κανεις δεν νοιαζεται για μενα
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 8 of 8
    Member

κανεις δεν νοιαζεται για μενα

με εχουν απογοητευσει ολοι τοσο πολυ. κανεις δεν νοιαζεται και νιωθω τοσο μα τοσο μαλ@κας που ενιωσα και νιωθω τοσο ωραια πραγματα για πολλους ανθρωπους ενω αυτοι δεν νοιαζονται. δεν με αγαπανε. δεν κανουν την παραμικρη θυσια για μενα. ειρωνευονται. κανεις δεν με θεωρει ενδιαφερον ατομο. για ολους ειμαι βαρετη και αδιαφορη. κανεις δεν με εχει αναγκη.
    ωρες ωρες μεχρι κι το ψευτικο σ'αγαπω του πρωην μου μου λειπει. μπορει να μην μου φεροταν σωστα αλλα τουλαχιστον παντα εδειχνε οτι με ηθελε μεσα στην ζωη του και μου λειπει το να ξερω οτι καποιος με εχει αναγκη αν και εχω μετανιωσει για τα 4,5 χρονια που εμεινα μαζι του και του δωσα τα παντα. αναρωτιεμαι αν θα νοιαστει ποτε κανεις για μενα πραγματικα.
    ειμαι τοσο απογοητευμενη απο ολους. ειναι πολυ ασχημο να ξερεις οτι δεν εχεις κανεναν. κανω παρεα με αρκετα ατομα αλλα νιωθω μονη. δεν εχω κανεναν πραγματικα κοντα μου. αρκετες φορες στην ζωη μου νομιζα οτι ειχα καποιον αρκετα κοντα μου αλλα εκανα λαθος. δεν εχω κανεναν να πω τον πονο μου χωρις να ντραπω, χωρις να με ειρωνευτει και χωρις να αδιαφορισει.
    ποσο θα θελα καποιος να με θεωρει ενδιαφερον ατομο, να νοιαζεται για μενα και να με εχει αναγκη.... δεν ειναι αναγκη να ειναι καποιος αντρας, εστω ενας πραγματικος φιλος. εχω μπουχτισει απο φιλους που και καλα νοιαζονται αλλα το βλεπεις οτι δεν νοιαζονται, μου το εχουν αποδειξει πολλες φορες.
    μετα απο ολες αυτες τις σκεψεις νιωθω την αυτοεκτημηση μου στον πατο.

Junior Member
    κι εγω στην ιδια φαση ειμαι σοφακι ...

Senior Member
    καλημερα και στις δυο. γιατι δεν δοκιμαζετε να επικεντρωθειτε σε θεματα τα οποια θα διωξουν μακρυα την θλιψη και την απογοητευση.

για παραδειγμα

μπορειτε να φτιαξετε βιβλιο με τιτλο \"φαγητα και μαγειρικες δημιουργιες απο ζαχαρη και μελι\"

μπορειτε να περνατε τον χρονο σας στο ιντερνετ, να εμπλουτιζετε τις γνωσεις σας σε ψηφιακες βιβλιοθηκες και επειτα να μοιραζεστε τις γνωσεις σας με αλλους μοναχικους ανθρωπους

μπορειτε να παρετε ενα κατοικιδιο και να βγαινετε βολτα (και προσωπικα το εχω σοβαρα υποψη μου). αλλωστε μερικοι προτιμουν να εχουν κατοικιδια απο το να κανουν παιδια και να φορτωθουν με επιπλεον ευθυνες και υποχρεωσεις.

μπορειτε να δρασετε σαν επαναστατες απο την οθονη του υπολογιστη, να λαβετε μερος σε αγωνες για τα δικαιωματα των ζωων και των φυτων λογου χαρη

μπορειτε να παρετε μερικα λεμονια και μερικες γλαστρες με καλης ποιοτητας χωμα και να φτιαξετε λεμονιες στο σπιτι σας, στην βεραντα η τον κηπο σας (το δοκιμασα αλλα δεν πετυχε σε μενα)

μπορειτε να βγαινετε συχνα εξω για περπατημα η τρεξιμο (ακομα καλυτερα) και να εχετε μαζι σας ενα mp3 player για να ακουτε και λιγη μουσικη/ ραδιο

μπορειτε να διαμορφωσετε μονοι σας τα επιπλα και τους τοιχους του σπιτιου σας με τα καταλληλα εργαλεια, να βαψετε να επισκευασετε κτλ. (αυτο βεβαια θελει γερα μπρατσα)

γενικως μπορειτε να ασχοληθειτε με ενα χομπι το οποιο να μην εχει σχεση με το επαγγελμα που κανετε (αφου ετσι δεν θα εχετε την πιεση της αποδοσης). ζωγραφικη, καραοκε, δημιουργια υποτιτλων σε ντοκυμαντερ που δεν εχουν παιχτει στην ελλαδα κτλ.

Junior Member
    αυτο που ειπες για το κατοικιδιο το σκεφτομαι σοβαρα.και για τα χομπι που λες.. καποτε μου αρεσε η αεροβικη ισως το ξαναρχισω..απλα πρεπει να πεισω τον ευατο μου οτι δεν αξιζει να χαλαω την ζαχαρενια μου για κανενα

Senior Member
    η αεροβικη γυμναστικη ειναι ενα φαρμακο απο μονη της. ειναι αντικαταθλιπτικο επειδη ανεβαζει τις ορμονες της \"ευτυχιας\". ειναι αγχολυτικο επειδη μειωνει τα επιπεδα στρες. επιπλεον διωχνει τις τοξινες μεσω του ιδρωτα.

λες ακομα πως καποιος/οι σου χαλασε την ζαχαρενια; θελεις να μιλησουμε γι\'αυτο;

Junior Member
    ερωτικη απογοητευση

Senior Member
    μεγαλος ερωτας;

Junior Member
    μεγαλη καψουρα