ΠΑΝΙΚΟΙ - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 31 to 45 of 47

Thread: ΠΑΝΙΚΟΙ

Senior Member
    Originally posted by claire
    Originally posted by selas-selas
    ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ. ο ψυχιατρος θα πει ποια θεραπεια θα ακολουθησει καποιος, ο ψυχολογος δεν ειναι γιατρος, ο ψυχιατρος ομως ειναι, εχει μαλιασει η γλωσσα μου να το λεω. λεω ναι στα φαρμακα εκει που χρειαζονται.
    ο ψυχολόγος (αν είναι σοβαρός επαγγελματίας ) μπορεί να κρίνει αν χρειάζεσαι φάρμακα και να σε στείλει σε καποιον ψυχιάτρο.
    έχουν κι αυτοί κάποια εμπειρία.
    εμπειρια θεωριας μονο.. μπλα μπλα

Banned
    ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ. ο ψυχιατρος θα πει ποια θεραπεια θα ακολουθησει καποιος, ο ψυχολογος δεν ειναι γιατρος, ο ψυχιατρος ομως ειναι, εχει μαλιασει η γλωσσα μου να το λεω. λεω ναι στα φαρμακα εκει που χρειαζονται.
    ο ψυχολόγος (αν είναι σοβαρός επαγγελματίας ) μπορεί να κρίνει αν χρειάζεσαι φάρμακα και να σε στείλει σε καποιον ψυχιάτρο.

ναι ενω το γλουπ!γλουπ!(καταποση χαπιων)
    τι ειναι?η εμπειρια καταποσης?

Senior Member
    παρεξηγησα.. βιαστηκα να γραψω σορρυ... απλα ηθελα να σου δειξω οτι με αυτα που λες καταληγεις σε αυτα που ειπα πριν λιγο... οτι με το να παρεις τα χαπια καταστελεις αυτο το προβλημα αναμεσα σε σενα και τον κοσμο αντι να παρεις τον δυσκολο δρομο του να αλαξεις και να το λυσεις.... επισης αυτο με τον καθρεφτη ισχυει και αντιστροφα xD

Σέλα....εγώ σου μίλησα για πραγματική εμπειρία που την έζησα με τη φίλη μου και δεν είδα να απαντάς.
    Το θέμα με τα φάρμακα μπορεί να είναι κάτι που βολεύει εσένα.
    Αυτό δε σημαίνει πως κάποιοι άλλοι δε μπορει να γίνουν καλά με ψυχοθεραπεία.

Senior Member
    Originally posted by dora-agxos

ναι ενω το γλουπ!γλουπ!(καταποση χαπιων)
    τι ειναι?η εμπειρια καταποσης?
    εμπειρια στην ΠΡΑΚΤΙΚΗ αντιμετωπιση του προβληματος. οι κουβεντες ειναι σαν ανεμο

Senior Member
    Originally posted by Θεοφανία
    Πάντως εγώ έχω ζωνυανό παράδειγμα μια φιλη μου που έπασχε για χρόνια από κρίσεις πανικού, (σε σημειο που κοιμόμασταν με βαρδιες σπίτι της), έκανε δυο χρόνια ψυχοθεραπεία, (κάθε τετάρτη), και έγινε εντελώς καλά.
    Από τότε έχουν περάσει επτα χρόνια και δεν είχε ποτέ ξανά πρόβλημα.
    κανενας κομητης θα πεσε εκεινη την μερα..

Senior Member
    Originally posted by FreakOut
    παρεξηγησα.. βιαστηκα να γραψω σορρυ... απλα ηθελα να σου δειξω οτι με αυτα που λες καταληγεις σε αυτα που ειπα πριν λιγο... οτι με το να παρεις τα χαπια καταστελεις αυτο το προβλημα αναμεσα σε σενα και τον κοσμο αντι να παρεις τον δυσκολο δρομο του να αλαξεις και να το λυσεις.... επισης αυτο με τον καθρεφτη ισχυει και αντιστροφα xD
    μα συμφωνώ μαζί σου.

