φιλοσοφικο - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 16 to 30 of 48
    Senior Member
    κι αν μετα απο 8.542 μηνυματα συνεχιζεις να περπατας με το ιδιο νικ? τι μπορει να σημαινει αυτο?
    Οτι δεν ντρεπομαι για τιποτα απο οτι εχω γραψει? Δεν εχω λογο να αλλαξω νικ.
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    ουτε κρινο ουτε κακο σωστα?

Senior Member
    ουτε κρινο ουτε κακο σωστα?
    Χαμενος στην μεταφραση λολ...δεν σε πιανω σημαινει αυτο.
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    θα σου πω τι πιστευω keep walking

σε αυτο εδω το φορουμ, με τιτλο φορουμ ψυχολογιας, συχναζουν καποιας ειδικης κατηγοριας ανθρωποι.

κανενας γονιος δεν θα πει στο παιδι του οτι ειναι τρελο, κανενας . οι γονιοι προστατευουν τα παιδια τους οσο μπορουν και για οσο τους το επιτρεπουν οι αντοχες τους.

αν ρωτησεις εναν λογικο θα σου πει δεν υπαρχουν τρελοι παρα μονον επικίνδυνοι.

επικίνδυνοι τύποι όπως..

άνθρωποι που παρασέρνουν μικρά παιδια και \"μικρα παιδια\"
    άνθρωποι με σεξουαλικές διαστροφές και επιθυμίες

θελει προσοχη keep waling, οχι γιατι τα λογια μου μπορει να ακουγονται παλαβα αλλα γιατι , για κακη μου τυχη, ειχα την ατυχια να γνωρισω μερικους τετοιους.

Senior Member
    θα σου πω τι πιστευω keep walking

σε αυτο εδω το φορουμ, με τιτλο φορουμ ψυχολογιας, συχναζουν καποιας ειδικης κατηγοριας ανθρωποι.

κανενας γονιος δεν θα πει στο παιδι του οτι ειναι τρελο, κανενας . οι γονιοι προστατευουν τα παιδια τους οσο μπορουν και για οσο τους το επιτρεπουν οι αντοχες τους.

αν ρωτησεις εναν λογικο θα σου πει δεν υπαρχουν τρελοι παρα μονον επικίνδυνοι.

επικίνδυνοι τύποι όπως..

άνθρωποι που παρασέρνουν μικρά παιδια και \"μικρα παιδια\"
    άνθρωποι με σεξουαλικές διαστροφές και επιθυμίες

θελει προσοχη keep waling, οχι γιατι τα λογια μου μπορει να ακουγονται παλαβα αλλα γιατι , για κακη μου τυχη, ειχα την ατυχια να γνωρισω μερικους τετοιους.

Δηλαδη εδω συχναζουν επικινδυνοι τυποι επειδη ειναι φορουμ ψυχολογιας?

Η γενικα στο ιντερνετ συχναζουν επικινδυνοι τυποι ή μηπως οι επικινδυνοι τυποι που κυκλοφορουν εξω μπορουν καλλιστα να μπαινουν και αυτοι στο ιντερνετ?

Senior Member
    θελω να πω keep οτι καταλαβα πως ψαχνω γκομενα σε λαθος μερος. friendly advice και προς φιλους (free of charge keep)!

Senior Member
    θελω να πω keep οτι καταλαβα πως ψαχνω γκομενα σε λαθος μερος. friendly advice και προς φιλους (free of charge keep)!
    Ψαχνεις γκομενα εδω? Γιατι οχι εξω? Εννοεις οτι εγω ψαχνω γκομενα εδω? Και που ξερεις οτι δεν παιζει καποια real life αυτη την στιγμη?

Ναι τις τραβαω φανταζομαι σαν μαγνητης ειδικα οταν τρελαινομαι και λεω ειμαι σχιζοφρενης...αυτος ειναι ο σκοπος μου με επιασες...αρκετα προσβλητικο θα ελεγα.

