Results 1 to 10 of 10
Thread: προτεινεται..
-
01-10-2010, 14:36 #1
προτεινεται..
.. τι να κανεις, οταν δεν εχεις τι να κανεις;;;;;;;
- 01-10-2010, 14:39 #2
Ανια , βαριεμαρα το χειροτερο ,των χειροτερων , ω χειριστο που μπορει να σου τυχει. Εχω θεμα με αυτο να καθομαι μες την βαριεμαρα και να μην κανω τιποτα.
Δες ταινιες , βγες βολτα, διαβασε βιβλιο , ακου μουσικη , γραψε κατι , το καλυτερο ειναι κουβεντουλα με φιλους , χομπυ , δραστηριοτητες...ποσες λυσεις υπαρχουν και εμεις περιοριζομαστε στην....ανια , απιστευτο ε?[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
01-10-2010, 14:41 #3
μα κηπακο.. ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ?????
ΤΡΕΛΑΙΝΟΜΑΙ.........
01-10-2010, 14:41 #4
Originally posted by keep_walking
Ανια , βαριεμαρα το χειροτερο ,των χειροτερων , ω χειριστο που μπορει να σου τυχει. Εχω θεμα με αυτο να καθομαι μες την βαριεμαρα και να μην κανω τιποτα.
Δες ταινιες , βγες βολτα, διαβασε βιβλιο , ακου μουσικη , γραψε κατι , το καλυτερο ειναι κουβεντουλα με φιλους , χομπυ , δραστηριοτητες...ποσες λυσεις υπαρχουν και εμεις περιοριζομαστε στην....ανια , απιστευτο ε?
01-10-2010, 14:42 #5
Originally posted by mstrouf
αν έχει ο Δήμος σας βέβαια.http://www.mazi.org.gr/
01-10-2010, 14:49 #6
Originally posted by arktos
Originally posted by mstrouf
αν έχει ο Δήμος σας βέβαια.
αυτοι οι ********* με ξεγελασαν, με χτυπησαν πισωπλατα!
δεν θελω να δω κοσμο, δεν θελω τιποτα να κανω κ ομως δεν εχω τι να κανω κ τρελαινομαι.. δεν με χωραει ο τοπος, παντου αισθανομαι παρεισακτη, ξενη.. κοιμαμαι συνεχεια ωσπου ποναω απ την ξαπλα, θελω να κλαψω κ το μονο που καταφερνω ειναι να βουιζει πιο πολυ το κεφαλι μου, δεν το αντεχω κ αυτες οι σκεψεις δεν μ αφηνουν σε ησυχια, γμτ δεν μπορω, δεν μπορω αλλο..
01-10-2010, 20:02 #7
γιατι δεν κανεις δουλειες στο σπιτι?
οπως περιγραφεις την μερα σου, πρεπει να σε εχει τσακισει η ακινησια!
αυτο προκαλει μεγαλο εκνευρισμο , αλλα και δυσφορια σωματικη και ψυχικη.
αν δεν εισαι σε θεση να πας γυμναστηριο, δραστηριοποιησου κανοντας δουλειες. ειναι η καλυτερη γυμναστικη και προσφερεις και στην οικογενεια σου κατι πολυ σημαντικο.
01-10-2010, 23:45 #8
μαθε μαγειρικη:):):
...Η μονη μας υποχρεωση..... ειναι να σωσουμε τα ονειρα μας...
..ελπιδα ειναι η αισθηση που εχεισ οτι αυτο που νιωθεισ να σε βαραινει τωρα,δεν θα κρατησει για παντα....
..Μονο στα ηρεμα νερα καθρεφτιζεται κατι χωρις ν αλλαζει μορφη.
Μονο σ ενα ηρεμο μυαλο υπαρχει η καθαρη αντιληψη του κοσμου...
02-10-2010, 00:29 #9
Το έχω σκεφτεί πολλές φορές αυτό.Γιατί νιώθουμε άσχημα,δυσάρεστα όταν βαριόμαστε;Kατέληξα στο ότι πρέπει να υπάρχει κάποιο κομμάτι του εγκεφάλου μας που έχει μάθει να προστατεύει τον φορέα του,καθώς αν δεν είχαμε αυτήν την αίσθηση του κενού,της δυσφορίας,της έντονης επιθυμίας για αλλαγή παραστάσεων,για κάτι νέο και ενδιαφέρον,για αλλαγή,θα κινδυνεύαμε με κάποιον τρόπο.
Πάρε τώρα mstroumf εσένα.Η δυσάρεστη αίσθηση από την ανία σε \"έσπρωξε\"να φτιάξεις ένα thread για να δεις πώς θα ξεπεράσεις αυτή τη δυσάρεστη αίσθηση,πώς θα τερματίσεις το τέλμα.Άρα,ο σοφός σου εγκέφαλος(μην ακούσω διαμαρτυρίες,λολ)σε καθοδηγεί να περάσεις σε δράση,σε ωθεί προς την αναζήτηση της αλλαγής.
Το Eφτά χρόνια φαγούρα τό\'χεις δει;E,είμαι βέβαιη ότι και αυτή η φαγούρα έτσι εξηγείται.Σου χρειάζεται ανανέωση,σου χρειάζεται ώθηση για να ταίσεις το μυαλό σου,τις αισθήσεις σου με νέα υλικά;Ε,σε φαγουρίζει κάτι.:P
Νομίζω πως το μυαλό μας είναι hardwired να εξετάζει τέτοιες καταστάσεις και να προλαμβάνει πιθανές ζημιές από αυτές.
Άρα,δεν έχεις τι να κάνεις.Βρίσκεις να έχεις να κάνεις.:P
Να σου πω την αλήθεια,όταν βαριέμαι μπορώ να γίνω σαν ένα παιδάκι που γίνεται αυτοκαταστροφικό ή που παίρνει σβάρνα τα πάντα γύρω του.Αλλά και σπάνια βαριέμαι,δεν ξέρω γιατί.Μπορώ ν\'αλλάξω στο τσακ κανάλι και να βρω κάτι ενδιαφέρον γύρω μου,ή θα το εφεύρω.λολ
Τι σου αρέσει να κάνεις;Υπάρχουν ένα σωρό δραστηριότητες κατάλληλες και για το σπίτι.Εγώ αγαπώ την κηπουρική,το κολλάζ,το διάβασμα,τη μουσική,έχω διάφορες μανίες με συλλογές βιντάζ,οπότε ψάχνω και στο ίντερνετ ανάλογα με τη θεματική τους για αντικείμενα,να διακοσμώ το χώρο μου,να αλλάζω θέση σε πράγματα γύρω μου,σε έπιπλα για παράδειγμα,ταινίες,κλπ.Και γυμναστική.Γιατί δε χορεύεις όταν βαριέσαι αλήθεια,είναι μία πολύ καλή εκτόνωση.Και διασκεδαστική.Μόνο τα γατιά μου δε διασκεδάζουν πολύ,με αποφεύγουν όταν χορεύω,λολ."Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
Σπύρος Μπιμπίλας
02-10-2010, 16:43 #10
Originally posted by Remedy
γιατι δεν κανεις δουλειες στο σπιτι?
οπως περιγραφεις την μερα σου, πρεπει να σε εχει τσακισει η ακινησια!
αυτο προκαλει μεγαλο εκνευρισμο , αλλα και δυσφορια σωματικη και ψυχικη.
αν δεν εισαι σε θεση να πας γυμναστηριο, δραστηριοποιησου κανοντας δουλειες. ειναι η καλυτερη γυμναστικη και προσφερεις και στην οικογενεια σου κατι πολυ σημαντικο.
συμφωνώ με τη ρεμ
μία από τις φορές που προσπάθησα να κόψω το ποτό, σηκωνόμουν το πρωϊ και μακιγιαριζόμουν.
με τη βλεφαρίδα κάγκελο καθάριζα τα τζάμια.
θυμάμαι σκηνικό η μάνα μου να κάθεται και να μου λέει έχει ένα μικρό λεκέ εκεί κι εγώ να τρίβω.
είχα λέμε γυαλίσει το σπίτι.
και ως γνωστόν οι δουλειές δεν τελειώνουν ποτέ...:Dhttp://www.mazi.org.gr/
Πάει κι αυτό.
22-07-2025, 12:59 in Με καφέ και συμπάθεια....