Results 1 to 2 of 2
Thread: ΒΟΗΗΗΗΗΘΕΙΑΑΑΑ!!!
-
27-05-2006, 19:01 #1
ΒΟΗΗΗΗΗΘΕΙΑΑΑΑ!!!
ΒΟΗΗΗΗΘΕΙΑ!!
Καλησπέρα παιδιά!!έχω καποιές απορίες για μεταπτυχιακές σπουδες και επειδή ψάχνω αλλά άκρη δεν βρίσκω :( αν ξέρετε κάτι παρακαλώ πολύ απαντηστε μου!!!
Είμαι τελειόφοιτη του τμήματος ΦΠΨ(όχι προγραμμα ψυχολογίας) με κατεύθυνση ψυχολογίας.τελειώνοντας άρχισα να ψάχνω μεταπτυχικά προγράμματα ψυχολογίας(κλινικής,ψυχολο γίας καθαρής κτλ) αλλά όλοι μου λένε ότι τα άτομα που παίρνουν είναι πολύ λίγα(πολλοί λένε ότι παίρνουν Ε Ν Α μόνο άτομο) και ότι απαιτείται βίσμα!!!
Επίσης ενδιαφέρομαι και για κατατακτήριες εξετάσεις στο πρόγραμμα ψυχολογίας της φιλοσοφικής και ρωτώ και πάλι αν χρειάζεται και πάλι βίσμα.μήπως ξέρει κανείς πόσα άτομα παίρνουν από τη σχολή μας?έχει σχέση το έτος στο οποίο ζητάς να καταχθείς?
- 27-05-2006, 22:59 #2
Aκούγεται ότι βίσμα παίζει πάντα στις κατατακτήριες αλλά αυτό εξαρτάται και από τη ζήτηση που έχει η σχολή. όσο για τα άτομα που παίρνουν, είναι ένα ποσοστό 2 τοις εκατό του αριθμού των ατόμων που μπαίνουν με πανελληνίες στο τμήμα. δηλαδή αν το τμήμα ψυχολογίας της φιλοσοφικής παίρνει 300 ατόμα με πανελλήνιες θα πάρει 6 με κατατακτήριες κοκ. για μεταπτυχιακά δεν ξέρω πολλά, αλλά για ψυχολογία που σε ενδιαφέρει κοίτα μεταπτυχιακά και στο καποδιστριακό και στο πάντειο.αυτα!
Πώς;
14-06-2025, 02:52 in Κατάθλιψη - Δυσθυμία