Senior Member
    δεν το ειπα για να σε προσβαλω. δικαιωμα σου ειναι να ψαχνεις οτι θες εσυ, η να μην ψαχνεις τιποτα, γιατι οχι! ετσι οπως εχει γινει ο κοσμος ειναι δυσκολο να βρεις μια καλη κοπελα μιας και οι περισσοτερες εχουν γινει πολυ κακες! η διωχνεις την σεξουαλικη επιθυμια με καποιον τροπο η πας δινεις ενα συμβολικο ποσο καπου και ξεδινεις για λιγο.

σημ. εκτος αν σε προσβαλει που σου μιλαω σαν φιλΟς προς φιλΟς

Senior Member
    δεν το ειπα για να σε προσβαλω. δικαιωμα σου ειναι να ψαχνεις οτι θες εσυ, η να μην ψαχνεις τιποτα, γιατι οχι!
    Ρε ανθρωπε ανοιξες ενα θεμα για την ευτυχια και την αληθεια και εχεις φτασει το τι κανω εγω με τα γκομενικα μου το εχεις καταλαβει?

Senior Member
    που να ξερω ρε ανθρωπε τι κανεις εσυ με τα γκομενικα σου. δεν ασχολουμαι μαζι σου, ουτε με το τι λενε οι κατινες φιλες σου. ανοιγω θεματα και απανταω σε οσες η οσους συμμετεχουν στην συζητηση. τι δεν καταλαβαινεις?

Senior Member
    Originally posted by insect
    αν κυνηγάς την αλήθεια δεν μπορείς να βρεις την ευτυχία

αν κυνηγήσεις την ευτυχία μπορεί και να βρεις την αλήθεια
    Η Ευτυχία μου

Από τότε που κουράστηκα να ψάχνω , έμαθα να βρίσκω.
    Από τότε που ένας άνεμος μου εναντιώθηκε , ταξιδεύω με όλους τους ανέμους.
    Friedrich Nietzsche

Senior Member

Αστο ψοφησε οτι εχεις πει ειναι στα quote μου μπορεις να προσθεσεις και να τροποποιεις μηνυματα κατα βουληση...φιλε.Βαλε οση σαλτσα θες.

Senior Member
    αυτη την εμμονη με τα γκομενικα του κιπ να την κοιταξεις οταν ξαναμπεις με νεο νικ.
    ειναι ενα απο τα βασικοτερα που προδιδουν την ταυτοτητα σου......
    μιας και κανεις τον κοπο να σβηνεις τις αιχμες απο τις επιθεσεις σου προς αυτον, σβηστα εντελως καλυτερα.
    σε εκθετουν ασχημα...

Senior Member
    Originally posted by keep_walking

Αστο ψοφησε οτι εχεις πει ειναι στα quote μου μπορεις να προσθεσεις και να τροποποιεις μηνυματα κατα βουληση...φιλε.Βαλε οση σαλτσα θες.
    κυνηγας και εσυ ποντικους η φαντασματα keep? δεν το καταλαβα αυτο που ειπες. ειπα κατι για το οποιο θα επρεπε να ντρεπομαι η μηπως και για τα δικα σου κριτηρια, και με προτροπη της ιντερνετικης φιλης σου, ειμαι και γω στο black list?

Senior Member
    Originally posted by insect
    Originally posted by keep_walking

κυνηγας και εσυ ποντικους η φαντασματα keep? δεν το καταλαβα αυτο που ειπες. ειπα κατι για το οποιο θα επρεπε να ντρεπομαι η μηπως και για τα δικα σου κριτηρια, και με προτροπη της ιντερνετικης φιλης σου, ειμαι και γω στο black list?

ποιο black list εσυ γουσταρεις να γραφω κατι , να απανταει ο αλλος και μετα να το τροποποιω αυτο που εγραψα , και να απαντα ο αλλος αλλα νταλλα?

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast