Results 1 to 8 of 8
Thread: overwhelming
-
31-10-2010, 01:33 #1
overwhelming
Προσπαθω να κανω επαγγελματικη στροφη και διαβαζω να μαθω κατι καινουριο που αγαπω , αλλα οσο και να τρεχω αισθανομαι οτι αντι να προχωραω απο την αφετηρια στον τερματισμο εγω πισοδρομω.
Αντι να παω απο το 0 στο 1 , παω στο -1.
Ειναι απιστευτες οι γνωσεις που πρεπει να αποκομισω για να γινω καλος σε αυτο που θελω να κανω και δεν υπαρχει και ουσιαστικη εκπαιδευση.
Οσο διαβαζω τοσο νοιωθω οτι δεν ξερω τιποτα.
Δεν ξερω τελικα , αυτο που μου λειπει ειναι ο χαβαλες , η προκληση κυριως.
Δεν εχω γνωριμιες που να ασχολουνται με το αντικειμενο ωστε να σπρωχνει ο ενας τον αλλον , οπως οταν ειμασταν ας πουμε φοιτητες.
Μονος λοιπον ,αλλα υπερβολικα μονος και λιγο πελαγωμενος.
Για να δουμε...οι επομενοι μηνες θα ειναι κρισιμοι , θα προσπαθησω για το καλυτερο.[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
- 31-10-2010, 02:05 #2
Mονος?
Σαν να λεμε,
χωρις ανταγωνισμο?
31-10-2010, 02:08 #3
Ναι...δεν εχει πλακα αν δεν υπαρχει και η ευγενη \"αμιλλα\" λολ.
Μονος ποιον να ανταγωνιστω? Και να μου λεω και μπραβο ειναι λιγο βαρετο[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
31-10-2010, 02:10 #4
Den ξερω αν αναφερεσαι σε δουλεια ή σε χομπυ,
αλλα οπως και να εχει,
κου-κου! εισαι στο ιντερνετ..!
Δε μπορει να μη βρεις ουτε φορουμ , εστω ξενο.
Αν εσυ εισαι μονος σε αυτο που κανεις, εγω δηλαδη τι να πω για τον τομεα μου ;d
31-10-2010, 02:13 #5
Αχα....ακριβως αυτο σκεφτομουν , να μπλεξω με τεχνολογικα φορουμ οπως εδω, να μου λυνουν αποριες και να τους λυνω....αλλα τιποτα δεν συγκρινεται φυσικα με το real thing να μυριζεις την μπαρουτοσκονη
[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
31-10-2010, 03:07 #6
Δε μπορεις να φανταστεις παντως ποσα πραγματα εχω μαθει απλα ρωτοντας σε φορα , ειτε σε θεμα σπουδων, ειτε σε θεμα δουλειας, ειτε σε χομπυ, ειτε συμβουλες για το πως να γινω καλυτερος σε αυτο που κανω κτλ
Και αν μπορεις, θα σε συμβουλευα να κοιταζες ξενα φορουμς , οχι ελληνοφωνα, ετσι... για να ανοιξουν οι οριζοντες σου..!
31-10-2010, 11:35 #7
Originally posted by Boltseed
Den ξερω αν αναφερεσαι σε δουλεια ή σε χομπυ,
αλλα οπως και να εχει,
κου-κου! εισαι στο ιντερνετ..!
Δε μπορει να μη βρεις ουτε φορουμ , εστω ξενο.
Αν εσυ εισαι μονος σε αυτο που κανεις, εγω δηλαδη τι να πω για τον τομεα μου ;d...Η μονη μας υποχρεωση..... ειναι να σωσουμε τα ονειρα μας...
..ελπιδα ειναι η αισθηση που εχεισ οτι αυτο που νιωθεισ να σε βαραινει τωρα,δεν θα κρατησει για παντα....
..Μονο στα ηρεμα νερα καθρεφτιζεται κατι χωρις ν αλλαζει μορφη.
Μονο σ ενα ηρεμο μυαλο υπαρχει η καθαρη αντιληψη του κοσμου...
31-10-2010, 11:36 #8
Kipako μου σε καταλαβαινω κι εγω προσπαθω να στησω μια μικρη επιχειρησουλα..γιατι αλλιωσ δεν γινεται με το παιδι..και τρεχω και δεν φτανω χεχεχε...
...Η μονη μας υποχρεωση..... ειναι να σωσουμε τα ονειρα μας...
..ελπιδα ειναι η αισθηση που εχεισ οτι αυτο που νιωθεισ να σε βαραινει τωρα,δεν θα κρατησει για παντα....
..Μονο στα ηρεμα νερα καθρεφτιζεται κατι χωρις ν αλλαζει μορφη.
Μονο σ ενα ηρεμο μυαλο υπαρχει η καθαρη αντιληψη του κοσμου...
Άγχος και συμπτώματα
24-07-2025, 13:14 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή