Results 1 to 15 of 16
Thread: Πρόβλημα με τα Club
-
04-10-2010, 22:33 #1
Πρόβλημα με τα Club
Παιδιά οσο και αν σασ φένεται αστείο εχω ενα προβληματάκι με τα κλαμπ...είμαι 18 χρονών αλλα εχω ενα πρόβλημα με αυτό το θέμα...ντρέπομαι να χορέψω δεν ξέρω τι να σας πω πιστεύω οτι οι άλλοι θα γελάνε μαζί μου ετσι οπως χορεύω...ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΩς ΝΑ ΧΟΡΕΨΩ..αφήστε και το Σάββατο θα παω σε ενα παρτυ με την κοπέλα μου και φυσικά θα χορέψουμε και θα με δει πρώτη φορά να χορεύω θεορώ οτι θα γίνω ρεζίλι πφφφ...έλλειψη αυτοπεποίθησης είανι ε?
- 04-10-2010, 22:40 #2
ασε φίλε μου, εμενα με πιανει κρίση πανικου στα κλαμπ, εχω να πάω χρόνια απο τότε που πηρα ταξί κ έφυγα γιατί θα λιποθυμούσα κ θα γινόμουν σούργελο. τώρα για το χορό, ξέρεις είναι ανθρωποι που δεν χορεύουν. δλδ έχω αρκετούς φίλους στην παρέα που δεν χορεύουν κ γω πρέπει να είμαι φεσι για να χορέψω. εσυ το έχεις; σ αρεσει ο χορος; δεν χορεύεις μπροστά στους άλλους γιατι ντρέπεσαι ή αισθάνεσαι άβολα με τον χορό;
04-10-2010, 22:49 #3
:D Σου εχει πει ποτε κανενας οτι χορευεις ασχημα??
Κανε προβες σπιτι σου! Βαλε μουσικουλα και κουνα την κορμαρα! :P Ο καλυτερος τροπος για να νοιωθεις και εσυ καλα ειναι να αποφυγεις τις υπερβολες που μπορουν οντως να σε κανουν ρεζιλι (οχι μονο εσενα, αλλα και οποιονδηποτε.... βλεπε κατι τυπισσες που χορευουν στα κλαμπ λες και ειναι στο so you think you can dance! οσο καλα και να χορευεις ειναι λιγο γελοιο!). Χορεψε χαλαρα, χωρις να μετακινεισαι και να κανεις υπερβολικες κινησεις... Α, επισης καλο κολπο ειναι να προσπαθησεις να αντιγραψεις κινησεις απο αλλους που βλεπεις και σου αρεσει πως χορευουν! ;) Αυτος ειναι βασικα ο καλυτερος τροπος για να μαθεις να χορευεις σε τετοια μερη!
Α, και μην φοβηθεις να εισαι αισθησιακος με την κοπελα σου, αν και εφοσον δεις οτι και εκεινη χορευει αισθησιακα!
05-10-2010, 07:38 #4
mstouf μωρε χορεύω αλλα χορεύω πολύ ήρεμα δεν χτυπιέμαι αν καταλαβαίνεις!και θα έιναι η πρώτη φορά που θα χορεψω με την κοπέλα μου και νιόθω περίεργα καταλαβαίνεις?οτι θα γίνω ρεζίλι γιατί δεν είμαι και τόσο καλός...Ghost οταν λες αισθησιακά τι εννοείς?
05-10-2010, 09:18 #5
μικρό προβληματάκι είναι , μην το μεγαλοποιείς.
Χαλάρωσε και μην αγχώνεσαι.
Αφού χορεύεις, δεν είσαι και άσχετος
Μήπως σου έχει μπει η ιδέα ότι όλοι θα κοιτάζουν μόνο εσένα και θα σε βαθμολογούν;γιάννης
05-10-2010, 09:24 #6
To νόημα του να βγαίνουμε για διασκέδαση,είναι να...βγαίνουμε για διασκέδαση.Αν είναι να καθόμαστε κάθε στιγμή να σκεφτόμαστε πώς θα μας δει ο άλλος,τι θα σκεφτεί,αν η απόδοσή μας θα είναι \"καλή\"ή\"κακή\",αν θα γίνουμε ρεζίλι ή θα διαπρέψουμε ως άλλοι John Travolta και Οlivia Newton John(στο τέλος θα έχει και βραβείο;),τότε αυτό δεν ονομάζεται διασκέδαση,αλλά μαρτύριο.
Δε διαγωνίζεσαι φίλε.Δε σου αρέσει ο χορός,μη χορεύεις.Κάτι δε σε κάνει να νιώθεις καλά;Mην το κάνεις,μέχρι να φτάσει η ώρα που θα το κάνεις γιατί θα το θες πραγματικά κι όχι για να αποδείξεις τίποτε στον οποιονδήποτε.Σκέψου το λίγο διαφορετικά.Αν δε σου άρεσε το bungee jumping και άρεσε στην κοπέλα σου εσύ θα ήσουν υποχρεωμένος να πηδάς από γέφυρες για να την εντυπωσιάζεις;"Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
Σπύρος Μπιμπίλας
05-10-2010, 14:17 #7
Ναι αλλα πόσο ωραιο θα μπορούσε να φανεί όταν θα πάμε σε παρτυ και θα χορεύουν όλοι?και τρελένεται για χορό η κοπέλα μου...
05-10-2010, 15:57 #8
Siga bre xoreftara pou agxwnesai les kai ama den xorepseis kala tha sou dosoun prostimo..! ;D
Sta klampidia kapoioi xoreboun, kapoioi kathontai akinitoi kai pinoun isixa to poto tous, kapoioi trigirnane kai tin peftoun se otidipote exei kardiako palmo , kapoioi to ena, kapoioi to allo..
A nai yparxoun episis kai (...) kapoioi pou gelane me olous aftous tous geloious pou ypotithetai oti xoreboun (enw apla kanoun spasmotikes kiniseis me ta xeria/podia tous).
;)
Sto club sandwitch pas gia na diaskedaseis , oxi gia na doseis panellinies kai na agwtheis.
Allios den pas..!
Zimple.!
Yparxoun kai alla pragmata pou mporeis na kaneis kai na diaskedaseis kai esy kai to gf sou.
(i fuckin h4te gr33nglish grrr)
05-10-2010, 17:28 #9
Ε, αφου χορευεις ρε συ! Και αφου αρεσει στην κοπελα σου να χορευει, απλως συνοδεψε την στον χορο! Τι εννοω; Ασε την να κανει τα δικα τις, τις φιγουρες τις, οτι θελει τελος παντων και εσυ απλως να χορευεις μαζι της ηρεμα και διακριτικα και να προσπαθεις να προσαρμοστεις σε αυτο που χορευει, στον τροπο και στον ρυθμο ωστε στην ουσια να χορευετε σαν ζευγαρι! Οταν λεω αισθησιακα εννοω να ειστε πιο κοντα ρε παιδι μου οταν χορευετε, κολλητα σαν σαρδελες, να τριβεται το κορμι του ενος πανω στο σωμα του αλλου, οι κινησεις να ειναι ερωτικες και προκλητικες.... μου ερχεται μια σκηνη ταινιας με την jennifer aniston αλλα δεν θυμαμαι ποια ταινια! :P Ενα τετοιο πραγμα ρε παιδι μου!
05-10-2010, 17:47 #10
Θα σου πω κάτι για να πάρεις θάρρος (και να γελάσουμε) ...
Πριν 11 χρόνια πάντρεψα ένα ζευγάρι και φυσικά αναγκάστηκα να παρευρεθώ και στο γλέντι που είχαν ετοιμάσει οι νιόπαντροι σε μεγααααάλη αίθουσα εν αγνοία μου, μια και προ γάμου η συμφωνία ήταν να πάμε οι κουμπάροι, οι νεόνυμφοι και μερικοί φίλοι σ\'ένα κουτουκάκι... Ξαφνικά βρέθηκα μετά τον γάμο , ανυποψίαστος βλαξ, σε μια αίθουσα σαν το madison square garden, να κάνω χειραψία (μπλιαχ...) με Πανίκα Ψωμιάδη (όπου γάμος και χαρά η Βασίλω πρώτη) και αφού γίνονται τα διαδικαστικά - σαμπάνιες , τούρτες και όλα τα συναφή βλαχομπαρόκ στερεότυπα, να πρέπει ο κουμπάρος να σύρει τον χορό, σε τι παρακαλώ ? Μη φανταστείς , ταγκό , ρούμπα, σάλσα και όλους αυτούς τους λατινογενείς χορούς που τους έπαιζα στα δάχτυλα σαν αργεντίνος Νουρέγεφ :P, ούτε καν ευρωπαϊκό βαλς που έμοιαζα σαν οπτασία που αιθεροβατούσε στη πίστα όταν και αν τύχαινε να το χορέψω:cool:
Καλαματιανό μου ζήτησαν να σύρω οι αθεόφοβοι , που δεν είχα ματαξαναχορέψει ούτε για πλάκα ακόμη και στο σχολείο - στη δεκαετία του \'70 που πήγαινα εγώ γυμνάσιο, η Χούντα στην ώρα της γυμναστικής επέβαλε παραδοσιακούς χορούς αντί για αθλοπαιδιές με αποτέλεσμα κάθε χρόνο να κινδυνεύω να μείνω στην ίδια τάξη γιατί είχα μόνιμα απουσίες στη γυμναστική παρ\'ότι σαν αθλητής μετέπειτα δεν είχα αμελητέα παρουσία (έπαιξα εν τέλει μέχρι τα 25 μου στην Β\' Εθνική - σημερινή Α2 του μπάσκετ , κι ήμουν κόουτς για άλλα 6 χρόνια σε ερασιτεχνικές ομάδες της Θεσσαλονίκης).
Εν χορώ μια αίθουσα ζητωκραύγαζε την αφεντομουτσουνάρα μου να χορέψει κάτι που δεν γνώριζε (ντρέπομαι μεν, αλλά απ\' την άλλη χέστηκα δε), μια και ο καλαματιανός είναι χορός που τον ξέρουν και τα νήπια αλλά εγώ όχι, η νύφη κι ο γαμπρός δεν γνώριζαν πως δεν ήξερα ούτε το παραμικρό βήμα να σύρω και με παρότρυναν σκουντώντας με να πάρω το μαντήλι πρώτος σε μια ομήγυρι περίπου 20 νοματαίων που με το πρώτο ηχητικό σάλπισμα του κλαρίνου, πιάστηκαν μετά από μένα περιμένοντας με να τους οδηγήσω σε μια καλαματιανή χορευτική πανδαισία....
(Να προσθέσω με μια μικρή δόση κακίας πως ούτε η γυναίκα μου με βοήθησε στη συγκεκριμένη στιγμή, ενώ γνώριζε πως δεν ήξερα την τύφλα μου να χορέψω, να έπαιρνε εκείνη τη θέση μου - κουμπάρα ήταν, καλαματιανό ήξερε καλύτερα από τους ντόπιους καλαματιανούς, θα ήταν όλα μια χαρά, αλλά παρ\' όλα αυτά προφασίστηκε την μητρική ανάγκη να είναι με την τετράχρονη κόρη μου, θαρρείς κι εγώ δεν μπορούσα να κάνω μπέιμπι σίτινγκ...)
Anyway...
Ο σταυραετός τελικά χόρεψε...κάτι σα ζειμπέκικο, λίγο από τσιφτετέλι με δόση ροκ εν ρολ , χασαποσέρβικο από τη Ρουμανία ήταν, θα σε γελάσω....
Καλαματιανό πάντως δεν χόρεψα...
Το στριφογύρισα το μαντήλι δεν λέω, σε όλες τις φωτογραφίες η χορευτική ένδεια αποτυπώνεται ηλιθιωδώς στο πρόσωπο μου, ωστόσο αν δεις το φωτογραφικό άλμπουμ , ΠΟΥΘΕΝΑ δεν θα δεις απόγνωση... Και χωρίς σταγόνα αλκοόλ παρακαλώ, να μην παρεξηγούμαστε....
Αγχώνεσαι για κάτι που χωρίς να το ξέρεις, μπορεί να είναι μια από τις ομορφότερες εμπειρίες της ζωής σου. Ο χορός όταν δεν είναι επαγγελματικός, δεν απαιτεί γνώση αλλά συναίσθημα. Κι όταν υπάρχει αυτό, δεν υπάρχει περίπτωση να γίνεις ρεζίλι... Δεν μιλάω για εξεζητημένους χορούς...Οι λάτιν χοροί που ανέφερα πιο πάνω πράγματι απαιτούν γνώση κι εξάσκηση ...Οι ντάμπαρντούμπαρ χοροί ποια γνώση απαιτούν ? Όσοι πηγαίνουν στα κλαμπ είναι αυθεντίες στο χορό εκ γενετής ?
Είσαι 18 χρονών κι έχεις όλη τη ζωή μπροστά σου...
Άντε βρε λεβέντη χόρεψτην και μη τη φοβάσαι..
Άντε ντε...[B][I]Human, is nothing else but two dates engraved upon a tombstone...[/I][/B]
05-10-2010, 17:51 #11
Ευχαριστώ μου έδωσες αρκετό θάρρος!ολοι σας βασικά
05-10-2010, 20:22 #12
Originally posted by Minas
Παιδιά οσο και αν σασ φένεται αστείο εχω ενα προβληματάκι με τα κλαμπ...είμαι 18 χρονών αλλα εχω ενα πρόβλημα με αυτό το θέμα...ντρέπομαι να χορέψω δεν ξέρω τι να σας πω πιστεύω οτι οι άλλοι θα γελάνε μαζί μου ετσι οπως χορεύω...ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΩς ΝΑ ΧΟΡΕΨΩ..αφήστε και το Σάββατο θα παω σε ενα παρτυ με την κοπέλα μου και φυσικά θα χορέψουμε και θα με δει πρώτη φορά να χορεύω θεορώ οτι θα γίνω ρεζίλι πφφφ...έλλειψη αυτοπεποίθησης είανι ε?
05-10-2010, 22:39 #13
΄καλα τα λες βέβαια... αλλά να μην γίνω και ρεζίλι στη κοπέλα μου....καλα τα λες βέβαια..:cool:
06-10-2010, 01:26 #14
φιλε σαν ερασιτεχνησ αμπαλλοσ χορευτησ κι εγω μετα απο πολλεσ προσπαθειεσ για να μαθω χορο θα σου πω τι καταλαβα το βασικο ειναι οτι και να κανεισ να νιωθεισ ανετα την μεγαλυτερη μαλακια να κανεισ αν νιωθεισ ανετα δε χτυπαει ασχημα αν νιωσεισ αμηχανια και μεσα στο ρυθμο να εισαι θα πηγαινεισ σαν σπαστικοσ αν καταφερεισ να νιωθεισ ανετα και να εισαι και στο ρυθμο εχεισ μαθει να χορευεισ εννοω οσο χρειαζεται για τα κλαμπ αν δεν νιωθεισ ανετα πιεσ οχι να καταντησεισ αλκοολικοσ λιγο
06-10-2010, 08:27 #15
Originally posted by sabb
Θα σου πω κάτι για να πάρεις θάρρος (και να γελάσουμε) ...
Πριν 11 χρόνια πάντρεψα ένα ζευγάρι και φυσικά αναγκάστηκα να παρευρεθώ και στο γλέντι που είχαν ετοιμάσει οι νιόπαντροι σε μεγααααάλη αίθουσα εν αγνοία μου, μια και προ γάμου η συμφωνία ήταν να πάμε οι κουμπάροι, οι νεόνυμφοι και μερικοί φίλοι σ\'ένα κουτουκάκι... Ξαφνικά βρέθηκα μετά τον γάμο , ανυποψίαστος βλαξ, σε μια αίθουσα σαν το madison square garden, να κάνω χειραψία (μπλιαχ...) με Πανίκα Ψωμιάδη (όπου γάμος και χαρά η Βασίλω πρώτη) και αφού γίνονται τα διαδικαστικά - σαμπάνιες , τούρτες και όλα τα συναφή βλαχομπαρόκ στερεότυπα, να πρέπει ο κουμπάρος να σύρει τον χορό, σε τι παρακαλώ ? Μη φανταστείς , ταγκό , ρούμπα, σάλσα και όλους αυτούς τους λατινογενείς χορούς που τους έπαιζα στα δάχτυλα σαν αργεντίνος Νουρέγεφ :P, ούτε καν ευρωπαϊκό βαλς που έμοιαζα σαν οπτασία που αιθεροβατούσε στη πίστα όταν και αν τύχαινε να το χορέψω:cool:
Καλαματιανό μου ζήτησαν να σύρω οι αθεόφοβοι , που δεν είχα ματαξαναχορέψει ούτε για πλάκα ακόμη και στο σχολείο - στη δεκαετία του \'70 που πήγαινα εγώ γυμνάσιο, η Χούντα στην ώρα της γυμναστικής επέβαλε παραδοσιακούς χορούς αντί για αθλοπαιδιές με αποτέλεσμα κάθε χρόνο να κινδυνεύω να μείνω στην ίδια τάξη γιατί είχα μόνιμα απουσίες στη γυμναστική παρ\'ότι σαν αθλητής μετέπειτα δεν είχα αμελητέα παρουσία (έπαιξα εν τέλει μέχρι τα 25 μου στην Β\' Εθνική - σημερινή Α2 του μπάσκετ , κι ήμουν κόουτς για άλλα 6 χρόνια σε ερασιτεχνικές ομάδες της Θεσσαλονίκης).
Εν χορώ μια αίθουσα ζητωκραύγαζε την αφεντομουτσουνάρα μου να χορέψει κάτι που δεν γνώριζε (ντρέπομαι μεν, αλλά απ\' την άλλη χέστηκα δε), μια και ο καλαματιανός είναι χορός που τον ξέρουν και τα νήπια αλλά εγώ όχι, η νύφη κι ο γαμπρός δεν γνώριζαν πως δεν ήξερα ούτε το παραμικρό βήμα να σύρω και με παρότρυναν σκουντώντας με να πάρω το μαντήλι πρώτος σε μια ομήγυρι περίπου 20 νοματαίων που με το πρώτο ηχητικό σάλπισμα του κλαρίνου, πιάστηκαν μετά από μένα περιμένοντας με να τους οδηγήσω σε μια καλαματιανή χορευτική πανδαισία....
(Να προσθέσω με μια μικρή δόση κακίας πως ούτε η γυναίκα μου με βοήθησε στη συγκεκριμένη στιγμή, ενώ γνώριζε πως δεν ήξερα την τύφλα μου να χορέψω, να έπαιρνε εκείνη τη θέση μου - κουμπάρα ήταν, καλαματιανό ήξερε καλύτερα από τους ντόπιους καλαματιανούς, θα ήταν όλα μια χαρά, αλλά παρ\' όλα αυτά προφασίστηκε την μητρική ανάγκη να είναι με την τετράχρονη κόρη μου, θαρρείς κι εγώ δεν μπορούσα να κάνω μπέιμπι σίτινγκ...)
Anyway...
Ο σταυραετός τελικά χόρεψε...κάτι σα ζειμπέκικο, λίγο από τσιφτετέλι με δόση ροκ εν ρολ , χασαποσέρβικο από τη Ρουμανία ήταν, θα σε γελάσω....
Καλαματιανό πάντως δεν χόρεψα...
Το στριφογύρισα το μαντήλι δεν λέω, σε όλες τις φωτογραφίες η χορευτική ένδεια αποτυπώνεται ηλιθιωδώς στο πρόσωπο μου, ωστόσο αν δεις το φωτογραφικό άλμπουμ , ΠΟΥΘΕΝΑ δεν θα δεις απόγνωση... Και χωρίς σταγόνα αλκοόλ παρακαλώ, να μην παρεξηγούμαστε....
Αγχώνεσαι για κάτι που χωρίς να το ξέρεις, μπορεί να είναι μια από τις ομορφότερες εμπειρίες της ζωής σου. Ο χορός όταν δεν είναι επαγγελματικός, δεν απαιτεί γνώση αλλά συναίσθημα. Κι όταν υπάρχει αυτό, δεν υπάρχει περίπτωση να γίνεις ρεζίλι... Δεν μιλάω για εξεζητημένους χορούς...Οι λάτιν χοροί που ανέφερα πιο πάνω πράγματι απαιτούν γνώση κι εξάσκηση ...Οι ντάμπαρντούμπαρ χοροί ποια γνώση απαιτούν ? Όσοι πηγαίνουν στα κλαμπ είναι αυθεντίες στο χορό εκ γενετής ?
Είσαι 18 χρονών κι έχεις όλη τη ζωή μπροστά σου...
Άντε βρε λεβέντη χόρεψτην και μη τη φοβάσαι..
Άντε ντε...
εγω προσωπικα θελω 2 ποτα για να χωρεψω.. και καποιον με τον οποιο να νιωθω πολυ πολυ ανετα.. αν παλι ειμαι με αγνωστουσ χορευω... με τουσ γνωστουσ κολονω.. δεν ξερω γιατι.....Η μονη μας υποχρεωση..... ειναι να σωσουμε τα ονειρα μας...
..ελπιδα ειναι η αισθηση που εχεισ οτι αυτο που νιωθεισ να σε βαραινει τωρα,δεν θα κρατησει για παντα....
..Μονο στα ηρεμα νερα καθρεφτιζεται κατι χωρις ν αλλαζει μορφη.
Μονο σ ενα ηρεμο μυαλο υπαρχει η καθαρη αντιληψη του κοσμου...
Can Zopiclone Really Help You Sleep Better Tonight?
30-07-2025, 14:13 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή