φιλοσοφικο - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 31 to 45 of 48
    Senior Member
    keep απο τοτε που η θεοφανια μου επιτεθηκε δεν με βλεπεις με καλο ματι. σε εχει επηρεασει φαινεται συν το γεγονος οτι μιλαω στη φιλη σου ετσι οπως δεν ειχες το θαρρος να της μιλησεις.

Senior Member
    Originally posted by insect
    keep απο τοτε που η θεοφανια μου επιτεθηκε δεν με βλεπεις με καλο ματι. σε εχει επηρεασει φαινεται συν το γεγονος οτι μιλαω στη φιλη σου ετσι οπως δεν ειχες το θαρρος να της μιλησεις.
    Καλα ονειρεψου...ονειρα γλυκα , τι κανω εγω με τις γυναικες , τι κανω με τους φιλους-ες , τι κανω στο σαιτ , τι κανω με τα ψυχολογικα μου ...ε μα μας τα εκανες μπαλονια.
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Η αλήθεια είναι πως εγώ ...ξεμουδιάζω τον κηπ στο θέμα του σεξ οπότε μπορεί και να είναι έτσι όπως τα λες.....ΟΜΩΣ....δεν σε είδα να απαντάς στη Ρεμεντι παρόλο που στην έχει πει ΔΥΟ φορες, (Με εκείνη δεν κάνω σεξ, μόνη της τα λέει).

Senior Member
    Παντεσπάνι.

Η ουρά του σκύλου του Αλκιβιάδη.

Ή μάλλον...χμμ...23.

Αυτές είναι οι επιλογές μου για την καταλληλότερη απάντηση.Εμ,τέτοιο φιλοσοφικό που είναι.:D
    Αν θέλετε να μιλήσουμε για σεξ,ευχαρίστως.:P
    "Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
    Σπύρος Μπιμπίλας

Senior Member

Αχα πανω που ελεγα να παω για υπνο:)
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Originally posted by RainAndWind
    Παντεσπάνι.

Η ουρά του σκύλου του Αλκιβιάδη.

Ή μάλλον...χμμ...23.

Αυτές είναι οι επιλογές μου για την καταλληλότερη απάντηση.Εμ,τέτοιο φιλοσοφικό που είναι.:D

και γω μεσα ειμαι

Senior Member
    κ ελεγα τι μου θυμιζει τι μου θυμιζει αυτος ο τιτλος! (\"φιλοσοφικο\")

τελικα καταλαβα τι μου θυμιζει!

τα... \"ερωτικα\" του μοραλη!

(εκεινα τα κυβιστικα που μονο για ερωτικα δεν τα κοβεις! :D)

Senior Member
    χαχαααα,α ρε Λου,απιστευτάρα!:D
    "Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
    Σπύρος Μπιμπίλας

Senior Member
    ε, κοιτα κατι τις το αφαιρετικο αυτο το θρεντ το χε! :D

Member
    keep απο τοτε που η θεοφανια μου επιτεθηκε
    to paraxeno tha itan na μην σου επιτεθει, αν θες τη γνωμη μου.

Member
    Εννοω οτι η επιθετικοτητα ειναι το στοιχειο της.

Senior Member
    Originally posted by imerosjohn
    #Προσπαθώντας να μιμηθεί με τη φωνή της τον Robert De Niro στο Analyze This:
    \"You,you,you...moderator of bad characters\":P

Αυτό που την κατηγορείς πως κάνει το έκανες λεπτά πριν κι εσύ.Κι εσύ δεν είσαι λιγότερο επιθετικός,απλά δεν το βλέπεις.Μόνο οι άλλοι μας βλέπουν καθαρά.Εμείς οι ίδιοι όχι.;)
    Θέλεις εσύ το πόστο του κριτή χαρακτήρων και σου απειλεί την αποκλειστικότητα η Θεοφανία,ε;Άτιμη κενωνία.
    Βtw,δοκίμασα αυτό με το μαρούλι.Τζίφος.Να βάλω αγγούρι καλύτερα;:D
    Σπύρος Μπιμπίλας

Senior Member
    keep απο τοτε που η θεοφανια μου επιτεθηκε
    to paraxeno tha itan na μην σου επιτεθει, αν θες τη γνωμη μου.
    ποτε δεν προδικαζω κατι προτου συμβει. δεν μπορω να πω \"α αυτος ο ανθρωπος ειναι επιθετικος αρα θα επιτεθει και σε μενα\". και ο kleep ειναι ανθρωπος που δεν επιτηθεται αν δεν του δωσουν εναν στοχο. οπως και στην θεοφανια που επιτηθεται οπως λες κι εσυ σε \"ολους\" κι ομως ο kleep επιτεθηκε σε μενα που μου επιτεθηκε η θεοφανια επειδη παρεξηγησε ενα μηνυμα δικο μου.

το παραξενο στην προκειμενη θα ηταν να μην επιτεθη η θεοφανια σε καποιον που γραφει πιο ομορφα απο οτι εκεινη και ειναι διαφορετικου φυλου. ετσι εχω προσεξει.

Senior Member
    Originally posted by RainAndWind
    #Προσπαθώντας να μιμηθεί με τη φωνή της τον Robert De Niro στο Analyze This:
    \"You,you,you...moderator of bad characters\":P

Αυτό που την κατηγορείς πως κάνει το έκανες λεπτά πριν κι εσύ.Κι εσύ δεν είσαι λιγότερο επιθετικός,απλά δεν το βλέπεις.Μόνο οι άλλοι μας βλέπουν καθαρά.Εμείς οι ίδιοι όχι.;)
    Θέλεις εσύ το πόστο του κριτή χαρακτήρων και σου απειλεί την αποκλειστικότητα η Θεοφανία,ε;Άτιμη κενωνία.
    Βtw,δοκίμασα αυτό με το μαρούλι.Τζίφος.Να βάλω αγγούρι καλύτερα;:D
    ΠΟΣΟ ΕΥΣΤΟΧΟ!
    ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΕΥΣΤΟΧΟ!!!!!!!!!

+100000000000000

Member
    Δεν καταλαβα το αστειο με τα λαχανικα. Αφου ομως γελας, περαστικα. Εκτος αν ειναι καποιος ψυχολογικος κωδικας που δεν γνωριζω, αλλα δεν πειραζει, βοηθεια σας.

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast