Results 31 to 45 of 47
Thread: ΠΑΝΙΚΟΙ
-
01-10-2010, 23:14 #31
Originally posted by claire
Originally posted by selas-selas
ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ. ο ψυχιατρος θα πει ποια θεραπεια θα ακολουθησει καποιος, ο ψυχολογος δεν ειναι γιατρος, ο ψυχιατρος ομως ειναι, εχει μαλιασει η γλωσσα μου να το λεω. λεω ναι στα φαρμακα εκει που χρειαζονται.
έχουν κι αυτοί κάποια εμπειρία.
- 01-10-2010, 23:17 #32
ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ. ο ψυχιατρος θα πει ποια θεραπεια θα ακολουθησει καποιος, ο ψυχολογος δεν ειναι γιατρος, ο ψυχιατρος ομως ειναι, εχει μαλιασει η γλωσσα μου να το λεω. λεω ναι στα φαρμακα εκει που χρειαζονται.
ναι ενω το γλουπ!γλουπ!(καταποση χαπιων)
τι ειναι?η εμπειρια καταποσης?
01-10-2010, 23:18 #33
παρεξηγησα.. βιαστηκα να γραψω σορρυ... απλα ηθελα να σου δειξω οτι με αυτα που λες καταληγεις σε αυτα που ειπα πριν λιγο... οτι με το να παρεις τα χαπια καταστελεις αυτο το προβλημα αναμεσα σε σενα και τον κοσμο αντι να παρεις τον δυσκολο δρομο του να αλαξεις και να το λυσεις....
επισης αυτο με τον καθρεφτη ισχυει και αντιστροφα xD
01-10-2010, 23:18 #34
Σέλα....εγώ σου μίλησα για πραγματική εμπειρία που την έζησα με τη φίλη μου και δεν είδα να απαντάς.
Το θέμα με τα φάρμακα μπορεί να είναι κάτι που βολεύει εσένα.
Αυτό δε σημαίνει πως κάποιοι άλλοι δε μπορει να γίνουν καλά με ψυχοθεραπεία.
01-10-2010, 23:20 #35
Originally posted by dora-agxos
ναι ενω το γλουπ!γλουπ!(καταποση χαπιων)
τι ειναι?η εμπειρια καταποσης?
01-10-2010, 23:31 #36
Originally posted by Θεοφανία
Πάντως εγώ έχω ζωνυανό παράδειγμα μια φιλη μου που έπασχε για χρόνια από κρίσεις πανικού, (σε σημειο που κοιμόμασταν με βαρδιες σπίτι της), έκανε δυο χρόνια ψυχοθεραπεία, (κάθε τετάρτη), και έγινε εντελώς καλά.
Από τότε έχουν περάσει επτα χρόνια και δεν είχε ποτέ ξανά πρόβλημα.
01-10-2010, 23:36 #37
Originally posted by FreakOut
παρεξηγησα.. βιαστηκα να γραψω σορρυ... απλα ηθελα να σου δειξω οτι με αυτα που λες καταληγεις σε αυτα που ειπα πριν λιγο... οτι με το να παρεις τα χαπια καταστελεις αυτο το προβλημα αναμεσα σε σενα και τον κοσμο αντι να παρεις τον δυσκολο δρομο του να αλαξεις και να το λυσεις....επισης αυτο με τον καθρεφτη ισχυει και αντιστροφα xD
01-10-2010, 23:38 #38
Originally posted by Θεοφανία
Πάντως εγώ έχω ζωνυανό παράδειγμα μια φιλη μου που έπασχε για χρόνια από κρίσεις πανικού, (σε σημειο που κοιμόμασταν με βαρδιες σπίτι της), έκανε δυο χρόνια ψυχοθεραπεία, (κάθε τετάρτη), και έγινε εντελώς καλά.
Από τότε έχουν περάσει επτα χρόνια και δεν είχε ποτέ ξανά πρόβλημα.
01-10-2010, 23:38 #39
οσοι πιστευουν οτι ξεπερνιεται χωρις φαρμακα, λυπαμαι, αλλα πιστευουν στην τυχη... εγω δεν πιστευω στην τυχη! ! αυτοι θα γερασουν αδημονοντας.
Δεν πιστευουν στην τυχη
πιστευουν σε μια βαθια δουλεια με τον εαυτο τους για
να μαθουν και να κατανοησουν σε βαθος ποιες ηταν οι αιτιες ,και οι λογοι που τους οδηγησαν στις κρισεις πανικου. Aφοριζεις ολες τις αλλες μεθοδους, λεγοντας απλα οτι θα γερασουν καποιοι , περιμενοντας για το αποτελεσμα αυτο.
Αυτες ειναι οι δικες σου αποψεις και ειναι σεβαστες ,αλλα μην προσπαθεις να πεισεις ,επειδη διαβασες κατι πανω σε αυτο,η εσυ ακολουθησες αυτην μεθοδο θεραπειας{και πολυ καλα κανεις, αν εσενα σε βοηθαει} ,και δεν ακους η δεν διαβαζεις παραδειγματα εδω μεσα ,που λενε οτι εχουν ξεπερασει κρισεις, χωρις φαρμακευτικη αγωγη,αλλα με ψυχοθεραπεια
Και γιατι να ειναι η δικια σου θεραπευτικη μεθοδο η σωστη μονο??
Και δεν ειναι πρακτικη αντιμετωπιση ,αλλα πρακτικο κουκουλωμα ,οτν καποιος δεν θελει να δει το μεσα του,για μεναΤο πρώτο σου χρέος πλαταίνοντας το εγώ σου είναι, στην αστραπόχρονη τούτη στιγμή που περπατάς στη γης, να μπορέσεις να ζήσεις την απέραντη πορεία, την ορατή και την αόρατη του εαυτού σου.
ΚΑΖΑNΤΖΑΚΗΣ
01-10-2010, 23:39 #40
τα ζυγίζεις και διαλέγεις. τα φάρμακα σε καταστάσεις άγχους για μένα δεν γίνεται να είναι μόνιμη λύση για έναν νέο άνθρωπο. και μόνο το ότι σου γαμάνε εντελώς τη σεξουαλική ζωή ( τουλάχιστον κάποιος γαμάει θα μου πείτε) είναι τραγικό.
01-10-2010, 23:42 #41
φτου κ ειχα ορεξη να το παιξω εξυπνακιας
01-10-2010, 23:45 #42
τα ζυγίζεις και διαλέγεις. τα φάρμακα σε καταστάσεις άγχους για μένα δεν γίνεται να είναι μόνιμη λύση για έναν νέο άνθρωπο. και μόνο το ότι σου γαμάνε εντελώς τη σεξουαλική ζωή ( τουλάχιστον κάποιος γαμάει θα μου πείτε) είναι τραγικό.
αχαααααααα!!! ΘΕΙΚΟ!!!
01-10-2010, 23:49 #43
σοβαρά, όποιος βγάλει αντικαταθλιπτικό χωρίς σεξουαλικές παρενέργειες θα χεστεί στα λεφτά. θα το παίρνουν όλοι.
01-10-2010, 23:53 #44
σαν να υπαρχει ειρωνεια εδω μεσα
02-10-2010, 00:42 #45
σοβαρά, όποιος βγάλει αντικαταθλιπτικό χωρίς σεξουαλικές παρενέργειες θα χεστεί στα λεφτά. θα το παίρνουν όλοι.
ενημερωτικα κυκλοφορει το νεο αντικαταθλπιτικο διχως αυτες τις παρενεργειες....
Πάει κι αυτό.
22-07-2025, 12:59 in Με καφέ και συμπάθεια....