Originally posted by Θεοφανία
    Πάντως εγώ έχω ζωνυανό παράδειγμα μια φιλη μου που έπασχε για χρόνια από κρίσεις πανικού, (σε σημειο που κοιμόμασταν με βαρδιες σπίτι της), έκανε δυο χρόνια ψυχοθεραπεία, (κάθε τετάρτη), και έγινε εντελώς καλά.
    Από τότε έχουν περάσει επτα χρόνια και δεν είχε ποτέ ξανά πρόβλημα.
    κανενας κομητης θα πεσε εκεινη την μερα..
    Μπορεί να ήταν πιο ελαφρια περίπτωση. Θα σου πω όμως πως η φίλη μου έπαθε σοκ, όταν ανακάλυψε μέσα από την ψυχοθεραπεία πως όλα αυτά είχαν ρίζα στη σχέση με τον πατέρα της που δεν ήταν καταστροφική, απλά εκείνος είχε αφήσει τα ηνία της οικογένειας στη γυναίκα του και όντας καλλιτέχνης παρόλο που ζούσε και λειτουργούσε μέσα σε αυτήν δεν είχε ποτέ ποιοτική σχέση με τα παιδιά του.

Senior Member
    οσοι πιστευουν οτι ξεπερνιεται χωρις φαρμακα, λυπαμαι, αλλα πιστευουν στην τυχη... εγω δεν πιστευω στην τυχη! ! αυτοι θα γερασουν αδημονοντας.

Δεν πιστευουν στην τυχη
    πιστευουν σε μια βαθια δουλεια με τον εαυτο τους για
    να μαθουν και να κατανοησουν σε βαθος ποιες ηταν οι αιτιες ,και οι λογοι που τους οδηγησαν στις κρισεις πανικου. Aφοριζεις ολες τις αλλες μεθοδους, λεγοντας απλα οτι θα γερασουν καποιοι , περιμενοντας για το αποτελεσμα αυτο.
    Αυτες ειναι οι δικες σου αποψεις και ειναι σεβαστες ,αλλα μην προσπαθεις να πεισεις ,επειδη διαβασες κατι πανω σε αυτο,η εσυ ακολουθησες αυτην μεθοδο θεραπειας{και πολυ καλα κανεις, αν εσενα σε βοηθαει} ,και δεν ακους η δεν διαβαζεις παραδειγματα εδω μεσα ,που λενε οτι εχουν ξεπερασει κρισεις, χωρις φαρμακευτικη αγωγη,αλλα με ψυχοθεραπεια

Και γιατι να ειναι η δικια σου θεραπευτικη μεθοδο η σωστη μονο??

Και δεν ειναι πρακτικη αντιμετωπιση ,αλλα πρακτικο κουκουλωμα ,οτν καποιος δεν θελει να δει το μεσα του,για μενα
    Το πρώτο σου χρέος πλαταίνοντας το εγώ σου είναι, στην αστραπόχρονη τούτη στιγμή που περπατάς στη γης, να μπορέσεις να ζήσεις την απέραντη πορεία, την ορατή και την αόρατη του εαυτού σου.
    ΚΑΖΑNΤΖΑΚΗΣ

Senior Member
    τα ζυγίζεις και διαλέγεις. τα φάρμακα σε καταστάσεις άγχους για μένα δεν γίνεται να είναι μόνιμη λύση για έναν νέο άνθρωπο. και μόνο το ότι σου γαμάνε εντελώς τη σεξουαλική ζωή ( τουλάχιστον κάποιος γαμάει θα μου πείτε) είναι τραγικό.

Senior Member
    φτου κ ειχα ορεξη να το παιξω εξυπνακιας

τα ζυγίζεις και διαλέγεις. τα φάρμακα σε καταστάσεις άγχους για μένα δεν γίνεται να είναι μόνιμη λύση για έναν νέο άνθρωπο. και μόνο το ότι σου γαμάνε εντελώς τη σεξουαλική ζωή ( τουλάχιστον κάποιος γαμάει θα μου πείτε) είναι τραγικό.

αχαααααααα!!! ΘΕΙΚΟ!!!

Senior Member
    σοβαρά, όποιος βγάλει αντικαταθλιπτικό χωρίς σεξουαλικές παρενέργειες θα χεστεί στα λεφτά. θα το παίρνουν όλοι.

Senior Member
    σαν να υπαρχει ειρωνεια εδω μεσα

Senior Member
    σοβαρά, όποιος βγάλει αντικαταθλιπτικό χωρίς σεξουαλικές παρενέργειες θα χεστεί στα λεφτά. θα το παίρνουν όλοι.

ενημερωτικα κυκλοφορει το νεο αντικαταθλπιτικο διχως αυτες τις παρενεργειες....

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast