Δν μπορω να ζησω χωρις αυτον - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 5 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 16 to 30 of 71
    Senior Member
    Βασικα, αν δεν κανω λαθος γιατι αυτα τα νομικα δεν τα ξερω πολυ καλα, θα μπορουσες καλλιστα να φωναξεις την αστυνομια!
    Δεν σε αφηνουν να βγεις καν απ το σπιτι???
    Μονη σου δεν μπορεις να \"πατησεις ποδι\" και να τους ξεκαθαρισεις την θεση σου?? Χρησιμοποιουν σωματικη εκτος απο ψυχολογικη βια??

Junior Member
    Μενω σε ενα χωριο κ η κοντινοτερη πολη ειναι 40χλ.τα αδελφια μ ειναι αστυνομικοι.πως να καλεσω αστυνομια?:-(σωματικη οχι, τη πρωτη μερα μονο π το εμαθαν,με εσπρωχναν απο εδω κ απο εκει.η ψυχολογικη ειναι χειροτερη.δν αντεχεται..

Senior Member
    To begin with,η οικογένειά σου φαίνεται λίγο απολυταρχική.:P
    Η αντίδρασή τους όμως μπορεί να αντικατοπτρίζει όχι μόνο τον τρόπο λειτουργίας του οικογενειακού συστήματος,αλλά και την έκπληξη της ανακοίνωσης,ίσως και άγχος για τον τυχόν αποχωρισμό,την ανησυχία τους για το σωστό ή λάθος της επιλογής σου(με τη δική τους κρίση πάντα),πόνο ίσως γιατί δεν τους το είχες πει νωρίτερα(οπότε ένιωσαν ίσως αποκομμένοι και πληγώθηκαν),μπορεί μέσα στην αντίδρασή τους αυτή(την σίγουρα άκαμπτη),να δεις κι εσύ άμα το ψάξεις διάφορα συναισθήματα να κρύβονται από κάτω.

Ως τώρα είχες άλλη σχέση?Αν είναι πχ η πρώτη σου και καπάκι συνειδητοποιούν πως το κοριτσάκι τους μεγάλωσε και όχι μόνο αυτό αλλά ΚΑΙ μεγάλωσε ΚΑΙ φεύγει,ένα σοκ θα το πέρασαν.Πέραν τούτου καλά ξεμπερδέματα,αφού έτσι κι αλλιώς είσαι αποφασισμένη,κανένας δε μπορεί να σε σταματήσει απ΄το να κάνεις αυτό που γουστάρεις.Με τον ψυχολογικό πόλεμο τι ακριβώς εννοείς,τι περιλαμβάνει αυτός;

Ελπίζω όλ\'αυτά να μην υποκρύπτουν ρατσισμό,αλλά το φοβάμαι.
    "Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
    Σπύρος Μπιμπίλας

Senior Member
    Πω πω βρε κοπελα μου.... Τι ζεις και εσυ.... Τροπος να το σκασεις δεν υπαρχει??

Senior Member
    Originally posted by selas-selas
    τοσα ελληνοπουλα, και ομορφοπαιδα, με ρουμανο εμπλεξες? που ειστε ωρε ελληνες.. μας πηραν την κοπελα, περα απο τα ξενα... εχουμε μπασταρδευτει, εχουμε χαλασει. δεν ημαστε πλεον γνησιοι ελληνες, ημαστε αλβανοελληνες, τουρκοελληνες, και ελληνορουμανοι....αινταααα
    ααα καλα... μηπωσ εισαι λιγο ρατσιστησ????

που ζεισ?? ολοσ ο κοσμοσ πια ειναι μπερδεμενοσ..
    και δεν ειναι κακο... εξαλου ασε που βγαινουν τα πιο ομορφα και τα πιο εξυπνα παιδακια απο τετοια μπερδεματα..με συνδιασμενα dna

ακου εχουμε χαλασει..γιατι??γιατι παντρευεται ο κοσμοσ με αυτον που αγαπαει και οχι καποιον μονο και μονο επειδη ετυχε να γεννηθει στην ιδια χωρα??...μην λεσ μεγαλα λογια γιατι θα ερωτευτεισ κι εσυ καποιον ξενο..-ξενη...και θα αλλαξεισ γνωμη..
    ...Η μονη μας υποχρεωση..... ειναι να σωσουμε τα ονειρα μας...

..ελπιδα ειναι η αισθηση που εχεισ οτι αυτο που νιωθεισ να σε βαραινει τωρα,δεν θα κρατησει για παντα....

..Μονο στα ηρεμα νερα καθρεφτιζεται κατι χωρις ν αλλαζει μορφη.
    Μονο σ ενα ηρεμο μυαλο υπαρχει η καθαρη αντιληψη του κοσμου...

Senior Member
    Originally posted by iuby
    Μενω σε ενα χωριο κ η κοντινοτερη πολη ειναι 40χλ.τα αδελφια μ ειναι αστυνομικοι.πως να καλεσω αστυνομια?:-(σωματικη οχι, τη πρωτη μερα μονο π το εμαθαν,με εσπρωχναν απο εδω κ απο εκει.η ψυχολογικη ειναι χειροτερη.δν αντεχεται..
    αμαν βρε παιδι μου.. γκαντεμια..

λεοφωρειο δεν μπορειε να παρετε και να φυγετε?
    ...Η μονη μας υποχρεωση..... ειναι να σωσουμε τα ονειρα μας...

..ελπιδα ειναι η αισθηση που εχεισ οτι αυτο που νιωθεισ να σε βαραινει τωρα,δεν θα κρατησει για παντα....

..Μονο στα ηρεμα νερα καθρεφτιζεται κατι χωρις ν αλλαζει μορφη.
    Μονο σ ενα ηρεμο μυαλο υπαρχει η καθαρη αντιληψη του κοσμου...

Junior Member
    εχω σκεφτει να το σκασω αλλα δν εχω αυτοκινητο,το ταξι π θα καλεσω για να κανει τα 40χλ θα χρειαστει μια ωρα κ ισως εγω μεσα σε μια ωρα να μη μπορω. οτι παθανε σοκ το καταλαβαινω,ομως ηθελα να μαι σιγουρη γιαυτο π θελω να κανω πριν τους το πω.αν τους το ελεγα νωριτερα δν θα με αφηναν ουτε καν να τον γνωρισω.δν ζητησα να τν παντρευτω τωρα αμεσως.να με αφησουν να ειμαι μαζι του θελω.δν τς ζηταω οικονομικη βοηθεια.μ λενε πως δν με θελει,πως θελει τα λεφτα μ,πως τς εκανα ρεζιλι,πως δν θελουν ουτε να με αγγιξουν, πως ειμαι \'μπιιιιιιπ\' πως θα τς πεθανω,πως θα προσπαθησουν παρα πολυ να με συγχωρησουν αν τν ξεχασω (ακομα κ τοτε δλδ δν θα με συγχωρησουν εντελως) κ δν με αφηνουν να μιλαω μαζι τ φυσικα κ ακομα πιο πολλα κ ασχημα

Senior Member
    Θεε μου... θα επρεπε να θεωρειται υβρις το να αποκαλει κανεις τετοιους ανθρωπους \"γονεις\", μη σου πω και \"ανθρωπους\"....
    Γιατι να μην μπορεις να φυγεις οταν θα ερθει τελικα το ταξι? Τι θα σου κανουν? Θα σε δεσουν?
    Οπως και να εχει, ειτε φυγεις τωρα ειτε οχι, καποια στιγμη θα πρεπει να το παρεις αποφασεις οτι δεν γινεται να ζεις σε τετοιο περιβαλλον...
    Μιας και εχεις προσβαση στο ιντερνετ, γιατι δεν ψαχνεις τηλεφωνο οργανωσεων που βοηθανε γυναικες? Αυτοι σιγουρα θα μπορουν να σε συμβουλεψουν το τι μπορεις να κανεις και απο νομικης αποψης, αλλα και πρακτικα!

Banned
    γεια σου iuby!δεν ξερω αν ειμαι αξια να σε συμβουλεψω,αλλα θα σου πω το εξης,κοντρα στην κοντρα δεν θα βγει πουθενα!καταλαβαινω η οικογενεια σου μπορει να εχει ρατσιστικα αισθηματα(δεν ειναι κ οι μονοι!),μπορει να ειχαν αλλα σχεδια για εσενα (δεν ειναι κ οι μονοι!)ΑΘΑΝΑΤΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ!!!
    σου προτεινω!λυση να φυγεις απο το σπιτι δεν ειναι!λυση ομως ειναι να ανεξαρτοποιηθεις οικονομικα,αν γινει αυτο πιστεψε με θα ειναι τουμπεκιρ!
    οσο ομως εισαι στο σπιτι σου κανε λιγο την κινεζα,μην πας κοντρα,λιγη διπλωματια δεν βλαπτει!οχι τιποτε αλλο αλλα εσυ θα χτικιασεις απο στεναχωρια,κανεις αλλος!οποτε να σε προσεχεις!
    βρες μια δουλιτσα,στηριξου στις δυναμεις σου κ φτιαξε την ζωουλα σου οπως εσυ θες!χωρις να χυθει αιμα ομως,γιατι εσυ θα πληγωθεις..τι να κανουμε τους συγγενεις δεν τους διαλεγουμε!
    καλη δυναμη

Junior Member
    αχ βρε dora agxos εχεις απολυτο δικιο.εχει ενα μηνα π δν δουλευω.θελω παρα πολυ να βρω μια δουλεια,αν κ οικονομικα ανεξαρτητη ειμαι κ τωρα,δν θα ειμαι για πολυ αν δν βρω ξανα δουλεια.ομως μεχρι να βρω,θελω να ξαναδω το αγορι μ.ειναι αδικο να χωριζεις δυο ανθρωπους π αγαπιουντε.δν ειναι αυτο π οι γονεις μ ονειρευοταν για μενα.ειναι ομως αυτο π εμενα τη ΜΑΡΙΑ με κανει ευτυχισμενη.τν αγαπαω,δν μπορω να συνεχισω στη σκεψη πως δν θα μαι ξανα μαζι τ.

Banned
    βρε iuby διπλωματια..προσπαθησε να βρεις δουλιτσα,μην εισαι με μουτρα στο σπιτι,παιξε το λιγο τρελιτσα,πες στο αγορι να κανει λιγο υπομονη!πες παω για καφε με μια φιλη μου και καλα κ πηγαινε να δεις το παλικαρι!κερδισε τους με τροπο μεχρι να γινει το θαυμα να φυγεις!οχι με κοντρα..

Senior Member
    Οι γονεις τι ειπαν?

Αντεδρασαν ασχημα και δεν θελουν να τον ξαναδεις γιατι ειναι ρουμανος? Αυτη ειναι η αιτια ή συντρεχουν αλλοι λογοι? Πολυ περιληπτικο το μηνυμα σου. Βγαινω με εναν ρουμανο στοπ , οι γονεις αντεδρασαν ασχημα στοπ.

Αν θες μπορεις να πεις καποια λογια παραπανω.

Φυσικα και εχεις δικιο και δεν πρεπει να εχουν γνωμη οι γονεις στην σχεση σου μιας και εισαι ενηλικη.
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Junior Member
    Ναι επειδη ειναι ρουμανος δν τν θελουν.δν τν εμπιστευονται. Ειναι της αποψης \'παπουτσι απο το τοπο σ\'. δν θελουν να τν γνωρισουν.επειδη ακουνε ιστοριες για ρουμανους φοβουνται.δν τς αδικω! Αλλα δν θελουν να τν γνωρισουν καν.τς ζητησα να ψαξουν κ να μαθουν γιαυτο το παιδι για να τς φυγουν οι υποψιες κ στο κατω κατω ας μ αποδειξουνε πως δν αξιζει.ομως δν δεχονται τπτ. αυτοι λενε \'με ρουμανο,οχι-στοπ\'

Banned
    Originally posted by *Ghost*
    Θεε μου... θα επρεπε να θεωρειται υβρις το να αποκαλει κανεις τετοιους ανθρωπους \"γονεις\", μη σου πω και \"ανθρωπους\"....
    Γιατι να μην μπορεις να φυγεις οταν θα ερθει τελικα το ταξι? Τι θα σου κανουν? Θα σε δεσουν?
    Οπως και να εχει, ειτε φυγεις τωρα ειτε οχι, καποια στιγμη θα πρεπει να το παρεις αποφασεις οτι δεν γινεται να ζεις σε τετοιο περιβαλλον...
    Μιας και εχεις προσβαση στο ιντερνετ, γιατι δεν ψαχνεις τηλεφωνο οργανωσεων που βοηθανε γυναικες? Αυτοι σιγουρα θα μπορουν να σε συμβουλεψουν το τι μπορεις να κανεις και απο νομικης αποψης, αλλα και πρακτικα!

βρε ghost με συγχωρεις αλλα μην μιλας ετσι για γονεις που δεν τους ξερεις κ δεν τους ξερουμε..ουδεις γονιος τελειος!
    δεν νομιζω οτι εχουμε δικαιωμα να χαρακτηριζουμε ετσι 2 ανθρωπους επειδη αγαπουν με λαθος τροπο..ναι μια συμβουλη στο κοριτσι αλλα οχι χαρακτηρισμους στην μανα της κ τον πατερα της οποιοι κ αν ειναι..δεν θα τους κρινουμε εμεις.

Senior Member
    Δωρα, ισως εχεις δικιο οτι υπερεβαλα στους χαρακτηρισμους και ζητω συγνωμη και απ την iuby, αλλα το οτι ειναι γονεις δεν μπορει ουτε πρεπει να δικαιολογει τις πραξεις τους! Ισα ισα επιβαρυνει την θεση τους.... Εδω να σε βρισει ενας αγνωστος στον δρομο θα τσαντιστεις! Αυτοι εβρισαν την ιδια τους την κορη και τις επιλογες της, λεγοντας στην ουσια οτι δεν την θεωρουν ωριμη και ικανη να αποφασιζει μονη για την ζωη της!

Page 2 of 5 FirstFirst 1234 ... LastLast