι πολυ λογικο να απομακρυνοντε οι ανθρωποι απο κοντα σου.. ετσι δεν ειναι? δε ξερω αν αυτο λεγετε στιγματισμος..θα ελεγα οτι ο στιγματισμος ειναι ενα αλλο κονσεπτ :P
    Για σένα μιλάς;

Senior Member
    Καλωσήρθες πίσω LightBluePath.:)
    Το κείμενό σου ήταν πολύ ενδιαφέρον και σε μερικά σημεία θα το χαρακτήριζα έως και συγκλονιστικό.Δε συμφωνώ με όλα,αλλά με αρκετά ταυτίζομαι.

Σημασία έχει ότι εδώ σου δίνεται ένας χώρος να βγάλεις ένα μέρος από το φορτίο σου,ένας τόπος να το απλώσεις αυτό που θες και να ακουστείς.Κατανοητή η πίκρα που εκφράζεις,καθώς απ\'ό,τι μας έχεις περιγράψει αυτά που ζεις είναι ζόρικα.Από την άλλη τείνεις να ξεχνάς πως ο κόσμος δεν αποτελείται μόνο από όσα αρνητικά συναντάμε στην προσωπικότητα των ανθρώπων γύρω μας.Υπάρχουν άλλα τόσο θετικά που αν το μάτι μας προτιμήσει να δει αυτά,θα τα δει.Είναι και θέμα του ότι προσέχουμε ό,τι ανά εποχή μας απασχολεί έντονα,μας ανησυχεί και μας προβληματίζει.

Δεν παύει όμως να ισχύει πως αν τείνουμε να βλέπουμε την αρνητική πλευρά των πραγμάτων,των καταστάσεων ή των ανθρώπων,θα βγάζουμε μία αντιπαλότητα,μία αρνητικότητα με τη σειρά μας κι εμείς,που θα κάνει την επικοινωνία μας δυσκολότερη,όχι ευκολότερη,διαιωνίζοντας το θέμα,επιτείνοντας το θυμό μας,δίχως να έχουμε την ευκαιρία να αποκτήσουμε την επικοινωνία που θα είναι καθαρή από αιχμηρά συναισθήματα.

Έχεις σκεφτεί πως μπορεί εσύ να επικεντρώνεσαι στα αρνητικά των ανθρώπων,παραβλέποντας τα θετικά τους,παρακωλύοντας την ροή της επικοινωνίας με τον τρόπο αυτό;Να σου πω ένα μικρό παράδειγμα;Mπήκες ξανά στο φόρουμ με άμυνες,με ένα κείμενο που ίσως να απέπνεε σε ένα του κομμάτι και μία τάση ισοπέδωσης,μπήκες με τη στάση ενός ανθρώπου που φέρεται εχθρικά για να προλάβει να μην πληγωθεί.

Καταλαβαίνω τα γιατί σου.Εσύ καταλαβαίνεις τα δικά μου;

Mπορείς να μου απαντήσεις δίχως να θεωρήσεις ότι μέσα στις φράσεις που σου απευθύνω υπάρχει η θέληση να σε πληγώσω,να σε ειρωνευτώ,να σε μειώσω,ή θα τη βρεις άραγε γιατί θα ψάχνεις τόσο έντονα γι αυτήν;;;

Ξέρεις τι σκέφτομαι light?Τα παιδάκια των Ρομά που οι νοικοκυραίοι της Περαίας δεν ήθελαν να φοιτήσουν μαζί με τα δικά τους καθαρά παιδάκια,που δεν δέχτηκαν να κάθονται στις ίδιες αίθουσες,σε κοντινά θρανία.Και που δίδαξαν στα καθαρά τους παιδάκια πως τα άλλα είναι βρώμικα.Και μετά,όταν αυτά θα μεγαλώσουν ίσως να διώξουν πάλι και αυτά άλλα παιδάκια μακριά από τα δικά τους καθαρά παιδιά.Εκτός αν επιλέξουν διαφορετικά.

Εμείς δε σε διώχνουμε Light.Προσπάθησε να μη μας διώχνεις ούτε εσύ.Μερικές φορές και ο Ρομά θα διώξει το καθαρό παιδί σαν ξένο.Ίσως κιόλας να αρνηθεί την προσφορά του για ειρήνη γιατί προέρχεται από τη ράτσα των καθαρών που τόσους αιώνες τον έδιωχναν.Τι λέω βραδιάτικα.Τέσπα.

Και πάλι καλωσήρθες.:)
    "Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
    Σπύρος Μπιμπίλας

Senior Member
    δΕΝ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΗΝ ΡΕΙΝ!
    Χαιρομαι που η light παιρνει μια δυναμικη θεση κ οχι μονο απλα αποδοχη της ασθενειας κ της διαγνωσης που εδωσε η γιατρος της!
    Δεν φαινεται φοβισμενη οπως ηταν στην αρχη και ετοιμη να διεκδικησει τα δικαιωματα της στις κοινωνικες της επαφες!οχι σαν διαγνωσμενη σχιζοφρενης αλλα σαν ατομο με ιδιαιτεροτητα που της δωσανε μια ταμπελα κ προς το παρον την υποστηριζει!

Page 3 of 5 FirstFirst 12345 LastLast