Καλως τον - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 31 to 39 of 39
    Junior Member
    Τωρα ξεκιναω λαμικταλ,μεχρι πριν ο γιατρος δεν ηταν 100% σιγουρος οτι ειμουν διπολικος
    Για αυτο επαιρνα ribex και ladose αναλογα και με την φαση που ειμουν.
    Η διαγνωση βγηκε δδ1 τελικα.

Senior Member
    συνεχίζεις το λαντόζ όμως;

Junior Member
    Αυτο το διαστημα ναι αλλα δεν ειμαι σε περιοδο μανιας τωρα.
    Μαλλον πεσμενα τα πραγματα pelarity!

Senior Member
    οκ, το λαμικτάλ στο έδωσε γιατί προστατεύει περισσότερο από την κατάθλιψη. εγώ συνέρχομαι από κατάθλιψη. υπομονή και περαστικά μας...

Junior Member
    Περαστικα μας σε εμας και σε ολους

Junior Member
    Quote Originally Posted by neo View Post
    Περαστικα μας σε εμας και σε ολους
    καλησπερα παιδια μακαρι κι εγω να ειχα λιγη μανια,.... ειμαι 2 χρονια σε καταθλιψη... εχω απομονωθει και αισθανομαι να μην εχω να πω τιποτα με κανεναν....

Senior Member
    iremia μου,
    καταλαβαινω πως νιωθεις γιατι εχω περασει παρα πολλες φορες αυτο το σταδιο της καταθλιψης και σου ευχομαι ολοψυχα να το ξεπερασεις.

παρ'ολα αυα μην ευχεσαι να εχεις μανια.
    εγω μια φορα εκανα μανια και ηταν η χειροτερη εμπειρια της ζωης μου.
    κατα τη γνωμη μου ειναι τυχεροι οσοι εχουν διπολικη καταθλιπτικης και οχι μανιακης μορφης.
    η μανια δεν ειναι ευτυχια...ειναι δυστυχια και συνοδευεται συχνα απο παραισθησεις ή απο παρανοικες ιδεες του τυπου οτι συνομοτουν καποιοι εναντιον σου.
    εγω τουλαχιστον ετσι βιωσα το μανιακο μου επεισοδιο το 2000 και δεν θελω ουτε να το θυμαμαι.

απο την αλλη παλι οταν ειμαι σε καταθλιψη και γω επιζητω την υπομανια(αλλο ομως μανια και αλλο υπομανια).
    παντως το πιο φυσιολογικο απο ολα ειναι να ειμαστε οσο γινεται περισσοτερο σε νορμοθυμικη φαση και αυτο ευχομαι ολοψυχα σε ολους τους διπολικους του φορουμ.

επειδη δεν μπαινω συχνα εδω και δεν εχω παρακολουθησει τι εχεις γραψει θα ηθελα να σε ρωτησω αν πας σε ειδικο,τι φαρμακα σου δινει και τι λεει για το γεγονος οτι εισαι εδω και δυο χρονια σε καταθλιψη?

Junior Member
    γεια σου amelie74 μου,
    παω σε ψυχιατρο απο το 1995 περιπου και εχω αλλαξει αρκετους μια και δεν εβλεπα προκοπη. τωρα παιρνω remeron,trileptal,abilify,seropram και cymbalta. εσυ πως εισαι? εισαι καιρο με διπολική? παιρνεις καποια φαρμακα? τι ακριβως?

Senior Member
    και γω κοριτσι μου απο το 1995 ειμαι στο club.
    βασικα τοτε αρχισε ως αγχωδης καταθλιψη και το 2000 ηρθε η μανια οποτε η αρρωστια μου μετεξελιχθηκε σε δδ.
    παιρνω zyprexa,remeron,rivotril,lyrica.
    δεν μπορω να πω οτι ειμαι απολυτως νορμοθυμικη παντως ειμαι πολυ καλυτερα απο οτι ημουν πριν δυο χρονια.κατα καιρους υποτροπιαζω αλλα δεν ειμαι και βουτηγμενη στην διπολικη οπως ημουν παλιοτερα.

Page 3 of 3 FirstFirst 123